Åh herre, en videoblogg


Jag kan inte fatta att jag gjort en videoblogg med mig och Neo och dessutom är jag osminkad och har glasögon!
Jaja, enjoy ;-)




Basic


God morgon!

Inatt har Neo sovit bra! Skönt för honom. Det blev endaste ett par skrik på kvällen (det brukar ju iofs bara vara på kvällen, natten ör oftast lugn) och då behövde jag inte direkt göra något, han fixade de själv, sov redan när jag ko in i rummet ;-)



Idag kör jag en basic look, jag ska ju mest bara vara hemma och fixa inför ikväll :-)

Tröja, Cubus
Jeans, Gina
Ringar, Gina




Nu ska Neo få nya kläder och snart lite frulle. Jag har redan ätit för jag va meeeeegahungrig kl 7 när lilleskiten vaknade ;-)

Hur ska jag orka vara pigg och happy ända till kl 24 inatt?! haha


Borde nanna kudden nu...


...men jag har fastnat vid en film så ska se klart den först, slutar kl 23 :-) Sen är jag klart till att hoppa in i sängen med detsamma! Jag längtar en smula tills Neo sover i eget rum och jag får upp tvn jag köpte för ett tag sedan i sovrummet så jag kan ligga nerbäddad och titta på filmer istället! Mysigt.
Fattas någon att dela myset med bara :-/

Sov gott alla läsare och tack för idag!


Do i look...




...smart? Jag hittade mina glasögon som jag aldrig använder i köket idag när jag städade. Jag har inte linser alltså...
Jag har ett ovanligt brytningsfel och jag ska egentligen ha glasögon alltid. Jag fattar verkligen inte varför, jag ser hur bra som helst! Gick bara till optikern eftersom jag tyckte jag såg luddigt när jag läste och satt vid datorn. Då va de bara "du ska ha glasögon alltid". Jag bara "nä, de ska jag inte alls". Så, jag har dom inte och ser perfekt...Varför ha glasögon och förstöra en bra syn...? En annan sak om jag hade sett suddigt e klart! Men nu är så inte fallet ;-)

Jag ska dock ha dom nu vid datorn...Märker att de bli ansträngande att läsa små text längre stunder :-) Och jag läser ju massor av bloggar!


Har ni förresten tips på bra bloggar? Länka dom gärna så jag kan kolla in dom!


Me today




En enkel slödagsoutfit
Tröja från H&M och jeans från Gina


Vad tycker ni om håret förresten? Jag e supernöjd!


Neo har somnat och jag HOPPAS att han/vi får en lugn kväll...Ni som har barn vet hur jobbigt det är att inte kunna göra något för dom när dom e ledsna...:-(




Tävling!


Har du en iphone 4 eller kanske känner någon som har? Då kan du vinna detta rosa skal i gummi! Perfekt för att skydda din iphone mot repor och andra skador :-)

De du behöver göra är att kommentera inlägget om varför du vill vinna och om du har en blogg (inget tvång men större vinstchans) tipsa andra om tävlingen där!

Jag väljer vinnaren den 2 januari!

Lycka till :-)






Min nya hårfärg...igen!




Då va jag brunhårig igen och väldigt nära min egen hårfärg vilket va så längsen, kan inte minnas när jag va "mig själv" senast, haha!
Det va helt enkelt för jobbigt att underhålla det blonda håret även om jag älskade de! Blir väl ljus till sommaren igen skulle jag misstänka. Men detta är fint, trivs bra änsålänge ;-) SKÖNT att slippa en ful utväxt om inget annat!


Jag har fått storstädat i köket idag trots en överhängande trötthet. Plockat bort allt som inte hörde hemma där och fått bänkytorna fria, såå härligt! Det ser så rent och fräscht ut när det inte ligger en massa prylar på och dräller!

Nu ska jag dock bara slöa i soffan, ev ta en tupplur, Neo somnade nyss.

Alla andra rum får vänta på städning tills i eftermiddag eller imorron. Måste handla mat tills imorron i eftermiddag också så får se vad som hinns med :-)


Hoppas er dag startat BRA...?



T R Ö T T


(God) Morgon.

Idag startade dagen lite tidigare än jag ville, kl 6 va Neo vaken men trött ändå så han fick komma över till mig men halvsov typ till strax innan sju och jag sov inte alls. Känner huvudvärken bulta och magen kurra...nä, ingen toppenstart på denna dagen...

Jag ska snart gå och bre mig en macka och HOPPAS på att Neo kan vara en snäll pojke och bara låta mamma ligga i soffan. Jag vet, det är att hoppas på mycket men jag orkar inget annat just nu...hoppas att jag tar mig samman senare idag.



Nattskräck...


Usch! Det är såå hemskt! :-( Stackars min lille Neo! Det blir värre och värre för varje kväll...
Finns inget jag kan göra, han vill inte låta mig trösta honom, han ålar sig som en liten mask! Jag vill ju bara att han ska somna tryggt i mina armar men han vill inte. Han sover i sängen ett par minuter och sen skriker han. Jag går in, tar upp honom och vaggar med honom men han vill inte. Slappnar av några sekunder för att sen åla sig och skrika igen! H E M S K T! Det är rikigt jobbigt också att inte ha Jocke här som stöttar och hjälper till, jag är HELT ensam...:-(

Hoppas att detta bara pågår en kort period, dels för Neos skull men också för min. Jag pallar ärligt talat inte lika mycket som andra mammor, jag har inte samma tålamod. Jag är ju som en tickande bomb som tar hand om ett litet oskyldigt barn, hur farligt är inte de? Tänk så sprängs jag?

G E mig styrka!



Låt mig ha kraften att ta hand om min U N D E R B A R A son! <3




Rings




Igår när jag hämtade ut paket från Citygross (och köpte sovrumslampor) tog jag en sväng inom Gina också på vägen ut. Jag ville kolla vad de hade för smycken på rea och speciellt ringar och dessa fick hänga med hem för halva priset :-) Jag älskar ringar men har konstigt nog inte så många alls, bär dom sällan. Varför vet jag inte men nu ska de bli ändring på de! Köpte ju ett helt gäng igår!


Nu ska vi hem till Carro. Syrran ska dit och plocka av sitt löshår så vi håller sällskap! Bättre än att sitta hemma och glo ;-)



Toning


God morgon!

Idag känner jag mig ganska mörbultad, körde ett extra hårt pass på gymmet igår ;-) Fattar inte vissa som är på gymmet, har de semester eller? Går och strosar runt...Nä, kör HÅRT när du ändå e där säger jag!

Idag ska mitt hår får sig en toning igen! Denna gången ska jag lägga i min egen färg så utväxten försvinner. Vill egentligen ha ljusare än så men vill inte bleka håret mer, det sliter ju trots allt och mitt hår är ändå ganska "burrigt" så behöver inte mer ;-)
Får se om jag trivs i de annars får vi hitta på nått annat!



Vädetläget just nu. Hoppas på en fin dag! Kanske hinner vi med lite pulkaåkning idag...? Eller kanske playdate med Madde och Felicia...? Måste messa henne och fråga med en gång!


Jag idag




Hinner slänga in en dagens innan jag ska gå till sängs!

Jacka, McKinley
Kofta, H&M
T-shirt, H&M
Leggings, Cubus
Boots, Park West
Mössa, Åhlens

Nu ska jag sova! Neo sover oroligt ikväll igen. Det är bara på kvällen han är orolig, på natten är det inga problem. Men tror som många av er kommenterade att det är mardrömmar. Stackars min lille kille..:-(


Hoppas ni sover gott inatt!



Skönhetsoperationer


Jag sitter och tittar på ett program på kanal 5 om skönhetsoperationer som gått snett och där de vill varna folk för allt som kan gå fel med en operation. De dom visar är verkligen skräckexempel, stackars människor! Märkta för livet med FULA ärr och vissa är nästan helt vanställda...:-(

Visst finns det mycket som kan gå snett med en skönhetsoperation och det är bra att dom visar allmänheten vad som KAN hända.

Jag har iaf bestämt mig. När jag är klar med barnafödandet och amningen så ska jag operara brösten och det har jag sagt ända sedan jag blev gravid med Neo. Jag vill inte ha MEGA bomber som vissa lägger in utan kanske en liten c-kupa, hade nog passat min kropp fint. Eller en stor b-kupa...Jag har ju ingen aning om egentligen vilken storlek de ska ha utan vet bara att de INTE får bli för stora, de ska se så naturliga ut som möjligt.

Men, detta är ju en fråga för framtiden så inte lönt att planera ännu, haha. Kommer nog dröja många år innan "familjen är klar"...även om det går att amma med sillisar så vill jag inte de. Brösten blir ju hängigare efter amning oavsett om man har silikon eller inte så det är alltså smartast att vänta tills efter barn så man slipper operera dom igen.


Klänningen passade inte förresten, den får åka tillbaka igen :-(. Well well, you can't win'em all...



Det blir alltså denna klänningen till nyår :-)


Trött på julen


Nu är jag trött på julen och allt julpynt här hemma! Jag vill bara ta ner allt och sätta fram alla mina vanliga saker på dess rätta plats! Dock ska jag inte göra detta förrän i helgen, jag ska hålla nyårsfirande här hemma och då vill jag att julsakerna ska stå framme :-)

Oooups, nu vaknade MINI! Hörs senare!


Träning: check! Lunch: check!




Då va träningen avklarad och lunchen nere. Idag köpte jag med mig pasta med ädelostsås och kebab hem. Hela denna tallriken kostade 40:-, ganska billig lunch om du frågar mig ;-) Och god!

Neo sover sen strax innan halv ett...När han behagar vakna blir det först mellis och sen sväng till Citygross, såg att de hade rea på belysning och det kan man ju inte får för mycket av! Eller jo, de kan man ju såklart men jag tycker det är kul att byta lampor i fönstren ibland, ställa undan de på vinden och sen när jag känner för att byta tar jag fram andra! De mesta blir ju som nytt om man inte använt de på ett tag :-) Men jag är mest i behov en lampa till sovrummet, har bara sängbordslamporna nu och ibland behöver man mer ljuse än så! Får se om det blir en golvlampa eller taklampa eller bordslampa eller...ja ni fattar. Får in o kika i sovrummet vad som kan bli snyggt :-)


Åhh ska btw hämta ett paket från H&M som kom igår! I det finns den FINA klänningen som jag köpte men som va för liten! Nu kommer det förhoppningsvis en stl som passar! :-)



Hoppas hoppas! Då blir denna nyårsklänningen istället! ;-)



Grrrrr!!


Åh så ARG jag blir!!

Kolla på min kofta



Tror ni inte att jag gick in i ett hörn precis och att just i de j*vla hörnet skulle de va en spik som stod ut!



Vips! En maska på min kofta! Alltså jag kan bli sååå sur på sånt! TUR ATT JAG SKA IVÄG O TRÄNA NU, KOMMER BLI ETT BRA PASS MED ALL DENNA ILLSKAN I KROPPEN!


Dax för träningsvärk


God morgon!

Alla sovit gott? Det har vi :-)

Idag ska jag iväg och TRÄNA, det blev ju inte igår. Ska bli skönt att svettas ut lite av julmaten, haha! Så jag ska bara slänga i mig och lilleman lite frulle sen ska jag packa och ge mig iväg! Neo ska såklart lämnas hos farmor först :-)

Se ya!


bild lånad från google.se

Dagens fynd!




Pyjamas till Neo, Maxi 40:-



Tvådelade pyjamasar, Maxi 165:-



Park West skor från Sko Rönne, 699:-
Äntligen kan jag slänga ut mina slitna uggs!



Skidbyxor aka termobrallor, Intersport 490:-



Väska, Wedins 199:-



Sist men inte minst, Ikea besöket resulterade i detta: sand, stenar, ljus och ett ljusfat/skål.
Min dvd möbel ska jag ta en annan dag, med en annan bli ;) Eller rättare sagt, bilen va för full med andra saker denna gången, haha!

Nu ska jag kolla vidare på CSI.



Någon som har erfarenget av barn som skriker i sömnen? Neo vaknar flera gånger under kvällen och skriker. Det är inte att han är mörkrädd för har provat med både lampa på och av. Anyone...?



I pulkabacken



Här är en kort snutt på när jag och Neo åkte tillsammans i en pulka för första gången. Jag tyckte de va läskigt (därav skriket) och Neo fick en massa snö i munnen som mina fötter virvlade upp, haha!
Men KUL hade vi :-)


Naomi Cambell


Sitter och tittar på Oprah och Naomi Cambell är gäst. Jag har inte tyckt hon va något speciellt innan, vad all denna hysteri kring en ganska ful modell liksom? MEN så fel jag hade! Hon är ju jättevacker och verkar vara en underbar person! Man ska aldrig dömma en bok för dess omslag...


bilder lånade från google.se


Från ett till ett annat




Började med denna outfiten men ändrade den lite till...


.
...det här.

Tunika, Lindex
Leggings, Gina
Linne, Gekås
Örhänge, Glitter
Klocka, Jet Set



Mitt hår krånglade som satan idag, det är en k a t a s t r o f! MÅSTE tona de igen, utväxten är horribel! Får höra med min frisör vän Carro om hon har tid innan fredag för då vill man ju verkligen vara fin i håret! Tänk att om bara några dagar är det 2011...! Shites pommes frittes säger jag bara...


Neo sover middag nu och när han vaknar ska vi bege oss ut på en shoppingrunda. Carro ska med så kan passa på att höra med henne om mitt hår!

Fick faktiskt handlat en sak på Neos lista på Maxi nu i förmiddags nämligen pyjamaser! De hade halva priset på typ alla barnkläder så det blev 3 st pyjamaser, en hel och 2 tvådelade :-) Jättesöta är dom och bild kommer i eftermiddag tillsammans med allt annat fynd, om det blir några vill säga! :-)


När ska NI städa bort julen förresten?






Duntäcke


God morgon!

Idag ville Neo upp och leka lite tidigare än vanligt, han vaknade vid halv sju. Å andra sidan har han sovit BRA inatt utan att väcka mamma så halv sju är helt okej :-)



Här kommer ännu en julklapp. Fick ett MYSIGT duntäcke av mamma och pappa! Jag hade önskat mig ett nytt eftersom mitt är gammalt och platt ;-) Ska bädda med de ikväll, kommer bli myyys!


Jag kom på nu när jag satt i vardagsrummet vad jag ska köpa för mina och Neos julklappspengar! Jag ska till Ikea och köpa dvd hyllan jag spanat på som ska sitta ovanför tvn och sen hitta ett par termosbyxor. Till Neo får det bli ett par vinterkängor och tvådelade pyjamaser :-) Jag hade egentligen velat köpa nått smycke till mig själv från "Rock by Sweden" men får se vad pengarna räcker till, dvd hyllan och termosen går före ;-)


Shopping


Har ni shoppat på mellandagsrean idag? Jag har bara legat hemma och slappat och sovit samtidigt som Neo men imorron ska vi ge oss ut och ta en dags shopping. Vi har båda fått massor med pengar i julklapp och för dom ska vi handla de som behövs. Jag behöver termobyxor och Neo tvådelade pyjamaser. Jag har ett par saker på min "vill-ha-lista"också som jag ska kolla på och KANSKE unna mig! Får se hur shoppinghumöret är imorron :-).

Sen är det ju veckohandling imorron igen men eftersom vi inte varit hemma sedan i torsdags så är det inte så mycket som behövs släpas med hem som tur är, haha! Handla är väl tråååkigt??


Neo somnade nyss och jag ska äta några noblesse och mysa i soffan. Hoppas det går nått bra på tv! Annars har jag faktiskt en nyinköpt film som ligger och väntar som tur är :-). Imorron är det förhoppningsvis dags för träning igen om Neo kan vara hos farmor en stund.


Hur har ER jul varit bästa läsare?



Neo i torsdags hos gammelmormor och gammelmorfar!


...och så va de över för denna gången


God middag allesammans!

Och god fortsättning! På denna sidan datorn är det en seg Ida som skriver...Det blev sent isäng igår och kanske en eller två shots för mycket...?
:-) Så sällan jag dricker alkohol numer så det känns i skallen när man väl gjort de, haha!

Julen har vatt mysig trots saknaden av MIN Jocke...Jocke ville ju så gärna hålla i julen nu när vi flyttat till hus, sjukt att han bara hann bo i de en månad drygt...:-( Livet är kort, hårt och intensivt! Bäst att hålla i sig...

Tänkte bjuda på lite härliga julbilder. Dock håller jag större delen av julen privat, inget som jag vill dela med mig för mycket av på bloggen :-)



Neo träffar Tomten. Till en början kom det en tår eller två men sen gick de hur bra som helst! Tomten är ju ändå ganska snäll ;-)



Neo tillsammans med gammelmormor på juldagens morgon.



Mammas lille tomte igårkväll :-)



Neo och farfar nu imorse. Riktiga slöisar, haha!



Jag fick ett navelsmycke av systeryster i julklapp! Den är bara SSÅÅ jag ;-) Love it!




Julklapp från "svärföräldrarna", en trådlös ljudanläggning till min iphone! Hur bra är den inte?! Nu ska jag KASTA ut min förbannade radio i köket som bara skorrar hela tiden! :-)


Nu så ska jag vila i soffan en stund, är trött! Neo sover gott sedan en halvtimme tillbaka :-)




Juldagen




Idag:
Leggings, Cubus
Skjorta, Jack and Jones (de va Jockes...)
Skärp, Gekås

Idag går julfirandet vidare hos Neos farmor. Vi ska dit såsnart jag är klar med detta inlägget ;-)
Julen har vatt fin och mysig hittills dock märker jag att jag inte kan njuta lika mycket som vanligt. Mitt hjärta fattas ju...Jocke, HOPPAS du har en FIN jul där uppe bland alla änglarna <3



God Jul


God morgon och Gul Jul på er allesammans!

Här startade dagen kl 8 :-)
Nu är frukosten nere och fixandet är igång! MYS med julafton! Även om det fattas EN SPECIELL PERSON! Jocke, föralltid i våra HJÄRTAN <3 Kommer ALLTID älska dig, tack för allt fint du gett mig!


GODNATT




Nu säger jag god natt för idag!

Hörs igen imorron!

Kram på er



Suddig/kass dagens




Tröja, H&M
Jeans, Gina (under leggings Cubus)
Klocka, Regal


Ljuset va så dåligt att jag va tvungen att ha blixten på vilket resulterade i en ganska kass bild. Men fick slängt i en dagens idag iaf ;-)

Nu ska vi fortsätta att ha mormor och morfar mys och tjuvstarta julen :-)




Dan före dopparedan!


Go middag!

Vi lyckades köra säkert upp till Varberg. Innan Hallansåsen va de ganska mycket snö men vägarna va ändå ganska fina. Efter Halmstad va det hur fint som helst! Jag är glad att vi körde idag eftersom det ska komma mer snö imorron...



Paketen ligger under granen och Neo va direkt framme och va nyfiken! Både på granen och på klapparna :-).
Meeen, de får allt vänta tills imorron då tomten kommer!


Neo har ännu inte sovit middag och har inga tendeser till att vara trött heller. Det är helt enkelt FÖR mycket spännande att titta på hos g-mormor och g-morfar! ;-)

Hoppas ni har haft en FIN dag hittills!


Apotekarnes




Jag och syrran sitter här med varsin iskall julmust och kollar på SKIT på tvn. Varför går de inge bra nu i juletid?

Vi hörs imorron igen!

Sov gott



SlappOnsdag x 2




Tröja, Gina
Linne, H&M
Joggingbrallz, Team Sportia



Den gråa tröjan på bilden ovanför denna flockade en himla massa och det killade i näsan HELA tiden så den fick åka av och ner i påsen för kläder som ska skänkas bort! Istället fick denna tröjan som är ett år gammal precis åka på. Köpt på Cassels. Jag är inte så förtjust i den egentligen men när man bara ska vara hemma funkar den :-)


Ingen playdate


Nä, de blev inte att vi åkte till Madde och Felicia idag. Neo är ju trots allt ganska förkyld och har feber och då är de onödigt att åka dit och riskera att smitta ner dom, speciellt nu till jul och allt! Vi sa att vi får ta en dag nästa vecka istället :-)


Neo somnade som en stock i bilen påväg från Vårdcentralen och vaknade inte ens när jag bar in honom och plockade av ytterkläderna ;-). Hur trött som helst och de e klart, det blev en väldigt sen middagsnap idag! Nu har jag precis ätit lite och ska packa in de två sista julklapparna sen e jag klar! Tänk att julafton bara är två dagar bort...!

Packningen är inte att gömma heller...och just de! Måste hem till farmor och hämta Neos resesäng samt babymonitor! Hade jag helt glömt av...Det får bli efter nap och mellis!


Dan före dan före dopparedan!


God morgon!

Idag vaknade vi 8.15 men det är inte så glammigt som det låter. Neo vaknade vid fyra o då va vi nog vakna en timme innan han somnade om. Han va för täppt för att sova stackaren!

Idag har vi en massa att göra, både tråkiga och roliga saker. Till att börja med ska jag städa, dammsuga, damma, ta toaletterna...inte det roligaste men skönt att ha det gjort tills man ska iväg så man slipper ta det när man kommer hem :-) Att komma hem till ett städat hem är väl underbart?

Efter lunch ska jag till läkaren och efter de ska vi till Madde o Felicia för en playdate. Maddes dotter Felica är nästan precis ett halvår yngre än Neo och nu när hon är 7 månader kan de ju leka! Ska bli kul att träffa Felicia, tror inte jag sett henne sedan...i somras! Eller jo, en snabbis för typ 2 månader sedan...men det händer ju mycket med de små liven på 2 månader!

Ikväll ska jag packa inför Varbergsresan imorron! Så mysigt det ska bli! Dock får vi se hur vädret är, det ska ju bli typ snökaos tors, fre och lör...:-(. Jag ska kolla hur vädret är imorron bitti när vi vaknar...är det okej då så kör vi direkt så vi förhoppningsvis missar de. Tar inga som helst risker med en liten underbaring i bilen!


Hoppas er morgon börjat BRA!



Min lille hjäplreda igår :-)


Lycka


Tänkvärt:

Det handlar om en 92 årig man. Alltid välklädd, perfekt rakad och kammad
enligt senaste stuket redan klockan 8 om morgnarna. Detta trots att han
knappt har ledsyn.

Idag flyttade han till ålderdomshemmet.

Hans 70 åriga fru gick nyligen bort och detta gjorde flytten nödvändig.

Efter flera timmars tålmodig väntan i receptionen log han varmt när de
berättade att hans rum var färdigt.

När han manövrerade sin rullator mot hissen gavs han en visuell beskrivning
om hur hans rum såg ut, inklusive detaljer om gardiner och utsmyckning

"Jag älskar det" sade han med samma entusiasm som en åttaåring som just
fått en valp.

Men du har inte sett det än försökte man…

Det har inte med rummet att göra. Lycka är något man kan bestämma i
förväg. Om jag gillar rummet beror inte på hur möblerna ser ut och är
placerade
–- det beror på min inställning. Jag har redan bestämt mig att älska
rummet.  Min lycka är ett beslut som jag tar varje morgon. Jag har ett val.

Jag kan ligga kvar i sängen och klaga över alla mina kroppsdelar som
fungerar dåligt eller inte fungerar alls

– eller ta mig ur sängen och vara tacksam över de delar som fortfarande
fungerar.

Varje ny dag är en gåva och så länge som jag kan öppna mina ögon skall jag
fokusera på den dagen och njuta av alla fina minnen jag har och fylla den
med nya.

Ålderdomen är som ett minnenas bankkonto. Du plockar ut de minnen som du
lagt in under din livstid.

Så mitt råd till dig är fylla varje dag med goda minnen i din
minnesbankkonto. Jag fortsätter att sätta in i mitt.

Några enkla råd som leder till lycka

1. Befria ditt hjärta från hat.

2. Befria ditt sinne från bekymmer.

3. Leva enkelt.

4. Ge mer.

5. Förvänta dig mindre.

God natt på er bästa läsare, ni gör mitt bloggade roligt!


Klipp klipp




Då va han nyfrisserad min lillepojk! Han är en så duktig kund säger Carro så vi hoppas att han fortsätter vara de ;-)



Kanske mamma också behöver klippas? Topparna skulle nog inte skadat :-) Får bli efter jul om Carro har tid en sväng innan nyår...


Neo har feber ikväll och har svårt att sova...Nu har det dock varit tyst ett tag där inne så hoppas att han kommit till ro! Han har ju fått Alvedon...

Jag ska hålla lite egenmys i soffan nu efter en lång kväll. Anders o Carro kom på middag, som serverades halv åtta för att vara anpassad till Anders jobb så har inte hunnit varva ner som jag brukar än :-). Mysigt dock att ha middagsgäster så jag slipper äta ensam. Brukar ju inte vara ensam eftersom Neo äter med mig men att ha en vuxenkonveration vid matbordet är nått jag kan sakna...

Hoppas er dag varit FIN!


DagensTisdag



(minen i mitt ansikte va för j*klig så jag "sminkade" mig lite istället, haha!)

Skjorta+linne, H&M
Jeansleggings, Gina
Klocka, JET SET
Armband, Kappah




Neo sover sedan kl 12 och jag har tvättat undan resten, hann verkligen inte med allt igår. Hade lite av en pissdag igår så de påverkade nog...

När prinsen vaknar ska vi bort till Carro där det blir klippstuga, dax att ta en veva i Neos hår igen! Inte ens en månad sedan vi klippte honom sist men det växer som ogräs! Men de e ju klar härligt att han har hår, har hört vissa vars barn inte får hår på skallen förrän typ 2 års ålder :-)











Helt OK


God morgon!

Det blev en BRA natt trots en lite febrig och snorig kille. Neo vaknade när jag skulle lägga mig och somnade vid halv tolv, tolv igen och sen sov vi hela natten till kl 7.40.

Jag tänkte slänga in en gårdagens här nu, det blev ju inte av igår!



Mössa, Åhlens
Kofta, H&M
Jeans, Gina
Benvärmare, Cubus
Vinterkängor, Maxi


Nu på förmiddagen måste jag stanna hemma och vänta på min luftvärmepump som ska komma med Schenker nån gång mellan 9-12. Fattar inte varför den ska komma nu när de ändå inte ska intstallera de än...:S Onödigt att den ska stå här och ta plats, även om jag har MASSOR av plats, haha! Jag hade ju tänkt träna på förmiddagen men det sprack...:-(


Vad tror ni btw om en video om hur jag bor och hur mitt hus ser ut...? Bättre de än bilder?




Jobbig natt?


Innan läggdax idag hade Neo 37,5 graders feber :-(. Nu vaknar han hela tiden så kommer det bli ytterligare en jobbig natt tro? Mentalt förbereder jag mig på de. Nu ska jag gå och tvätta mig och sen krypa ner i sängen och göra mig redo...Stackars mammas lillfis, det är de värsta när HAN mår dåligt ;-(.


GOD natt på er!


Video klipp!


Här kommer mitt allra första videoklipp på bloggen! Bjuder på mig och Neo när vi är på babysim och Neo nästan dränker mig! Enjoy! :-)




Halv sex!


Ojdå herregud! Här satt jag och trodde klockan kanske va halv fem eller nått och så är den halv sex! Skulle skriva ett annat inlägg men det får bli senare, nu måste ju mat lagas! ;-)


Vinterns köld är hård...




Idag är det kallt! Bilen visate hela -11 grader när vi kom hem från Maxi. Men solen skiner så det är härligt!



Den här lille killen sover sedan en halvtimme tillbaka. Jag tror att han håller på att bli förkyld igen! Skumt, för jag skrev till en av mina favoritbloggerskor igår att hennes son verkade vara så mycket sjuk medans min nästan aldrig va de ;-). Ibland ska man bara hålla tyst, haha! Hoppas han håller sig frisk till jul men det ska ju alltid vara nån som är sjuk på julafton, inte sant...? Tur e väl de att Neo är lika glad ändå, sjuk som frisk ;-).

Nu ska jag ta tag i tvätten. Tänkte tvätta upp ALLT där inne nu! Har en hel uppsättning sängkläder som skriker på att bli tvättade! HÅLL TYST, jag kommer nu! :-)





Läslus




Hittade Neo i matsalsrummet i full gång med att läsa <3



5 timmar


God morgon och 4 dagar kvar till julafton!

Inatt fick jag bara 5 timmars sömn eftersom sonen vaknade runt tolv och inte ville somna om förrän klockan va nästan halv tre! Men sånt är det ibland, bara till att acceptera och gå vidare (gå upp ur sängen) för idag är en annan dag :-).

Måndag och dax för veckohandling igen. Behöver dock inte handla lika mycket som vanligt för på torsdag åker vi till Varberg för att fira jul hos min mormor och morfar! Mysigt! Det är sista julen i deras hus, i februari flyttar de till lägenhet vilket jag såklart tycker är sorgligt. Jag har ju växt upp i det huset (på somrarna) och ÄLSKAR det huset! Jag och min kusin sa alltid att vi skulle ta över det huset och ha som sommarstuga, haha! Så blir de alltså inte men det brukar inte bli som man bestämde när man va 10 år! :-)


Sen i eftermiddag ska jag baka julgodis vilket jag alltid gör. Detta året ska inte vara ett undantag, då blir moster nog väldigt ledsen, hihi!



Min utsikt just nu


God Natt




Go' natt kära läsare! Hoppas ni haft en fin 4:de advent!

Vi hörs imorron igen!

Kramis <3

Jay Smith


Just nu stömmar Jay Smiths album ur högtalarna! Underbart, bra, bäst! Jag inser väl mer och mer att jag är en rocktjej ;-). Nånting händer i mig när rock spelas and i like it!

Robin och Isabelle har precis kört hem. God middag och mumsig efterrätt i härligt sällskap, tack för ikväll hörreni!
Neo somnade som en stock nån gång efter kl 19 efter morbror mys/bus och ett vilt bad, haha. Mitt vattendjur!


Nu ska jag mumsa i mig det sista i godisskålen...borde inte eftersom jag tränat ett HÅRT pass på gymmet idag men kan inte motstå! Visst får man ett speciellt sug just när det är jul? Och det är okej liksom ;-).



(bild lånad från google.se)

Mysbelysning


Sitter i vardagsrummet och har tänt en massa ljus! Jag bara ÄLSKAR ljus i alla dess former men allra bäst är nog värmeljus och jag bränner MÅNGA på en säsong ;-). Nu har jag inte lika många ljus som jag brukar för nu har jag ju en son att tänka på, vart han far med sina små händer, haha! Men änsålänge har det gått hur bra som helst!

Min lilla brasa är också underbar och ger myskänslor! Nu har jag på värmefläkten i den också och här är riktigt varmt måste jag säga!


Nu vill Neo leka, bäst att lyda ;-)



Bild från igår på mormor och Neo




Ojdå! Risk...

...för dååålig uppdatering!
Well, även den bästa kan "fela" ;-).

Vi hade en supermysig dag igår och jag hann alltså inte med att skriva! Så, här kommer hela gårdagen i ett inlägg :-).

Det började med att jag och Neo som sagt körde till Systembolaget, vinet blev inhaldlat!

Sen var det raka vägen ut i pulkabacken med Anders o Carro.



Anders fick allt ta och bära Neo en bit i pulkan då det inte fanns snö på vissa ställen av gångstigen ;-).



Neo bara sitter med öppen flabb och ler när han själv åker ner för backen! Min myskille <3



Snön skulle faktiskt inte in i munnen utan han stoppade den i näsan, tokungen!



Anders hämtade en pulka hos sina föräldrar så vi stora också kunde åka!



Myyysigt att åka tillsammans!


Åter till något helt annat! Fortsättningen på dagen...:-)

Neo somnade gott kl 13 och strax därefter kom min bror och hans sambo förbi. Inte länge efter de dök mamma o pappa också upp så det blev en massa snackande och pappa hade bilduppvisning på deras renovering hemma, de blåser ut typ hela bottenplan och öppnar upp! Nytt kök och ny toalett, inte alls avis! ;-) Det kommer bli så fint! De va på tiden, haha!

När alla hade gått kom Linda hit. Vi åt vårt julbord och sen körde vi och lämnade lilleman hos farmor o farfar och sen vidare till Anders o Carro för poker och dricka! Sypermysigt va de som alltid <3


Så, inatt har jag fått SOVA! Jag vaknade runt 9.30, galet! Galet skönt! Jag hade helt glömt känslan av sovmorgon ;-)



Slänger in en gårdagens....

...outfit.

Oversize tröja/kofta, Gina
Leggings, Cubus
Linne, Gekås




Nu vaknade min övernattningsgäst. Dax för frulle! :-)


Why?


God morgon!

Sitter här och klurar på varför jag stannade uppe till kl 12 igår! Nu är jag ju trött som en gnu! När Neo vaknade kunde jag nästan inte öppna ögonen, de va minsann tufft, haha! Och idag blir det inte till att lägga sig tidigt för ikväll kommer min kollega (och resekompis) hit för julmat och VIN! Funderar på att fråga farmor och farfar om de är sugna på barnbarns passning ikväll...;) Men det spelar ju ingen roll egentligen, jag vaknar ju tidigt med eller utan barn i närheten, hihi! :-)


Ville bara lägga till att igår åt Neo en hel skål mat själv, jag gav honom bara 2-3 skedar eftersom jag inte trodde ha skulle klara det själv :-P. Men det gjorde han minsann! Var är min lille Neo som suttade så sött på tutten...? Ibland saknar man honom, hehe!


Nu blir det på med kläder och sen frukost! Jag skulle egentligen ut med pulkan sen efteråt men eftersom jag glömde köpa vinet igår så får det bli Systemet en runda först! Hinns nog med lite åkning innan lillfisen vill sova ändå ;-)


Hoppas ni fått en bra start på dagen!



Natti natt


Nu är det snart dax för denna mamman att krypa till sängs...! Det är ju en dag imorron också som de så fint heter ;-)

Hoppas ni får sova gott inatt!

<3



Älsklingen badar. Här "dyker" han :-) *kärlek*

Prommis i snön


Givetvis snöade det en massa när vi skulle ta en prommis till Maxi innan kvällsmaten. Så det va bara att pälsa på sig och ge sig av. Neo älskar dock snön och när det snöar är det ännu roligare, då tittar han på flingorna och säger "ååhhh" :-)



Denna sista bilden är snygg! Vagnen låg i bilen så för att jag skulle kunna fälla upp den efter att ha tatt ut den så fick Neo snällt sitta i bagaget sålänge! Iochmed att han inte kan gå kan jag ju inte sätta ner honom på marken ;-)


Nu sover lillpojken efter lite lessamheter. Jag ska ta mig nått att dricka och sen sätta på en film, om det mot förmodan inte går nått bra på tv.


Svarar er som ställer frågor...


...med en kommentar i samma inlägg ni kommenterat :-)



Nytt som får stanna




Denna klänningen får åka på till nyår!



Denna till julafton! Båda klänningarna är verkligen smickrande för magpartiet, den ena med "veck" och den andra med knapparna :-) Det är bra för mig som fortfarande har lite putmage kvar sen graviditeten. Men som sagt, jag jobbar på de, hihi!


Till er


hej , du skrev att du inte får byta till Björk ? varför får du inte det? man får väl byta efternamn om en familj som heter samma går med på det? .. jätte fin son har du =)


Svar: Jag får inte de eftersom jag inte har någon i släkten som heter Björk. Om Jockes familj går med på att jag får heta Björk, hur blir de då med alla andra som heter Björk? Tror inte det funkar så. Jag ska ändå släktforska och se om jag har Björk i släkten :)


En konstig fråga som du inte ebehöver svara på.. Jag förstår att Neo tar mycket tid och så. ( Barn är så underbara:).) Men har du börjat få den känslan av att du kan se dig med annan kille i framtiden? Från början förstår jag att du hade svårt att tänka dig ditt liv med någon annan... Men har du börjat få den känslar? Förstår verkligen att du mår mycket dåligt över det som har hänt.. Det är verkligen hemskt..


Svar: Jodå jag kan se mig med en annan i framtiden. Jag har börjat se framåt mer och mer. Skulle det ramla en underbar kille ner genom skorstenen skulle jag inte direkt sparka ut honom ;-)


Är det bara någon liten värmepump du ska ha? Min pappa jobbar med värmepumpar så behöver du tips och råd så kan jag fråga honom. :) Bara skicka ett mail till mig i så fall om det är något du undrar över. :)


Svar: Jag har som dagt införskaffat en pump nu och ingen liten en, den måste ju täcka 200kvm :-)


Jag började följa din blogg efter den tragiska olyckan i våras. Av ren nyfikenhet skulle man ju vilja veta vad som har hänt, har dom hittat boven i dramat eller vad? Du behöver givetvis inte skriva om det för du är så utlämnande ändå och bestämmer själv vad du vill skriva om. Jag skänker dig en tanke minst 5 dgr i veckan då jag kör förbi bygget varje dag jag ska till jobbet. Jag minns fortfarande den dagen. Min pappa frågade skämtsamt om vi hade tänt eld på hela kavalleristen för det kom brandbilar och ambulanser farande, han jobbar inne i polishuset. Då började jag kolla på nätet och såg vad som hänt.
Oj då, det var bara en parentes. I vilket fall som helst så tycker jag att du gör ett fantastiskt "jobb" att hålla sig flytande och så positiv som du gör.
Än en gång, all styrka till dig, kämpa på Ida.


Svar: Utredningen är klar och rättegången mot de som står åtalade kommer nog i januari-mars...De vet EXAKT vad som hänt och VILKA som är skyldiga för Jockes död. Det känns bra...Kommer dock bli en tuff start på 2011...



Ida(g)




Tröja, H&M
Leggings, Cubus
Halsband, MissDee
Armband, Glitter


Kommer att svara på en del frågor som trillat in lite senare i eftermiddag så håll utkik om DU frågat mig något!





Det har varit så kallt ute att termometern gick av på mitten! Nu får jag titta i mobilen istället om jag vill veta graderna ;-)

Får införskaffa och sätta upp en ny till våren.



FREDAG


God morgon FREDAG!

(vill först tacka för alla kommentarer om hur jag fotar med iphonen, i've got it!)


Idag jobbar jag inte. Jag är ledig fram till och med den 7 januari! :-) Härligt! Men jag ska ändå ut till jobb idag, handla lite och hälsa på kollegor och hämta min julklapp! EN VECKA KVAR TILL JULAFTON! Inte klokt :-)

Ute är det vitt vitt vitt. Snöade hela dagen igår! Anders va en ängel och skottade lite hos mig och det behövdes tydligen. Va visste väl jag, jag va inte utanför dörren på hela dagen igår, haha! Han ville gärna att jag skulle kunna komma ut idag och det tackar jag för! ;-)


Nu bli det duschen och efter de frukost. Sen är det gasen i botten (kanske inte) ut til Råå!



Visst saknar man sommaren en aning :-)

Smycka mig




För någon dag sedan fick jag ett paket med posten med saker jag beställt från campadre. I låg bla detta halsbandet från MissDee. Älskar de, tycker hjärtat har så fin form. Smycken kan man inte få för mycket av...eller? :)

Apropå nått helt annat, Neo lyckades fota min mobil idag...Detta kan inte ens jag! :P



Hur gör man detta? Kan nån berätta för en oteknisk? ;)



Inget sim


Det blev tyvärr inget babysim idag. Neo somnade inte förrän kl 12 och vi badar NU 13.30 och han sover än...:( Så, jag funderar på att gå dit på söndag när de har öppet basängen för alla :) Neo måste ju få bada!

Så jag fick helt plötsligt en massa tid över...vad göra med denna? Här e sååå kallt, jag borde upp och röra mig men jag känner inte för nått. Kanske ska slå in resten av julklapparna? Hmm, får se vad som händer :)



Koftadag




Kofta, H&M
Jeans, Gina
Strumpor, Everest




Jag älskar denna typen av koftor och har flera stycken. Bulligt är MYSIGT!
Idag när det är snöstorm åkte de tjocka strumporna på som jag har när jag åker skidor! Golven här hemma är sååå kalla så det behövs...

I mellandagarna eller början av året kommer min luftvärmepump! Yes! Ge mig värme! :-)


Frukost hos oss




Idag startade jag dagen med risgrynsgröt med mjölk och kanel. Det är godare än vad det ser ut gott folk ;-)



Neo åt favoriten just nu; leverpastejmacka! Kladdigt men gott :-)


Idag är det babysim igen och det är sista gången sen är det juluppehåll. Tråkigt men vi kan gå på det öppna babybadet på söndagarna istället! Neo måste ju få BADA!

Nu ska jag ta tag i att vika tvätten som tvättades igår, lagom kul ;-)



Tradera


Nu har jag precis lagt ut min första annons på Tradera! Det är en klänning jag bar på Jockes kusins bröllop förra sommaren, då jag va gravid med lille Neo :) Jag älskar klänningen men jag lär inte (hoppas inte) komma i den igen för det är en stl 40. Jag har 36/38. Förhoppningsvis kan den göra en annan flicka glad, hihi!

Klicka HÄR för att spana in annonsen!



Så fin den är...och bara använd en gång. Synd (nästan) att jag inte har stl 40!


Slapp och party




Hallåja! Kolla vilken goding som damp ner i brevlådan idag! Jag har inget leopardmönstrat i garderoben så när jag såg att H&M sålde denna för 49:- (!) tvekade jag inte att klicka hem den när jag ändå skulle beställa :) Sitter som en smäck gör den ju också, tack H&M! Nu fattas det bara ett party att gå på ;)



Nu har jag dock hoppat i mina kvällsmyskläder :) Glider inte runt i klänning varje kväll, haha!
Har tänkt plocka fram lite glass (vanlig med chokladkross, HUR GOTT?!) efter en slitig dag med Neo. Han är en gnällspik nu och sova DET ska man verkligen inte göra i onödan! Vakentid idag: 7-11.30 och 13-19...omg, att han orkar! Men sova? Icke! Nu när klockan va 19 kunde hans lilla kropp inte hålla sig vaken längre och däckade direkt efter vällingen. Nu ska jag bara slappa! Hur orkar ni mammor vars barn inte sover på dagen längre? Eller barnen är "snällare" då? Hmm, tur att man inte kan se in i framtiden!


Hoppas ni får en mysig kväll!


Två ut, två in

Waggy Dress SEK 349, Sisters Point - NELLY.COMDiamond Trim Jersey Dress SEK 299, V London - NELLY.COM

Fick hem mitt paket med grejerna jag beställde från nelly igår! Dock motsvarade varken bootsen eller klänningen förväntningarna så de fick åka tillbaka! Jag är fortfarande ute efter en snygg festklänning så jag klickade hem dessa två i hopp om att iaf en passar ;)
De är så snygga båda två och om båda passar, ja då får såklart båda stanna, haha!


Nu kommer underbara Carro strax med lunch. We like home delivery! :D


Jag idag




Tröja, Gekås
Klänning, Kappahl
Leggings, H&M


Funderar att sälja lite kläder på Tradera...någon som har erfarenhet? Funkar det bra? :)



Tjäna pengar på DIN blogg?


Här kommer ett hett tips
till alla som vill tjäna extrapengar med sin blogg! Grinders.se är en svensk sida där du som bloggare kan sälja sponsrade inlägg, reklamplats, länkar till olika produkter osv. till en rad olika företag. Du lägger upp ett jobb där du beskriver vad du vill göra (busenkelt) och sen får du beställningar från olika företag. Det är väldigt enkelt som sagt och man kan snabbt komma igång och tjäna pengar för att dryga ut plånboken!

Lycka till!



För att komma igång med detsamma klickar du HÄR!



I farten




God morgon!

Det är inte det lättaste att få bra bilder på Neo på morgonen för då ska man fara runt som en tosing eftersom man sovit hela natten lång ;)

Idag måste jag en sväng till Väla så de på India kan få titta på min navlen piersing som blivit svullen...På samma ställe som när jag hade den sist (har haft hål i naveln innan men fick då ta ut den pga samma som jag fått nu) och jag vill verkligen inte ta ut den igen! Får se vad han har att säga...

Nä inget mer skrivande nu, jag har en son som attackerar mig och datorn! Var blev min lile pojk av?!




Julefint






Då va man klar för jul! Visst blev dom fina? ;)



Lite bilder av vårt julpynt :) Neo har lämnat en liten gris under granen såg jag nu, hihi!


Nu måste jag koncentrera mig på Desperate Housewives!


Bortamiddag


Sitter hos Maysan och Nonne efter en dag med värmepumpsköp, nagelfixning och träning :) Ikväll blir det middag här! Hoppas den är klar snart för jag är svinhungrig och Neo ska hem och nattas sen :)

Hörs mer ikväll!

Dagens mams




Ursäkta den lite sura minen, har en son som testar mitt tålamod idag!

Idag kommer hela outfiten från Gina.

Linnet är från i våras, koftan är flera år och byxorna....hmmm, också våras? :)


detalj av linnet



Örhängena köpte jag igår på Guldfynd för 50:-



Nya naglar


God morgon världen!

Idag vaknade lilltjommen kl 7, helt okej :)
Han är alltså helt speedad nuförtiden när han är vaken! Ska vara överallt och helst PÅ mig! Klänger som en liten apa! Någon som har erfarenhet av att 1 åringar går igenom en "klängighetsfas"? :)

Idag ska jag äntligen göra mina naglar igen och denna gång med jultema såklart ;) Röda blir det minsann, bild kommer såklart!

Innan nageltiden ska jag och Carro kika runt på luftvärmepimp till mig. Här är så kallt att...ja...barn titta bort, nippelsen kan skära gemon IS! :P HAHA
Så, det måste verkligen hända nått på värmefronten är hemma...


Nu måste jag underhålla en uttråkad son. Han kan liksom inte leka själv längre utan ska vara där jag är HELA tiden...Så, då får jag ju placera mig på hans rum så han kan leka ;)


Va vill ni...

...läsa mer av i bloggen? Förutom mitt hus då, haha!


Rätt pöjk vann såklart




Snyggot och helsingborgaren (!) Jay Smith vann såklart finalen av Idol 2010! Att uppleva Jays version av Madonnas "like a prayer" i Globen gav milt sagt ryyysningar! Tusen gånger bättre än på tv :)

Ville bara säga att han va så j*vla BRA!

Längtar efter rockskivan!


Sthlm weekend




Som ni ser har vi haft en supermysig helg tillsammans, bara jag och Åsa! Dessvärre blev Åsa jättesjuk igår, hoppas du blir bättre snart snäckan! <3

Nu står julklappsinslagning och lunch på schemat för mig, Neo sover gott :)


Ida ida(g)




Tunika/blus, Vero Moda
Jeans, Gina
Linne, GeKås


Nu är det dax för lunch sen ska lillen sova!



Lucia


God morgon!

Kl 03:30 inatt tyckte Neo att de va dax att ställa sig upp i sängen för första gången! Mammas stora kille <3 Eftersom han inte ville sluta ställa sig upp trots att han va sååå trött fick han sova hos mig och vi sov till strax efter 7:30 :)

Idag ska de två sista klapparna inhaldlas, till "mina" två kusinbarn! Det är egentligen Jockes kusinbarn men jag ser dom som min släkt också så jag säger "mina" :) Jag vet vad jag ska köpa vilket är skönt! Vi åker till Väla när dom öppnar kl 10 för att slippa FÖR mycket FOLK! Jag fick typ panik i Stockholm med så mycket folk...dit flyttar jag ALDRIG! Stod UNDER två armhålor på tunnelbanan liksom, rätt najs...NOT! Helsingborg är PERFEKT för mig/oss.


Nu blir det frukost! Frågan är dock: risgrynsgröt, smörgås eller flingor? I don't know...!


Svar till de FINASTE läsarna!

1.
Hej söta du!
Brukar titta in då och då och har gjort det länge.. vill bara säga att ja beundrar dig, du verkar vara så otroligt stark, och att du har modet att dela med dig av dina känslor såhär, det är riktigt beundransvärt!

Jag vill veta vart ni bor, om ni bor i hus eller vad ni gör? Skulle gärna vilja se lite pics också!:)


Förresten, din son är ett riktigt charmtroll! Han är bara någon månad äldre än min också för den delen:) kul!


Svar: Jag bor i en tvåvåningsvilla på 6 rok (180kvm) i Hyllinge, 2 mil utanför Helsingborg. Lite mer bilder kommer i ett annat inlägg!


2.
Tänkte att du får ha några frågor att svara på ikväll nu när du har frågestund och allt!
1. Går det bra att julgran där hemma trots en busig 1-åring? Jag har inte vågat sätta upp vår med risk för att lillan äter upp allt pynt och drar ner hela granen ;)

2. Ska du börja jobba heltid nästa år? Eller ska du fortsätta vara hemma någon/några dagar i veckan?

3. Hur känner du inför att sätta Neo på förskola? (om du nu ska det...annars blir ju frågan: hur ska du annars lösa det?) - är själv rätt nervös inför förskolelivet, känns konstigt att någon annan ska passa min skatt!


Ha det underbart båda två!


Svar: 1. Nja sådär! Neo är på den OFTA fast han vet att han INTE får ;) Ibland kommer han med dekorationer i handen och spelar oskyldig ändå, haha!
2. Min tjänst är på 75%. Jag börjar jobba helt den 1 mars och Neo börjar skolas in på dagis den 14 fabruari!
3. Det känns så bra att han ska få en massa vänner på dagis och få "ett eget liv". Tror atr dagis är viktigt för utveckligen, barn behöver umgår med andra barn :)


3.
Tjolahopp!
Hur länge var du och Jocke tillsammans och hur träffades ni?

Hoppas du får det grymt kul i Stockholm :)

Simma lungt!

Svar: Vi hade vatt tillsammans 4½ år när han dog...
Första gången vi träffades (såg varann) var efter en fotbollsmatch när jag och en kompis stod o snackade med vår kompis som som spelade...Jocke spelade i samma lag. Visste direkt att jag ville ha honom efter den gången.
Andra gången va på en fest. Jag trodde inte alls att han va intresserad av mig eftersom han knappt pratade med mig, bara med min kompis ;) Han har sen berättat att han blivit helt vild inför sin mamma om den snygga tjejen han nyss träffat, hihi! ;) Jag tog sen upp kontakten på msn och Lunarstorm vi hade på den tiden och på den vägen är det...


4.
Jag undrar över den frågan som du skulle ställa till oss läsare, eller rättare sagt du funderade över en sak och visste inte om du skulle publicera den? Jag är nyfiken :)
Kramar


Kramkram

Svar: Jag ville fråga Jocke om det va okej att jag bytade till hans och Neos efternamn, Björk. Jag vill heta samma som min son eftersom han annars alltid kommer va den enda i familjen som heter Björk, om jag nu gifter om mig och får fler barn, då blir det ju troligtvis den mannens efternamn jag/vi kommer heta. Jag tycker det känns jobbigt att Neo kommer vara "annorlunda", inte heta samma som oss andra. Hur som helst får jag inte byta till Björk så det spelar ingen roll längre...


5.
Hej Ida!
Följer dig på din blogg och undrar om du får hjälp med alla dina tankar och funderingar som du går och bär på? Du har ju gått igenom en del...och ibland får jag känslan av att du skulle vilja få någon oberoende persons åsikt om vissa saker. Ibland skriver du att du önskar att du kunde fråga Jocke om vissa saker som du går och grubblar på...Även fast man är stark, kan det vara skönt att få "tömma sin ryggsäck" ju...och det kan vara svårt att göra det med "sina närmsta". Blir lätt lite jobbigt och klibbgt som sirap om du förstår vad jag menar. Beundrar dig och tänker ofta på dig och hur det går för dig. Har förstått att du har många omkring dig...men förstår att du ofta ändå känner dig ensam!Styrkekram från mig...en medmänniska.


Svar: Jag har pratat med en psykolog ca 10 gånger och sen gav det mig inte mer. Jag satt bar där och kände mig obekväm! Visst har jag en massa tankar men jag har kommit på att jag får ut mer av att skriva alla på bloggen än att prata med en främling :) Och sen får jag ju en massa fina kommentarer som GER MIG SÅ MYCKET! NI gör mig gladare, tack!


6.
Hej!
Jag undrar om du inte skulle kunna visa runt lite mer av huset och hur ni bor? Vore kul att se. Sen även dina framtidsdrömmar, hur ser dom ut?
Mvh, Lina


Svar: Visst kommer det mer bilder på huset, det verkar ju definitivt finnas intresse för de så!
Framtidsdrömmar...Ja du...Om jag får drömma vill jag hitta en ny kärlek att dela livet med. Vill ha minst ett barn till och helst en flicka (skulle vilja vara gravid NU) och sen fullfölja min dröm om att bli polis :)






HomE AgaiN


Så va jag hemma från en UNDERBAR weekend i Stockholm! Jag har massor av kul att berätta om men det får jag göra imorron...har sååå ont i magen (troligen middagen jag åt ikväll) så jag svarar "bara" på era frågor ikväll som de egentligen va meningen att jag skulle besvarat i torsdagskväll.


Först måste jag dock på toa...igen...suck!


God morgon Idol!


Äntligen är fredagen den 10:onde här! Ikväll är det Idolfinal i Sthlm och jag längtar! Kl 13 flyger jag mot huvudstaden :) Jag ska ha en helt underbart skön helg med BÄSTA Åsa!


Nu ska jag fixa till mig och äta frukost och sen ska resten packas!
Jag vet inte om jag kommer hinna blogga i helgen och det är inget jag prioriterar...Men har ni tur så får ni ett inlägg eller två!

Kram sålänge!

"Värme"




Hej och välkommen hem till oss! Tog en sväng förbi Rusta nu ikväll och denna lilla söta kaminen fick följa med hem! Även om det inte ger mig värme fysikt så värmer den mitt hjärta lite och ger mig myskänslor! :)


Jag ska packa inför Sthlm imorron, både min och Neos väska ska fixas!

Min frågestumd får fortsätta tills på söndag kväll, har fått en del frågor men hinner inte svara på dom ikväll känner jag!

Har du en fråga skriv den gärna HÄR!




Neo




Detta lilla charmtroll hade hur kul som helst på badet idag! Idag va första gången de skulle dyka och det va som om Neo aldrig gjort något annat! Ville ner med huvudet i vattnet HELA tiden! Underbart att de när han har så himla kul, mitt mammahjärta svämmar över!
Carro va också med idag och tog en massa foton. Bjuder på ett par när jag fått dom :)


Nu sover lillfisen, han somnade som en stock i bilen när vi körde hem, hihi! Det tar på krafterna att simma och bada! Jag känner mig själv ganska trött.
Efter jag planerat dagens middag ska jag slappa lite i soffan...eller slösurfa lite :)



Neo snackade med tomten innan idag <3


"Just keep swimming...!"


Good morning!


Idag va det morron kl 7, helt okej!
Jag ska äta frukost nu med detsamma för kl 9 kommer Anders och Carro. Anders ska säga 'hejdå' (ska ju som sagt till Sthlm imorron) och jag ska med Carro på en morronprommis :) Sen är det swimmingtajm! :D

Glöm inte att jag har FRÅGESTUND HÄR som jag svarar på ikväll!






Sleep tight


Nu är det sängdax! Imorron blir det tidigt prommis med bästa Carro och eftermiddagen bjuder på underbart babysim, denna gången med dyk för första gången. Läskigt tycker jag! Men det går säkert bra, Neo är ju mitt lilla vattendjur! <3


God natt och sov gott!


Pepparkaksljus




Ikeashoppingen resulterade i bland annat ljus. Och denna gången värmeljus med doft av julen, nämligen pepparkakor! M U M S!


Neo håller på att somna i sin säng nu, går lite trögt idag...får in och se vad han gapar om ;)



Enkelt




Tröja, NewYorker
Jeans, Esprit





Nu ska jag ta en snabbis till Ikea och sen hämta hem min guldklimp! <3

Min beställning


Agathe Leggings SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COMDebby Dress SEK 249, Motel - NELLY.COMJoanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Leggings, 149:-
Klänning, 249:-
"Uggs", 199:-

Det här blev hemklickat från nelly som nu har fraktfritt. Om plånkan hade tillåtit hade jag beställt mer! :) Men är ganska nöjd! Nu hoppas jag att allt passar :) Hatar att behöva skicka tillbaka...!


Sitter här vid datorn, "inmoppad", jag väntar på att golven ska torka så jag kan fortsätta med städningen! Toaletterna och dammning kvarstår! Det är härligt att ha barnvakt om man ska storstäda, det går ju sååå fort då!
Och farmor myser mer än gärna med Neo! Han är såååå gosig nu och ska kramas, pussas och klänga hela tiden, i love! <3


Frågestund!




Jag provar att ha en liten frågestund. Ni frågar mig saker ibland och nu har ni chansen att fråga mig vad ni vill! Jag svarar imorron kväll!

Kram Ida



Spår i snön


Godmorgon allesammans!

När jag tittade ut genom fönstret när jag kom upp såg jag två spår av vad som ser ut att vara två fotspår, gjort av ett barn...men vart är resten av spåren isåfall...?



Jag kan inte förklara spåren och det retar mig! Vad kan ha gjort dessa spår utan att lämna fler? Kan det vara något som flyger som lämnar så stora spår...? Gahhhh, huvudbry!!


Hur som helst, jag kommer gå och titta och klura på detta hela dagen! Hjälp mig gärna ;)

Idag ska jag röja här hemma och Neo ska vara hos farmor en stund :) Känner att jag vill städa och göra fint innan jag åker till Stockholm på fredag så man kommer hem till ett rent och fint hus!


Ojojojoj vad min mage kurrar! Dax att ge den vad den vill ha, frulle!


En fin dag till enda


Nu ska jag lägga huvudet på kudden och SOVA! Alltid lika härligt!
Var precis inne och tröstade lillfisen som va ledsen men verkar ha somnat om igen. Fingers crossed att han sover bra inatt :)

Det blev btw en beställning från nelly! Visar imorron :)



(bild lånad från google.se)

Middagstips


Vill ni ha middagstips? Jag är inte världens bästa kock men jag kan laga mat.
Här kommer iaf våran middag jag lagade till oss ikväll :)

Laxfilé med ris, kall lemonsås och broccoli.



Sätt ugnen på 200 grader. Krydda laxen efter smak (tex citronpeppar) och smörj sen på ett lager creme fraishe ovanpå. In i ugnen ca 15 minuter.



Koka ris. Jag har riskokare, love it!



Koka broccoli.



Blanda såsen. Den jag kör på är från Knorr och ska blandas med 2 dl creme fraische :)



Färdig middag till stor och liten!



Uppäten middag av stor och liten!



Denna middagen är SUPER enkel och SUPER god, jag älskar fisk!


Nu ska jag leka med Neo innan bad och läggdax!


Fraktfritt på nelly.com

Cinders Knit Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COMCinders Knit Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COMAgathe Leggings SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COMCarie Leggings SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COMVelvet Bow Back Dress SEK 279, Paprika - NELLY.COMParty Time Oslo Dress SEK 279, Only - NELLY.COMDebby Dress SEK 249, Motel - NELLY.COMPrice Ester Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COMJoanna SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMJagodina SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMMatsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nelly har en massa fiiina saker och här är en del saker jag gärna hade sett hemma hos mig! Kanske ska passa på medans det är fraktfritt? Får se vad plånkan säger denna månaden ;)

Alla plaggen/skorna ni ser här är inte dyra, dyraste ligger nog på 350:-!


Idag



(Bry er ej om mitt hår, nyduschad)

Tröja, H&M
Leggings Cubus


Nytt i min garderob



Hämtade ett paket på posten igår från H&M och i låg bla denna fina klänningen! Den får stanna :) Passformen under brösten va dock inte den bästa men det kan fixas med nål och tråd eller med ett snyggt passande bälte!







Fick även denna i paketet och den får tyvärr inte stanna även om den är sååå snygg! Den passade tyvärr inte, fattades ett par cm för att den ska kunna knäppas i ryggen :P Men skickar tillbaka den och hoppas på att de har den i en stl större för den vet jag kommer passa som en smäck! :)
Är den inte underbar?!



Winterwonderland




Neo älskar att vara ute i snön! Idag åkte han riktigt snabbt i baken och han ÄLSKADE de! :)




Självklart måste man ju smaka på snön också! Sådär smakande den, eller...?


Nu väntar jag på att få fikabesök av Åsas (min bästa kompis i Sthlm) mamma och bror. De ska lämna lite saker som jag ska ha med mig upp till Åsas brorsbarn :) Neo sover som en stock efter pulkaåkning och ett besök hos farmor!


God morgon halsont


Vaknade och insåg att halsen är värre idag än igår. Nu sitter jag här med mitt citronte och försöker lena halsen en aning...det ända som hänt är att jag bränt tungan! Tack...

Det va meningen att jag skulle träna idag men nja, tror inte de. Vill verkligen inte riskera att bli sämre nu när jag ska till Sthlm på fredag! Även om det kliar i kroppen efter träning...:(

Så, idag blir det nog bara att vila och åter vila för mig. Så gott jag kan iaf med en liten 1 åring ;)



Visst ser vårt pepparkakshus smarrigt ut....? :)


Äntligen natt


Nu ska denna trötta mamman krypa isäng och hoppas på en minst lika bra natt som förra så jag/vi får sova!! Imorron blir det förhoppningsvis träning igen om halsen inte blir värre och om Maysan kan ha Neo :)


Hoppas ni får en fin natt finaste <3

Heldag


Jag har massor att berätta om denna dagen men hinner inte nu med en vaken Neo :)
Slänger in tre bilder från dagen iaf.



Neo käkar lunch i restaurangen på XXXLuts. Jättefin restaurang med BRA service!



Carro sa att hon kunde ta ett foto på oss om jag också ville vara med. Läst bloggen Carro? Hihi!



Min nya man i huset! Köpte honom för 3500, vilket kap!! :D (skämtar) Men söt va han iaf!


Nu blir det kvällsmys innan det är sängtajm för minstingen!


XXXLuts


God morgon!

Tack för en bättre natt för det är lika med en mycket bättre morgon :)


Förutom att Neo tyckte de va kul att peta mamma i ögat, haha!


Nu måste vi snart fixa till oss för Carro kommer 9:30 och då ska vi ner till Malmö och besöka XXXLuts, möbelaffär. Inte för att jag ska ha nått, tror inte Carro ska de heller, så det blir en roadtripp bara ;)


Hörs senare!


Det blev helt okej


Dagen blev fin trots en helvetisk start. Malin och Marcus fick oss att må bättre och vi hade så kul ute i snön :)















Vi åkte på sopsäckar för vi hade inga pulkor :P Men det funkade ganska bra det med!

Som vanligt är jag inte med på några bilder eftersom det alltid är jag som fotar. Får väl bli bättre på att be någon fota mig :)


Nu sover lillkillen efter mycket skrikande. Vet inte vad som hänt, han skriker aldrig annars när han ska sova, inte på detta sättet iaf. Jag undrar om det verkligen är tänderna eller förkylningen...känns som det är något annat...men ingen aning om vad...:(

Iaf ska jag sätta på "New Moon". Kollade på "Eclipse" igår så det blir omvänd ordning men eftersom jag sett filmerna ett antal gånger och läst böckerna så spelar det ingen roll ;)

Ha en fin kväll!



Tävling...men inte här!


Fryser du mycket eller gillar du bara varma drycker? Oavsett vilket så kan du HÄR tävla om en TASSIMO från BOSCH!

Allt du ska göra är att kommentera inlägget med tävligen med vilken T disc du skulle invigt maskinen med!

Lycka till (men jag hoppas jag vinner, moahahaha!)



Kärleken finns alltid där


Dagen har börjat ganska gnälligt och min stubin är mindre än minst. Känner mig som en USEL mamma för tillfället eftersom jag pratat ganska högt till Neo, sagt "NEJ" med stooora bokstäver...:( Stackars liten...och stackars mamma som inte har någon som kan ta över...Visst finns det folk som kan ta över men det vill jag inte...vill ju ha Jocke :( En pappa som kan ta över, ingen annan.


Hur som helst fick jag ÄNTLIGEN Neo till att somna! Hur trött han än va så skulle han vara vaken och gnällig...suck! Men hoppas på att han vaknar på rätt sida sen och är den gullungen han brukar vara.


Min syster med kille kommer snart och då ska vi äta ris ala malta! Mums! Premiär för denna säsong ;)
Efter de, när Neo vaknat, vill jag ut i snön och leka! Åka massa pulka...har dock ingen vuxenpulka utan bara en babypukla till Neo. Well, jag nöjer mig med att se honom åka och ha KUL! <3
Det har snöat hela dagen och det bara fortsätter komma! I vanliga fall gillar jag inte när de snöar så HELA tiden men idag är det helt okej av nån konstig anledning :)




Mamma älskar DIG även om hon har svackor ibland <3


De e inte sant...


(Varning för gnäll/deppinlägg)



Hur fan kan ungen bara sova EN HALVTIMME när han ALLTID sover MINST EN TIMME?! Och när jag verkligen behöver sova...när jag verkligen inte mår bra...JA, DÅ SOVER UNGEN BARA EN HALVTIMME?! Nä, men det är skönt att ha barn ibland!! Har verkligen INGET tålamod idag...

Va är det för helvetesperiod han har kommit in i? Vill inte sova varken morron, kväll, förmiddag eller eftermiddag...? Typiskt att man ska må dåligt JUST när han kommer in i den...Ibland är allt bra PISS!!


Zombieland


GOD MORRON.



Blää, idag känner jag mig som en zombie! Neo tyckte att vi skulle vakna kl 6 idag och jag som är bortskämd med kl 8 tyckte såklart att vi skulle sova vidare...Jag la mig inte förrän 12 igår och har inte dovit bra inatt PLUS att jag är förkyld i hela kroppen. Tycker lite sådär extra synd om mig själv idag.

Sitter med en kopp te som ska lena min hals och ska ha lite clementinfrossa nu, i need the vitamins!!

Och när Neo ska sova gissa vad jag ska göra...DETSAMMA!


Varför vill han inte...

...sova just ikväll? Typiskt.


Nu klär vi den!


Granen såklart! Eller vi och vi, det blir ju jag som klär granen...

Hörs sen!



Älskade sonen <3

Hängig = slappa kläder




Usch, jag börjar känns mig sådär "förkyld-hängig" nu...Ögonen liksom svider lite och halsen känns torr, så som den gör innan man får riktigt ont :(

Därför glider jag runt i bekväma kläder idag.
Kofta, H&M
Jeans, Gina


Nu ska jag upp på vinden och se om jag inte kan hitta sista delen av julgranen. Maysan trodde hon visste vart den kunde ligga så here i go!



Jag säger bara EN sak...


Jay ÄGDE arenan igår på Idol och jag tror Minnah vet att loppet är kört...ALLA vet vem som kommer stå som vinnare! JAY! Hur coolt är de inte att jag ska stå i Globen och hejja fram nästa vinnare i Idol som dessutom är HELSINGBORGARE?! Jag har gåshud redan nu :D



Sex on two legs, thats Jay!


Nu kallar en härlig dusch!

(Börjar bli förkyld btw så inget träning idag, vill inte riskera att förvärra den...*snyft*)

Saturday


God morgon bloggen!

Kände att igår va ingen bra bloggdag, vi får väl ta igen den idag ;)

Natten har varit ok. Neo är förkyld och har därför fått sova hos mig halva natten. Han vaknade runt tolv och då fick han somna hos mig och det gick super. Det är myigt att ha honom hos mig ibland <3

Idag ska jag träna, yes! Har inte tränat sedan i...vad blir de...måndags? Känner en liten abstinens faktiskt ;)
En annan sak är att jag inte rökat sen i måndags heller! Lite stolt är jag men jag har alltid vetat att vill jag sluta kommer de inte bli svårt att göra de och de har de inte varit heller. Jag har liksom inget nikotonbehov trots att jag rökt ganska mycket...eller inte mycket men nog för att jag skulle "bli fast". Alla definierar vi "mycket" olika...
Hur som helst, rökfri är jag och tillåter mig endast ta en om jag mår riktigt piss eller om det är fest och jag då känner för att ta en...Skönt att känna sig färsch igen faktiskt :)


Nu ska jag nog plocka fram dammsugaren här hemma, golven är i STORT behov av en omgång! Sen kanske man skulle få i sig litta mat också...?


"Råmys" i soffan på Allégatan 10B




Happy days, nu börjar Idooooooool!!!



Se ya later! :)



Random


God morron! Här kommer lite random bilder. Kommer nog ett mer seriöst inlägg ikväll :)













Ny arbetsdag


Imorron är det dax för ännu en arbetsdag på Ica Maxi Råååååå! :) Och imorron är sista arbetsdagen för detta året...jobbar inte förrän...hmmm, tror det är den 7 januari igen! Så lite över en månad ledigt, hihi! Lite skönt trots att jag bara jobba en dag i veckan, nu börjar jag ju snart på heltid igen, den 14 februari ska Neo skolas in...Omg, min lille pojke! Hur gick det här till?


Hur som helst, det blir inte många inlägg imorron. Ställer in en på tid nu så ni har något att roa er med medans jag tjänar vårt levebröd, haha!




Kram och godnatt kära läsare!

Idol imorron!


Och titta vilken låt juryn valt till Jay som han kan glänsa i...ENTER SANDMAN med METALLICA!
Åhhhhhh, som de Metallica fan jag är så längtar jag så tills imorronkväll när Jay ska sjunga sin version av låten för jag vet att han kommer vara minst lika duktig som James Hetfield, Metallicas sångare!



"Små fiskarna, små fiskarna..."




Neo väntar på att det ska bli hans tur att BADA!







För er som funderar på om ni ska börja på babysim med era bebisar säger jag bara: Börja! Det är underbart och de små ÄLSKAR de! :D

Nu ska jag fika lite med clementiner och pepparkakor!



Virrvelvinden


Såhär ser det ut i Neos säng på morgonen...



Ligga still, varför?

:)


Juligt


Hmm ett mysterium har uppstått! Jag hittar bara HALVA vår julgran...:S Jag trodde båda delarna skulle ligga på samma ställe men icke! Har kollat runt i förrådet och hittar alltså inte ovandelen...Irriterande eller? Jag tänkte sätta upp julgranen idag nämligen. Tidigt, i know, men jag håller med en tjej vars blogg jag läser att när julafton och nyår varit då vill jag ha bort julen, då är det liksom över. Och har man då satt upp granen strax innan julafton så står den ju bara där i drygt en vecka..."Trettondagknut, dansas julen ut" dansar inte jag efter. Hellre sätter jag upp granen nu och dansar ut den dagen efter nyår :)



Mina fina vänner Anders o Carro kör på vit julgran iår! Hur fin är den inte? Jag funderar starkt på att köpa en vit till detta året och hoppas på att jag hittar resten av min gröna julgran tills nästa år, haha!

Om jag köper en vit blandar jag dock upp den med RÖDA kulor! RÖTT verkar vara bloggens tema denna december ;)



Köpte Neos julkläder igår! Mer än såhär får ni dock inte se...:)


God morgon!


Här fick vi sova till kl 8 idag, tack lilleman! :)
Dock va han ledsen inatt igen, vid tolv fick jag gå upp och ge alvedon samt skölja näsan, han va väldigt täppt. Han hade ingen feber men jag gav honom alvedonen ändå och han blev lugnare när den började verka så någon stans hade han ont...tänderna? Hur om helst, han fick gosa med mig i sängen ettt tag sen la jag över honom i egen säng och sen somnade han gott :)

Idag är det babysim igen, woho! Neo verkligen älskar att bada. Det är så underbart att se hans min när jag säger att vi ska BADA, han skiner upp som en sol! Idag får vi även sällskap av farmor :)


Frukost?


Vi idag




Kofta, Vero Moda
Jeans, Gina
Pannband, Intersport



Har leggings under byxorna annars hade jag fryst till is!



Innan vi gick ut och promenixade! Min jacka samt pannbandet ser ju röda ut men för er som hängt med vet ni ju att dom är ROSA! :)
Neo fick ha på sig sin overall idag trots att den är så stor. Det är helt enkelt smidigare att ta på overallen än termos och jacka ;)


Nu ska jag ha clementinfrossa och jag håller alla tummar och tår för att Neo sover bättre inatt! :)


Nelly.com

Scuto SEK 1399, Ted Baker - NELLY.COM Full Lace Dress SEK 349, Angel Eye - NELLY.COM Anne Shoulder Frill Dress SEK 399, Pearl - NELLY.COM Chiffon Babydoll Dress SEK 379, Rare Fashion - NELLY.COM

Surfar runt lite medans sjusovaren Neo fortsätter sova! Nu har han sovit i 2½ timme! Jaja, han får sova tills han vaknar iom natten va som den va...

Ovan ser ni några favoriter till julafton från Nelly. Är extremt sugen på den blåa, är den inte fin? :)


Julklappsinslagning och "tittut"


Jag och Neo tar en riktig hemmadag idag! Jag har bla pysslat med alla inköpta julklappar och ALLA är nu inslagna! Nu har jag bara ett par kvar att köpa sen är jag klar, härligt!






Neo gillar att leka med gardinerna och då speciellt leka kurragömma, eller "tittut" som det heter på bebisspråk ;)






Nu ska jag ut i den bitande kylan och slänga sopor. Wish me luck, haha!


1:a december...


Vart har året tagit vägen? Jag blir faktiskt RÄDD när jag tänker på hur fort tiden går...:(

Inatt va INGEN bra natt. Neo vaknade runt 23 och ville verkligen INTE somna om. Han fick komma över till mig men inte hjälpte de inte. Efter drygt en timme blev han ledsen så jag gjorde välling till honom vid 00,30, han somnade strax efter kl 1. Sov till ca kl 5 då han vaknade igen och va ledsen...Han fick än engång komma över till mig vid 6 tiden. Gissar på att han somnade igen runt 7, halv 8...Vaknade gjorde vi kl 9.

Vet inte vad som hände inatt, han kanske börjar bli förkyld eller nått, han visar dock inga symtom på detta. Plus att han borde vara megatrött efter igår, det blev bara en nap på dagen på 2 timmar. Well, får se under dagen om han blir dålig eller inte. Eller så hade han bara en dålig natt, det kan vi ju alla ha, intesant?


Nu är det snart frukost för mamman i huset och sen...tja, ut på en vagnprommis i det fina vädret? Solen skiner och tempen visar -10.



Neo på nyårsafton -09/10.


RSS 2.0