Kom igen nu, du klarar de!!


Själv pepp, själv pepp!!

Efter att ha levt i mysbrallor och avsaknad av smink i typ 100 år (!!) så tog jag mig i kragen och fixade till mig lite, man mår alltid mycket bättre av att se bra ut! Kom igen nu, du orkar med detta också!!



Tröja, Gina
Linne, H&M
Jeans, NewYorker
Armband, Humanity
Ring, Gina




Jag är förresten kär i mitt i.d smink! Jag gillar inte att sminka mig så att jag ser sminkad ut och då är i.d perfekt!

Ikväll ska vi förresten till bästa bror och hans sambo Isabelle och äta och ha mys! Välbehövligt säger jag, jag blir TOKIG av att bara gå hemma och drälla!




Finaste bror!



Hjälp!


Go eftermiddag!

Nu behöver jag er hjälp fina läsare!
Neo har fått flytande penicillin mot de virus som tagit över hans kropp MEN han vill inte svälja de, jag får TVINGA i honom de och det är verkligen HEMSKT! :(
Så alla föräldrar som läser mig blogg, NÅGRA TIPS PÅ HUR MAN KAN GÖRA DE ENKLARE? Såhär kan vi inte ha de tre gånger om dagen i en hel vecka...:(


Bloggen kommer bli lidande ett tag, jag har MYCKET i skallen att reda ut plus en sjuk son att ta hand om.
Kommer eventuellt bara spy av mig här inne, kanske inte kul för er att läsa men nån stans måste de ut...



Tungt


Åhhhh! Idag är en allmän pisskitdag! Jag är bara verkigen inte på humör jag tålamodet är som bortblåst! Stackars Neo, det är ju han som blir drabbad :( Det är inte lätt när man inte har en pappa att lasta av allt på en stund, allt går i ett och jag ORKAR inte just idag. Jag vill bara blunda och vakna imorron, pigg och glad!

Bläää för denna dagen! Slut på uppdateringen...


Börjar med en videosnutt



God morgon!

Alles sovit gott? Jag har det lilla jag sovit, haha! :P
Det är alltså en trött morgon idag och jag orkar inte med att skriva så mycke nu så jag slänger upp klippet på när Neo tar några av sina första steg! Hjärtat spricker av stolthet :)

(Neo har förresten feber idag igen men inte alls lika hög. Han verkar definitivt piggare!)





Se så stolt han är min lille (store) grabb!


Inför vår/sommar




Kortnie från Top Model (säsong vette fasiken)


Jag sitter och spånar på att jag vill ha en annan hårfärg inför våren och sommaren, jag vet, jag har nyss tonat!, men jag är så sugen på en liten röd ton i håret och de hade kanske varit aktuellt om typ 2-3 månader...? :)

Bilden ovan på Kortnie från Top Model visar exakt den färg jag tänkt mig. Det va hennes makeover som gjorde att jag ville ha lite rödare ton :) Det är liksom diskret men ändå rött, skitsnyggt! Läckert om man är lite solbrun också!

Detta ska diskuteras med frisörCarro vid senare tillfälle, just nu är nästa steg rakpermanent inför en myclet roooolig sak ;) Vad får ni veta vid senare tillfälle.





Vi fick förresten ner Neos feber med Ipren! Jippie!


Dag 5 - Femte bilden


...en gammal bild på dig själv...



Haha när kan denna bilden vara tagen...? Sommaren 2008...? Eller 2007 tillochmed...?
Hur som helst så minns jag att jag hade KUL! Vi va ute (jag och Jocke) med Isabelle och Robin (min bror) och ev några till...? IDA, va dååååligt minne du har!! Jag vet...suck!

Jag gillade dock att ha lugg. Kanske dax igen snart? Hmm tål att tänkas på!


Jätte sjukt :(


Hej bloggläsare!

Verkligen sorry för dålig uppdatering men här är det fortfarande sjukstuga :( Neo har hög feber än stackaren! Nu har de hängt i sedan i onsdags så vi e inne på fjärde dagen...Om det inte är bättre till imorron sa "1177" att jag skulle åka in och kolla honom. Hoppas att han blir bättre! Dock är han VARM nu igen och jag hoppas att Anders kommer strax med Ipren, Alvedonen som vi har nu kan ju gå och lägga sig, sänker ju inte febern ett skit :(

Jag ska försöka hinna med att slänga in den 5:e bilden i ordningen men tar hand om sonen (och mig själv) i första hand så bli inte ledsna om jag inte hinner eller orkar, okey?! :)



Vi i soffan just nu. Neo bara sitter o hänger, det hugger i mitt mammahjärta! :(
Stackars MIN älskling!



Solig och trött morgon


God morgon!

Är ni lika trötta som mig idag?! Inatt blev det för lite sömn (igen) trots att jag kom isäng strax efter 22. Neo har legat och hostat och sparkat på mig hela natten, han har sovit så dåligt han med :( Hans feber ville inte gå ner igår trots alvedon...Visst gick den ner men han hade feber hela dagen! Stackars min lille kille! Jag hade gärna tatt all sjukdom själv...

Nu verkar han piggare även om han också är sliten efter natten. När han somnar ska jag vila på soffan en stund. Innan dess ska dock tvätten vikas och alla flaskor diskas, det blev bara välling igår för mini. Jag ska se om han vill ha lite yoghurt strax så han får nått i magen...men först verkar det som om det behövs bytas en blöja!



Skål!


Hot damn





Okej, ge mig?! Hittade dessa UNDERBARA skor på Asos.com nyss and i'm in loooove!
Snälla! Kan inte någon köpa dessa till mig NU?! Dom e ju såååå JAG! Dom svarta tack, i stl 37 ;)




Dag 4 - Fjärde bilden


...en bild på en konstig tid i ditt liv...




...jag är ju typ inne i den tiden nu...Men kort efter Jocke gick bort va den konstigaste, smärtsammaste, jobbigaste, hårdaste, jävligaste (so on and so on...) tiden i mitt liv...

Det kommer inte gå en enda dag utan att jag kommer tänka på dig baby!
Tack för de fina stunder du gav mig!
Alltid i mitt hjärta!




Vi har förresten riktig sjukstuga här idag...Neo hade 40 graders feber och har spytt. Nu sitter vi och myser i soffan tillsammans...




Tokiga morgon!


Morning!

Huhhh, här hade vi morgon strax innan kl 7! Ida, GÅ INTE OCH LÄGG DIG HALV ETT! :P Ändå är jag hyffsat pigg efter frukost och en god kopp te, jag orkar med denna dagen precis lika bra som alla andra.
(Jag är stolt över den jag är)

Dagis väntar kl 11 och idag ska Neo få mat där för första gången :) Tänk, bara tre dagar till innan han börjar på riktigt på måndag! Skumt...men känns BRA!
Längtar tillbaka till jobb faktiskt, till mina UNDERBARA kollegor! Och det är massa nytt spännande pågång på jobb också, utbildningar mm :)



Livet är för kort för att inte ha KUL



24 år sedan jag va såhär vig :)



"Tror mamma att jag är en flicka?! Wtf?!"

"Mamma vet att du är en pojke men mamma vill ha lite roooligt, hihi!" :D


Neo ligger just nu o skriker i soffan för att han ligger ner men vill upp. Blir galen, han vet hur han ska sätta sig upp, han är bara såååå laaaaat! Haha! Han får skrika :P
(Såja, då va han uppe!)


KRAM

Hej från soffan!




Maten är äten och disken diskad. Ungen är badad och smörjd. Nu har vi soffmys innan det är vällingtajm.
Neo hade lite feber nu igen stackaren...! Dock är han glad ändå, det är svårt att veta när han har feber och inte. Jag kollar alltid tempen på kvällen när han är förkyld :)


Mysig kväll på er allesammans!


Hur ska det gå...


...för bloggen när jag börjar jobba? Jag kommer ju inte direkt prioritera att sätta mig vid datorn när jag kommer hem utan då vill jag ju klart vara med Neo. Dessutom har jag säkert massvis att göra hemma också, städa, tvätta, diska...

Jag hoppas verkligen att jag kan hålla bloggen levande! Jag tycker det är KUL att skriva och det är KUL att titta tillbaka och minnas det som var.
Jag kommer säkert hitta en lösning. Men blir ni ledsna om det inte hinns med lika mycket uppdatering?!


KRAM


Dag 3 - Tredje bilden


...en bild på någon i din familj!

 

Jag har så många fina människor i min famij att jag inte kunde välja ut en att visa så jag visar en bild på en del av min "jobbe-familj". Från vänster; jag, Camilla och Linda.
Älskar dessa töserna! De förgyller mina dagar på jobb :)


"Home is where you treat your family like friends and your friends like family!"

 



Idolfest?


Go' förmidda!

Hoppas att allt är bra med mina läsare?
Morgonen har bestått av dagis och det går super, Neo bryr sig inte att jag lämnar honom! Känns bra! Å andra sidan kan det ju vända väldigt fort det där...

Jag funderar på om vi är tillräckligt friska för att ta oss upp på Familia senare i eftermiddag där Minnah och Jay från Idol ska uppträda. Jag hade ändå behövt byta ett par jeans på Gina...:) Vi får se vad vi orkar med.
Neo hade nämligen liite feber igårkväll så får se om den kommer tillbaka. Hoppas inte! (såklart)


Vad gör ni denna soliga dag?


Dag 2 - Andra bilden


...En bild på dig själv!



Denna bilden tog Carro på mig när vi va nere i Malmö för ett tag sedan.
Gillar den för jag minns hur glad jag va den dagen. Det har ju inte varit jäääätte många glada dagar det senaste året...inte om man jämför med hur det va förr.


Dagismorgon!


God morgon MÅNDAG!

Sovit gott? Jag har sovit men alldeles för lite! Kom inte isäng förrän strax efter 12. Så går det när man kollar på film, haha. Neo valde att kalla det morgon strax efter halv sju, det verkar vara den nya vaknatiden men det är helt okej. Den passar bra nu när han ska på dagis, då måste han upp kl 6 på morgonen :)

Nu ska vi bege oss iväg!
Hörs senare och då kommer bild nummer 2 i min 30 dagars utmaning :)




Dagismorgon!


God morgon MÅNDAG!

Sovit gott? Jag har sovit men alldeles för lite! Kom inte isäng förrän strax efter 12. Så går det när man kollar på film, haha. Neo valde att kalla det morgon strax efter halv sju, det verkar vara den nya vaknatiden men det är helt okej. Den passar bra nu när han ska på dagis, då måste han upp kl 6 på morgonen :)

Nu ska vi bege oss iväg!
Hörs senare och då kommer bild nummer 2 i min 30 dagars utmaning :)




Första stegen!!


Neo tog idag sina första steg utan att hålla i sig!! Han har väl gått 5-10 steg sammanhängande!!
Hjärtat spricker av stolthet!! :)

Jag har det såklart på film så jag ska ladda upp den och visa er en dag. Nu ska jag bara mysa mig ner i soffan (tror jag gör te först) och vänta på Solsidan. Efter Solsidan blir det film för jag lyckades hitta alla mina dvd på vinden innan idag. Blev sugen på att se allihop, får se vilken som fångar mitt intresse mest ;)


Jag mår aningen bättre, skönt!!



Jag ska börja använda mina glasögon vid datorn, har vatt dååålig på de. Dock måste de av igen om jag ska titta på tv, då ser jag nämligen jättedåligt med brillorna :)


Utmaningen

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Jag har blivit utmanad av finaste KARRO att visa en bild om dagen i 30 dagar. Tyckte de lät spännande så jag antog självklart utmaningen! :)

♥ ♥ ♥



Första bilden: Någon jag umgås mycket med...

...måste ju bli min son Neo! Tack underbara son, du gör mitt liv lyckligt!


Jag utmanar

Bästis Åsa
Kollega Rebecca
Barndomskompis Katarina








Kärlek




Min underbara syster har gjort sina första tatueringar! Ser ni vad det står? "Storasyster" och "Storebror"!
Jag kunde inte varit mer stolt! I  L O V E  Y O U  S I S!




Jag har denna taturingen på benet som visar hur mycket mina syskor betyder för mig! "R" som i Robin och "M" som i Malin.

Jag har en idé om en 5:e tatto som jag funderar på att placera i nacken...:)



Neo ville gå och lägga sig för en liten stund sen, det verkar som om han inte heller är riktigt kry stackaren! Jag hör hur han hostar inne i sovrummet :( Stackars min pojke! Kunde han inte blivit skonad...?


Te




God morgon

Här är det en ganska bra morgon trots den j*kla förkylningen!

Idag skulle vi egentligen kört till mormor och morfar i Verberg och tagit en snabbis in på Gekås på vägen men det får vänta tills jag är bättre. Har vi tid i veckan så får det bli då!

Istället ska det kureras idag, jag har börjat med te och efter de blir det frukost med lite citronvatten till så jag får i mig lite c-vitaminer!


Hoppas att ni får en mysig söndag!



Mår uselt...


Tänker inte skriva så mycket, jag mår uselt...Förkyld som en gnu...


Slänger in en gårdagens till er...



Tröja, Gekås
Linne, H&M
Jeans, Lindex
Skärp, Gekås
Armband, Humanity




Nu ska jag dööö i soffan!!

God natt...



Galet roligt!


Det blev en galet rolig dag på jobb som vanligt! Jag VET att jag har dom BÄSTA kollegorna! :D
Jag börjar dock känna att jag har ont i halsen...? NOOOO, vill inte bli sjuk :( Hoppas att de blir som sist, killade lite i halsen bara sen gick de över! Hoppas!



Bjuder på en fredagspuss och hoppas att ni får en fiiin kväll!


God morgon!




Här är det MÖRKT. Jag bryr mig inte om att tända så många lampor på morgonen, känns ju ganska onödigt ;)

Idag väntar en hel dag på jobb igen! Dock jobbar inte min fina Linda idag så vet inte hur jag ska klara dagen, haha! Men det ska nog gå fint, bara jag får träffa min galning Karlsson, sjukare man kan ingen känna, hehe!


Hörs i eftermiddag igen! Ha en fin dag.


Ready to rock?






Jag blev nöjd med håret även om det är aningen mörkt men de betyder att det blir den färgen jag är ute efter när det tvättats ett tag :)
Känner mig lite som en rockare but i like it, haha! ;)

Här ser ni en helbild på tröjan jag köpte på NewYorker i tisdags! Suuuper skön och ett måste en myskväll som denna!

Dubbelavsnitt av CSI Miami ikväll, jadå! :D




Världens mysigaste kille




Nu ska jag köra och lämna världens mysigaste kille hos farmor och farfar och sen ska jag till Carro som ska tona håret mitt!

Kommer upp en bild på håret ikväll, jag lovar ;)


Toning!


God förmiddag!

Hoppas att allt är bra med mina fina läsare? Vi har haft en morgon på dagis, lika mysigt som alla andra dagarna! :)
I eftermiddag är det babysim för mini och efter de toning av hår för stor! Denna gången ska vi tona snäppet mörkare än förra gången eftersom toningen släpper ganska fort, mitt hår som annars suger upp all färg som en svamp.
Jag kommer nog tycka det är för mörkt och känna mig blekare än blekast men onödigt att tona i "rätt" färg nu för att om nån vecka få "fel" färg när det tvättats ur :)

Inatt har vi (eller kanske jag) inte fått mycket sömn. Jag la mig inte förrän kl tolv och somnade inte innan ett iaf. Neo ville såklart komma och sova i min säng...Nu börjar de bli så som jag inte vill ha de, att han ska sova i min säng hela tiden! Men han kan inte somna om i sin egen igen...Jag funderar på om det är för att det är just en spjälsäng och att han känner sig instängd...? Jag ska nog faktiskt byta ut den mot hans juniorsäng inom en snar framtid :)

Någon som kan ge tips? Som har varit med om samma?




På mitt köksbord ;)


15 månader




15 månader av äkta K Ä R L E K!

Mamma älskar dig mest av allt N E O!




På hög höjd




Idag
Kofta, H&M
Jeans, NewYorker
Ringar, Gina
Örgänge, Glitter
(Skor, Nelly)



Jag fick hem skorna som jag beställde från Nelly för ett par dagar sedan och jag älskar dom! Jag har inte på mig dom idag, de är mer för finare tillfällen, men ville visa er hur snyggt de sitter på!



Dessa får stanna :D




Ojojoj


Vi sov länge idag pga en jobbig natt så därför hinner vi idag inte med Busfabriken som va planerat idag kl 10! :( Vi hade verkligen sett fram emot de! Men det kommer fler gånger hoppas vi!

Nu ska jag in i duschen. Bloggar mer senare när jag har inspiration tll de!

GOD MORRON KRAM

Shoppingen


Hej hopp!

Idag blev de en lyckad shopping må jag säga! :)
Hittade allt och lite därtill, haha!



Från NewYorker, en häligt varm tjocktröja för både kalla vinterkvällar och att ha en kylig sommarkväll!
Jag har alldeles för lite BLÅTT i min garderob ;)



Tre par jeans, från vänster: NewYorker, Gina, Lindex.
Riktigt nöjd med alla tre, de är tre bra basjeans i garderoben! Alla satt dessutom som en smäck ;)



Köpte en jacka på rea inne på NewYorker. Den funkar nu när det är nått mellanläge mellan vinter och vår. Den är snygg men ingen wow, det finns liksom INGA wow-jackor ut i butikerna! Jättebesviken är jag...Hoppas att de kommer in lite snygga...? Hur som helst blir denna bra tills skinnjackan kan börja användas igen, längtar! :)


Neo sover nu och jag vet inte vad jag ska göra...har liksom inget att ta iut med...Kolla lite på tv såhär på eftermiddagen? Finns säkert nått sk*t att titta på!

(hittade inga träningsbyxor btw, det får bli en annan dag)





Ville bara visa er...


...Neo som myst ner sig i filten i soffan, han är nog TRÖTT!
Ojojoj, nu hoppade han upp och började digga när musiken kom på! ;) Mammas musikkille!




En påse nötter


Go förmiddag!

Vi har redan avverkat dagis som gick lika bra idag! Neo blev hungrig av att vara där för han åt nyss TRE leverpastejmackor! :) Idag blir det nog en senare lunch skulle jag misstänka.

Vi ska idag ner till Center Syd i Löddeköping med Linda och shoppa lite. På listan står träningsbyxor, träningsskor (?), ev en jacka och jeans.



Idag har jag jeans från NewYorker, linne från H&M, tröja från Gina, örhänge från Glitter och armband från Kappahl.

Mina jeans sitter numera som en påse nötter! Det är inte bara bra att gå ner i vikt, nästan inga av mina jeans sitter snyggt längre :( Därav att jag ska spana efter ett par nya idag, NewYorker brukar ha snygga och bekväma jeans!




Ikväll kommer min fina bror och hans sambo Isabelle på middag, de va läääängesen vi träffades nu och de har nyss kommit hem från en vecka i Dubai så vi har massor att snacka om!


Strax dags att köra, vi ska hämta upp Linda halv tolv :)






Doing the happy dance!


Dagisdebuten gick som en dans! Trots att han inte hann äta middag innan vi skulle dit så va han på strålande humör och han va inte rädd för ett enda barn, varken de större eller de i hans egen ålder! I'm doing the happydance! Så underbart att se honom ha kul där, då kan jag gå tillbaka och jobba utan att känna ångest :)

Nu sover han sedan 20 minuter tillbaka, han hade ju inte sovit sedan strax innan halv ett idag så han va slut!

Jag har hunnit med att både dammsuga och träna idag så nu ska jag bara sitta och slappa i soffan med dator och tv :) Imorron väntar shopping med Linda och såklart dagis på morgonen!


Glad alla hjärtans dag btw. Jag kunde dock inte brytt mig mindre om denna dagen. I vår familj firar vi varken mors- eller farsdag, jag ser det bara som dagar då handeln kan tjäna lite extra pengar. Jag visar att jag uppskattar och älskar de omkring mig när jag känner för de, jag måste inte ha en dag i kalendern som säger åt mig att göra de :) Min mamma och pappa uppskattar det så mycket mer när jag kommer med en present eller liknande på en "vanlig" dag!

KRAM på er


Me love bags!




Klickade nyss hem denna underbaringen från Lilly of Sweden på CAMPADRE.
Jag älskar väskor och har alltid gjort (mamma höll på att få spel på mig när jag bodde hemma så många väskor jag hade, haha) men jag har inte köpt alls många de sista året, typ 2 kanske 3 stycken. Så nu var det verkligen dax och denna lägger jag GÄRNA till i min väsksamling! :)


From top to toe






Tunika, Only
Jeans, Gina
Ring och armband, Glitter
Halsband, MissDee


Jeansen som jag har på mig börjar bli aningen stora nu. Jag har haft dom i säkert 4 år snart men de är sköna men blir de för stora får de ju hivas ut och lämnas till bättre behövande! Snart är det dax för vårrensning i garderoben, hihi! Ut med allt tråkigt och in med en massa nya fräscha vårplagg! Och ut med de som inte passar längre. Jag är inte den som sitter och syr i mina kläder även om jag önskade att jag hade de intresset :)

Neo somnade nyss och det är bra! Då hinner han sova en bra stund innan dagis. Han är bra på det viset, han löser alltid dethär med sova så himla bra och han vet ju inte att han ska till dagis kl 13 och han måste sova nu innan, mammas duktiga underbara kille! Att bli och vara mamma är verkligen det bästa som finns även om vi kunde haft lite bättre förhållande att göra de under :( Nästa gång hoppas jag att jag har en man vid min sida, jag vill inte gå igenom att vara ensamstående med ett litet spädbarn en gång till...
Får se vad framtiden har att erbjuda. Jag skulle vilja beställa lite lycka tack, om det går för sig...?


Nu är det dax att ta den dagliga kollen på de bloggar jag läser :)





God morgon dagisdagen :)


Idag är det dax, Neo ska till dagis! Jag är lite rädd dock att han ska vara trött när vi ska dit eftersom vi ska vara där kl 13 när han brukar sova...Men det blir som det blir, får boka in en annan tid till imorron då han inte brukar sova :)

Vi vaknade för drygt en timmesedan och jag ska snart inta lite frukost men först ska jag planera lite och ringa min mormor! ;)



Här har vi då Neo och hans nya bästa vän, Buzz bilen! Tack Åsa, Per och Jamie än en gång för den fina presenten!


Hoppsan

Barcin SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag "råkade" visst beställa hem denna FINA skor från Nelly! Jag skippade de andra som jag skrev om för någon dag sedan, kom på att dessa är mycket snyggare och fanns dessutom i min storlek ;)


6 chokladbitar


Jag mumsade precis i mig 6 chokladbitar och jag blev proppmätt! Tur de annars hade jag ätit fler, cholkad är ju så gott! Tur att det vaknas träning imorron igen. Jag längtar hela tiden till nästa träning, jag tycker det är så skönt att komma iväg til gymmet, det är liksom min egentid jag får där! Precis lagom med 2 timmar med mig själv :) Eller med Linda då om hon är med!

Imorron blir det dock ensamträning eftersom Neo ska till DAGIS först! Herregud, mitt lilla spädbarn, vart tog du vägen?! Nu är du stor kille och ska börja på dagis...! *fäller en tår*


Undrar när jag ska bli trött ikväll med en sovmorron till 9,30 idag...? ;)


Mysiga helg


God eftermiddag!

Sorry för lite sämre bloggning idag men jag glömde min sladd till datorn hos Maysan och Nonne så jag kunde inte koppla upp iphonen till datorn, alltså inget internet ;)

Helgen har varit den mysigaste på länge!
Igår va de ju som sagt grillning hos Nonne och Maysan och my gooood vilken god mat! Kamben, räkor, kycklingspett, potatisgratäng, broccolisallad och diverse såser, kan det bli bättre? Förstår inte de som bara grillar på sommaren när man kan göra det året runt! :)

"Vi" hade gäster också i form av Nonne och Maysans forna granne Åsa och hennes familj, pappa Per och Jamie 5 år.
Neo fick en sååå fin present av dom, en Buzzlightyear-gåbil! Det va kärlek vid första ögonkastet mellan Neo och bilen, som han lekte med den HELA kvällen! Han somnade inte förrän strax efter kl 21 men man får vara uppe sent om det är fest ;)


(här va det meningen att det skulle vara en bild på Neo och hans nya vän Buzz-bilen men det verkar inte gå att ladda upp bilder just nu...? Kommer senare)



I eftermiddag har vi har besök av Karro&Simon och jag bakade en väldigt god äpplepaj, allt slukades! Neo sov största delen av tiden så det blev en massa snack för oss "vuxna" om allt och inget. Kul att bara sitta ner och snacka om gamla minnen, så mycket man har varit med om tillsammans! Jag har känt Karro sedan vi va 12 och Simon sedan de blev tillsammanss för typ 6 år sedan...? Fina vänner är dom hur som helst!
Karro, har vi känt varann i 13 år?! Holy sh*t!


Ikväll blir det ravioli till middag, vad ska ni äta?
:)






Dagen(s)




Idag har jag kofta från Gina (ett reafynd), linne från Cubus och jeans från NewYorker.



Vi va ju tvungna att gå en runda i det fina vädret och Neo blir alltid helt till sig när han ser hundar. Han gnäller som bara den såfort de går utom synhåll ;) På bilden syns två vovvar som han ville hinna ikapp, han satt i vaggade i vagnen precis som om han ville att jag skulle gå fortare, haha!


Nu är jag hemma hos Nonne och Maysan och om ca en timme blir det mat, grillat!
Mums! Hoppas att ni får en fiiiin lördagskväll :)

KRAM


Äggfria pannkakor!







Efter frukosten som idag bestod av knäcke + äpple och yoghurt för mig och TVÅ mackor med leverpastej för lillkillen så slängde jag ihop en äggfri pannkakssmet och gräddade två fina pannkakor till Neo som han ska få till lunch hos farmor och farfar. De funkade fint utan ägg och de blev faktiskt jättegoda och det luktar GOTT i hela huset! Hoppas nu att Neo också tycker att det är goda ;)


  • 2 ½ dl mjölk
  • 2dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk matolja
Man blandar först mjöl och mjölk. Sen är det bara i med resten av ingredienserna och grädda! Busenkelt och busgott!


Grillat


God morgon!

Alla sovit gott? Sovit gott vet jag inte om jag har gjort men jag har sovit iaf och de e ju alltid något ;)
Neo har varit orolig inatt som alla andra nätter och det börjar bli lite tröttsamt...Alltid är det något som stör hans sömn, antingen hosta, feber, mardrömmar eller annat. Hoppas att det vänder SNART, ska jag jobba går detta INTE.

Vi sov iaf till strax innan halv åtta idag och det är ju BRA med tanke på att han somnade redan kl 18 igår!


Idag står träning på schemat och ikväll ska de grillas hos Nonne och Maysan, mums! Längtar redan! Vädret kunde inte varit bättre idag heller, strålande sol och HELT vindstilla, man tackar! :) Det blir definitivt en prommis i eftermiddag om detta håller i sig! Först träning halv ett med Linda.




Hosta


Lille Neo ligger inne i sängen och hostar till då och då :( Hoppas att han inte ska bli sjuk! Han har sovit bra sen hans somnade ändå, jag har väl varit inne 2-3 ggr men de hade nog inte behövts. Han har vänt sig om och somnat med detsamma varje gång :)



Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag vill sååå gärna ha dessa skorna från Nelly! MEN, de finns bara i stl 38 och uppåt :( Jag har 37...Ska jag chansa på att ett par 38:or passar?! Kluven...


I wish from Nelly...

Jessica Rabbit SEK 995, Traffic People - NELLY.COM Chiffon Dress With Trim SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM Jessica Rabbit SEK 995, Traffic People - NELLY.COMOneshoulder Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COMTurbo Maxi Dress SEK 399, Modström - NELLY.COMPolinatur Boots SEK 2279, Dico Copenhagen - NELLY.COMExclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMYvonne SEK 499, Sugarfree Shoes - NELLY.COMMatsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMagnete Exposure Sneaker SEK 1095, Diesel - NELLY.COM


Några "jag-vill-verkligen-ha" från Nelly! *suckar*


Slitna


GOD KVÄLL!

Jag har haft en toppendag på jobbet då jag haft en massa energi till att jobba på som satan! :) Fattar inte hur jag kunde ha de, sov inte speciellt bra inatt. Neo ska ju sova bredvid mig den litte fisen och han drömmer nog att han är en ninja på natten för det är fasiken vad han far runt! Alltså kan inte hans mamma sova :) Men vad gör de? Jag kan sova i ett annat liv!



Vi klockan 6 imorse!


Neo sover sedan kl 18, han va tröööött idag efter att ha gått upp tidigt plus att han bara sovit en timme på hela dagen!? Han stupade som en fura efter vällingen min lille underbaring! Får se hur tidigt han vill gå upp imorron...:O

Jag har njutit (stavas de så?) en god fredagsmiddag, kycklingfilé i sås och ris, och det helt ensam eftersom lilleman ville sova. Så härligt de va att äta en lugn middag ensam, det händer ju väldigt sällan nuförtiden!





Ikväll blir det nog att jag kollar på Lets Dance även om jag inte tycker de e sådär superbra längre.


Hoppas ni får en fin och härlig fredagskväll!


De kallar mig GALEN!




Why då för?! :D


Sitter just nu o kollar på CSI Miami, good stuff!
När det är slut kallar blingen, klockan ringer 04:45! Welcome to zombieland ellor?!


Vi ses imorronkväll!
Kram!



Jag ser sommaren 2011


Outfit nummer 1




Outfit nummer 2



Outfit nummer 3





Tre sommaroutfits från H&M. Jag längtar så till vår och sommar!!


TACK än en gång!



"Jag måste bara säga att jag är så himla imponerad av dig. Du måste ju vara den starkaste människan på jorden. Tur att Neo har dig!
" Från Pillan.

Jag blir så glad av era fina kommentarer! TACK alla, ni är underbara!




Just keep swimming


Go midda på er!

Idag som varje torsdag står babysim på schemat. Det dumma med simmet är att vi badar vid halv två och då brukar ju Neo sova så varje torsdag måste jag försöka får honom att somna tidigare så han ska vara pigg till simmet. Idag ville han dock bara sova en halvtimme...Han kommer defintitivt slocka senare i eftermiddag.

Ikväll hoppar jag att Neo vill sammarbeta vid läggdax för idag är första gången Neo ska sova hemma när jag ska upp och jobba. Jag ska lämna honom tidigt imorron hos farmor :) Det är ju så det kommer vara snart, när Neo ska på dagis så det är lika bra att "träna" på de nu.
Jag hoppas att Neo börjar sova bättre framöver för jag måste verkligen få sova som jag ska om jag ska orka med att jobba samt sköta hemmet...


Se ya later!

Målvikten nådd!


Innan idag när jag va hos Jockes mamma o pappa passade jag på att väga mig, min våg här hemma startar inte. Det är säkert bara batterierna men jag har inte orkat byta dom, haha! Jag bryr mig inte sååå mycket om vad vågen säger sålänge jag själv tycker jag är snygg ;)
Jag vet att jag har gått ner i vikt eftersom byxor jag inte kunnat ha innan nu passar BRA! Men jag trodde inte att jag skulle ha nått min målvikt redan! Vågen visade 59 kg när jag va NYÄTEN och hade kläder på! :) Alltså väger jag nu 58 kg eller lite under till och med men 58 kg va ju mitt mål eftersom de va de jag vägde när Jocke gick bort...och innan min graviditet...

Jag är happy! Nu ska jag jobba på kondisen och styrkan och fasta upp kroppen lite till, jag är nöjd som jag ser ut nu vill bara få lite mer mera former om ni förstår vad jag menar...? Lite mer synliga muskler på armarna bland annat, tycker mina armar är så raka o fula, haha!
Och eftersom jag vill bli polis behövs all kondis och styrka jag kan få! Hoppas att jag kan uppfylla den drömmen nån dag...!

Vad har jag då ändrat på för att gå ner de två kilona?

  • Har slutat äta bröd. Äter numera frukt, yoghurt och knäcke till frukost.
  • Dricker ett glas vatten med färskpressad citron (nästan) varje dag.
  • Tränar 2-3 ggr i veckan, HÅRT!
  • Äter bara gottis på helgerna, då helst bara lördagen, beror på hur sugen jag är, hehe
  • Tar mindre portioner men äter så jag blir mätt. Innan kunde jag äta tills jag blev PROPPmätt och de är ingen bra metod om man vill att magen ska minska i omfång! ;)

Det är vad jag gör, alltså inga stora ändringar och definitivt inga jobbiga! Visst, det går ju inte mega ultra fort att gå ner i vikt på detta viset men det gör inget för min del, jag har ju inte precis 40 kilo som jag måste tappa...


Neo har äntligen somnat efter en tuff nattning. Dessa tänder!! Önskar att det fanns nått mer jag kunde göra för honom förutom alvedon och tandgel...:(
Jag har precis hoppat i myskläderna och ska kika lite på fuskbyggarna...


Ha en härlig onsdagskväll allesammans!




Bebismys


God eftermiddag!

Nu på förmiddagen har vi haft möte med poliserna om hur allt går med utredningen. Känns både bra och jobbigt att få veta allt men jag är tacksam över att allt gått så snabbt, vanligtvis tar en såhär stor utredning 2-3 år. Poliserna vi har är underbara varav den ena känner Jockes pappa så därför har vi massor av kontakt, känns nästan som de är med i familjen. Även om de inte kände Jocke så tycker de att de gör de nu, de är jättehärliga!

Vad vi fick reda på tänker jag inte tala om här och tro inte på allt som står i tidningen, hälften är sant typ..


Idag ska vi hem till Johanna och lille Theo som föddes i slutet av november så idag ska de minsann mysas med minibebis :) Jag och Johanna har inte träffats på typ 3 år (?) så de ska bli så KUL!

Hoppas er onsdag blir fin!


God natt

Det blåser som bara den ute, blir det storm inatt också tro?
Jag ska hur som helst krypa ner till sonen strax, bara tvättning och tandborstning först.
Jag hoppas på en BRA natt för den som gick va minsann låååångt från bra! Konstigt nog är jag inte speciellt trött, jag borde vara medvetslös nu tycker jag, haha!


God natt på er finaste läsarna!


Äcklig mat?


Middagen ikväll blev verkligen ingen succé...Gjorde makaroner med köttfärssås och färsen BADADE i flott, usch! När jag stod där och lagade blev jag riktigt äcklad! Hungern försvann ut genom fönstret...
Det är verkligen olika vilken kvalité man får på färsen man köper. Jag köper alltid denna nötfärsen och den brukar vara bra men inte idag så nu känner jag mig hungrig...Tror det får bli lite fruktstund för mig!

Neo tyckte dock maten va mums och åt en stor portion! Kanske därför han inte orkade vällingen...?
Efter en del oro från honom sover han nu gott i min säng, hoppas det fortsätter så!


Bildkälla




New nails




Idag fick naglarna bli svarta med lite glitter, är nöjd as usual ;)




Nu innan läggdax sprang Neo runt med sin Ullaredsvagn och jag blev helt plötsligt sugen på att åka dit! Mest för att fynda vårkläder och kanske en jacka, hittar verkligen ingen fin jacka någonstans :(
Får se när vi kan komma iväg, snart börjar både jobb och dagis. När vi ska dit vill jag helst också ta en titt hos mormor o morfar som bor i Varberg så jag får prata med dom innan o boka in en dag. De har precis flyttat till ny lägehet mitt inne i stan (från hus på landet) och jag är så nyfiken på den! Den är helt nybyggd och ska vara jääättefin :) Kul att se hur dom har inrett också, mormor tyckte de va så kul nu när det flyttade så hon har typ slängt ALLT gammalt och köpt en massa nytt!
Älskar min mormor o morfar högt och har alltid älskat att vara med dom, de är liksom inga tråkiga gamlingar som bara vill sitta inne o dricka te, haha.


Lilleman somnade utan välling i magen, han ville verkligen inte ha...? Det är inget gott tecken :(
Va inne nu och gav nappen. Stackars liten, varför får du ingen ro...?





Storm




God eftermiddag!

Såhär hittade jag min trädgårdstunna imorse när vi skulle iväg. Men att den blåst ut på uppfarten är en piss i Nilen om man jämför vad man ser när man kör längs vägarna...STORA träd som blåst omkull, studsmattor som blåst bort från ägaren...Det va ingen liten storm vi hade inatt inte! Jag va vaken inatt men inte pga stormen tro det eller ej utan av Neo. Han kan verkligen inte sova stackaren! MÅSTE vara tänder pågång...feber, är lös i magen och tuggar på allt, mest den hårda sidan på nappen. Idag har han sovit 45 minuter när han va hos farmor vilket är FÖR lite, han är en gnällis just nu. Sen vill han inte äta heller den rackaren! Det blev en sen middag idag efter bvc men han ville bara ha ett par skedar sen skrek han rakt ut, av trötthet trodde jag så vi gick o la oss och han somnade nästan, me bara nästan...:( Hur trött han än må vara så nä, icke kan han somna. Det är lite enerverande men vad ska man göra? Han får vara uppe tills han stupar...tyvärr...


Nu ska vi bara ha soffmys! Ville ta en prommis men för det första blåser de ju fortfarande storm och Neo är nog inte så sugen på vagnen just nu har jag en känsla av...



1 vecka


Jag kan inte fatta de...
Om en vecka ska min lille son börja skolas in på dagis!
Jag börjar jobba den 28 februari...
Känns overkligt...
Kommer sakna att träffa min goding hela dagarna men arbeta måste jag ju, man blir ju inte rik av att gå mammaledig!

Jag är rädd för hur jag kommer klara av att jobba och sköta allt ensam...
Ikväll och idag har jag saknat Jocke mer än någonsin...
Jag försöker föreställa mig honom framför mig, så som han va när han levde...
Föreställa mig när han lagade middag den sista kvällen vi fick med honom...Då lagade han sin goda thaigryta och fina Anders o Carro va här...
Jag ser hur vi slappade i soffan efter att de gått hem och Neo somnat...

Min älskling, idag är det lite extra tufft...



HERREGUD så fin du va!! Usch, det kommer ALDRIG finnas någon som kommer kunna mäta sig med dig!!
Jag älskar dig....

HJÄLP


Jag är ute efter en vårjacka men jag har ingen aning om vad för en typ av jacka jag vill ha! Jag har kollat runt på bla H&M, Nelly och Ellos men har inte hittat något som jag vill ha. Jag vill ha en jacka som jag kan använda nu, när det är ett par plusgrader. Min vinterjacka är alldeles för varm nu och min skinnjacka alldeles för kall!

Help me! Vart kan jag hitta snygga jackor?!



Hittade dessa två som jag gillade, från Ellos.


Idag + shopping




Tröja, H&M
Jeans, Gina

Byxorna jag har på mig har länge suttit HÅRT i midjan men jag har använt dom ändå, även om det kändes obekvämt att sitta ner ;)
NU så sitter de lagom! Perfekt, som en smäck!
Jag tror det har mycket att göra med att jag tränar hårt och har plockat bort brödet som jag lyckats minska midjemåttet. Annars äter jag som vanligt och bara gottis på helgen :)





Dagens shopping från Glitter, ett par örhängen (i loooove them, so me), en ring och en skarf! Skarfen var gratis om man handlade för 300:- vilket vi gjorde, jag och Carro tog ju givetvis allt vi köpte på samma kvitto ;)
Köpte även två hårsnoddar...






Shopping från Kicks, i.d startkitt! Jag har haft i.d smink innan men då köpte jag bara en burk (tror jag, de va sååå längesen) men nu tyckte jag att de va lika bra att köpa hela boxen så att jag har alla borstarna. Det sved lite i plånboken MEN det räcker länge och lets face it, inget smink ger en sån lyster och känsla av att man är osminkad trots att man är det :)


Prinsen sover just nu...Han har fortfarande feber. Tempen gick inte ner vidare mycket innan trots alvedon :( Så, jag hinner inte in och träna med Linda utan från nog köra in själv senare, får se hur Neo mår! Men jag VILL träna! Annars får jag ju helt enkelt ta de imorron :)


38,2


God morgon!

Idag när vi vaknade (sovit sååå dålig inatt) kändes Neo varm så jag tog tempen vid blöjbytet och jajjemen, 38,2 visade den...Jag hoppas att det bara är nån tand som spökar och ingen kräksjuka eller så, han hade nämligen spytt en gång hos farmor igår...
Sen dess har han varit som vanligt, han har även ätit som vanligt för annars är det ett stort varningstecken om han inte har någon aptit!

Idag står eventuellt en liten shoppingrunda med Carro på schemat och i eftermiddag är det träning för min och Lindas del igen, wiho! Så mycket bättre och piggare man blir/mår när man tränar, i feel healthy!



Såhär kan de se ut hos oss vid frukostbordet ;)


Stolt mamma




Neo har precis börjat stå helt själv och han är sååå stolt och jag likaså! Underbara unge vad du kan!
När jag frågar honom om han kan stå själv så skiner han upp som en sol och släpper taget om det kan håller i och ler set största leendet, ett leende av stolthet! Just som på bilden ovan!

Neo är lite senare i utvecklingen än vissa andra barn, han blir ju 15 månader den 16 februari och han kan inte gå än, men jag bryr mig inte om det. Han kommer gå när han är redo och mig gör det VERKLIGEN inget om han väntar nån månad till, haha! Sen blir de ju till att ränna efter honom HELA tiden misstänker jag ;-) Även om det kommer en del fördelar med att han kan gå...!


Prinsen sover nu efter en riktigt mysig söndag!
Innan jag körde till farmor o farfar så lämnade jag tillbaka hyrfilmen från igår (Salt) och passade på att hyra en ny, Dear John. Jag tittade på den hemma hos Nonne o Maysan eftersom Neo sov middag när jag kom dit och guuud vilken undebar film! En film i min smak!
Det är ett romantiskt drama, mer än så orkar jag inte skriva om den men om ni inte sett den så gör de :-)

Efter min filmstund så begav vi oss hemmåt för mellis! Neo fick yoghurt och jag stekte pannkakor till moi. Neo tål ju inte ägg så inga smarriga pannkakor till honom...:-(
Kan man göra äggfria pannkakor?!

För att inte den fina dagen skulle gå till spillo så gick vi en liten prommis. Stannade inom bästisarna Anders&Carro också på vägen och hade lite mys!


Jag sitter nu här i soffan och väntar på att Solsidan ska börja, det missar ni väl inte?!


Kram



BRÖD


God morgon!



Här är jag, nyvaken och pigg även om de kanske inte ser ut så, haha!
Jag har precis fått i mig frukost och idag blev det bröd som jag egentligen inte äter längre men idag va jag sugen och en dag i veckan gör ingen skada ;-)
Åt Pågens goda Subs tillsammans med ett glas tropisk juice, mums!



Har ni inte provat att ha smör, majonäs och ost på er macka så gör de! De är så gott!
Tack finaste Åsa för att du introducerade detta för mig för måååånga herrans år sedan ;-)


Jag ska nu fixa till mig för att sen hämta Neo hos farmor och farfar. Kommer nog inte hem direkt utan har nog en myssöndag där om de inte ska göra något annat...Farfar ska nog jobba iaf så då kan vi ju hålla farmor sällskap! Vi har ändå inga andra planer för denna söndagen :-)

KRAM



Up close and personal




Min navelpiersing har äntligen läkt! Koksaltlösning och zinkpasta gjorde susen mot den hemska inflamationen.
(note: måste verkligen fylla i min delfin, den är för jäkla grådassig nu...)



Vad skulle jag kunna göra med delfinen om jag vill bygga ut den...? Förslag för jag har verkligen ingen aning!


Nu blir det snart sängen för mig vänner, hoppas att i får sova gott inatt!


Underbar känsla!


Jag har alltid en så underbar känsla i kroppen efter jag tränat men det har väl dom flesta? Känslan av att man har gett allt är verkligen forfilling!
Fick en kommentar av en medcyklist på spinningen idag. Han frågade om jag cyklat innan och jag svarade ju såklart "ja"...Jag tillägger sen att min pappa varit elitcyklist och att min bror tävlar i de nu. Då säger han "det syns". Åhh, jag blev så glad! Jag som trodde att min bror fått alla träningsgener och jag inga men tydligen inte! Moahahahaha!
Efter kommentaren tryckte jag på ännu mer, jag fick en energikick av att få en fin kommentar (jag tyckte den va jääätefin!) men sen kunde jag knappt stiga av cykeln utan stapplade av ;-)
Men så gött efteråt! Pepp till migsjälv och tack stranger för att du boostade mig!

Nu ska jag fixa till mig lite och sen köra till Linda...Stackaren har ont i magen (vad är det med alla dessa sjukdomar?!) så ingen bio ikväll men dock en myskväll med film och härligt snack :-) En kväll med Linda kan aldrig bli tråkig!


Trevlig lördakväll allesammans!


Reebok




Nu har Campadre en Reebok kampanj och jag är så sugen på dessa svarta som är en blandning av en stövel och reeboks klassiska Freestyle Hi som jag haft många par av! Har fullständigt älskat dom :-)
Jag får fundera vidare...500:- kan de väl vara värda eller?!

Klicka HÄR för att komma till Campadre och deras måååånga bra kampanjer!





Vår saknade Jocke...


Jag kan inte fatta att det snart gått 11 månader sedan vi fick det hemska beskedet att du lämnat oss...Inte en dag går utan att jag tänker på dig!
Livet börjar bli lättare, det trodde jag ALDRIG! Vissa stunder är såklart fortfarande förjävliga men jämför jag med smärtan då allt va nytt är det betydligt bättre och det vill jag att du ska veta! Jag har på INGET sätt glömt dig för hur skulle jag kunna göra de, men dagarna är bättre och jag kan se en framtid igen, innan va allt bara svart!

Jag ser hur din mamma och pappa kämpar! Jag kan inte tänka mig hur de skulle kännas att förlora ett barn, förlora Neo! HEMSKA tanke...
Jag önskar att jag kunde göra mer för dom men jag ser iaf till att de får träffa vår fina son, deras barnbarn, så ofta de vill och kan. Din mamma skulle såklart ha honom hos sig HELA tiden men vem vill inte de? Jocke, han är så underbar och börjar bli mer och mer lik dig, inte utseendemässigt (hoppas de kommer senare) utan som person! Han älskar musik, bilar, bollar och fåglar! Musik, bollar och bilar har han fått från DIG! Jag är så stolt över honom! VI har skapat honom Jocke! <3
Genom honom lever du för mig! Jag är EVIGT tacksam att jag (vi) har honom som kan påminna oss om hur fiiin du va som männsika, för han kommer bli en liten miniJocke :D
Han spelar redan allan och alla som kände dig vet att du va en tok! Min älskade tok och knasboll...

Du kommer alltid leva med mig och Neo, i våra hjärtan! Önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan ett år och rädda dig från ditt och vårt öde...
Men som du vet går de inte! Jag är så ledsen Jocke att jag inte kan hjälpa dig att leva!

Det är en sorg att inte få se dig bygga ditt (vårt) drömmars hus, köpa en sprillans ny Audi, bli pappa igen...Du sa ju att vi nog skulle få en flicka nästa gång...:(

Jag kommer snart och besöker dig älskling...Jag vet inte varför jag inte gör de...För att det inte är där du är egentligen? Du är inte på någon förbannad kyrkogård utan i mitt hjärta och jag vill tro, i vårt hus...?

Ditt minne lever Joacim Erik Daniel Björk och kommer ALLTID göra! <3

/Din förevigt <3


Saturdagens




Kofta, H&M
Leggings, Cubus
Ringar, Gina


Idag blev dagen inte riktigt som planerat...Det blir iaf träning (som planerat) och bio med Linda ikväll istället för de andra planerna som gick i stöpet...;-) Vi har snackat om att gå på bio länge då hon fick biobiljetter av en säljare i julklappoch ville ta med mig, man tackar!


Så - kl 14 ska Neo till farmor och farfar då jag och Linda ska mötas upp på gymmet halv tre för ännu ett hårt spinningpass och efter de kör vi nog hem till henne innan bion ikväll :-)


Hoppas att er lördag blir bra!


Lördag


God morgon lördag!

Usch här är vi uppe med tuppen! Neo har sovit så dåligt inatt och jag fattar inte varför han inte är trött och vill sova, det är ju jag :-(
Vi somnade inte förrän strax innan halv elca igår och nu har vi varit vakna sedan typ halv fem...Med störningar inatt också runt ett, halv två. I'm not pigg!

Hur som helst så kan jag sova ikväll och imorron, Neo ska sova hos farmor o farfar :-)
Han blev ledsen igår när vi åkte från dom, han älskar att vara där!


Nu ska jag bara slappa i soffan och hoppas att Neo blir trött snart...Jag vill SOVA!


Spotify me!


Jag sitter här ensam framför datorn och grejar lite och lyssnar på musik, organiserar mitt Spotify. Kan de vara den bästa "uppfinningen" sen hjulet?! Close, det är close...Känner mig aningen kär när jag får lyssna på BRA musik, love the feeling!

Imorron ska jag jobba igen så då blir det kasst med uppdatring och jag orkar tyvärr inte tidsinställa ikväll...:-(
Blir en snabb uppdatering imorronkväll när jag slått mig ner i soffan och pustat ut!
Imorron kommer finaste Anders&Carro på middag :-) Kan inte fatta hur längesen de va jag träffade dom nu?! Vi som bara bor 10 min ifrån varann, gångavstånd! Illa.
Men imorron blir det MEGA mys med bästisarna
Vi har MASSOR att snacka om även om vi hörs via telefonen varje dag :-)


"Shake that as bitch and let me se what ya got!!"



Trevlig kväll på er!









Casual thursday




Jag kör på en slapp och ledig stil denna tordagen. Ibland vill jag bara pösa runt i stora kläder och idag är en sån dag :-)

Tröja, H&M
Boyfriend jeans, Gina
(å herre vilka hemska strumpor från GeKås, haha!)


Nu ska vi strax köra iväg och siiiimma, jippi!




Still going strong!


God morgon!



Jag håller fast vid det nyttiga än! Det blev inget gottis igår, i'm proud! :-) Ovan är min nyttiga och väldigt goda frukost och jag känner att de 2 kilorna som är kvar ner till 58 kg är påväg att rasa av ;-) Happy happy!
På lördag är det träning igen, jag har helt enkelt inte haft tid denna veckan, det har varit nått inplanerat varenda dag men det är härligt det också! Jag har fått spendera mycket tid med min underbara son!


Idag står babysim och lite mathandlning på schemat. Jag skulle behöva köpa en frys men hinner vi det idag?!



När jag klädde på mig innan stod Neo i fönstret på toaletten och tittade ut på fåglarna, han bara äääälskar fåglar!
Jag sa åt honom att vända sig och pooosa för kameran och så gjorde han de?! Jag har aldrig varit mer stolt! ;-)



Max och Neo



Liten filmsnutt från dagens playdate med fina Max och Sofia!


Jag är sugen ikväll!


Alltså den rubriken lät ju liiite skum (i mina pervera öron) men det är inte så farligt som de låter ;-)
Min mamma (som bor här nu till och från) är en riktig snacksråtta om kvällarna och hon äter nått gottis VARJE kväll! Chips, ostbågar, chilinötter, baconsnacks, godis mm! Jag brukar inte ha problem med att stå emot men ikväll är jag SUGEN!

Jag måste ut i skåpen o se om jag kan hitta nått gott men som samtidigt är nyttigt. Skulle jag "kränga" som mams varje kväll hade jag inte vägt 60 kilo så länge till, haha!


Playdaten är hemma gick bättre än väntat. Det kanske beror på att Neo va på hemmaplan...? Eller vad tror ni...? :-)


Humanity Bracelets



Jag kunde inte motstå att beställa hem dessa två fina armband från Humanity! De finns på Campadre till halva priset just nu! Klicka HÄR för att spana in alla de fina armbanden som finns i en mängd olika färger :-)
Efter lite beslutsångest valde jag dessa två, lite ljusare färger efterom våren och ljuset förhoppningsvis är påväg :-)


Lillkillen har vaknat efter middagsnapen så nu väntar vi bara på våra kompisar!




Playdate


God middag!

Idag är det äntligen dax för Max o Neo att leka igen! Hoppas att Neo kan komma över sin rädsla för andra barn, kommer de för nära så skriker han, haha!
Men andra bullar får det ju bli den 14 feb då det är inskolning. Skrämmande vad tiden går...Är det verkligen sant att jag ska börja jobba om mindre än 1 månad?! Otroligt...
Det är med skräckblandad förtjusning som jag går tillbaka till jobbet :-)



Ojojoj detta va läääängesen! 2008...?

Nu ska Neo snart sova middag (vi vaknade 08:40 idag btw) och då ska jag städa toaletterna. Satte ju igång med storstäd igår och idag ska den avslutas ;-) Hur man nu kan avsluta ett evighetsprojekt, haha!


Jag




Favorit tunika, Vero Moda
Jeans, Gina
Örhänge, Glitter
Ringar, Gina




Det blev ingen frys idag utan ska ta de imorron. Det blev en mysig fika och prommis med Challe i stan istället :-)
Nu blir det vällingmys här hemma!


Go' kväll!



Städ, tvätt och ny frys...


God eftermiddag!

Jag har slått mig ner i soffan nu efter en förmiddag med en massa städ och tvätt. Jag ska fortsätta strax, Neo somnade nyss så jag ska greja med lite sånt som är lättast att göra när han inte är med, som att flytta möbler! Jag vill så gärna få ordning på ALLT NU så det är lika bra att sätta fart även om det kommer bli kaos innan det blir klart ;-) Jag hatar som sagt att leva i kaos, haha!


För ett tag sedan berättade jag att jag fick mammas o pappas gamla kyl nu när de renoverar köket så då åkte den andra som jag hade (kombinerad kyl/frys) ut i uterummet eftersom jag va tvungen att ha en frys :-) Enda sedan vi ställde den där ute har frysen fungerat sådär och vi har ingen aning om varför den är som den är. Ibland är grejerna frusna och ibland inte! Men nu verkar det som om den inte funkar alls och så kan vi inte ha de!
Så, jag ska snacka med mamma när hon kommer hem om vi kan åka o kolla på en liten frys för det blir himla dyrt att köpa allting färskt plus att man måste handla var eviga dag och det har jag varken tid eller lust med!

Så nu ska jag först se om jag kan hitta en bra på nätet innan möbleringen påbörjas! :-)


Hoppas alla har en fin tisdag?


RSS 2.0