Beställa eller inte beställa..?




Jag letade efter denna klänningen på Väla idag men jag hittade den inte :( Frågan är om jag ska beställa den...Det är en sån klänning jag gärna provar innan jag köper...Visst kan skicka tillbaka den...men ändå. Men jag verkligen ÄLSKAR den!

Får se vad jag gör...I'll let you know ;)



EveningWear




På kvällen bär jag aldrig (nästan) samma kläder som på dagen. På kvällen i soffan vill man vara bekväm när man gosar ner sig under filten!
Hittade en av mina gamla favvotröjor, från Cubus. En av de bästa sakerna med att vara tillbaka i huset är att man "hittar" alla grejer man brukade ha innan, tog ju inte med allt till Maysan när jag bodde där :)
Byxorna är från Gekås (jag har MYCKE från Gekås,haha!)



Tom mina mysiga stumpor kommer från Ullared ;)



Märkte att jag va röd om kinderna. Har ingen aning om varför eftersom vi inte varit ute, haha!





Neos kvällsoutfit ;) Pyjamas från Kappahl, Sheperd skor från Maxi.


Nu ska jag titta vidare på Biggest Loser! Makeover-week, love it!



Röda jag


Det är mycket RÖTT pågång nu känner jag, eller vad tycker ni? ;)



Idag tyckte jag de va dax att ta på mig min julkofta. Den har jag haft i 3 år nu och jag änvänder den bara vid jul! Köpt på Gina.
Jeans, också Gina.
Linne, Gekås.



Min förbannade plattång ville inte alls starta idag trots en massa bankande på den...! Så jag får ta håret i en svans idag, vill inte gå runt o se ut som ett troll heller! ;)



Så, för att kompensera håret tog jag idag på mig ett par vita örhängen, från Glitter tror jag, och slängde på lite mascara som jag sällan använder :) Det borde göra susen, haha!

(Som ni ser på bilden ovan har mina hudproblem inte blivit bättre än trots att jag äter några naturpiller som ska ta bort finnarna. Jag får dock ge dom lite mer tid, en månad till eller så)



Ute




Det är ca -10 grader ute och det kändes! Kinderna blev alldeles RÖDA :)



Neo bara satt och hängde med i pulkan. Inga försök att ta sig ur den inte ;)



Tänkte visa lite mer av min bakgård. Här har jag bla en sandlåda som nog kommer användas flitigt i vår :)



Här är min ingång. Först går man in i uterummet och därinne finns huvuddörren på vänster sida. Mysigt och det är inte alla som har två dörrar på det viset nuförtiden :)


Nu ska lilleman snart isäng så jag kan göra mig redo för resten av dagen som består av julklapps och stockholmsshopping! Om en vecka på fredag ska jag ju upp till den stora huvudstaden :)



Sömn!


God morron!

Inatt har varit en UNDERBAR natt. Neo har inte gjort ett enda ljud av sig :) Jag vaknade 7:20 och hörde hur han andades tungt. Det har typ inte hänt att jag vaknat INNAN Neo, haha! 7:50 vaknade fisen och dagen kunde börja på riktigt!

Jag ska strax få i mig lite frukost och fixa till mig. Sen ska vi ut och åka pulka! Jag fick låna en babypukla av en bekant eftersom jag inte fått tag i en egen, de är typ slut ÖVERALLT! Jag vill inte ha en babypulka utan en vanlig där jag kan åka med ;) Men som sagt, de är slut överallt...Så babypulkan duger bra sålänge!



Provade Neos overall igår och den är fortfarade såååå himla stor! Titta på honom, han bara ligger där och drunknar, haha! Det är en stl 80 så den borde passa bra men den MÅSTE vara stor i storlekarna...Alla hans andra 80 plagg passar ju jättebra...Well, han får ha sin vinterjacka och termos ett tag till, de funkar ju också bra :)


Äntligen!


Yes! Nu ska jag få krypa ner i min juliga renbäddade säng!

Ni får höra om min dag idag imorron...hängde ni med? Det gjorde knappt jag, haha! :)


God natt fina läsare, sussa sött!


Hjälp!


Jag fattar inte ett skit av Photoshop! :( Jag lärde mig de i skolan och jag va skitduktig men photoshop har utvecklats väldigt mycket sen dess och nu förstår jag INGET! Jag som vill redigera och göra finfina bilder ännu finare!

Gå en kurs eller fråga Marcus...? Det lutar åt att fråga Marcus ;)

Today




Kofta, Gekås
Jeanstunika/klänning, H&M (tror jag, den e jättegammal)
Leggings, Gekås
Örhängen, Rock by Sweden


Mys




Då va det renbäddat i mysigt RÖTT! Längtar tills jag får krypa ner ikväll :)



Denna filten ÄLSKAR alla som får träffa den ;) 179:- på Gekås, 499:- på Mio! Tror ni vet vart jag köpte den va...? Haha!


Tomtarna smyger runt i huset




God morgon vinterland!

Jag hoppas på en bättre dag idag för mig (oss) äv va de va igår. Men det känns som om den blir bra...just nu iaf.

Vi har sovit gott inatt. Tycker det är så skönt att Neo sover till typ halv åtta. Jag hade inte vatt glad om jag skulle behöva gå upp kl 5-6 som jag vet vissa gör med sina små :)

Innan frukost idag ska jag renbädda våra sängar och vika undan lite tvätt. Jag ska bädda min säng i juligt rött! Ska nog se om jag kan hitta lite juliga sängkläder till Neo också, de måste väl Ikea ha? :)


Hörs lite senare!



John Blund smyger sig på...


Nu ska jag gå och borsta mina gaddar och sen ska jag SOVA! Mina ögon svider som sjutton och huvudet är fortfarande inte helt okej.

Så, god natt på er underbara läsare! Tack än en gång för era FINA kommentarer! <3

Ingen promenad


Det blev ingen prommis till Anders o Carro utan vi tog bilen. Dels snöade de och sen orkade jag inte heller. Brukar inte ha ont i skallen men idag så...usch, stackars satar som har skallebank stup i kvarten! Som tur va hade Carro panodil till mig! Lite sitter kvar men det kan jag leva med :)

Neo håller på att somna och jag tittar på säsongsfinalen av "ensam mamma söker". Sen ska jag också isäng! Tröttare än trött idag...


Mörkt




Vi är trötta bägge två. Neo är dock nyvaken, han har sovit i två timmar nu! Det blir mellis för honom nu för den kunde han inte få innan eftersom han sov :P

Sen ska vi bege oss ut i mörkret! Tar en prommis till Anders och Carro som bjuder på middag ikväll :) Vi behöver frisk luft. Jag har fortfarande ont i huvudet sen gråtandet innan idag...:S



Räddningsaktion


Anders kom och hämtade mig och Neo innan, jag klarade inte att pynta mer, det blev för mycket...
Underbara vänner! Han förstod att jag inte mådde bra och vips så stod han han här och kramade både mig och Neo och jag fick gråta ut lite <3 Tack, det finns FINA människor på denna jord!



Neo och jag bara mös hemma hos Anders o Carro...eller ja, Neo va ganska vild! Flängde runt som en galning i soffan. Vad hade mamma gjort utan dig lillfisen?




Inte alls kul


Det är inte alls lika kul att pynta iår...:( Det fattas något...någon.
Det blir mer påtagligt en dag som denna...att jag är ensam och att Jocke inte finns här mer.
Det blir inte alls som jag vill så nu sitter jag bara i soffan och deppar. Har ingen julkänsla what so ever...:(

De va inte meningen att första julen i huset skulle bli såhär! Jocke ÄLSKADE julen och tjatade hela tiden om hur mycket han ville hålla julen hemma hos oss, i vårt nya hus. Så hade de kanske blivit om han inte dött...

Och Neo som är så stor nu, Jocke hade älskat att gå ut med honom i backen och åka pulka! Han sa hela tiden att han längtade tills han kunde busa med Neo, på riktigt...Nu blir det aldrig så...:(

Jag visste inte hur jobbig denna julen skulle bli men nu har jag fått ett smakprov och jag gillar de inte alls!
Jag saknar min Jocke nått enormt! Jag VILL inte vara ensam...Jag vill vara med honom! Jag vill att han ska vara med oss och mysa, pynta, åka pulka , baka pepperkakor...fira jul.


Jocke - mitt hjärta kommer aldrig sluta slå för DIG.


1:a advent


Godmorron!

Idag är det så söndag och 1:a advent...inte klokt! Va det inte jul nyss...?

Idag står det julpynt på schemat! Jag ska börja så snart magen fyllts med frukost, känner att det är dax!

Hörs senare igen :)


Mina första skor




Åhhh! Hittade mina första skor när jag hämtade ner julgrejorna! Tänk, originalförpackningen, Kavat och datum när jag tog mina första steg! <3 Numera får man inte direkt något tjusig kartong att spara de första skorna i...eller finns de nu? Jag har iaf inte sett de nån stans.





Söta eller hur? :)


Lördagsmys med mig själv


Neo har somnat, han va TRÖTT efter kalaset! Det blev ju en massa tjo och stim där som vanlig med en 5 åring och en snart 4 åring, hehe! Neo va först lite avvaktande och blev lessen ett par gånger men sen blev han lika tokig han. Riktigt "speedad" så nu sussar han så gott så gott...

Glömde mobilen hemma så det blev inga bilder från kalaset...:(


Nu ska jag ha lite lördagsmys för mig själv. Jag kan inte minnas när jag satt ensam en lördag senast...Känns konstigt, just för att det är lördag. Hade de vatt en annan veckodag hade jag inte känt så.
Samtidigt som det kanske är lite trist att vara ensam en lördagskväll så är det nog nyttigt. Kan inte ha massa folk här varenda lördag ;)

Jag ska snart upp i förrådet och plocka fram julkartongerna så de står redo tills imorron bitti då det är dax att julpynta! Ni har väl inte TJUVSTARTAT?! Mest troligt har ni de för det har vatt en jädra hysteri denna julen ang när man ska julpynta. De flesta har nog redan alla ljusstakar framme. Jag tycker dock det hör till att fixa allt på söndagen (1:a advent), men vissa pyntar i omgångar och flera dagar...? Hur mycket pynt kan man ha liksom...? :)

Vad har ni för traditioner kring införandet av julen i huset? :)


Detaljer


Träningen avklarad och dubbdäcken på! Och Neo sussar gott nu så han ska orka med kalaset kl 17 :)



Nu när jag kom tillbaka till huset igen hittade jag mina favvo örhängen från "Rock by Sweden"! ÄLSKAR deras smycken! Jag funderar på att köpa nått till mig själv i julklapp därifrån ;) Dessa fick jag av Maysan (Jockes mamma) förra julen...eller de va kanske när jag fyllde år...? Ja, när jag fyllde år va de! :)



Såhär ser mina naglar ut just nu. Gjorde dom på Neos födelsedag och då fick det bli en ljus turkos!
Nästa gång blir det röd, passande för jul och nyår.



Detta bältet kommer från Gekås, 29:-. Piffar till en annars väldigt enkel kofta :)





Nu ska jag gå och fixa till håret, det sista som ska fixas sen är det bara att åka när Neopojken vaknar! Han ska ju givetvis ha kläder och så när han vaknar men JAG är iaf klar!


GRATTIS!


Grattis Johanna Simberg till din SON! Underbart söt liten kille! 00,53 inatt tittade krabaten ut :D
Hoppas ni mår bra hela familjen!




Gosse Simberg/Persson

TACK


God morron!

Jag skrev igår att Neo somnade tidigare än vanligt, dvs ca 19:15. Jag trodde att han skulle vakna okristligt tidigt idag men jag hade fel, som tur va! Kl 7:44 för att vara exakt va det dax att vakna! TACK! Iofs va han vaken ca 30 minuter inatt men då låg han bara i sin säng och snackade sen somnade han igen :)

Blev förresten JÄTTE rädd inatt...
Jag vaknade av att jag hörde TVÅ knackningar. Jag vaknar av minsta lilla (tackar Neo för de) och höll på att skita knäck när jag hörde ljud...Det kan inte ha varit på dörren för jag har två ytterdörrar i samband med varann...asså man måste gå in genom en dörr och in i uterummet och sen in genom den "riktiga" ytterdörren. Den första dörren kan jag INTE höra när jag är i sovrummet och den är ju såklart låst på natten. Jag vet inte alls vart dessa knackningarna kom ifrån för jag ser inga spår i snön...Superbra med snö, inga fula fiskar som kan smyga runt utan att lämna spår efter sig ;)

Hur som helst kommer jag nog inte få reda på vad de va för knackningar men det lät som om någon knackade på min uppmärksamhet...Usch, nu sitter jag och skrämmer upp migsjälv! Jag som nästan tror på spöken...


Nä, magen kurrar vilt så dax för frukost!

Senare blir det en runda till gymmet, däckbyte och sen kalas ikväll! Mysig LÖRDAG! <3


Buuurrrrrrrrrr!




Sitter i soffan under filten och TOKFRYSER!! Luftvärmepump kanske?! Det är seriöst att överväga...
Och en glaskamin (eller vad de heter) till matsalsrummet! HATAR kyla!



Varm om fötterna


Jag köpte riktigt härliga innetoffor för ett tag sen för att nte frysa om fossingarna. Idag gjorde jag detsamma till Neo. Titta så söta! Jag kunde inte låta bli :)



149:- på Maxi. Det va de värt för att min lillfis ska hålla sig varm om fötterna <3


På tal om lillfisen så somnade han för ca 10 minuter sen, nästan en timme innan vanlig "läggdax". Å andra sidan sov han vill HALV TIO idag och har bara sovit en gång på 1½ timme! DET är REKORD! Klart att jag jobbar och tvingas gå upp kl sex då ju... Alltid likadant, haha!


Snart Idol...vad gör ni denna fredagskväll...?


Fredagskväll


Jag håller som bäst på att laga middagen, rostas med några goda pommesaktiga saker och bearnaisesås! Kommer sitta fint efter en hård dag på jobb ;)

Kan höras mer sen, nu är det mycke med matlagning och barnpassning!


Snart sovtajm


Nu är det strax dax att krypa ner i bingen, jobbdag imorron! Min mage har känts bra, hoppas att den lugnar ner sig en aning...eller det är ju iofs jag som ska lugna ner mig och det har jag gjort och då svarar magen med att må bra! Men den inre stressen är ju den lömska, den känner man inte förrän man känner den om ni förstår vad jag menar :)

Neo sussar nog sött nu hos farmor och farfar. Hoppas att han ger dom en god natts sömn! Givetvis så han själv också får en bra natt ;)


På lördag ska jag byta däck så innan dess blir det inte mycket bilkörning, bara till jobb imorron! Det är snorhalt och mina sommardäck greppar inte ett skit. Skönt när dubbarna kommer på, då känner man sig lite säkrare även om det kan finnas andra i trafiken som kör som spån.


God natt på er allesammans! Hoppas ni kommer sova GOTT!


Partyoutfit


Vistelsen i Stickholm kommer bjuda på en utgång, på lördagkvällen gör jag och Åsa stan osäker!
Frågan är dock VAD jag ska göra den osäker i...klädesmässigt alltså ;)

Dessa är realisktiska alternativ...Ska ta en dag och köra runt och prova alla!



De två översta plaggen är från Gina. Shortsen hade jag isf tänk ha till en militärgrön spetströja...

Bottenklänningarna från H&M är båda två underbara. Ska man ut i Stockholm är det väl klänning som gäller,
eller?

Nä - en shoppingtur i helgen kanske...? Öhh, eller jag får se hur jag gör med de, det är ju lönehelg = MYCKET folk...!

Vad tycker ni om plaggen?


15 dagar



(bild från google.se)

NU är det bara 15 dagar kvar tills jag flyger till Stockholm för att bla se Idolfinalen i Globen! Can't wait! :D

Jay kommer stå i Globen men vem mer? Det kan bli vem som...


(bild från google.se)

Eftermiddagsmys




Jag, Neo och Nalle myser i soffan efter ett härligt babysim! Vi går förresten på Filborna, det är jättefint där :)

Nu är vi trötta efter bad och mellanmål. Neo ska snart nanna eftermiddag och då ska jag göra en del vardagssysslor, sånt som återkommer varje dag...tjoho...:)



Snön fortsätter komma






Det syns inte på bilderna men snön fortsätter komma! Jag ska köra inom däckfirman påväg hem från babysimmet och boka en tid till helgen för däckbyte! Det är verkligen HALT på vägarna så jag lovar att köra försiktigt...

Nu är det snart lunchtajm hos oss. Ska se vad jag kan hitta i kylen, tror jag tar resterna från igår, lax med bulgur och kall dillsås. Ska koka lite blomkål till de :)


Kram på er!


Torsdag


Ojojoj, dagarna bara springer förbi!

Igår va Neo hos sin farmor hela dagen medans jag tränade och hängde med Linda när hon skulle tatuera sig. Tatueringen blev superfin och träningen gick toppen, tog i som aldrig förr! :)

Vaknade upp imorse, väldigt trött! Ville bara stänga de blå igen och somna om, va INTE redo att gå upp! Men de va ju lilleman så de va bara att ta med det lilla busfröet upp :)

Nu sover han förmiddag och jag har hunnit sätta upp en trådlös ringklocka. Den som sitter här funkade inte och jag orkade inte lista ut felet på den heller så jag la 99 kr på en ny ;) Den kan man ju dessutom ta med sig runt, varför de nu skulle behövas, haha!


Idag är det babysim igen! Neo älskar ju att bada! Så fort man frågar honom om han vill bada så lyser han upp och börjar skratta och tittar mot badrummet <3 Mitt hjärtegryn...
Det är fantastiskt att vara med om när en liten människa växer upp. Jag blir hela tiden förvånad (och stolt) när Neo förstår vad jag säger! Han fattar väldigt mycket nu, min lille skrutt.




Två lite halvdåliga bilder från förra veckans babysim. Neo vad det enda barnet som ville (och kunde) plaska i vattnet, de andra va ju så små, 3-4 månader typ! Minisar! :)


Åter snö


God morron!

Återigen ligger snön vit på marken. Jag måste verkligen köpa vinterdäck NU! Varför har jag dratt ut på de så länge?! Illa illa...Får fixa med de i eftermiddag när jag e klar med träningen :)

Dagen är så gott som planerad. Halv elva ska jag möta upp Linda på gymmet för ett svettigt pass! Efter de ska vi hem till mig för dusch och lunch. Sen är det dax att bege sig in till stan. Jag har lovat Linda att göra henne sällskap när hon ska tatuera sig :) Spännande! I love tattos!



Alltså jag har en megastor uppfart...Denna bilden visar bara baksidan! Har en grusväg upp till huset också på ca 50 meter! Hur ska jag orka/hinna med att skotta denna i vinter då...?!


God Natt


Nu ska jag nanna kudden! Imorron väntar ännu ett svettigt pass på gymmet! Älskar att jag kommit igång med träningen igen och denna gången har jag verkligen ett mål, måste vara i form till maj...Vad det målet är får ni reda på så småningom :)

Sov gott finaste läsarna <3



Fick förresten en fråga om hur jag ska fira min jul...
På julafton ska jag och Neo upp till min mormor och morfar i Varberg och på juldagen ska vi vara med Jockes släkt.



Ljus i vårt hus




Egentligen brukar jag inte ha en adventsljusstake men iår tyckte jag de va på sin plats att skaffa en...



Sötaste lyktan fick jag av Anders o Carro för ett litet tag sen :)



Soffbordet pryds för närvarande av denna men i helgen ska den bytas ut mot adventsljusstaken.


Kom förresten på att alla tre prylarna är från Gekås! Me love Ullared ;)


Pepparkaksbakning



Linda som jag jobbar med (hon på bilden) tyckte att vi skulle baka pepparkakor med henne idag och så blev de! Neo fattade ju inte mycket utan spred bara runt mjölet en massa! Smaka på degen gjorde både jag och han ;)



Om pepparkakorna blev goda, de vet jag faktiskt inte! Hoppsan, kanske skulle smakat en eller två :P Det glömde vi helt bort!



Ingen ÖF


Nä, Neo ville tydligen sova kl halv tio trots att han vaknade vid åtta! Kanske beror på att han inte sov så bra i natt...Han har en hosta som gör att han sover lite oroligt.

Idag är det regn och rusk ute. Blir man på bra humör av de? Nej. Inte när man redan är lite nere...
Drömde om Jocke inatt. Han va levande, han va inte död och han skulle stanna för evigt...När Neo gnällde till inatt drömde jag att Jocke kunde ta honom och stoppa om honom igen...sen vaknade jag och insåg att de inte va sant. Han lever inte alls. Han är död. Inget som kan ändra de...Varför ska jag drömma alltid, om allt och inget?
Ibland är det inge kul...:(

Men livet går vidare men just nu vet jag inte vad jag lever för liv...ibland känns allt så surrealistiskt. Är jag verkligen ensamstående mamma nu? Det hade jag inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle bli. Hade Jocke fått leva hade de vatt han och jag hela livet, det finns inget annat jag vet så säkert som de.

Vissa dagar är bra (de flesta faktiskt) medans andra är mindre bra. Så kommer det nog vara länge framöver, nått sånhär kommer man inte bara över på ett par veckor. Men hur lång tid tar det? När är jag redo att gå vidare igen...? Frågor som inte har ett svar, jag vet. HATAR dessa frågor man ställer sig som man vet ALDRIG kommer bli besvarade förrän det händer...VARFÖR är ju en hemsk fråga men man kan inte låta bli att ställa sig den.

Jag är inte arg på de som orsakat Jockes död, det va ju inte som om de va meningen att de skulle hända. De mår nog dålig de med. Tänk om de också har familj och barn? Jag vill inte se fler familjer råka illa ut! Jag vill INGEN nått illa...Inte ens de som bär ansvaret ör Jockes död...Jag vet jag skriver de ibland men det är inte sant, som att jag vill att de ska leva på skorpor och vatten, nej de vill jag inte.

Jag vet (polisen sa de iaf) att 2 personer med största sannolikhet kommer bli dömda. För vad och vad straffet kommer bli vet jag inte, änsålänge är allt hemligt. Jag vet inte vilka som blir anklagade men jag har ju mina aningar...men jag kan ju såklart ha fel.

I början av året är det troligtvis rättegång. Usch...Undrar hur jag kommer ta de. Jag hoppas på ett vis att jag bryter ihop, blir totalt mega käckt, slutkörd, ett kolli...för att sedan resa mig och gå vidare, när jag fått UT allt.

Men man vet aldrig hur man reagerar och hur stark man är, det återstår att se. Att det blir några jobbiga dagar, DET vet jag. Hur jobbiga är dock frågan...

Trots alla vänner och underbar familj känner jag mig ändå ensam och det finns inget de kan göra åt de. Det är inte samma sak med vänner som det är att ha någon vid ens sida, leva tillsammans med. Just nu lever jag ensam och jag gillar de inte, inte för fem öre...Kanske för ett öre då, ibland är det skönt att sitta ensam i soffan på kvällen...men det är sällan.

Ojdå detta blev visst ett helt annat inlägg än de var meningen att de skulle bli...
Hoppas ni fattar min osammanhängande text. Svårt att skriva sammanhängande när man själv inte är de...


God morgon trötter


Idag är jag trött! Känns i kroppen också att man gav den en omgång på gymmet igår men de e ju bara skönt, då vet man att det "funkar" :)

Jag kollade precis i kalendern och den är tom. Funderade på om vi ska ta oss till öppna forskolan, de har bara de på tis och fre förmiddagar. Ganska dåligt för fredagar kan jag ju inte och de flesta tisdagar har vi haft annat för oss....
Idag kunde vi ju gått, kommer dock inte ihåg vilken tid det var...men om vi kommer kl 10 borde de ju va öppet :)

Får se hur vi gör. Nått som vi måste göra idag är iaf att handla, vi har inge kul mat hemma!



Aoooutch!


Aj min skalle! Tänkasig att när jag skulle ha en grej från badrumsskåpet så öppnar jag de, tar grejen, tappar den, böjer mig ner, ska ta upp saken, och påväg upp säger det "paaaaannngg!" De va min skalle de! Hörnet på skåpet rätt i i hjärnan!! SKÖÖÖÖNT!! Not...

Nu hade de vatt så najs med en chokladbit som tröst men jag ska inte förstöra dagens träning.



Här sitter jag ensam i mörkret och ingen som kan blåsa på mitt onda huvud...:(


Snart kvälls mys i soffan...

...så fort Neo somnat ska jag in i duschen, duscha bort träningen, och sen ska jag slänga mig på soffan och krypa ner under min underbara filt!

Det känns riktigt BRA att träna! Och btw, har inte rökt en enda cigarett idag! Jag ska hålla de till max en om dagen, när man tränar känns de som om man gjort de förjäves om man sen röker...:/


Hoppas ni får en fin kväll!


Ullared


Hejsan!

Hihi, jag och Neo körde iväg till Gekås imorse! Jag visste precis vad jag skulle ha så det tog mig bara en timme sen va jag klar! Det är rekord!! Gud va skönt att komma när de öppnade, inget folk alls typ. När vi gick 9:30 började parkeringen fyllas och folk strömmade in! Skönt att slippa all trängsel. Vid 11 va vi hemma igen :)

Nu är Neo ganska trött och jag med. Funderar på om jag ska se om han vill sova så han jag passa på att vila innan det blir träning i eftermiddag.


God morron och hej då!


Nu ger jag och lillen oss ut på äventyr! :D Vi hörs i eftermiddag igen <3


Kvällen är här




Denna goa killen somnade lite tidigare än vanligt ikväll, halv åtta stängdes de fina små ögonen!

Jag ska inte bli sen isäng ikväll heller, vem vet vilka äventyr som väntar imorron.



Jag fick en fråga ang min hårfärg. Jag har inte köpt den själv utan min kompis som är frisör har tonat de med hennes grejer :) Jag kommer aldrig mer (man ska aldrig säga aldrig) ge mig på att färga mitt hår själv med produkter köpta på Maxi, nu är jag bortskämd ;) Men det går ju lika bra de, billigare om inget annat!


Kram på er kära läsare! Vi hörs imorron bitti <3


Kvällen är här




Denna goa killen somnade lite tidigare än vanligt ikväll, halv åtta stängdes de fina små ögonen!

Jag ska inte bli sen isäng ikväll heller, vem vet vilka äventyr som väntar imorron.



Jag fick en fråga ang min hårfärg. Jag har inte köpt den själv utan min kompis som är frisör har tonat de med hennes grejer :) Jag kommer aldrig mer (man ska aldrig säga aldrig) ge mig på att färga mitt hår själv med produkter köpta på Maxi, nu är jag bortskämd ;) Men det går ju lika bra de, billigare om inget annat!


Kram på er kära läsare! Vi hörs imorron bitti <3


Ida?

Sitter och leker med mammas o pappas dator (mest syrrans dator egentligen, haha!) och deras webcam e ju skitrolig!

Här kommer lite sköna bilder på...mig...?



Ja...detta är jag :)



Mona Lisa?! Ida?! I don't know...:S



Ida as a sexy (?) baby...!



Omg va fånig man kan va :P






Bjuder på en bild på min otroligt fina syrra! Nu blir hon väl galen att jag hittade en bild på henne och la ut här, haha! :P



Gamla slitna detaljer


Mitt hus är fullt av gamla charmiga detaljer. Jag ÄLSKAR min toalettdörr! Den är jätteliten och har en där gamla charmen jag ÄLSKAR! Lätt sliten men ack så fin <3








Vilken inredningsstil har du hemma? Tell me! I want to know :D Kanske vi kan inspirera varandra...!


Me




Jag ville egentligen ta en helbild men det går inte riktigt, jag har ingen stor spegel hemma och iphonen har ingen självutlösare (vad jag vet) så tills jag köpt en stor fin spegel så blir det ingen helbild. OJ! Kom på att jag visst ha en stor spegel, där uppe!! Kanske imorron då för nu orkar jag inte ta om :P



Detta hår! Nu har jag äntligen hittat en fin färg jag trivs mega bra i :) Skönt att inte ha en superblond utväxt även om jag ÄLSKADE det blonda håret...:/

Såja, nyduschad och fräsch! Nu blir det lite hemmafix! Det kommer ALDRIG ta slut.


Söndag


God morgon allesammans!

Hoppas ni sovit rikigt gott! Jag är väldigt trött idag, ville bara ligga kvar under mitt varma täcke men Neo hade andra planer ;)


Igår hade vi ju julpyssel och här ser ni mitt resultat: två stycken julgrupper.





Då va det snart frukosttajm! :)

Pepparkakshus




Åsa och hennes föräldrar körde mot Stockholm imorse men innan det bar av va de här och sa hej då och jag och Neo fick ett jättefint pepparkakshus av Åsa som hennes moster gjort! Jag ger mig absolut inte på att göra ett eget pepparkakshus så de va kul att få ett, det är ju så fint och juligt att ha ståendes nån stans i hemmet :)





Matsal och toalett




Efter att ha plockat iordning och fixat lite ser min matsal ut såhär för tillfället. Ännu mycket som ska fixas men det är iaf möblerat :)



Toaletten på nedanvåningen






Nu är det snart pyssledax, hihi!

Snön ligger vit på taken...


Gomorron lördag!

Idag kunde man blicka ut över en vit trädgård. Igår va det ju mest storm och sen blev det mörkt så jag tyckte mest att det va skit störigt med snö! Men idag är det mysigt, speciellt eftersom vi ska ha julpyssel idag och då passar det ju perfekt med snö :)



Det är kanske dax för vinterdäck? Jag har inte fått tummen ur att köpa några än, å andra sidan räknade jag inte med snö än...! Hur som helst, på måndag blir det till att ringa runt!

Nu blir det frukost hos oss sen städning :)


Tips


Jag ville bara tipsa er om en sjukt härlig sajt för alla som ÄLSKAR shopping med hög kvalitet!

På Campadre.com finns allt, för hela familjen! Kläder, klockor, inredning mm.

De har märken som Acne, Jofama, axle & ida, Björn Borg, Calvin Klein mf!

Klicka bara HÄR för att komma direkt till sidan och bli medlem! Och du, det finns riktigt BRA erbjudanden just nu ;)


Happy Shopping!

Neos vrålåk




Denna coola bobby bilen fick Neo av mormor och morfar! Jag ÄLSKAR dessa bobbycars och det tror jag Neo också kommer göra :)



Av Jockes moster och kusiner fick han en polisbil! Kommer nog bli massor av race med båda bilarna :) Jag kunde inte välja bort en av dom så han fick behålla båda två. De är ju trots allt helt olika egentligen ;)






Denna ramen som numera står i Neos fönsterkarm köpte jag på Ikea i omsdags.
9 kronor,
det är den väl värd? I love Ikea!


Nu blir det till att vänta på att Idol ska börja igen. Tyckte inte ni att detta va den bästa kvällen i Idol hittills?
Alla va superbra. Jay gav rysningar...!


Ha en fortsatt mysig fredagskväll!

Gonatt kära läsare!


Bättre


Jag mår bättre nu, tack och lov! Jag har också fått en del gjort här hemma och det är skönt, slipper jag ha de hängande över mig...Jag är en organiserad människa som ställer väldigt höga krav på mig själv och när det inte blir som jag vill blir jag stressad och vipps, magkatarr...:(

Jag försöker sänka mina egna krav, ibland lyckas det dock inte...

Ute är det förresten snöstorm (en liten snöstorm) så snart är det kanske dax att köpa en pulka? :) Jag älskar att leka i snön och nu har jag en väldigt speciell anledning att göra de...Neo!


Skit mage!


Trodde att jag skulle vakna upp piggare och på bättre humör idag men så blev de inte riktigt...

Inatt fick jag så känningar av min magkatarr...:/ Ni som har eller har haft vet hur j*vla ont det gör. Man vrider sig av smärta. Och denna gången kunde jag inte hitta mina förbannade piller heller! Hatar denna oreda det är här hemma! Hittar inget, vet inte vart nått finns!!
Kommer jag palla detta eller kör jag slut på mig själv totalt...? Tiden får utvisa...

Så idag va jag totalt slut och öm så jag orkade inte ta mig till jobbet...:( Får se om jag istället kan få ordning på lite saker här hemma, det är ju antagligen de som gjort att jag fått känningar av magkatarren just nu...

Jag vill bara bo och leva, är det för mycket begärt?


Ingen ork!


Puuuuh! Vilken dag, jag är HELT slut!

Orkar inte skriva här alls. Jag ska lägga mig raklång på rygg i soffan och tycka synd om mig själv med min Aladdin!

Se ya tomorrow! Förhoppningsvis piggare och på bättre humör...

Simma


Go morron torsdag!


Hoppas ni sovit fint!
Idag har vi hela dagen uppbokad. Nu på förmiddagen ska Neo till bvc på läkarbesök, i eftermiddag blir det babysim och efter de pratade jag och Åsa om att ta en tur till H&M :)

Och ikväll är det dax för Neo att sova hos farmor och farfar igen eftersom mamma ska jobba imorron...fredag IGEN!
Har sagt det förr men säger det igen: tiden bara rusar förbi! Ta vara på den...

Åsa sover nog fortfarande, hoppas jag, hon behöver sovmorron! Vem gör inte de? ;)

Hittade förresten ett ljus på Ikea igår med doft av lingon! Mummms, va gott det luktar alltså! Ljus är ett måste i höstmörkret.


Tittut från soffan!



Vår dag!



Dagen började med lite slapp i soffan! Neo har helsköna stilar när han "degar" ;)



Efter lunch blev det shopping på Ikea. Kom hem med bla en fårfäll till Neos vagn, perfekt nu i vinter när det blir kallllt!





Hemma från Ikea började jag och Åsa skruva ihop två av Neos presenter; en spis och en diskbänk. Så otroligt söööta :)








Bjuder på en sista bild på mig själv. Här ser ni toningen bättre, jag är alltså inte gulhårig ;)

<3

Ha en fin kväll kära läsare!


Full rulle



Hej bloggen!

Jag/vi hade verkligen fullt upp igår så det blev inte att jag hann skriva. Kalaset va verkligen hellyckat och mina tåror jag bakat gick ner i nöjda magar :) Neo va glad hela kvällen och fick massor av fina presenter!

Nu är min bästaste Åsa här och vi ska snart äta frukost :) MYS att ha henne här!

<3

03:06, 16/11-2009


För EXAKT ett år sedan tittade vår fina son Neo ut ur min mage och såg sin mamma och pappa för första gången och vi såg honom <3 KÄRLEK vid första ögonkastet!

Neo, du är så ÄLSKAD!
GRATTIS på din dag hjärtat <3



Tänk, min lille pojk ska också växa och bli stor! Gör mamma en tjänst och försök vara liten så länge det går!

<3

Toning


När Carro va här i förmiddags tonade hon mitt hår! Jag va trött på att den blonda utväxten (mitt hår växer otroligt fort) och ville ha en ljusbrun nougat ton och det fick jag! Helnöjd som alltid när Carro har satt fingrarna i mitt hår! :)

På bilderna ser det ut som om håret är gult men det är de verkkigen inte ;) Nougat färgat är bästa sättet att beskriva de tror jag...



Snart dax att bege sig till Anders o Carro igen! Middag och sleepover där ikväll, mys!

Detta med stolar


Ja herregud! Vi blir väldigt många imorron på Neos kalas och det är lika med många sittplatser. Just nu behöver vi 19 stolar...till! Men tror det löser sig, det gör de ju alltid till slut ;)


Fixardag


Hej mina fina blogg läsare!


Ni har kommit lite i skym undan idag. Jag har en del att fixa inför kalaset imorron då lillfisen blir hela 1 år! :)

Nu ska vi käka lunch, bästa Carro är här och ska äta med oss!
Sen bär det av till Åstorp för att fixa det sista inför den stora dagen.

Vi hörs lite senare.



Bästa Carro och bästa Neo <3

Mysa ner mig!


Neo har precis lagt sig och jag ska ut i köket och se om jag kan hitta nått gott. Pepparkakor kanske? Tror inte jag har så mycket mer spännande i skafferiet tyvärr men det är värt en titt ;)

När jag hittat vad jag söker i köket ska jag gosa ner mig i min underbara filt i soffan och bara slappa! Lite av huvudvärken hänger kvar så inga mer knop idag inte...

Om jag skulle sätta på "Avatar" kanske? Sjukt bra film asså.


Nyvaken fis



Dumma mamma som väcker mig! ;)

Memory lane


Nu när Neo fyller 1 år om två dagar minns jag tillbaka...på hur det va för lite mindre än ett år sedan...
Mammas älskade!



Nu får jag väcka lillfisen, nu får han inte sova längre, klockan är ju snart halv sex!


Ovanvåningen

Fick röjt rejält på ovanvåningen igår, tack mina underbara syskon för hjälpen! <3

Såhär blev de efter att ha plockat ihop ett gäng möbler som stod här och drällde ;)



Allrummet precis när man kommer upp för trappan



Skorstenen som går genom huset smyckad med en "tavla" från Kina som bästaste Åsa köpte till mig när hon bodde där!



Här går trappan upp och ovanför den är nån skum fondvägg av nått bergslandskap...De som bodde här innan ville inte tapetsera över den, de tyckde den va för originel...hmmm...originelt ful! Men det är inget jag har överst på "min-att-göra-lista" direkt. En sak i taget :)



Gästrummet. Ännu ett hopplock av möbler ;)



Hihi min toalett där uppe är rosa och blå! Det måste vara barnen som bodde här innan som bestämt detta! :P


Fars dag


Vi är nästan precis hemkomna från Jockes grav. Neo måste ju såklart hälsa på pappa på fars dag...
De va inte riktigt så jag hade tänkt mig att Jockes och Neos första fars dag skulle bli :(



Jockea grav pryds bland annat med en massa fina stenar. På nästan alla står det "jag saknar dig"...Åh Jocke, det är så många som saknar DIG!!



Tre blommor satte jag och Neo som symboliserar vår lilla familj. På nått sätt kommer VI alltid va en liten familj
IDA + JOCKE = NEO <3


Nu ska jag ut i bilen och hämta några fler blommor jag köpte och sätta upp dem i fönstren sen ska jag lägga mig på soffan en stund. Jag har en huvudvärk som inte vill släppa...man brukar få de av att gråta.

Hittade en minnesbok från begravningen och en "vi tänker på dig"-bok från mitt jobb innan och tårarna ville inte sluta komma när jag läste i dom. Nån gång ska de tårarna ut som ligger där inne och trycker...


Sunday morning


Gomorron sunshines!

Ännu en natt med bra sömn i detta hushåll!
Ändå är jag klart hur trött som helst ;) Man kan inte vakna utvilad kl 7 på morronen, inte jag iaf!

Idag ska jag äntligen se om jag kan rensa i garderoben och få in mina kläder som fortfarade ligger i resväskan sedan vi flyttade tillbaka :) Jag blir tokig på all oorganisation, vill ha allt fixat NU! Men inser att det ej är möjligt så får sänka mina krav på mig själv en smula.

Snart blir det frukost för moi, är riktigt hungrig idag! Trots en goood middag igår med biffar, pressad potatis och pepparsås och sen lite choklad på de ;) Borde vara mätt fortfarande, haha!


Bjuder på en liten skön bild på oss från igår!

GodNatt


Nu blir det sängen efter en supermysig dag/kväll med syskon och deras respektive.

Mot killarnas vilja kollade vi på Sex and the city 2 som jag inte sett än och jag kan säga att jag lika gärna kunde låtit bli. Hur kass som helst! Verkligen seg. Väntade bara på att den skulle ta slut...
Ingen speciell story egentligen förutom att alla kom på hur bra de hade de i sina äktenskap. Ja, Carrie o Charlotte då...
Samantha gick igenom klimakteriet och Miranda...ja hon saknade sitt jobb!
Nä, detta va uselt...tyvärr!


Sov gott underbara läsare! <3


Kvällens bord :)

Detaljer i huset

Vardagsrummet



Dessa fina bokstäverna ska jag ha på en hylla i vardagsrummet tillsammans med ett kort på min älskade Jocke <3 Han var ju KÄRLEK för mig.



Denna vasen är ett megafynd från Ge-Kås! 29 kronor! Kan ni fatta de?! ;) Den passar så perfekt in i mitt vita/bruna/turkosa vardagsrum.


Neos rum



Spar"grodan" i fönstret var en doppresent! Eftersom Neos tema och färg är grön så passar den in hur bra som helst...



Gardinerna i Neos rum hänger kvar sen förra ägaren men jag tycker de passar bra in och de små fjärilarna ger den ganska vanliga gardinen det lilla extra :)


Nu kom syrran och hennes kille Marcus!

Hörs senare!

Why is life so f*cking hard?


Varför? Snart ska iaf de som orsakade din död få sina straff! Skorpor och vatten i en mörk kall källare känns för snällt...Hiva en betongvägg över dem? Det låter mer rimligt :'(

Evigt saknad Joacim Erik Daniel Björk.

Den vita chokladen


Igår fick jag jag ju så äntligen smaka på den vita chokladen från Marabou. Jag kan inte säga att det va någon "wow" upplevelse direkt...en liten besvikelse faktiskt. Den va lite för söt för min smak.
Sen kan det också bero på att innan jag gick från jobb igår så fick jag provsmaka Lindh's vita choklad och den va sååå megagod! I jämföresle blev Marabous ganska blek...

Man får vad man betalar för, right?


Lördagsmorron


God morron allesammans!

Hoppas ni sovit jätte gott för det har jag. Neo har inte sagt ett enda ljud inatt så jag har sluppit stiga ut sängen! Vilken lyx ;) Man kan ju hoppas på att det inte bara var en engängsföreteelse, haha!

Idag ska jag försöka få en massa gjort här hemma. Bror, syster och hennes kille kommer och hjälper mig! Som tack blir det middag ikväll :)

Kvällen igår va supermysig, tack för underbart sällskap! Vilka vänner man har alltså <3


Dax för frukost, eller vad säger ni?


Finally Friday!


Tjoho! Äntligen fredag! Ikväll blir det en massa fredagsmys!

Anders, Carro o Maysan kommer på middag och för att se Idol såklart. Karro kommer kanske också till Idol, hade vatt skoj, det va evigheter sen jag såg henne.

Hur som haver, nu ska jag jobba vidare!

Hörs kanske ikväll om jag har tid, vännerna går såklart före bloggen ;)

Kväll


Då vad det kvällen igen och jag sitter med min nya dator och pillar lite men inser att jag inte orkar! :/ Vill bara luta mig tillbaka i soffan och myyysa så det är exakt vad jag ska göra.

Tittar på Lyxfällan på tv3 och det är ju skrämmade hur vissa har det! Tur att man ärvt ett ekonomiskt sinnelag av mamma och morfar! Puuuwwhhh...

Hörs imorron igen!

Sov gott på er :)

Ny leksak till mamma


Vi är nyss hemkomna från Elgiganden och Neo ligger redan i sängen, dax för förmiddagsnapen :)

Fick så äntligen inhaldlat en laptop! Jag babblade upp vad den skulle ha och kunna göra och då visade han mig denna och den har "det" och lite till ;) En packard bell fick det bli. Just nu står den på laddning men oj som jag ska leka med den ikväll! Leksaker är inte bara för barn ;)


GodMorronTorsdag


Hej underbara läsare <3

Hoppas ni sovit gott!
Nu börjar huset äntligen få upp värmen! Det tar tid att värma upp detta STORA hus! Funderar på om jag skulle köpa nån kamin (utan skorsten då) till vardagsrummet eller matsalsrummet för att få upp värmen ytterligare där. Alla andra rum är varma men de två är så stora så jag vet inte om de blir varmare :/ Jag kan inte brassa på elementen hur mycket som helst, måste ju ha råd att betala räkningen också :P haha


Nog om de, nu ska jag äta frukost sen ska vi upp till Elgiganten och spana ny dator!

Wish me luck!


Många olika jag


Jag kommer visa lite gamla bilder på mig, för er läsare som inte känner mig och för er vänner som vill minnas "de gamla goa tilderna" ;)

Enjoy!




Nu är det dax för Greys Anatomy!

Middagsdax hos oss



Ikväll var första gången jag och Neo åt middag tillsammans. Spagetti och köttfärssås, en favorit hos båda :)



Mammas finaste



Haha mammas knasigaste! Han fick värsta flippen ;)



Såklart blev det ett bad efter maten, kladdiga killen :)



Och nu är det megamys i soffan!



Nu blir det snart vällingmys, såg just att klockan blivit tio i åtta! Dax dax dax...

Hörs senare. Då blir det bildmaraton på moi :P

Exakt EN månad kvar


Tills jag och Åsa står i Globen och skriker, haha! IDOL final 2010. Som jag längtar efter vår helg tillsammans!
Dock måste jag inte vänta länge på Åsa, hon kommer ju ner till Neos kalas den 16 nov och stannar 6 dagar varav 4 (tror jag de va) stannar hon hos MIG! <3 Det är kärlek på HÖG nivå!






JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBART FINA VÄN!


No computer today


Neo sover just nu sin eftermiddagsnap och jag sitter under filten i soffan. Jag har egentligen så mycket att ta tag i men jag vet inte vart jag ska börja...:/ Jag lägger pressen på hyllan denna kväll och bara är, det måste man få göra ibland. Jag fick iaf hängt upp en förvaring av vantar m.m i hallen och en "anslagstavla" i köket :)

Ingen dator inköpt idag. Tiden räckte helt enkelt inte till. Imorron på förmiddagen kanske...? :)






Ny dator?


Just nu lånar jag Maysans och Nonnes bärbara dator och det är suuupersnällt av dom att låna ut den :)
Men känner att jag vill ha en egen och det NU!
Jag funderar på om jag ska åka till Elgiganten i eftermiddag och kolla vad de har. Jag vet vad jag vill att den ska kunna göra så då e de ju bara att babbla upp allt som ska finnas och sen se vad de rekomenderar.

Bläää, det är bara en massa utgifter hela tiden...


Snart dax för lunch hos familjen Andreasson/Björk. Stekt kycklingkorv med bröd, helt okej en vanlig onsdag (lillelördag).


Funderar på att skriva en sak här på bloggen jag tänk på ett bra tag...för att höra era tankar och åsikter om saken...
Får se om jag gör det eller ej...

GodMorronTisdag


Åhh underbart! Ännu en härlig natt! Neo har bara velat ha nappen en gång inatt :) Nu när tänderna där uppe kikat fram har han antagligen inte så ont längre, mammas hjärta! <3 Stoppade in nappen vid sju också för jag ville inte gå upp och jodåminsann, Neo somnade om till tio i åtta! Vilken perfekt liten unge ;)

Jag glömde ju min mobil hos Neos farmor och farfar igårkväll så jag tänkte vi skulle bort dit nu, överraska farmor och äta frukost med henne :)

Lite senare idag kommer min kompïs Challe hit då vi ska luncha och sen ta en härlig prommis hade jag tänkt! Vill ut och få frisk luft.

Btw, jag känner mig INTE överkörd idag...Mycket konstigt men det kommer ju med all säkerhet imorron. Idag har jag bara ont i rumpan efter cyklen och lite träningsvärk i triceps!


Nähä - mot rubinvägen nu!

Sugen...


(varning för mega kass bild!)

...men jag ska INTE ta!

Jag ska vänta tills fredag, åh längtar redan dit, och då får jag äta den nya VITA chokladen från Marabou. Jag och Carro fullkomligt kastade oss över de sista på CityGross innan idag ;) Säkert många av er som provat den.
Va den gooood?!

WorkOut

Sveeeetigt säger jag bara! Jag och Linda från jobb började träna tillsammans idag och vi körde 30 min spinning och 30 min överkropp. Efter de satte vi oss i en varsin massagestol och blev knådade :) Imorron kommer jag mest troligt känna mig överkörd men de är det värt. Nu ska kroppen vakna till liv igen...Rökandet ska minska och med tiden försvinna helt. Jag har inget nikotinberoende, jag röker mest i sällskap, det är då jag har svårt att så emot. Är jag ensam en hel dag röker jag oftast inte. Men allt har sin tid och jag gör precis vad jag känner för just nu, jag vill inte pressa mig själv för mycket för då är jag rädd för att falla, och falla hårt...

Nu ska snart lillkillen nattas och jag ska krypa ner under min suuupersköna filt och bara myyysa.

Btw, min mobil är glömd på Rubinvägen så om jag ej svarar så vet ni varför.


Ha en skön kväll!

Jocke...

...du ska veta att jag lider. Men jag kämpar på för vår sons skull...

Titta vilka fina kommentarer jag får ibland. Ta hand om de personerna åt mig, vaka över dem. De ger mig styrka att gå vidare. Vilka otroligt fina människor de finns. Utan deras stöd är jag inget. Det är alla små gester som gör att jag kan le varje dag, trots att du inte finns hos oss.

Anonym om Jockes grav:
"Jag har länge velat skriva något till dig, men inget har verkat tillräckligt bra. Jag började läsa din blogg efter att en kompis till länkat dig i sin blogg och skrivit något om händelsen. Min pojkvän dog från mig, i en bilolycka. Vi va väldigt unga, och hade långt ifrån något så seriöst som du och Jocke. Men jag tror att jag har gått igenom en del av det du känner, jag känner igen mig i så mycket av det du skriver att du känner. Du är så oerhört stark! Jag är så glad att jag klickade mig in på din blogg, att jag får följa dig upp ur ditt helvete. Jag har varit deprimerad under 2 år nu, och du får mig att kämpa vidare, för klarar du dig ur en så här stor sak, så klarar jag mitt! Jag har berättat om dig för hela min familj, och 2 av mina systrar följer också din blogg. Nu, när jag ser dessa bilder, så gråter jag, som så många andra gånger när jag läst din blogg. Jag förstår inte hur du orkar ta dig igenom det här, men jag är glad att du gör det, även om jag inte känner dig. Du ger hopp åt så många där ute som förlorat någon. Jag önskar dig och din fina son all lycka i framtiden!"


KÄRLEK till alla mina läsare, ni ger mig ett otroligt STÖD.


(bild lånad från google.se)


En bra natt


Gomorron!

Här har vi sovit gott! Neo har knappt hörts inatt, två gånger har jag vatt uppe tror jag...eller det kanske bara va en...? Hur som helst har natten vatt BRA!

Idag ska jag och Linda träna! Provträning på ett gym här i närheten. Om det är bra så börjar vi träna där snarast möjligt :) Härligt att komma igång och röra sig igen!


Nu ska jag ha fruktost i magen känner jag!


Jockes grav



Här ligger min älskade Jocke och vilar. Vi besökte givetvis graven i lördags på allahelgona.

Älskar DIG, nu och föralltid <3


Go kväll


Nu är vi så inflyttade på riktigt, jag och Neo. Det känns bra men det kommer ta tid innan vi kommer in i någon form av rutin och att alla saker kommer på den platsen där de ska vara. Ett hus på 180 kvm "gör" man inte bara på en kväll :P



Neos rum. Detta är så lekhörnan ;)



Klädesbyrån



Denna griffeltavlan (stavas de så?) fick Neo, eller vi, av de som bodde här i huset innan oss.



Neo kollar in sitt rum för första gången sedan jag fixat till de. Oh va roligt de va med alla nya spännande leksaker! Mitt hjärta...<3



Hjärtat somnade i min famn helt utmattad nu ikväll. Det blev ingen eftermiddags nap idag så han somnade hos Anders o Carro strax innan vi skulle äta :)

Nu sover han gott i sovrummet som vi kommer dela ett tag till...Får se när jag vågar släppa honom till eget rum. Vi får nog bo in oss först, jag vill inte sova ensam i rummet riktigt än...


Nu ska jag kolla på CSI och efter de Pensionärs jävlar.

Go kväll på er...


Stödet betyder enormt!


Denna kommentaren fick jag av en anonym läsare. Tack så mycket vem du än är! Pepp mår man alltid bra av!

Anonym om Blogg award:
"Jag tycker att du är positiv trots det du varit med om! Du har en sån styrka tjejen! Klarar man sig igenom något sådant, klarar man sig igenom nästan allt! Älskar din blogg!!!"


Ny vecka, på alla sätt och vis

 

Go morron solstrålar!

Här är det kallt! Frosten är här ordentligt!

Inatt har Neo INTE sovit bra, kl halv fyra fick han sova hos mig, något han inte brukar göra. Nu har ena framtanden börjat komma fram så det måste vara den som gör ont :( Det ser ut att göra ont iaf...fy.

 

Idag ska det sista flyttas från Maysan och Nonne och inatt ska jag och lilleman sova första natten tilsammans i huset. Många känslor men det är nått som ska göras, nått man ska ta sig igenom. Det kan ju bara bli bättre...eller?

 

Nu ska Neo snart sova och då ska jag passa på att packa iordning lite.

 

Hoppas ni fått en fin morron!

Ikväll kommer lite bilder, bla på Neos rum! :)

 

Hej sålänge!


Blogg award


Jag vill tacka Rebecca och Susanne för att de givit mig en såkallad blogg award! Det värmer verkligen i hjärtat det ni skrev om mig.

Nu är så tanken att jag ska ge några awards. Jag kommer ge till två härliga tjejer.
Många av mina vänner har inte ens en blogg även om de verkligen skulle förtjäna en liten award!


  • Rebecca - Hon är en kollega till mig (de va henne jag fick en awards av) som nyligen blivit mamma till en liten dotter, Ellen, som kikade ut 5 veckor för tidigt. Du kämpar verkligen på bra med din lilla dotter, ser till att hon får det allra bästa! Alla vill vi våra barn väl men vissa tycker jag kämpar så mycket mer än andra och DU är en av dom!

 

  • Evelina - En mamma vars blogg jag följt i lite drygt ett år nu. Hon är en helt fantasktisk mamma åt sin lille Elion (10 dagar äldre än Neo) och bäst av allt, hon är så himla POSITIV hela tiden! Älskar att läsa hennes blogg för man slipper läsa en massa sura inlägg! Hon ser det ljusa i allt och det beundrar jag henne för. Jag önskar ibland att jag kunde vatt lite mer som henne.



(bild lånad från google.se)


En slapp kväll med en film

Hej kära bloggläsare!

Jag hade minst sagt röven full igår när jag fixade till huset men jag hann och nu är nedanvåningen inflyttningsklar, bortsett från Neos rum som jag ska fixa till nu. Där ska bara dammsugas och dammas av och sen ska alla nya leksaker på plast! Neo kommer vara i himmelriket i sitt "nya" rum! Älskade ungen...

 

Jag och Linda hade en mysig filmkväll hemma hos mig och gick väl till sängs vid halv två och jag steg upp strax innan kl tio! Man tackar! De va längesen de skedde ;) Härligt att för bara en natt slippa gå upp och ge lillen nappen men jag saknar honom såklart nu och längtar tills jag ska hämta hem honom <3

 

Nu är det bara 9 dagar kvar tills Neo blir 1 år! Ofattbart att det har gått så fort...

Jag undar dock hur jag kommer må på självaste dagen...Allt är ju så annorlunda nu än va de va för ett år sedan. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur mitt liv kunde sett ut just nu och hur lyckliga vi kunde varit...

Jocke kommer alltid vara så saknad men vissa dagar kommer det kännas mer och Neos födelsedag kommer nog vara en sådan dag. Att inte få ha sin pappa med när man växer upp...mitt hjärta värker så för Neos skull...


Jag hoppas att han en dag kommer ha en man han kan kalla "pappa"...Det är så viktigt för en liten kille som växer upp, att ha en manlig förebild.


Nog om de, jag måste ha styrka nu att fixa det sista innan lillen ska hem...


Varför ska vissa ha de så svårt här i livet medans andra glider på ett bananskal?


Ingen tid att förlora!

Ojojojojoj! Byggdamm överallt!

Det kommer ta mig resten av dagen för att få de någorlunda beboligt tills ikväll...Får ta det värsta bara ;)

Ingen tid att förlora, let´s o again!


GRATTIS Elion 1 år!


Idag fyller söta Elion 1 år! Elion är en liten kille vars mammas blogg jag följt i drygt 1 år nu så det känns nästan som om jag känner dom ;)

Hur som helst, här kommer ett stort grattis till dig ELION från mig och Neo!

Hoppas du får en fin första (andra) födelsedag!


Uppe med den berömda tuppen...

Go morron!

Här tyckte Neo att vi skulle vakna strax innan halv sju! Dock tror jag han somnade om till kl sju för det gjorde iaf jag och jag brukar inte somna om om han för väsen i sängen ;)

Hur som helst kanske det är bra att vi kom upp i tid idag. Neo ska hem till mormor och morfar vid nio-tio tiden eftersom jag har en heldag till i huset med städ, pyssel och plock! MYCKET att göra i mitt "lilla" hus men det ska nog bli bra till slut även om det kommer ta en evighet :P


Btw, jag tror att jag såg en tand sticka fram litegrann i Neos överkäke nu imorse! :) Det är ju dax att de tänderna kommer nu, han kan ju inte bara ha fyra tänder där nere hela livet ;)


Lika slut som alltid på en fredag

Puhhh! Att jobba (och denna veckan "jobba" två dagar på raken) tar kål på en mamma som inte är van att jobba varje dag! Det känns i fötter, skalle och kropp...hmm, de va ju i stort sett hela jag...?! ;)

Ikväll blir det BARA slappe framför Idol. Ett kex med ost eller två på de så e kvällen räddad! ;)

Annars har jag inte mer kul att uppdatera just nu...

Blir kanske ett Idolinlägg ikväll om kroppen och knoppen orkar!


Ha en fin fredagskväll!


En bit på vägen

Hej alla goa bloggisar!

Har ni haft en bra dag?
Jag är HELT slut efter min och Carros heldag i huset och ändå har vi "bara" hunnit med att städa vardagsrummet och sovrummet.
Men jag säger bara fyyyy f*n va mycket byggdamm det blir!! ÖVERALLT!!
Det kommer behövas många moppdrag på golven för att alls ska försvinna.



Här håller jag på vardagsrummet med att bygga ihop soffan. ÄLSKAR denna soffan :)



Denna delen på soffan gillar jag bäst. Det gör faktiskt Neo också...slagsmål om platsen...? ;)


Det är mycket kvar att göra i vardagsrummet, det är lååångt från färdigt. Älskar allt pyssel som återstår! Nån lite större möbel som ska in bara annats är det mest småsaker :)


Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara slappa!



Hej svej!


Perfekt städväder



Go morron!

När jag blickar ut över hustaken denna morron kan jag konstatera att det är perfekt städväder idag! Idag ska nämligen huset städas av :)

Hoppas på att kunna få iordning möblerna lite också men jag har ju hela lördagen och lite av söndagen på mig också så jag ska väl hinna...typ ;)

Neo vaknade för ca 1 timme sen efter att ha sovit mycket bättre än förra natten. Jag har nog bara gått upp 2 gånger och stoppat om honom. Nu undrar jag dock när tänderna där uppe tittar fram eftersom jag "hoppas" att det är dom som spökat om nätterna :)



Del av dagens shopping



Pyjamas till mini. Kappahl 199:-



Mössa till mini. H&M 49:-.

Jag lyckades komma hem utan ett enda klädersplagg till mig själv! Ganska stolt ;) Jag behöver liksom inte ett enda plagg till...egentligen!


Lyckad shopping!


Vi kom nästan precis hem från en liten shoppingtur. Jag hittade underbart fina kläder till Neo och hans kalas. Jag kommer inte lägga ut bilder på kläderna nu eftersom många som kommer på kalaset läser bloggen. Det ska vara en suprise för alla hur lillfisen kommer se ut! Han kommer vara sååå söt, sen å andra sidan är han ju alltid söt!



Påväg hem sken solen men ovan för oss var himlen oroväckande mörk...!
Vi hann dock hem innan det började regna :)

Festkläder

God morron läsare!

Hoppas att ni sovit bättre än jag! Neo har vaknat typ hundra gånger inatt så lika många gånger har jag vatt tvungen att stoppa in nappen! Vid 5 va kan helt vaken och snackade men jag låg kvar i sängen och tydligen somnade vi om för kl 7 hörde jag honom igen och gav nappen och sen somnade vi ytterligare en gång! Kl 8:15 va de dax att vakna på riktigt, helt okej :)

Jag har dessutom haft ett sånt sug efter att sova på magen inatt trots att jag inte får (för piercingen) så därför har de vatt sååå obekvämt inatt. Jag ville bara verkligen lägga mig på mage! Jag sover inte alltid på mage, jag kan sova på rygg och sidan också men av nån konstig anledning ville jag bara sova på min mage!
Man vill alltid göra de man inte får och kan eller hur e de...? :)
Iaf, hoppas att nästkommande natt blir bättre än denna.


Idag ska jag och Neo, ev Carro också, ge oss ut och se om vi kan hitta lite kalaskläder till Neo till hans kalas den 16 nov. Herregud, om två veckor är min lille grabb 1 år...:/ Ska alla år gå lika fort...?


Då va klockan snart halv tio och det är verkligen tid för frulle!
Jag har en knasig son som just nu sitter och bankar rygg och skalle i sidan av soffan...! Tolstolle nummer 1 :)


Då avrundar vi denna dagen

God natt säger jag nu. Jag kastar in handuken och går till sängs! Egentligen vill jag ju se Cougar Town nu men kommer ångra mig sen imorron när jag slår mig själv i skallen och undrar varför jag inte gick och la mig tidigare! :)

Sov gott alla blogglovers! <3

Förra hösten i Pålsjö skog. Då stod magen rätt ut medan jag powerwalkade runt! Minnen alltså...<3


Vardagsrummet so far



Väggen där tvn ska sitta: klar! Vitt och fräscht!



Väggen mot mitt sovrum! Här blir det tapet.



Väggen bakom soffan. Här har ni en "sneak peak" av tapeten! I'm in love...<3




En liten sak till bara: jag "råkade" ta hål i navlen idag! Har haft de innan men fick en smäll så jag va tvungen att ta ut den. Har länge funderat på att göra de igen men va inte säker eftersom jag trodde jag skulle bli gravid ganska snart efter Neo men så blir ju nu inte fallet...Kommer bli fin fint! :) Nu ska magen bara trimmas till lite också...;)

Lunch på stan



Nu ska det lunchas på stan!

Svarar på en snabb fråga från en läsare först:

Tunikan/blusen jag hade på mig i detta inlägget är köpt på Vero Moda för inte så länge sen :)

Hej på en stund!


Don't mix drinks with guns...?







Hur coolt är inte detta då?! Jockes pappa fick denna av en kund till honom i lördags!

Gillar handgranaten skarpt ;)

Denna ska tydligen upp på väggen! Tro f*n de! :D


Dessa ägg

Igår åt jag och Maysan ägg till frukost (som vanligt) och Neo satt med vid bordet som han oftast gör.
Hans små händer ska naturligtvis sträcka sig efter allt och inget!

Efter måltiden såg jag direkt att han va rödflammig runt munnen och jag misstänker att han fått lite äggkladd på handen som han sen tagit sig med i ansiktet. Flammorna såg liksom exakt likadana ut som när han fick den allergiska reaktionen när han åt ett helt ägg...



Ingen bra bild på Neo men ni ser iaf fläckarna kring munnen...äggh*lvete...

Gud, är han verkligen SÅ allergisk mot ägg...? Hoppas på att det växer bort så han kan käka ägg för de e ju sååå gott! :)

Tack!

Go morron alla bloggläsare!

Hoppas ni sovit gott?
Jag gick och la mig strax efter 21 igår, orkarde inte skriva ett sista inlägg innan dess ;)

TACK alla fina läsare för all tips jag fått ang mina finnar! Jag vet nu vad jag ska testa först och funkar inte de ska jag testa nästa tips! Ni är GULD värda :) TACK!







Här har vi tre fina höstbilder på min söta son från vår prommis i skogen igår.
Efter prommisen körde vi hem till mormor o morfar (Neos) och hade det mysigt och åt middag.
Neo somnade som en stock i bilen påväg hem efter att ha varit vaken sedan kl 11! Väckte honom som snabbast för blöja, pyjamas och välling sen somnade han om gott igen i egen säng <3


Trots att jag la mig tidigt igår är jag ändå MEGA trött idag plus att jag känner mig tung i skallen...Hoppas att det bara är tröttheten som gör de och inget annat som spökar!


Psst! I helgen blir det nog flytt för mig ;) *hoppas*


Exposed


Jag har nu kämpat med finnar i 10 år. Mamma sa alltid "men du ska se att de försvinner så småningom. Mina försvann när jag va runt 20 år". Så, jag har alltid trott att de ska försvinna efter jag blivit 20 år...men så var inte fallet.

Den som inte har eller har haft finnar kan inte förstå hur jobbigt de kan vara. Man känner sig smutsig (fast man verkligen inte är de) hela tiden och måste sminka sig så fort man ska nån stans för att man vill känna sig fräsch och inte se ut som en prickig korv...

Jag har provat det mesta som finns och inget har hittills fungerat. Det enda som har fungerat är att vara gravid, under hela tiden hade jag kanske en LITEN finne. Men kan ju inte vara gravid hela tiden för att slippa finnarna ;)

Jag har varit hos läkare som skrivit ut nått skit så jag istället blev helt snustorr i hela ansiktet! Jag har väldigt torr hud trots problemen.

Nu surfade jag runt och har läst en del om vitamin B5. Om man tar B5 i hög dos försvinner tydligen finnarna...
Jag har själv funderat på om jag saknar eller har för mycket av nått i kroppen som gör att jag får finnar trots alla försök att tvätta bort dom. Om det är en vitamin som fattas så kan man ju tvätta hur mycket som helst utan resultat.

Jag är verkligen sugen på att testa B5 för jag e såååå trött på detta nu. Hur länge ska jag behöva känna mig ful och äcklig i ansiktet när jag vaknar? Jag har nog med andra problem och behöver inte ännu ett problem som får mig att känna mig värre än vad jag redan gör...

Någon som har erfarenhet av B5? Eller nått annat tips till en som börjar bli desperat...?



Jag är trött på att se ut såhär...:/


Nya veckan är här




Gomorron nya veckan!

Neo bestämde sig för att vakna strax innan sju idag. Det spelar egentligen ingen roll när han vaknar för jag är ändå lika trött ;)

Idag har vi inga planer alls. Jag hoppas dock att vädret blir bra för jag e sugen på att ta en långpromenad i Pålsjö skog i eftermiddag. Det tycker Neo är kul också för där finns så mycket att titta på, bla alla fåglarna i "dammen" :)
Just nu är det dock väldigt grått ute men sålänge det inte regnar så är jag nöjd!


RSS 2.0