Träning: check! Lunch: check!




Då va träningen avklarad och lunchen nere. Idag köpte jag med mig pasta med ädelostsås och kebab hem. Hela denna tallriken kostade 40:-, ganska billig lunch om du frågar mig ;-) Och god!

Neo sover sen strax innan halv ett...När han behagar vakna blir det först mellis och sen sväng till Citygross, såg att de hade rea på belysning och det kan man ju inte får för mycket av! Eller jo, de kan man ju såklart men jag tycker det är kul att byta lampor i fönstren ibland, ställa undan de på vinden och sen när jag känner för att byta tar jag fram andra! De mesta blir ju som nytt om man inte använt de på ett tag :-) Men jag är mest i behov en lampa till sovrummet, har bara sängbordslamporna nu och ibland behöver man mer ljuse än så! Får se om det blir en golvlampa eller taklampa eller bordslampa eller...ja ni fattar. Får in o kika i sovrummet vad som kan bli snyggt :-)


Åhh ska btw hämta ett paket från H&M som kom igår! I det finns den FINA klänningen som jag köpte men som va för liten! Nu kommer det förhoppningsvis en stl som passar! :-)



Hoppas hoppas! Då blir denna nyårsklänningen istället! ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0