Summer


God morgon!


Vilket underbart väder vi har idag! Äntligen försvinner regnet och solen tränger igenom :) Är det sommar nu? Hoppas!

Idag ska jag och Neo till stranden med Isabelle (min bror sambo) och ev min syster. Mysigt! Och kanske man kan få lite färg på denna bleka kroppen? Det syns ju inte precis att jag varit på Bali i två veckor, haha!


Jag vill ha min färg tillbaka tack! ;)

Annars idag ska jag verkligen inte göra något alls! Jag ska inte tvätta, städa, röja eller nått. Idag ska vi bara mysa, allt annat kan vänta. Passa på att njuta av varandra och det fina vädret!


Mammas sötnos hos farmor och farfar i lördags! Farmor höll på att röja i garderober och då hittade vi en massa roliga mössor som såklart Neo skulle prova :D


Hoppas att ni får en underbar tisdag och att solen lyser på er!!

KRAM


Favorit i repris


God morgon trogna läsare!

Hoppas att allt är bra med er? På denna sidan skärmen sitter en trött och hungrig mamma. Inatt har vi sovit hos Neos farmor och farfar och just nu väntar vi på farfar som snart kommer hem med frukostbullar :) Jag brukar ju inte äta bröd men idag får bli ett undantag, morsdag och allt...Inte för att det firas över huvudtaget (tycker det är trams) men ibland får man ju lyxa till de en söndag!

Igår va en riktigt mysig kväll med god dricka och härligt sällskap! Att vara här "hemma" är alltid härligt :) Blir som den "gamla" goda tiden då jag bodde här...! Dock har jag ju sovit alldeles för lite eftersom jag ska jobba men de ska nog en kopp kaffe råda bot på...Ja, jag har börjat dricka kaffe, inte för att det är gott precis, men eftersom jag annars är så trött haha! :)

Nu ska jag se va Neo och farmor gör!
Hoppas ni får en härlig SÖNDAG!
Och barn: era mammor kan ni uppvakta vilken dag på året som helst, det måste inte stå som en speciell dag i kalendern...! Jag som mamma vill hellre bli överraskad en dag när jag minst anar de ;)


KRAM


Förvånad




God morgon från soffan!

Trots att Neo har haft hög feber så har han sovit hela natten utan att göra ett enda ljud ifrån sig! Jag trodde de skulle bli en jobbig natt men nä, Neo valde att sova som en prins :) Jag blev minst sagt förvånad!
Han har fortfarande hög feber så det blir en hemmadag för oss. Jag skulle egentligen vilja ut och titta på tapeter till sovrummet men de får vänta, lillens hälsa går ju såklart först! Vi får sysselsätta oss helt enkelt...:)

Idag har dagis stängt och jag har tagit en föräldradag. Haha, yr som jag är kom jag på detta igår! Tur att jag gjorde de så jag inte hade åkt till dagis och stått där med lång näsa! ;)


Kände nu att jag har ont i huvudet! Det har jag typ aldrig...Kanske ska sova en stund till den när Neo vill sova? Det är ju såååå härligt att sova! :D


KRAM


Utredningen




Poliserna va här innan idag och gick igenom utredningen kring Jockes död...Tänk att hela denna pappersbunten handlar BARA om Jocke...

Efter mötet känner jag mig...hmm, vet inte hur jag känner mig egentligen faktiskt. Jag vill inte döma någon innan rättegången är över men det är klart att jag har min egna uppfattning om vem som gjort vad och vem som MÅSTE stå till svars!
Har jag rätt i det jag tänker och tror...så FY FAN VA ONÖDIG JOCKES DÖD VA!

Den hade gått att förhindra.......

Humöret är inte på topp och jag känner för att krypa ner i ett hål MEN det ska jag inte göra.
Dock är det lättare sagt än gjort att hålla allt flytande...!


KRAM


(Ons)dagens




Jeansjacka, Gina. Skjorta och sjal, H&M. Leggings, Only. Skor, Asos.


Neo har fått feber. Han vaknade med 40 grader efter middagssovingen idag. Han är dock lika glad för de och jag hoppas att det inte kommer nån kräksjuka eller liknande upptill!! Så idag tar vi en lugn hemmadag även om det kryper i kroppen på oss att vi vill iväg!!


KRAM


Beställd




Jag hittade denna clutch väskan för ett par dagar sedan på Vivistyle.se och beställde hem en igår!
249:- inkl frakt! Ett klipp! :)


Nu drar jag på bio med bästa Anders&Carro! Vi ska se Baksmällan 2. Jag hoppas att den ger lika mycket garv som ettan! Typ kissar på mig av skratt när jag ser den! ;)




Ida



(Sön)dagens
Jeans new yorker, linne stadium, kofta gekås.


(Mån)dagens
Jeansjacka gina, tröja cubus, sjal och chinos h&m, sandaler skopunkten, solisar Bali :)


Live today and don't think about tomorrow!


Kuvertväska


Har jag några bloggläsare som gillar väskor?
Jag är nämligen på jakt efter en färgstark kuvertväska i modell större men jag hittar ingen som jag gillar, varken på nätet eller i butik. Undrar om det är någon av er fina läsare som har tips till mig på vart jag kan hitta en?!



Gillar denna modellen men vill ha i en stark färg, typ orange eller klarblå.

NÅGON?! :)


Du&Jag


Go morron!

Hoppas allt är bra?! Här är det super! Gårdagen va helt underbar och jag kom fram till att det faktiskt är ganska kul att fixa i trädgården! Det beror ju säkert på att de va så fint väder och att mamma och pappa va här och hjälpte mig, utan dom hade det aldrig varit så fint som det är nu, TACK mams o paps! :)
Det är dock en del kvar, eller ja, man blir ju aldrig riktigt färdig så om det blir lika fint väder idag så blir det en repris av igår :) Neo ÄLSKAR att vara ute och vill aldrig gå in, blir så vansinnig när vi måste gå in för att äta eller nått, men det är ju positivt!


Såhär såg det ut igår efter att vi städat sandlådan så Neo kunde leka där! Sand ÖVERALLT! ;) Skitiga barn är friska barn!


Nu ska jag komma till inläggets rubrik och den har att göra med min kofta jag har på mig idag. Den är från Du&Jag och är köpt från Campadre. Jag fick hem den precis efter jag kom hem från Bali men idag är första gången jag använder den and i'm in love!


Helt nyvaken ska tilläggas! ;)



Hur söt som helst eller hur?! :)


Hmm, känner nu att jag börjar bli hungrig...sällan! Jag är ett sånt matvrak! Speciellt på morgonen. Men jag ska steka pannkakor sen (igen) när Neo ska ha frulle och de blir väl vid nio. Får nog allt ta något litet innan dess...Det står en godisskål på bordet...ska jag...? ;)

Nähepp, en blöja som måste bytas känner jag! Ha en fin söndag allesammans, de ska vi ha!

KRAM


Trädgårdsfix och pipa


Gooooood morning lördag!

Klart att det ska bli fint väder på min lediga helg! Det gillas skarpt eftersom det idag är projekt trädgård :) Den är så vildvuxen att det är inte sant och eftersom jag tappat bort nyckeln till förrådet där gräsklipparen står så får väl gräset tas med lie så långt det är, haha! Pappa ska komma idag och bryta sig in! Smart Ida Andreasson...hehe!

Det är härligt att det ska bli sol och fint hela dagen...man kanske kan få tillbaka lite av brännan man hade innan som helt är som bortblåst? ;) Man längtar tillbaka till fina Bali ibland...! Jag hoppas att sommaren blir kanon här hemma men jag har en känsla av att den kommer bli de...inte bara vädermässigt...:)


Igår hade jag fina vänner på besök och med sig hade dom en vattenpipa! Åhhh så gott det är, de tog oss tillbaka till Bali direkt ;) Neo tyckte att den va spännande och när den va släckt skulle han ju såklart inspektera...


Sen blev de läggdax för mini som blev vansinnig för han ville ju "röka" mer vattenpipa! :P


Fina fina Linda! Verkligen en av mina bästa vänner! Ibland klickar de bara...Vi ska gifta oss med varann om vi fortfarande är singlar när vi är 35 år, haha! Får väl se hur de blir med de...;)


Jag borde egentligen inte skriva detta för jag kommer säkert förstöra något bra men måste bara berätta att Neo sover som en prins om nätterna! Jag hör honom inte en enda gång under hela natten! Och somnar som en stock direkt på kvällen också :) TACK! Hoppas att det håller i sig ett tag...Men bara för jag skrev de kommer jag säkert ha ett helvete med nattningen ikväll, eller vad tror ni? Haha!

Nu är det snart frulle i huset! Vi hörs när vi hörs!

KRAM


Sömnbrist och lösningar


God morgon!


Hur är allt med mina trogna bloggläsare? Förlåt för att jag varit dåååålig på att uppdatera men tiden har inte räckt till och ska jag vara ärlig så har jag inte tänkt på att jag har en blogg att skriva i, haha!
Jag vet hur jag vill göra med min blogg nu (jag skrev för ett tag sedan att jag inte visste hur och vad jag ville skriva om) och jag ska bara skriva när andan faller på! Jag vet att många av er gillar att följa oss men visst måste jag tänka på mig och Neo i första hand? Om jag känner en press att skriva en massa så blir de ju inte kul att skriva...eller hur? Så, jag ska bara skriva när jag tycker att det är KUL och jag har nått kul att skriva om ;) Eller om jag bara vill skriva nått meningslöst skit, haha!


Neo har samma vaknatid som jag skrivit om innan, mellan kl 5-6...Och jag som är så dum och somnar sent känner nu att jag verkligen lider av sömnbrist! Ikväll slutar jag jobba kl 19 och så fort Neo somnat så ska jag gå och lägga mig! Behöver verkligen fler än 5 timmars sömn en natt...



En smart lösning när jag måste laga mat och Neo tjurar! Sätt på en film i köket ;)


Igår åt vi middag vid halv fem och de känns verkligen nu! Är sååå hungrig! Jag ska lätt ut och steka ett gäng pannkakor till oss nu. Neo vill säkert inte ha just nu men han kan ju vänta tills lille maggen kurrar :) Det blir bananpannkakor idag med såklart! MUMS!

Jag hoppas också i smyg att Neo vill sova en stund till snart, de gjorde han nämligen för nån dag sedan, då sov han mellan 7-8.30 och de hade ju vatt perfekt ;) Jag börjar ju inte jobba förrän kl 12...!


Pannkakor, here i come!
Ha en bra dag!

KRAM


Full rulle!


Och när det inte är full rulle så är jag helt slut och orkar inte skriva här i bloggen. Jag hoppas att min lust efter att skriva kommer tillbaka igen men just nu har bloggen noll prio! Jag har annat för mig! :)

I'm alive people and happy!

Puss!


Allting


God morgon!

Idag va det samma visa, Neo vaknade strax efter kl 5. Suck! Hur trött är jag inte då?! TRÖTT! Men vad ska man göra? Han vill ju inte somna om direkt så det är bara att masa sig upp :)

Jobb väntar idag, 10-19, och sen är det jobb resten av helgen. Men det gör mig inget och speciellt inte eftersom det ska bli dåligt väder! Jag tackar för de kanonvädret jag fick förra helgen, ibland är vädergudarna snälla! :)


Haha en bild på mig från igår när jag fått egtt ryck och städat hela huset! Här är jag sjukt lik min syrra, håller ni inte med, ni som vet hur hon ser ut...? :)


Till lunch igår gjorde jag bananpannkakor! Jag och Linda åt dessa till frukost nästan varje dag nere på Bali och de är såååå goda! Mina blev helt okej och de uppskattades av Neo också :)


Bild på sötnöten från nu imorse. Han är förkyld igen men det verkar bara vara en liten en, lite snorig och lite hosta. Dessa sjukdomar vill aldrig lämna oss ifred men så är det med en liten på dagis :)


Nu är jag sååå hungrig så de e inte sant! Men de känns tidigt att äta frulle nu om jag inte har lunch förrän 12,30...? Ähh, skit samma, måste ha mat! NU! ;)


KRAM PÅ ER! Hoppas ni får en fin helg. Misstänker att bloggandet från min sida kommer bli kasst i helgen...så ni vet :)


Mitt i natten





God morgon!

Usch, i detta hushållet har sonen en ny vaknatid: 05.00! Herre min skapare vad tidigt det är! Speciellt om mamman i huset inte lägger sig förrän tolv-tiden, haha! ;) Men nu när kvällarna är så underbara så vill man vara uppe och njuta, både med vänner och ensam. Igår hade jag sällskap av ett gäng från jobb så det blev grillning och massa snack. Tack för igår finaste! :)

Neo har dragit på sig en förkylning och ligger nu och sover igen så jag ska slänga mig på soffan och vila ett slag! Kör igång lite Sex and the city till de, en helt okej torsdagsmorgon! Imorron och helgen är det dags för jobb, bäst att ladda batterierna ;)

KRAM


Me



Sorry för mörka o kassa bilder!!

Dagens bestod av jeans från Only, topp från Stadium och tröja från Gekås.



Hur snygg är inte ryggen?! :)


Just nu sitter jag på mitt däck (altanen) och myser med bra musik och god dricka! Tvn har pensionerats och kommer startas först i höst! Inte kan man sitta inne och glo när kvällarna är så underbart sköna! :)

KRAM PÅ ER!


Grattis!


Måste först bara skriva förlåt för kass uppdatering men jag har inte känt för att blogga!



Idag fyller finaste Maysan, Neos farmor, 50 år! GRATTIS älskade "extramamma" på födelsedagen!

Här kommer lite bilder från kalaset i söndags:









Idag vaknade Neo kl 5! Lite för tidigt men å andra sidan har han sovit som en prins inatt! Jag har inte varit uppe EN enda gång för att ge nappen eller så och de har inte hänt sedan han föddes ;) En BRA natt helt enkelt, hehe! Hoppas på många fler sånna!


Känns som om jag ska ta mig en bit mat, magen är inte glad på mig!

KRAM


Jaha?


Nu somnade Neo visst...undrar varför han ska envisas med att vakna (för)tidigt och sen somna igen vid denna tiden! Annars brukar jag försöka hålla honom vaken tills efter lunch men de gick verkligen inte idag. Han vinkade hejdå nu när jag la honom i sängen, han va sååå trött stackaren!

Men frågan är vad jag ska göra nu? Det är för tidigt att somna i solen, haha ;) Kanske ska krypa till sängs jag med...? Det är himla lockande och med tanke på att det blir en sen kväll så borde jag sova lite...Ja, så får det bli!

GONATT ;)


Gårdagens utomhuslek


Trots att jag jobbar så jag har tid att vara hemma och leka med Neo, mina tider på jobb är kanon!

Neo tycker att stenarna på uppfarten är kanon att leka med, in i hinken och sen ur igen och så håller det på lääääänge ;)


Alla barn älskar att söla med vatten va? :) Neo är inget undantag, det blev många påfyllningar för mamsen i den lilla vattenkannan! "Mer, mer, mer!!"



Idag hade jag först tänkt att klippa gräset men jag får se om jag kanske tar de på måndag istället. Neo vaknade tidigt idag och vill nog sova tidig förmiddag och då får jag inte ihop "dagens schema" om jag ska klippa gräset också.
I eftermiddag ska vi till min bror och sambo och sen på kvällen ska jag ut med några kollegor och min fina vän Karro i stora staden ;) Neo ska då stanna kvar hos bror som ska passa honom för första gången! Men det kommer gå som en dans, Neo är så lätt att ha och göra med :) Det ger mamma lite ro i sinnet! Men jag är ju bara ett telefonsamtal bort om de skulle vara någontiong!


Neo behagade vakna 05.20 idag...hmm, de va inte jag så pigg på kan jag säga! Jag och Carro vinade på altanen igår så det blev sängen först 23.30, alltså va jag inte pigg när lillen slog upp sina blå! Nu är det okej men jag ska nog somna en stund i solen när Neo ska sova middag :)

Jag hoppas att jag har lust att blogga lite ikväll från Karros place, så kanske ni kan få en dagens (kvällens) outfit...? De va längesen jag la upp en sån här på bloggen nu ju!
You want to seeeeee??


GODMORGONKRAM PÅ ER!


Svårsövd


Neo har svårt att somna om kvällarna trots att han är hur trött som helst. Han har flyttat in i eget rum nu, han har sovit i mitt rum innan men nu när jag kom hem från semestern flyttade jag in sängen till hans rum direkt för jag inte ville att han skulle vänja sig igen av att sova i mit rum. Hos farmor och farfar sover han alltid ensam i eget rum så han är ju inte ovan att göra de så jag undrar varför han vill att jag ska sitta hos honom tills han somnar? Varför han inte vill vara ensam...
Hur som helst så sitter jag inte med honom...Går bara in och stryker honom på huvudet och säger godnatt igen och lämnar rummet. Jag tänker inte vara den som sitter inne hos honom i timmar tills han somnat, barn kan somna själv, det är bara föräldrar som skämmer bort. Jag säger inte de, de föräldrar som VILL sitta med barnen hur länge som helst, gör de! Jag tänker dock inte göra de. Det är ju inte heller som om Neo får ligga och skrika halsen av sig, jag vet ju hur och varför han skriker. Han tystnar ganska fort som tur e :) Och blir han ledsen efter en stund igen går jag in och ger honom en puss och förklarar att han visst kan somna ensam.


Hur gör ni med era barn?



Neo har hur som helst somnat nu och jag ska nog göra mig lite te. INGET snacks ikväll, fy de har blivit för mycket av den varan på sista tiden! Men jag är väääääldigt sugen på något...Finns de nått nyttigt gott hemma?? Dax att utforska!

Ha en mysig kväll allesammans!


Tragus


God morgon allesammans!


Jag gjorde ännu en piercing igår i tragus, så jäkla nöjd! :) Kommer jag kunna sluta pireca mig? Antagligen inte, haha!


Morgonen började vid 6-tiden idag vilket verkar vara Neos nya vaknatid men de e helt okej eftersom det är ljust och fint ute vid den tiden, det gör att man känner sig pigg trots att klockan är alldeles för tidigt! :)

Idag ska jag tillbaka till jobb igen, woho! Jag har saknat mina fina kollegor massor! Jag hade klart gärna stannat hemma också och haft lek och bus med Neo eftersom vi inte setts på två veckor men jobba måste man, pengarna rullar inte in av sig själv :)


Nu väntar en dusch och sen frukost och efter de hoppas jag att solen tittar fram så vi kan leka ute! Neo älskar att vara ute :D


KRAM


Resan, del 2



Linda fick kela med en liten bebisapa!


Coolaste apan i skogen ;)


Utanför vårt rum i Ubud. Vi hade utsikt över ett stort grönt fält och de låg lite i skymundan, riktigt mysigt!


På en mysig resturang i Ubud där vi satte oss ner och tog varsin fruktjuice.


I Padangbai påväg ut för att snorkla! Såg massor med coola fiskar plus farliga maneter! Huuuh, så rädd jag va!! :/


Dricker en Avocadojuice, som jag saknar denna juicen nu när jag är hemma! BÄSTA juicen man kan dricka! Tog en om dagen minst...ibland flera stycken ;) MUMS!


Jag och Linda på en reggaebar i Padangbai :)


De härliga killarna som jobbade där! Jag se ju fantastiskt vit ut på detta fotot, haha! Och svettig :P


Äntligen började färgen komma så smått :)


I Bangkok i väntan på flyget hem! Så lyxiga fåtöljer de hade som man kunde slappa i, trött som man va! :) Uhh, ser nu att jag ser förjävlig ut på bilden...men men, på resande fot är man inte speciellt het, haha!



De blir alla bilder ni kommer få se, de andra håller jag för mig själv!
Jag har iaf haft en awsome resa och jag och Linda ska definitivt resa tillsammans igen, vi va verkligen de perfekta resekamraterna! :) Men nästa gång har vi kanske med oss varsin kille...(?) och Neo såklart!

Nu ska jag kolla lite tv och äta lite kex innan det blir sängen!

KRAM



Några ljuspunkter, del 1


Från resan, kommer här!


Andra ölen slinker ner på Kastrup i väntan på flyget till Bangkok!


Och på flyget blev de visst lite rödvin! ;)


Min syster och hennes kille som rest runt i tre månader mötte vi upp på Bali, råkade träffa dom i reseptionen till hotellet! Visade sig att vi bosatt oss på samma ställe utan att veta om de :) Oddsen för de? haha


Vi hittade snabbt ett favoställe att käka på. FANTSTISKT god mat! :)


Poserar på Balis "fina" gator :)


Stranden med de fantasktiska vågorna! Här lektes de friskt och syrrans kille blev som ett barn på nytt! Eller ja, vi alla blev de egentligen ;)


I Ubud besökte vi Monkey Forrest. Underbart söta små (och stora) apor ocg herregud va de va "ha-galna"! Vi köpte ett gäng bananer utanför att de dom och de bara hoppade på oss och skulle ha tag i dom! Coolt dock! :)


Nu ska vi käka frulle och sen hämta upp Linda och gör en del ärenden!
Mer bilder kommer ikväll!

KRAM

Hemma igen!


Äntligen är jag hemma igen efter två varma och sköna veckor på Bali! Det va helt underbart att se min lille son igen och som han har ändrats! Obeskrivligt hur mycket jag älskar den grabben!

Ikväll är jag otroligt trött och sliten så det blir inte mer bloggande än så tyvärr. Plus att Neo inte vill somna, hoppas det inte är någon sjukdom på gång...:/


KRAM


RSS 2.0