04,30


Idag vaknade Neo halv fem! Herre min skapare, då va jag inte människa och är de knappt nu heller och så har jag ett jobbpass från 11-19 som väntar...Söker medlidande? Hahaha, nä, vill bara tycka lite synd om mig själv :) Me jag vet att jag kommer igång så fort jag kommer till jobb. Nu har de vatt lön så ikväll blir de fullt ös medvetslös!


C YA!

KRAM


Sett bättre dagar Ida Andreasson?! ;) Tror de ja...haha...


Inge Busfabrik...




Buhu...de blir inget busande idag...Neo somnade nyss igen efter att ha gnällt bort mitt tålamod! Han är nog inte helt hundra frisk, tror att det är en liten förkylning som gör honom slö! Aja, vi tar nya tag en annan dag så nu sätter jag igång med städning istället...KUL ju...NOT! ;)


PUSS


Ledig dag


Go morron!


Idag är jag äntligen ledig! Och hela dagen ska spenderas med min älskade Neo. Vi ska leka och busa på Busfabriken kl 10 med Madde och Felicia. Jag hoppas att Neo inte är allt för trött då, han verkar redan sliten, haha! ;)




Vi lyssnar på en av Jockes favoritlåtar just nu...den som spelades för honom på haNs begravning...Älskade människa!


Hoppas att ni får en fin dag! De ska vi ha!

KRAM


25 ÅRS...

Lisette SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

Chiffon Trim Dress SEK 379, Ax Paris - NELLY.COM

 

Vad tycks om denna outfiten till min 25 års fest?

Hiss eller diss??

 

KRAM

 



Skull




Lite crazy but thats me! ;) Den lilla krusidullen nere till vänster måste fyllas i ser jag nu...men så nöjs annars! Det är kul att ge tatueraren fria händer och se vad som sker ;)

I höst kommer nummer sex och har med kärleken till Neo att göra...och framtida barn :)


KRAM!!


Doing great!




Just nu är allt för jävla bra! Så enkelt, så bra! ;)


Idag är jag ledig och solen skiner! Awsome :)
Blir en heldag med min fantastiska son! Just nu blomstrar kärleken!


Ha en härlig dag allesammans!


KRAM!!


Blue




Igår blev de lite svirande på stan i denna härliga klänningen från nelly.
Tack som fan alla fina vänner, hade sååå roligt! :)


Nu är jag dock mega mega trött så jag ska in i duschen och sen väntar sängen på mig! De känns att jag bara sovit typ 4 timmar ;)


KRAM!!

Köffe



Vilken tur att de finns köffe, som Johan Glans säger. Jag längtar tills Neo ska sova middag för då ska jag också stänga mina blå en stund ;)

GO MORRON!!

Är allt bra med er?? Här är det både bra och dåligt...
Älskade Jocke skulle idag blivit 24 år och såklart är jag ledsen över att han inte får uppleva denna dagen...och alla andra dagar...Vi ska hälsa på honom senare, ge honom ett fång blommor och tala om hur mycket vi älskar honom!

Annars är det ganska bra. Hålet jag föll ner i för ett tag sen har på nått vis blivit mindre och jag mår bättre och bättre. I'm going to be just fine...


Ikväll ska jag hem till finaste Camilla som jag jobbar med och vi ska ha tjejkväll med vin och massa skoj! Längtar verkligen. Camilla har kan KUL med så detta kommer bli kanon! Önskar bara att solen kunde titta fram ikväll men det har de ju lovat att den ska så vi får hoppas på de! :)


Nu leker Neo apa på min rygg så bäst att leka med honom lite! :D


Amor


PUSS!!


Nails




Franskt lack med underbara döskallar! Jag blev lycklig i själen när jag hittade dom :)
Någon som har missat att jag älskar döskallar?! ;)


Jag e sååå trött så nu ska jag gå och lägga mig!

Nu har Jockes gravsten kommit på plats...
Ska ta mig ut dit en dag och se den "live"...har ännu bara sett den på bild...
Jocke skulle blivit 24 på lördag...


KRAM


I'm in love




Inte ofta som man lyckas få en hyfsad puss-bild, lillkillen vill ju liksom aldrig sitta still, haha! :)

Älskar mannen i mitt liv, Neo Eric Björk!


Nu ska jag till jobb, trött som en nersprungen gasell är jag till råga på de...Tre timmars sömn är ju för lite helt enkelt ;) Och så jobbar jag till 19...wehooo! Aja, allt går!


Visar nailsen ikväll!


PUSS!!


Hemligt




Hej vänner!

Nu drar jag iväg på något hemligt! Ska ha de så trevligt så trevligt!

Imorron ska jag visa mina nya nails, loooove them!

Se ya!



KRAM!!


Njuta




Efter en mysdag med fina vänner och träning slår jag mig ner ute med ett glas vitt.
Skönt att vara påväg ur den stora svarta gropen...iaf för denna gången!


Hoppas ni har en fiiiin kväll!

Pusss på er!


En bra dag


GOD MORGON!!




Jag känner att detta kommer bli en bra dag trots på tok för lite sömn inatt. Kom inte isäng förrän halv ett typ (!) och det är för sent med tanke på min morgonpigge son :) Men idag hann klockan bli 06,45 innan hans blå slogs upp och jag tackar för varje minut efter kl 6, haha!


Vi ska snart promenera bort till Maxi o handla frukost som vi sen tar med oss till bästa Anders&Carro! Efter de ska vi upp på Familia för lite skoshopping till moi. De känns som år och dar sen jag köpte ett par nya skor och speciellt då festskor som jag nu är i stort behov av :)

I eftermiddag ska jag få träna för första gången på månader känns de som! Me guuuud va skönt de ska bli, är riiiiktigt taggad! :D


Hoppas att ni får en fin dag i solen allesammans!

Fan, de känns gött att må bra!

KRAM


Sverige





Sverige när det är som bäst!
Öl och sol. Inte mycket som kan klå de!



Go your own way and never say never...


Härliga sommarKRAMAR till er!





Avis?




Gott eller gott??

Beach 2011...a lost cause ;)

Öhhh bortse från trollet som invaderat min skalle, haha!!


Sommar



Sommaren har hittills varit både bra och dålig. Här är sommaren när den är som bäst!




Moster och vår lille fis!



Stackars katt. Helt livrädd, haha!









Satans j*vla blinningar (stavas de så??) va dom bet mig!! Ett på varje ben...TACK!! haha


Nä för fan, nu smälter snart min Ben&Jerry, bäst att hugga in!


PUSS!



Kärlek till er...


...underbara läsare som ger mig lite styrka när jag inte hittar den någon annan stans! Era fina kommentarer hjälper mer än ni tror ska ni veta.


Man kan aldrig säga för många fina ord till en medmänniska



Ni fick mig precis att le, tack!


Puss!





Gräver mig djupare...




...nu när jag trodde jag va påväg upp. Vilken knockout!




Pappa är alltid med oss



Vi för några dagar sedan. Neo hade hittat sin pappas studentmössa i sovrummet så jag passade på att ta på min också, hur längesedan va de inte man tog studenten då?! 6 år...! Sjukt. Hur som helst, vi passade på att skicka ett gäng pussar till finaste pappan i himlen...


God morgon på er!

Allt bra? Här är det en kvinna som fastnat i ett ständig trötthetstöcken! Är ALLTID trött och jag är så less på de...! Men de vänder väl nån gång som allting annat :)
Trots att Neo somnade 21.45 igår (vi va på kalas) så vaknade ha ändå 5.45! Jag som trodde att jag/vi skulle få lite sovmorgon men tji fick jag!

Asså hade skrivit en massa som bara försvann så nu är jag PISS arg och vet inte om jag pallar skriva allt igen...:/ ÅHHHH!!

Tar de lite kort iaf.
Jo, jag har fått i mig kaffe som jag är beroende av nu trots att jag hatade de för typ en månad sedan! ;) Så jag börjar så smått vakna till liv.
Idag känner jag för att bara ligga på soffan o slöa HELA dagen men de går ju inte såklart. Har massor att göra (SOM VANLIGT) och lilleman ska ju underhållas. Jag får vänta till vecka 34 då jag har semester då jag inte kan göra nått annat än att ligga på soffan o glo på film...längtar! :)


Ville bara inflika att det är så satans i gatans jobbigt att vara ensamstående ibland!! Vilken semester de hade varit att vara två om saken...



Men istället ligger pappa här och vilar...:( Saknar honom av hela mitt hjärta...
Vi va ju så in i helvetes lyckliga! Hatar att Jocke inte får lära känna Neo och att Neo inte kommer minnas sin underbara pappa. Det är min stora sorg som jag kommer bära med mig hela livet. Tänk vad vissa människor ska behöva bära med sig hela livet...och vi har ju bara ett liv. Kul att man ska behöva släpa omkring på en massa skit då ju...Hur som helst, Joacim Eric Daniel Björk va de bästa som hänt mig, innan Neo föddes.


Asså min älskade Jocke...Jag pallar inte...:(


Nu svävade jag ut lite med en massa känslor o grejer men så är det. Jag svävar helt plötsligt bort och tappar fattningen lite...Hoppas att ni står ut med osammanhängade inlägg, haha...

Nä, nu ska jag lyssna lite på MTV och stirra ut i luften...Neo leker med gardinen, hehe...


KRAM


Rubriktorka...?




God morgon(puss) på er!!

Hoppas att allt är bra med er där ute? Här är det bra men jag är så fruktansvärt trött trots en lång natts sömn, gick och la mig kl 21.30 och somnade inte långt där efter, men trots de vill min kropp inte rikigt. Hoppas att jag inte håller på att bli dålig...:/

Och bara för att vi är lediga idag vaknade Neo kl 05.38...suck! Annars väcker jag honom vid 6-tiden när det är dagis...Det är väl typiskt? Aja, jag får hoppas på att han sover lite längre på torsdag eller fredag för torsdag är jag ledig (igen) och på fredag börjar jag kl 10 :) Men troligtvis gör han INTE de, haha!

Idag på vår lediga dag ska vi bara vara hemma, det ser ju ut som om vädret kommer bli kanon! Pappa kommer hit en sväng nån gång och hjälper mig sätta upp lite hyllor och rullgardiner som jag köpte på Ikea i söndags.
Det är skönt att jag har hittar orken och lusten igen till att fixa det jag vill ha fixat här hemma! När jag får saker gjort så mår jag så mycket bättre, känner mig nöjd med mig själv och jag behöver verkligen göra allt för att må bra igen. Jag har mått ganska kasst ett tag nu och gör fortfarande men känner att jag börjar ta mig upp igen. Äntligen! Hela min kropp har påverkats negativt när jag har mått som jag mått: magkatarr, dålig hy, trötthet mm...
Jag har varit så stressad över allt med huset, allt har ju verkligen gått åt helvete här så jag har bara känt att jag vill sticka nån stans lååååångt bort! Men nu börjar jag trivas hemma igen efter att ha tatt tag i saker jag stör mig på (som att toan inte fungerade) och det är så skönt! Jag vill ju bara leva och vara lycklig i mitt eget hem...


På tal om lycklig. Här va jag såååå LYCKLIG! Ingen har gjort mig så lycklig som MIN Jocke...!



Här är två killar som gör mig lycklig, min bästa kompis och min UNDERBARA son!


Neo hjärta bilar? Jotack! :) Och så lite rock'n'roll musik på de! Det är mammas grabb! :D


Nu ska jag bädda sängarna och fixa trollet som invaderat min skalle! När de är klart väntar frulle och en sväng på Maxi...funderar på att köpa en liten pool? Skönt när det är varmt att kunna svalka sig lite :)


KRAM!!


IKEA




God morgon!


Här vaknade "vi" kvart i sju. Jag hade hoppats på att Neo skulle sova till iaf åtta idag då han kom isäng senare igår men nej, sån tur hade jag inte, haha! :) Men det gör inget. Skönt att komma upp i tid på morgonen, har ändå en del att fixa innan vi ska till Ikea med min bror och Neos gudfar :)

Det ska bli kul att åka till Ikea dels för att de va längesen jag va där och dels för att jag ska handla en massa kul, bla till sovrummet som jag håller på att fixa till lite. Det va först tänkt att jag skulle tapetsera om och så där inne men jag orkar inte de just nu. Jag tänker bara gör de lite hemtrevligare där inne med saker jag redan har plus lite nytt. Sparar jag de pengarna helt enkelt :)


Jag har förresten börjat dricka kaffe! Något jag sa att jag ALDRIG skulle göra, hehe...Man ska ALDRIG säga aldrig...:)


Nu ska jag ta en dusch och sen väntar frukost, magen är inte happy på mig just nu!


KRAM!!


I lOVE you to the MOON and back!




Vårt fredagsmys idag! Som jag ÄLSKAR denna lille killen!

Denna lille killen sover nu för natten så jag ska stoppa i en film och bara gosa ner mig under filten! En go fredagskväll helt enkelt.


Hoppas att ni inte är allt för ledsna på mitt dååååliga uppdaterande...
Jag är bara så off för tillfället och har massor att tänka på...

Sen är jag inne i en riktig "sakna-period"...Saknar DIG mer än ord kan beskriva, Jocke!


KRAM PÅ ER!


RSS 2.0