Midsommar 2010


































Låt mig säga som så: Jag hade en riktigt fin midsommar! Älskar er alla som va med och gjorde denna dagen så lyckad...trots att min andra hälft fattades lite extra denna dag.


Sol

Ännu en dag som skall spenderas i solen! Idag har jag och lilleman inget planerat. Blir till att vara ute :) Ev att vi går en runda till Maxi, Bauhaus och kanske Jula.

Jag ska se om jag kan lyckas med bilderna idag men det är inget jag prioriterar en dag som denna! :)


Hoppas ni har en fiiin dag <3

Trött jag blir!

Jag vet inte om det är denna datorn eller blogg.se som gör att jag inte kan ladda upp bilder...Jag som har en massa fina bilder från midsommar att dela med mig av :(

Jag får väl skaffa en egen dator att leka med...
Kanske kan prova den bärbara som finns här...? Ja, det är värt ett försök! Håll tummarna :)


"Några liter vatten på detta"

Fick ett mess imorse: "Några liter vatten på detta ;)"

Det betyder att vi hade riiiiktigt kul igår! Lite sliten idag men vafan gör de?
Tack alla underbara för igår!

Bilder kommer när jag blir människa igen ;)


En bättre natts sömn!

Neo har sovit så mycket bättre nu några nätter! Han har inte vaknat och skrikit eller trott att det är morgon kl 3 på natten ;) Sen jag började med att låta honom somna själv i sin egen säng verkar det som om han sover mycket bättre. Igår blev det lite ledsamheter i sängen men inte alls så som innan.
Han skriker för att han inte vill sova har jag kommit under fund med nu, för han skriker minst lika mycket i min famn så de e inte att han vill somna hos mig, han vill bara inte sova alls trots att ögonlocken är sååå tunga ;)

För någon dag sedan la jag honom i sängen och då vaknade han (han hade somnat i min famn) men istället för att bli ledsen började han kela och leka med sin kanin och efter en stund somnade han. Man blir lite stolt som mamma :)


Tycker det är super att han kan somna själv! Visst vill jag mysa med honom ibland tills han somnar men ibland kan det ta flera timmar för mig att natta om han ska somna hos mig och som ensam förälder har man varken tid eller ork för detta...tyvärr.


Det är inte så lätt det här, uppfostran och att vara mamma. Men jag försöker mitt bästa och jag vet att jag är en BRA mamma :)






Midsommar

Hoppas att alla får en solig och skön midsommardag!

Vi ska bort till parken i Hyllinge där det firas midsommar och ikväll ska vi till Tornhult och äta gott och umgås med vänner :)

Kameran hänger med hela dagen så jag hoppas att jag tar lite foton som jag kan visa här ;) Men lovar inte för mycket :P


God morgon

Igår la jag Neo sängen vid halv nio, han va suuuper trött. Likväl skulle han inte sova! Det blev skrik inne i sängen i ca en halvtimme! Jag va dock stark och tittade bara till honom en gång! Ganska stolt. Det är svårt för en mamma att höra sitt barn skrika. Nu vet jag ju varför han skriker, han har ju inte ont eller så, han vill ju bara mysa och somna i min famn men den vanan ska vi bryta! Och jag tror att det går framåt. I förrgår skrek han i en timme alltså halverade han den tiden igår ;)


Så - sonen har sovit gott från nio till strax innan sju imorse. Nu är det snart dax för morgonvälling :) Dock va det längesen han vaknade såhär tidigt. Han har somnat så sent de andra kvällarna att han sovit till behagliga åtta halv nio ;) Men hellre att han somnar tidigt så man får lite egentid på kvällen :)


Nä - morgonvälling va de ja!

 


Tar det aldrig slut...? Nej.

Idag har jag en massa måsten...igen. Man ska ringa hit och åka dit. Hur länge ska man orka med alla som inte gör sitt jobb? Nu får det snart vara nog!


Vi har haft en massa strul med myndigheter, läkare, JURISTER mf. Papper som ska in, telefonsamtal som ringts där man trott att nu blir det rätt men åndå så blir allt fel. Är det SÅ svårt att göra sitt jobb frågar jag?! Att man ska behöva göra allt mer än en eller tom två gånger retar gallfeber på mig! Jag blir förbannad. Och de får personerna höra också, jag är trött på att vara trevlig.


Idag ska jag först iväg och köpa en hammock till min uteplats, en grej som iofs är rolig. Efter de ska jag (och Nonne) till distriktssökerskan. Jag har haft några konstiga utslag på magen nu ett tag (varför inte liksom?) som jag ska kolla upp. Hoppas att de vet vad det är så de kan försvinna så man slipper ha ännu ett PROBLEM!


Efter alla ärenden och telefonsamtal ska jag försöka hinna med att vara ute i det fina vädret. Bäst att passa på, man vet ju inte hur länge det varar.


Uff, på torsdag ska det bli superväder och jag ska jobba. Kan ju hoppas att metrologerna har fel och att det ösregnar ;)



 

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder...jo, ibland men mer sällan! Igår hade jag bara tur att det funkade! Åhhh, ännu en sak som inte funkar som den SKA!!





Måste dela med mig...



...av denna underbara bild på min son! Har beställt en förstoring på den och den ska upp på väggen så fort den kommer och jag hittat en fin ram till den, blir att kolla på Ge-Kås när jag ska dit!

Är det inte kärlek så säg...?


Vår underbart fina son NEO




Helvetes blogg.se rent ut sagt! Jag tänkt ladda upp massor av bilder men går det? Nej! Provade igår också, funkade inte...

Well, ni får nöja er med denna fiiina bilden sålänge! <3


Latmasken Ida har lagt in bilder i datorn...



...så därför bjuder jag er på min senaste tatuering, gjord den 3/6. Neo är ljuset i mitt liv <3


Svar

Idag ska vi få en del av svaren vi söker. "Varför" kommer dock förbli obesvarad...


Jag ska bli bättre på att blogga! Men nu när solen skiner ute lockar inte datorn lika mycket :)

Tapet vald!

Nu är tapeten som jag ska ha i vardagsrummet vald! Nu ska jag bara räkna på hur mycket jag ska ha...jag har ju gjort de lite extra komplicerat och valt två stycken som jag ska kompinera ;) Men han i butiken sa att det bara är att räkna tapetvåderna som redan sitter där så blir det super enkelt och det har han ju rätt i :)


Idag har det regnat mest hela dagen. Jag va dock så smart att jag tog en prommis vid 10 tiden i förmiddags när det inte regnade (förutspådde att det skulle regna på eftermiddagen) så jag/vi har fått lite frisk luft idag.


Nu blir det nog snart middag - är suuuuper hungrig! Neo sover just nu...den sista napen blev aningen sen idag så han är nog vaken lite längre ikväll den lille skrutten! :)


Jocke - du är saknad varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund....<3

Ska bli bättre

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera men vissa perioder har man bloggtorka och då är det nästan bättre att låta bli att skriva än att skriva en massa trams :)

Jag ska också försöka lägga upp fler bilder. Längesen ni såg mig och min son nu ju :) Neo växer så det knakar och snart blir han 7 månader <3

Idag ska vi iväg med Carro och kika på tapeter och färg till mitt vardagsrum (har inte flyttat till huset ännu) och jag vet ungeför vad jag vill ha. Hittade en fin tapet på Bauhaus men jag vill kolla de flesta färgbutikerna innan jag bestämmer mig. Tänk så hittar man en ännu snyggare? :)

Nonne (Neos farfar) kommer idag hem från sjukan! Skönt att ha honom hemma, speciellt för Maysan, som då slipper åka in till sjukhuset hela dagen och hålla honom sällskap. Dock mår han fortfarande ganska dåligt, dvs att han har ganska ont, så han kommer behöva mycket hjälp men de ska vi såklart se till att han får! Neo är hans egna lilla medicin har han ju sagt ;) Han hjälper mer än vad många andra piller skulle göra!

Nä, nu ska lillen snart käka lite lunch. Jag och Carro tar nog en matbit på vägen :)


Bloggtorka

Jag har verkligen ingen lust att skriva blogg, just därför det varit så inläggsfattigt här. Hoppas på att lusten infinner sig snart igen!

Nu ska jag dock nanna kudden, Neo sover sedan en dryg timme tillbaka. Hoppas på en lugn skön natt med inte allt för många nappinstoppningar och bebisvändningar! (mer om bebisvändningarna i nästa inlägg) Oh, vilken cliffhanger...dadadadaaaaaaa...!

Sov gott. Du också min kära.

Anonyma kommenarer undanbedjes

Att komma med en kommentar som tex "du låter lite väl farlig för din son hälsa!" som anonym kan jag vara utan. Stå för vad du skriver och skriv vem du är (om det så bara är ditt namn och jag ändå inte vet vem du är) varesej det är positivt eller negativt...Alla har rätt till en åsikt men då ska man inte fega ur och välja att vara anomym, tycker jag.


(Vill bara tillägga att jag aldrig skulle skada min son, så sjuk i huvudet e jag inte. Kan meddela att de flesta mammor, kanske även pappor, ibland tänker tanken "bara du håller käften ung-j*vel...!!" och velat "hotta" ut dom. Jag är inte den enda....

...men vafan, varför försvarar jag mig? Jag vet ju vad som är sant o inte och vad andra tycker och tror borde inte spela någon roll. SLUT.)


By the way, skulle aldrig få för mig att stoppa preparat i kroppen mot depression. Måste man inte ha en sådan för att göra de? Nä, piller är inte lösningen mot ett krossat hjärta.


Over and out, nu ska jag fantamej spela lite beroendeframkallande skit "bouncing balls" på Facebook!!!!

Ny månad

Idag är det den första juni. Man tittar ut genom fönstret och undrar var f*n sommaren tagit vägen?
Nu måste det väl snart bli lite varmare och inte detta höstliknande vädret vi har haft nu...Ena dagen fint och andra dagen kasst...Vill ha sommar nu!


Idag ska jag in o hälsa på Nonne och efter de ska jag till psykologen igen. Finns nog en del jag vill spy ut hos henne nu...


Neo somnade inte förrän kl 23 igår när jag gick och la mig hos honom. Han ville bara vara nära mig den lille fisen. Han somnade snabbt när vi låg och mös. Han börjar bli en riktig mamma gris nu. Inte så konstigt, han är bara med mig hela dagarna.


Tålamodet tryter som jag sagt innan ganska snabbt. Igår ville jag bara slänga ut ungen genom fönstret när ha bara skrek o inte ville sova! Nu har man ju en spärr som mamma men jag kände sånna skuldkänslor och bad Neo om ursäkt för att jag skrikit åt honom och hanterat honom aningen "hårt" när jag skulle ta upp honom...Usch, man känner sig som världens sämsta mamma när man blir sån...Jag ville ju bara ha lugn och ro på kvällen...:(
Låter som om jag behöver ett brejk va...?



RSS 2.0