Lagar du mat till mamma Neo?








Nu har Neo börjat uppskatta sin spis och vask som han fick i födelsedagspresent :-)
Blivande mästerkock eller vad tror ni? Jocke va en höjadre på att laga god och framför allt annorlunda mat! Saknar hans matlagning...eller ja, allt med honom såklart!


Sista januari (?)



God middag!

Här sov vi till kl 10 idag och de va välbehövt för mig iaf men nog också för lillkillen som busat sig trött hos farmor o farfar i helgen ;-)

Nu ska vi bege oss till mitt jobb där vi ska handla och sen hämta upp Linda så hon kan köra hem sin bil som stått här sedan i lördags ;-)


Hoppas alla fått en fin start på den nya veckan, sista januari o allt!


Slö söndag


Go eftermiddag!

Här är det en trött o seg Ida som skriver efter bara 3 timmars sömn inatt! Kunde helt enkelt inte sova imorse hur gärna jag än ville...Neo har sovit hos farmor och farfar :-)

Nu ska jag in i duschen och skölja bort dansen från igår och sen hämta finaste Neo!




Underbara lördag!




God morgon lördag!

Neo har sovit underbart inatt därav en BRA start på dagen! Han somnade lite innan 19 igår och sov till ca 03.30 då han vaknade men va trött så han sov lite till och från fram till strax innan 5 sen somnade han och jag gott och vi vaknade kl 9! Hur HÄRLIGT?! :-) Det är vi inte bortskämda med här inte, haha!

Nu ska jag in i duschen! Vi har en dag på Väla med Linda framför oss :-)

Ha en fin lördag allesammans!


Fredag och vi har ensammys


Hej fredag!

Vi har nyss kommit hem från Neos farmor där jag hämtat honom efter jobb. Känns skönt att jag va frisk att jobba idag, även om magen kändes konstigt efter frukost...jag skulle nog inte ha ätit grova bullar för det märktes att magen inte va redo för de än. Så ikväll blir det "klämmemackor" på ljust bröd för mig och stekt falukorv till lillkillen :-)

Imorron blir det utgång med finaste Linda plus att vi ska möta upp en massa goa kollegor på stan. Det va verkligen jättelängesen jag va ute på stan, tycker inte det är så jättekul egentligen men nu när kollegorna ska ut så vill jag klart hänga på! De är de bästa kollegorna som finns ju :-) Vi kommer ha KUL!


Hoppas ni har en fin fredag! :-)


Gardiner


Utvecklingen går framåt i vardagsrummet! Nu är gardinerna uppe och mysfaktorn steg till tusen :-) TACK pappa för hjälpen, jag hade verkligen inte klarat de själv ;-) Bilder kommer ev imorron, jag orkar inte fota o fixa ikväll, haha!

Nu tittar vi på halv åtta hos mig och jag blir sugen på att smaka allt de lagar och det är lika med att jag verkligen ÄR frisk! Härligt :-)

Hoppas att min blogginspiration kommer tillbaka snart, jag saknar den, haha!


Yes!




Usch, denna bilden är hemsk men jag är iaf FRISK igen! Hoppas jag iaf...Efter att ha levt på rostade mackor och avslagen cola igår så känns de som om magen repat sig :-)

Nu ska jag bort till min fiiina son! Har saknat honom massor!

Hoppas ni får en fin torsdag!



Bättre


Jag mår bättre tack och lov men jag är väldigt sliten och trött. Neo fick sova hos farmor o farfar inatt så jag får sova ordentligt, tack! Jag vill nämligen kunna jobba på fredag o då kan man inte vara sjuker :-)

Jag ska strax isäng och hoppas att jag blir bra och att nån kräkattack inte infinner sig!

Hoppas ni mår BRA! Blir förhoppningsvis bättre bloggning imorron.

Sjukstuga


Då va det min tur att bli sjuk :-(. Vaknade inatt och mådde illa, upp o spy men de blev inte bättre. Fick sitta en stund (eller flera) på toaletten också men fortfarande sååå ont i magen! Lyckades till slut somna på soffan och vaknade när mamma o pappa skulle till jobb vid 5-tiden. Neo knydde till och jag kände mig ganska bra i magen så jag gick in o la mig hos honom. Halv sju ville han upp, han har sovit sååå bra inatt och det tackar jag för. Jag hade verkligen inte kunnat ta hand om honom inatt...

Nu är magen värre igen. Har ont hela tiden. Är hungrig men kan inte äta. Har druckit lite avslagen coca cola nu, mums (not), och hoppas på att det hjälper! Inget kräkande idag men man vet ju inte hur det kommer utvecklas...Neo spydde ju med flera dagars mellanrum...:-( Hoppas att jag är superkass en dag och att de försvinner sen, vill och kan inte vara sjuk...!


Neos farmor va nyss här och hämtade de lille busfröet. Tur att hon finns här för oss, vet inte vad vi hade gjort annars


Nu ska jag vila mig frisk! Imorron är det ju babysim igen och jag vill vill vill gå!


Taklampa




Pappa satte upp taklampan i vardagsrummet igår. Blev super! Nu är det bara resten kvar...
Dvd hylla, tavlor, andra hyllor, väggtext, gardinstänger och gardiner...mm.


Jag har noll inspiration att skriva blogg idag...Läkarbesöket gick väl bra, virus tydligen...går väl över. Hoppas snart...
Läste en blogg precis om en tvillingmamma vars man dog för 2 år sedan, 34 år gammal. Han bara somnade in..
Jag gråter för jag vet hur hon känner eller har känt! Nu ska jag gosa in mig i en filt och bara slöa, har noll energi, noll livslust, noll glädje i mig...Saknar mig finaste ofantligt mycket!



Till läkaren


Go morron...

Neo spydde igårkväll igen och idag ska vi till läkaren. Jag känner på mig att det inte är nån vinterkräksjuka utan nått helt annat men vad är frågan...Man blir ju lite orolig för han har ju spytt o sen vatt bra nån dag och sen spytt igen...Mönstret är liksom konstigt, det liknar inte alls vinterkräksjuka och isf borde ju jag och mamma o pappa blivit smittade också...? På sköterskan lät det som om de inte va nått utan att jag skulle ge honom avslagen coca cola för att magen ska återhämta sig men vad ska jag göra när han vill äta hela vällingflaskan nu på morgonen, neka honom de? Nej, det gör jag inte...Han ville tom ha yoghurt nu när jag åt frukost och blev vansinnig när jag tog bort tallriken...

Får se vad läkaren säger, han är ganska bra han vi har som tur är :-)



Min frukost idag: äpple, yoghurt och kanel (tog på kanelen efter fotot)
Nu hoppas jag att min motivation att gå ner resterande 2 kg från graviditeten håller i sig :-)


Jag




Kofta, Gina
Linne, H&M
Jeans, NewYorker

Då va mathandlingen klar och en blygsam lunch intagen. Neo ville inte äta alls mycket och det verkar som om han inte alls vill äta lite större bitar av mat som köttbitar mm som han annars brukar äta...
Kanske han har ont i munnen och inte vill tugga? Tänder pågång? Någon erfaren? :-)



Lämna huset




God morgon!

Allt bra med mina fina läsare? Här börjar det ordna upp sig! Neo har fått i sig både välling och en liten yoggi nu på morronen som han brukar, nu kanske det går åt rätt håll :-) *hoppas*

Vi har gjort oss redo för att lämna huset, vi ska handla lite. Jag/vi har ju inte lämnat huset på två dagar förutom när vi hämtade posten igårkväll, haha! Men ibland blir det ju så men som tur är går det ju över förr eller senare :-)

Hoppas ni haft en bättre helg än vi!



Lilikim på Campadre


Just nu på Campadre har Lilikim en kampanj där du kan köpa deras FINA åkpåsar för halva priset!




Hade jag behövt en hade jag köpt en direkt!
Klicka dig in HÄR för att bli medlem och kolla in kampanjen :-)



10:07


Go' midda allesammans!

Kvällen igår kunde ju vatt bättre...:-( Neo vaknade runt nio, halv tio och va otröstlig. Jag märkte snabbt att det inte va frågan om någon nattskräck, han vände och vred på sig som en liten mask. Jag va också trött så när han inte kunde somna tog jag med honom upp när jag skulle borsta tänderna och tvätta av mig. Han va lugn som en filbunke hela tiden så jag tänkte att "jaja, han somnar nog bredvid mig sen när vi lägger oss".

Innan vi la oss satte vi oss en stund i soffan (jag va tvungen att dränka naveln i koksaltlösning) och Neo satt fint bredvid och tittade slött på tvn. När jag va klar släckte jag lamporna och skulle ta med Neo in i sovrummet...vad händer? Jo, han plockar ut nappen och spyr som en kalv i soffan...:-( Jag tar snabbt tag i honom och tar honom till golvet där ha spyr ytterligare två gånger. Påväg till toaletten spyr han på köksgolvet också...

Ner med Neo i badkaret och ta av de äckliga kläderna. Vid detta laget har Neo gått från en trött hängig kille till en superpigg och glad gosse! Skönt att han mådde bätrre efter att ha spytt!

Hur som helst, de va bara att börja torka upp överallt, soffklädseln har jag slängt i maskinen nu precis...Hoppas att fläckarna går bort, han hade ätit spagetti o köttfärssås och de röda fläckarna kan vara knepiga. Behandlade dock med vanish innan så det borde gå bort :-)


Neo lyckades somna igår nån gång efter tolv, tror nog jag hann somna innan, haha! Strax innan sju imorse trodde jag de va dax att gå upp men Neo la sig ner bredvid mig igen och sov gott till 10:07! Har aldrig hänt! Märks att ha inte är frisk...
Han sover nu igen och har gjort så i drygt 45 minuter.

Idag stannar vi bara hemma och slappar, Neo har nog inte energi till mer än så :-) Vi stannar hemma och samlar nya krafter! Ny vecka imorron och då ska vi förhoppningvis vara på banan igen.


Hur har er helg varit?


Ur andra hålet...


Min lille älskling har nu blivit lös i magen och under tiden farmor och farfar passade honom när jag tränade hann han bajsa MASSOR, tom byxorna var nerbajsade...:-( Ätit har han inte gjort idag heller stackaren! Han ville inte ens ha ersättning...Han sover just nu, det blir lite som det blir med sömnen nu när han är sjuk men det spelar ingen roll! Han får göra det som känns bäst för honom helt enkelt och om det är sova så får han sova :-) Hoppas att han inte börjar spy igen också...inte någon höjdare om det kommer ut båda hålen, samtidigt...


Ikväll är mamma, pappa, Malin o Marcus här och det ska bli middag lite senare: pasta och skinksallad med pain rich, gott! Om man skulle slå till och ta ett glas rött till de kanske?! Hmmm är vääääldigt sugen ;-)



(Bildkälla)


"Hej! Här kommer din faktura!"


Ja men va glad jag blir att min faktura kommer nu, jippi! NOT!
Denna månaden är för mig och så många andra en tajt månad när det kommer till ekonomin. Tur att jag är en av dom som sparar undan till just sånna här monstermånader, tack mamma och morfar för att ärvt ert ekonomiska sinnelag! :-)




Idag ska jag äntligen få en kortare stav i naveln! Denna är så lång att den ligger helt på sniskan och det gör ju att jag lätt kan fastna i saker och det är lika med inte bra eftersom jag haft en inflamation. Nu hoppas jag på att den läker som den ska! Helst helt läkt till april av en speciell anledning :-)

Neo har sovit ganska dålig inatt så han sover redan middag. Jag gissar på att det blir en kortare sovstund för honom senare idag också...Han är dock bra igen (peppar peppar) och har inte spytt på 24 timmar, skönt! Det är hemskt när de små är sjuka...:-(


Vad har nu planerat till helgen då? Tell me, i want to know! :-)


Fredag




Hej fredag!

Idag har det varit jobb för min del så inget bloggande har jag hunnit med! Men om Neo är bättre (han har spytt hela dagen men verkar bra nu) så slänger jag nog in ett inlägg senare ikväll men som sagt, vi får se hur lilleman mår...

Snart kommer Amders o Carro hit på middag, är hungrig nu, brukar ju inte äta såhär sent ;-)


Hoppas ni får en fin fredagskväll!


Jocke Jocke Jocke...




...hjälp!! Jag saknar dig så ofantligt mycket just NU...
Helvete...



Fötterna är huvudsaken


Min älskling är lämnad hos farmor och farfar sedan lite drygt 2 timmar tillbaka och jag har hunnit med att duscha, laga mat och framför allt: ta ett fotbad! Det är inte bara händerna som blir torra och får stryk av kylan utan även fossingarna och det har LÄNGE varit dax för mig att bada, fila, måla och smörja mina! Nu känns det som om det är någon annans fötter jag går med, haha! De är så underbart mjuka och lena och efter en "inpackning" under natten kommer de vara som nya!




Nu till något annat. Neo va faktiskt lite kinkig under badet idag...Jag tror att det va för att jag inte badade med honom, mammegris som han är ;-) Han ville inte lämna farmors famn i vattnet för att tex dyka. Vi fick plocka fram en boll från förrådet för att han skulle bli glad vilket funkade! Han älskar ju bollar!



Mamma älskar dig så finaste Neo!


Nu tittar jag vidare på Masterchef i väntan på CSI Miami :-)


Vill ha...




Kollat in lite vad Ellos har i skoväg och dessa fyra hade gärna fått bo hos mig! Första paret uppe till vänster är de jag helst skulle vilja klicka hem men och detta är ett STORT MEN...elräkningen denna månaden (eller för 3 månader tillbaka) va SKYHÖG! :-( Blir nog bara till att drömma om...


Babysim!


God morgon allesammans!



Här har det varit morgon sedan kl 7 och jag har fått gjort massor och nu sitter vi ombytta och klara i soffan. Neo ska snart äta en tidigt lunch för att sedan sova, babysimmet är kl 13.30 och då brukar han ju sova så nu får det bli att sova middag en timme tidigare. Hoppas att han vill sova men han verkar trött redan så de ska nog inte vara några problem :-) But who knows!

Mamma, pappa och Malin har lämnat för stunden. Malin är hos sin pojkvän och mamma o pappa hemma. Mamma ville bo hemma för att hon tyckte att hon bodde i en påse (hon hade sina saker med sig i en påse hit), låter lite skumt tycker jag men hon gör som hon vill! Vill hon bo i kaos så visst ;-) Bättre här kan jag ju tycka...


Naveln är på rätt väg och på lördag ska jag in igen och byta till en kortare stav, denna läkestaven är alldeles för lång för att den ska ligga rätt.


Stan




Nu ska jag och lilleman köra in till stan, jag ska bla kolla min navel igen och den har blivit mycket bättre men inte helt bra än. Hoppas inte hon tycker jag ska ta ut den...igen! Gör vad som bara jag får ha kvar den :-)



Det är inte alltid lätt att få till en bild med en vild liten gosse! Neo mår och sover mycket bättre igen, hallelulja!




Give me spring




God morgon!

Här är det grått ute men härligt de! Tycker allt är skönt just nu bara snön håller sig borta :-)

Igår kom H&M leveransen och jag blev bara mer sugen på vår! Hade ju bara beställt vårkläder och allt fick faktiskt stanna, jag ska visa er vid senare tillfälle, kanske så sent som när det ska användas för första gången, haha!


Idag fyller syster yster 19 år! GRATTIS! Den sömntutan kom precis upp ur sängen, haha! Dagens ungdom! :-P



Finaste
syster





Två små gossar!




Det är INTE lätt att ta bra foton på två vilda barn om man inte har en bra kamera alltså! Jag tycker att iphonen tar fina bilder men inte om det rör sig för mycket och det gör ju barn oftast :-)

Playdaten gick fint men Neo är lite reserverad och grät vissa gånger Max närmade sig och vissa gånger gick det bra, som på bilden :-)


Nu kollar jag och syrran på Jurassic Park, en gammal klassiker ;-) Inte nödvändigtvis bra men ska ses ändå, haha!



Ful-furu borta!




Denna ganska fula brödbox fick jag av mamma för läääängesen! Hon hade köpt den på loppis för en tia och jag tyckte att den fick duga sålänge :-) Men sålänge blev till läääänge tills idag! Nu hade jag ju äntligen köpt vit bets så jag kunde fixa till den, furu passar verkligen INTE in i mitt kök! Gör det de i nåns kök...?



Här är så resultatet. Nu har en inte torkat som den ska än så kanske att det behövs lite mer färg här och var, vi få se! Jag blev iaf nöjd! Jag tycker verkligen att furu är så FULT! Hoppas de aldrig bli "inne" igen ;-)


Någon dag ska byråerna också få sig en omgång!



Pågår just nu: soffbus!




Det märks att Neo sovit gott inatt, han är så pigg o gla'! Det passar bra idag för vi ska på playdate hos Sofia och söte Max! :-D ÄNTLIGEN!



GOD MORGON


Neo har sovit så otroligt bra inatt! Han somnade runt åtta igår och skrek bara ett par gånger under kvällen (nattskräcken) men sen sov han TYST till åtta imorse! WOW! Vilken underbar natt! Idag känner jag mig utsövd, kan inte minnas när jag kände mig de sist :-)


Verkar inte som jag kan skriva mer nu, jag har en son som klättrar på mig och datorn, haha! Lika bra att gå ut och käka frulle då!


Hoopas ni har sovit lika gott som vi inatt!


Top Model


Sämsta säsongen hittills? Arroganta människor och benrangen, NEJ TACK!




Favvoleken just nu





Här har vi lillbusen just nu. Tittut är favoriten ;-)


Töa snö, TÖA!




Nuså hoppas jag att snön håller sig borta! Nu ser man äntligen asfalten igen, eller singeln på min uppfart.

Jag fick köpt vit bets på Bauhaus och lite tillbehör så nu är det bara till att sätta igång. Inte idag dock för nu ska vi strax äta lunch (Neo vaknade nyss efter nästan en timmes sömn i vagnen) och strax efter kl 14 kommer Linda hit och när mamma kommer hem ska vi iväg och träna. Äntligen träning igen, det va ett tag sedan nu.


Efter ett samtal med överförmyndaren är jag både glad, förvirrad och rädd...:-/



Ny vecka


God morgon!

Jag hoppas att denna nya veckan blir bättre än den som gick men det verkar gå åt rätt håll med Neo trots att han spydde två gånger igårkväll. Det va mest slem som ville upp tror jag och han mådde prima efteråt, så bra att han inte ville sova! Satt bara i soffan och spexade sig ;-) Så det blev lite sisådär med sömnen inatt, vi la oss vid strax innan halv elva men jag tror inte Neo (vi) somnade förrän vid tolvtiden. Jag vaknade kl två och trodde Neo precis somnat men så kan det inte vara...de va nog bara jag som var yrvaken :-)

Usch, jag kan verkligen inte ligga på den madrassen inne i Neos rum mer...Jag får så ont i ryggen! Det är bara en 10 cm skumgummimadrass så inte konstigt att jag blir stel! Plus att jag har Neo bredvid mig på 90 cm...inte det optimala! Men tror att vi ska få tillbaka sovrummet igen och mamma o pappa kommer sova där uppe :-)


Neo är lite halvgnällig nu så jag tror att vi ska äta och fixa till oss och sen ge oss ut och handla lite. Vi tar nog en prommis bort till Bauhaus där jag ska köpa färg, ska måla om en (eller två) byråer från furu till vita.


Hoppas er vecka börjat bra!


Förlåt!


Hej på er!

Sorry för kass uppdatering idag men jag har varit borta hela dagen och inte tagir mig tid att skriva :-)

Dagen började med att jag lämnade Neo hos farmor och farfar, jag skulle till Tess på massage kl 10 och gissa om de va skönt! Nu har det ju blivit sisådär med sömnen och sovplatser så mina knutor i ryggen sa ifrån!

Efter Tess körde jag till Karro och Simon och jag och Karro bytte julklappar (vi ses för sällan?!) och därefter blev det brunch på The Tivoli och mums va gott det var! Pannkakor, våfflor, smörgåsar, lax, ägg, kyckling, potatisgratäng mm...mätta och runda blev vi! :-)

På eftermiddagen blev det ett besök hos Linda för lite planering och fika såklart ;-) När vi va "klara" va det dax att hämta hem lillkillen och köra hem där mamma hade gjort middag till oss, man tackar! :-)


Mer om denna dagen orkar jag inte skriva nu. Måste in och trösta en skrikande son...:-(


Min happytröja


Neo ville bara sova en litem stund innan och vaknade ledsen och trött som det brukar vara nuförtiden :-(

Jag fixade lunch till oss och jag fick faktiskt i Neo en hel burk barnmat! Stor succé! :-) Det är inte bara en massa elände vi har här hemma även om det känns som om den delen är överhängande...

Efter middagen packade jag in oss i bilen. Först var tanken att jag bara skulle ut o köra eftersom Neo va så trött så jag tänkte de kunde söva honom men det blev att vi körde ner till Center Syd i Löddeköpinge. Jag va tvungen att komma från väggarna lite med...
Och inte somnade Neo på vägen ner inte! Nä det gjorde han på vägen hem, 10 minuter innan vi va hemma! Så jag provade att lägga honom i sängen när vi kom hem men icke sa nicke, han ville vara vaken.

Nu har vi ätit (väldigt lite dock båda två) och jag sitter i soffan och Neo går runt soffbordet...Jag orkar inte underhålla honom just nu...Är nere i en svacka själv. När Neo är "jobbig" eller allt inte är som det brukar så blir jag nere och känslorna över allting kommer smygandes...
Det blir mer kännbart att Jocke inte finns mer...
Det är ganska kämpigt just nu men jag försöker vara positiv och tänka att det kommer bli bättre, det är bara extra jobbigt nu men snart kommer solen...Ibland funkar de att tänka så, ibland inte...



En sak jag alltid köper nere på Center Syd inne på NewYorker är denna t-shirten. Älskar dom och har 2 till liknande. 99:- är helt okej :-)


Att vara mamma


Hittade denna hos en annan bloggerska och tänkte "kanske kan vara kul för er att läsa...?"


När fick du reda på att du va gravid? 19 mars 2009
Vad blev reaktionen? Förvirrad, grät och skrattade om vartannat.
Var barnet planerat? Nej.
Hur var dina "40" veckor? Underbara! Njöt hela vägen :)
Fick du bristningar? Ja.
Hur många veckor och dagar gick du? 39+7
Hur mycket gick du upp i vikt? 12 kilo.
Vilken tid startade dina värkar? Så smått fredagen innan han kom (föddes på måndagsnatten.)
Gick ditt vatten? Ja, på lördagen kl 20:30.
Vem hade du med dig på förlossningen? Min finaste Jocke såklart <3
Hur var din förlossning? Perfekt! Precis som jag ville ha den! Luftgasen lämnade sällan min hand ;) Ont gjorde de som fan men de va härligt samtidigt. Att jag har den kraften i mig, det är coolt att veta!
Hur lång tid tog din förlossning? 9 timmar

Ditt barn:
När var barnet planerat att komma?
Innan ultraljud den 13 nov och efter den 16 nov. En punktlig liten kille <3
Vad trodde du det var för kön? Trodde det var en pojke precis som alla andra men litade inte på min magkänska så jag sa flicka :P
Blev det en tjej eller kille? En påg ;)
När kom hon? 16 november, 03:06
Hur mycket vägde hon? 3535 gram
Hur lång va hon??
52 cm.
Vad fick barnet för namn? Neo Eric Björk
Vad har ditt barn för storlek på kläder nu? Mest 86
Sovtider? Just nu är det kaos på den fronten men vanligvis en gång på dagen, ca 2 timmar och 19-7 på natten :)
Hur mycket väger ditt barn nu? Ca 10,5 kg
Det senaste utveckligen ditt barn gjort? Reser sig upp och går utmed saker. Förstår massor av det man säger...Säger inte mamma än och det hoppas jag blir nästa steg!!

Kläder och saker:
Vart köper du dina barnkläder?
Lindex och H&M mest.
Nått märke du föredrar? Nä. Lindex egna kläder tycker jag håller hög kvalitet till bra pris :)
Senaste du inhandlade? 2 t-shirts
Bästa leksaken ditt barn har? En vattenkanna och en sak man stoppar bollar i...hur ska man förklara den...bollen läggs i uppe på och går sen igenom hela grejen och kommer ut nertill ;)
Någon sak du VERKLIGEN ska spara? De första skorna han kommer gå i såklart

Om du fick välja:
Nytt eller begagnat?
Har ingen betydelse
Napp eller snutte? Bappe som napp heter hos oss
Du som förälder:
Trivs du med föräldrarollen?
Ja men inte som ensamstående
Är du stolt över ditt barn? Öhhh ja...?!
Hur ser dina matvanor ut? Äter både nyttigt och skräpigt...Unnar mig nog för mycket gott ibland.
Stressar du mycket? Inre stress, ja...
Hur ser dina sovtider ut? Öhh sova vad är de? Vanligtis lägger jag mig runt 22-23 och vaknar när lilleman gör de.
Vad gör du helst en fredag? Myser hemma framför tvn, gärna med god mat, snacks och goda vänner!
På vilket sett har du förändras? Ojojoj vart ska jag börja? Jag ser helt annorlunda på tid tex. Jag är samma Ida innerst inne...Eller man kan säga såhär, jag är en förbättrad version av migsjälv :)
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Orkar inte tänka då, är mestadels för trött. "Sov mer unge, SOV MER!"
Umgås du mycket med andra föräldrar? Ja vi träffas då och då.
Vad är bäst med att fått barn? Kärleken man känner!
Och slutligen.. hinner du med "egen tid"? Ja...Jag har underbara vänner och familj som passar Neo är jag ska göra något :) Det hade ju dock inte behövts lika ofta om Jocke levt...:(


fingers crossed


HOPPAS att Neo sover en stund nu, han somnade för ca 25 minuter sedan efter en del bråk...:-( Han somnade i famnen till slut men jag fattar inte varför han inte vill vara nära? Han typ slår på mig och försöker slingra sig bort...Inte vill han vara ensam i sängen heller. Åh herre, ge mig kraft...

Stackars pojke! Om du ändå kunde tala om för mamma vad som är fel...





Ösregn


God morgon!

Neo somnade i sängen igår efter lite protester men vaknade runt 22 tiden och ville inte somna om :-( Han fick komma upp och sen gå och lägga sig tillsammans med mig kl 23 och det tog en stund för honom att somna men tills slut så, jag vaknade strax innan kl 2 och fattade inte om vi hade somnat eller vad ;-)

Morgon va de kl 07:19. Aningen tidigt efter en sen kväll och jag är inte pigg...Jag längtar tills Neo börjar sova som han brukar för jag behöver också verkligen SOVA! Sömn är ingen lyx för en förälder och speciellt inte en ensamstående.


Just nu regnar det ute vilket är trist, jag och Carro snackade om en långpromenad men den skippas om det regnar som det gör nu. Hoppas att det slutar så vi kan komma ut, behöver det verkligen...
Men regnet får gärna skölja bort snön! In med VÅREN!


Jag har inget tålamod längre, hur får jag tillbaka de?



Pizza och Let's Dance


Helt fantastisk så sov Neo hela 2 timmar i eftermiddags efter bilturen! Jag hoppas verkligen att jag slipper köra ikväll, just nu är han vaken och leker på golvet men det är mest för att min bror och Isabelle är påväg hit och på vägen plockar de upp pizza! Det kommer ju med all sannolikhet ta ett tag att natta honom om det kommer gå alls så jag väntar tills efter maten :-) HOPPAS att han vill sova...!


Tack än en gång för alla fina kommentarer, jag blir så glad! Det är ju ni som gör det roligt att blogga!



Bilfärd


Neo ville inte under några omständigheter somna nu vid middag HUR trött han än va så jag satte oss i bilen, körde 2 mil och helt plötsligt så sov han. Han har sovit i sin säng i ca 30 min nu, HOPPAS att han sover minst en timme iaf! Bilen är ett säkert kort om man vill att han ska somna om man vet att han är trött ;-) Jag har inte gjort det innan men detta va ett nödfall! Stackaren gned sina fina ögon och gnällde men fick ingen ro! Skönt för oss båda om han kan få sova lite :-)




Jag har ätit lunch, tagit ut soporna och plockat undan lite. Nu ska jag bara sitta i soffan, jag har ont i en knuta i ryggen så jag får vara lite lat nu, haha! Jag hann dock dammsuga och våttorka köket innan vilket va skönt, dvs kladd från middagar fanns på de golvet ;-) Resten av huset tar vi när Neo vaknat, plus en vagnprommis till Maxi!

Ikväll tror jag de blir hämtmat, eller vad säger ni...?




Jag idag



(Som ni er är hallen, resten av huset också btw, helt kaos, haha)

Kofta, H&M
Mysbyxor i velour, BikBok

Jag har precis plockat ihop Neos leksaker i vardagsrummet men nu är han vid korgen där allt ligger och drar ut grejorna igen! Suck, jag som ska dammsuga, då kan det inte ligga en massa saker och drälla!

Neo är trött trött trött men vill såklart inte sova så han får vara vaken sålänge han är nöjd...men det är han iofs inte så länge. Bara jag får gjort en del sysslor så är jag nöjd, jag hatar att leva i kaos! Men ibland blir det ju så...tyvärr! Och Neo kommer ju såklart först...:-)


Ont i ryggen har jag också, ska slänga iväg ett mess till massör Therese nu :-)



22.30-08.00


God morgon!

Inget jobb idag, Neo är ju inte alls kry :-( Rubriken är Neos sovtid inatt...Han sov bara en halvtimme på hela dagen igår! Alltså, vaken mellan 8-22.30 med bara 30 minuters sovning...! Vägrade somna igårkväll, helt knas!

Stackaren hostar i sömnen och vaknar av att det gör ont när han gör de...:-( De e så jobbigt att han har ont, jag skulle med glädje ta ALLT själv men så känner nog alla föräldrar!

Vi va ju hos läkaren och de va inget med öronen eller så utan ett "bara" ett virus. Han rekomenderade alvedon mot febern bara.

Om det är tänder på gång vet jag inte, det återstår att se. Kan ju isf vara kindtänderna och då är det inte konstigt att han beter sig som han gör...Time will tell...


Så trist att inte jobba idag men så är det ju. Jag snackade med mamma lite om när Neo kommer bli sjuk i framtiden, speciellt nu när dagis börjar, och det är ju bara jag som kan gå från jobb...Jamena, jag vill inte behöva lämna jobb jämt och ständigt! Jag både vill, behöver, måste jobba! Hoppas på att Neo har ett dunderstarkt immunförsvar och att jag aldrig behöver vabba ;-) Man kan ju alltid drömma, eller hur? Haha.


Undrar vad dagen har att bjuda på då? Funderar på att ta en prommis med vagnen sen så vi båda två får lite frisk luft. Neo behöver komma ut en stund tror jag, även om det inte blir en lång runda pga all snö som kommit inatt. Kan det inte sluta snöa nu? Är väldigt trött på snön och ser mer än gärna att våren kommer NU! Jag har ju beställt en massa fina vårkläder från H&M som jag vill börja använda då fort de kommer i början av februari ;-)
Jag drömmer lite väl mycket idag va...?! HAHA


Nu ska jag ut och förtära lite frukost och sen ska jag försöka städa lite, huset är i stort behöv av en rengöring! Sen slår man ju halvt ihjäl sig när man snubblar över alla leksaker Neo har spridit ut ÖVERALLT!


Ida?!
(bild från google.se)

Sliter mitt hår!


Neo vill varken äta eller sova! Bra skriker om jag tar upp honom för mys...:-(
Han är febrig men har fått alvedon två gånger idag hittills.
Det känns verkligen INGET kul att lämna bort honom ikväll och jobba imorron!


VARFÖR kan han inte sova?! Han är ju tröttare än trött! Lägger jag honom i sängen panikskriker han, om jag lägger mig hos honom som alltid funkar skriker han...
Och maten...ja, han har fått i sig lite bröstmjölksersättning (NAN3) och vällingen imorse...Annars vill han inte ha nått alls...

Funderar på att ringa jobb och säga att jag ev inte kommer imorron :-( Men fan, måste ju jobba...Och behöver verkligen komma ifrån ett tag...
Jag ska med Linda till stan ikväll och äta suchi och som jag längtar. Jag blir totalt GALEN av att vara ensam med ett barn som varken vill ut eller in, gnäller för en det ena, än det andra...
Det kan inte bara vara febern som gör honom såhär heller, han har haft feber innan.

Jag vet inte alls vad jag ska göra, I'm lost...


Vi hörs när det är bättre...


Jul ut, fransk in




Såja! Då va julen undanstädad på naglarna också :-)
Tack Carina än en gång för underbart fina naglar!


Neo sover och jag hoppas att han kan sova en bra stund. Dock måste jag ev väcka honom då vi ska vara vara hos doktorn kl 16.15. Absolut senast 15.55 får ha sova till. Typiskt om han vill sova länge nu i eftermiddag att jag måste väcka honom :-( Han har ju sovit så dåligt både på dagen och natten sista tiden och inte bara pga halsont...


Nähepp, diskmaskinen plockar inte ur sig själv...! Hur gott hade inte de varit? Det önskar jag att det finns i framtiden!



Nagelfix och läkarbesök




Tunika/klänning, Cassels
Kofta, GeKås
Leggings, Cubus


God morgon!

Hoppas ni sovit gott! Det har inte vi men jag börjar bli van ;-) Neo har svårt att sova med sin hosta men i eftermiddag ska vi till farbror doktorn  som ska titta på den. Det är nog inget allvarligt och jag tycker hostan låter bättre, att det går åt rätt håll! Igår gräta han ju så ont det gjorde att hosta! Mitt hjärta blöder när han har ont...:-(

Snart ska jag se om Neo vil ha lunch och sen är det snart dax att köra mot stan där mina naglar ska bli fina.


Dörr fixad men ändå inte


Jag och pappa körde upp till Bauhaus efter maten ikväll och jag fick köpt en slät vit dörr till Neos rum. Hem och satte dit den...och ja, som i gamla hus så passar inte allt helt ultimat. Vi får ta bort karmarna och sätta dit karmskruv...TACK för att jag har en händig pappa! Jag fattar liksom noll, haha ;-)

Neo har vaknat en del ikväll av både hostan och nattskräcken...Jag ställer in mig på en vaken natt även denna natten. Konstigt nog är jag inte speciellt trött nu, borde vara slagen efter natten som gick men icke och klockan har ändå passerat 22...
Blir väl att jag kryper ner snart ändå även om jag tror att jag kommer ha problem med att somna.


Imorron ska jag äntligen göra om naglarna igen! Bort med julnaglarna och in med fräscha franska!



När ska folk plocka ner julpyntet egentligen? Hur många som helst som har stakar och annat kvar uppe än. Nä, bort med julen så våren kan känna sig välkommen! Jag har såååån längtan efter vår och sommar nu så de e inte sant! :-)


Go' natt på er!


Gammalt






KUL! Mamma och pappa hittade detta gamla vykortet i köket nu när de river, min kallelse till deltids förskolan. Det va minsann ett tag sedan!


Det blev ingen playdate som jag så gärna önskade...Neo har en hemsk hosta och jag ska ringa läkaren imorron om det inte blivit bättre. Han är hängig och trött och hostar hela tiden så han hade inte haft ut så mycket av en lekstund med lille Max ändå. Men vi har bestämt att vi ska dit på tisdag nästa vecka och då hoppas jag att alla är sjukdomsfria och pigga för lek! :-)


Playdate


God morgon!

Ännu en dålig natt, vi va vakna ca 2-3 timmar inatt...puhhh! Neo har dessutom blivit lite rosslig i halsen men det verkar inte vara så farligt. Han är som vanligt idag :-)

Nu ska vi äta frukost och fixa till oss, vid 11 tiden kör vi ut mot playdate med Sofia, Isabelle och lille Max! Hoppas nu att inget kommer emellan, förra gången blev ju Neo dålig när vi skulle till Felicia och Madde...

Sovit gott vänner?


Kasslergryta


Åhh det blev en underbar middag ikväll igen! Carro visade mig hur hon gör sin kasslergryta med curry så nu kan jag göra den själv :-) Den är så mumsig och jag hade så ont i magen efteråt, haha!

Nu sitter vi och kollar på "Familjen Annorlunda" och herregud! Visst älskar jag barn men jag skulle inte vilja ha 10 stycken! Jag gillar lugna stunder emellanåt och det får man inte många av i dessa familjerna!
Tur att vi alla är annorlunda!


Top Model 16?




Tänkte genast på Top Model när jag såg hur denna bilden blev, haha :-)


Det blev inte så mycket shopping för min del idag (inte Carro och Anders heller) men jag fyndade en "bilbansmatta" till Neo på Rusta för 74:-. Har velat köpa en länge så jag tvekade inte att slå till när jag hittade en såååå billigt! Tack Rusta!

Ikväll ska Anders och Carro äta här så vi blir fullt hus, mamma o pappa e ju också här ;-)
De e härligt att slippa äta ensam!

Nu kör vi till Maxi, måste handla hem lite basic grejer, mjölk, creme fraishe mm.




Yes! En piggare morgon!




God morgon readers!

Inatt har vatt en helt okej natt trots att Neo vaknat en del, han har dock inte varit vaken flera timmar i stäck och det märks eftersom jag inte är lika trött denna morgon, jippi! Det är första morgonen på läääänge :-)

Vi har inte hört att mamma och pappa gick till jobb heller, vi ligger väl "skyddade" på ovanvåningen, haha. Det är inte bara jobbigt att ha stort hus, det är HÄRLIGT också ;-)

Idag på förmiddagen ska jag och Neo hänga med bästa Anders och Carro till Väla en sväng. Blir nog ingen shopping för min del (men vem vet?) utan får titta på när dom shoppar järnet, haha!


Nu blir det klädespåtagning för både mamma och son!



Kunde inte varit mer sant


Jag blev tipsad om en artikel på Aftonbladet om en tjej som också förlorat sin sambo och pappan till hennes då 3 månader gamla son. Vi är i EXAKT samma situation. Sjukt hur jag kunde känna igen mig i ALLT hon skrev!

I slutet stod det såhär (dock inte skrivet av henne)

”Var konkret om du vill hjälpa någon”


Malin Isaksson tipsar alla som vill hjälpa någon som befinner sig mitt i sorgen att vara konkreta. ”Många som möter anhöriga säger: ’Säg till om jag kan göra något, jag gör vad som helst.’ Det är bättre att du erbjuder vad du kan hjälpa till med, för när man är i sorg skulle man aldrig komma på att be om hjälp. Man behöver massor av hjälp men någon annan måste ta tag i det. Det finns massor att göra — matlagning, tvätt, barnpassning, praktiska saker runt dödsfallet, flytt eller bara någon som kommer och dricker kaffe och pratar. Och man behöver inte bara hjälp veckorna efter dödsfallet, sorgen försvinner inte efter begravningen.”

 

Tänk om anhöriga/vänner kunde läst denna, då hade så mycket varit annorlunda nu...:-(

Så jävla korrekt skrivit!

 

 


Får inte sova i min egen säng


Men det gör inte så mycket. Min extrasäng är hur skön som helst och det blir bäst för alla att mamma o pappa sover i mitt sovrum och min säng :-)

Neo har haft många skrikattacker ikväll, en för inte alls längesen. Men jag hoppas att han är "färdigskriken" nu eftersom jag snart ska krypa till sängs jag med, mamma o pappa gick precis och la sig.

Spisen och kylen är nu på plats! Perfekt att jag kunde få mammas och pappas gamla spis eftersom det är häll på den, jag hade hemska gamla plattor på min, snacka om att de tog tid att koka upp en gryta potatis :-P Skönt ur städsynpunkt med häll också.

Tack alla som kommenterat så fint, ni är GULD!



God natt och sov gott!


Ni vet inte hur mycket....


Helena om Idag och ingen "knutsfest"...:

Neo kommer vänja sig fort vid andra barn då han börjar dagis, det är jag säker på. Jag har heller inga vänner med barn. Ett tag gick jag till öppna förskolan men min son var för liten för att uppskatta allt då. Nu är han 19 månader och går 15 tim hos dagmamma. Han trivs som fisken i vattnet. Det du gått igenom, och fortfarande gör, gör dig inte till en sämre människa. Du är fruktansvärt duktig och stark!!



....sånna här kommentarer betyder! TACK för att ni finns!


Idag och ingen "knutsfest"...




Idag har jag på mig ett linne från Gina, jeans från NewYorker och kofta från GeKås. Det va meningen att vi skulle bort på en "knutsfest" som Hyllinge ordnar för alla Hyllingebor men tyvärr sover (eller ÄNTLIGEN sover han!)  lillkillen och partajandet börjar kl 15 så det blir inget för våran del. Synd, jag hade sett fram emot de och det är bra och kul för Neo att komma ut och träffa folk och speciellt barn. Iochmed att jag inte har många vänner som har barn så får han inte leka med andra barn och det är synd. Jag är rädd att han ska få en chock när han börjar dagis och inte fatta vad det är för små människor som springer runt och vill leka med honom...:-( Han blev tex ledsen när Maddes barn, Felicia ca 8 månader, ville leka med honom...Hon började ta lite på honom och då blev det ledsamheter...sen kunde hon inte närma sig ens förrän tårarna kom...:-(

Jag är ledsen över att det blivit så, att vi inte träffat mer barn...Jag kunde gått på öppna förskolan en dag i veckan men det har inte blivit så...Jag vet inte varför, kan bero på mig sorg, att jag inte orkat ta tag i de. Det gör mid ledsen att Neo inte får den start i livet som han förtjänar, som alla barn förtjänar, en engagerad mamma och pappa. Nu får han en halvengagerad mamma känns de som...;-(


Ensamstående mammor, hur gör ni?! Säger det än en gång, ensamstående mammor rockar! Sen är jag ju inte vilken ensamstående mamma som helst, inte alla som har en stor sorg att bära på också...


03:15


Men vad är det som händer med min lille gosse? :-( Inatt vaknade han ca 03:15 och ville inte somna om än en gång...Han va inte ledsen eller så och verkade sååå trött men det är som om han inte vill blunda, är han rädd för något? Är det detta huset? Är det sovrummet? Jag ställer mig själv en massa frågor om varför det kan va såhär men får såklart inget bra svar. Det kan ju bara vara så att han är inne i en utvecklingsfas som så många gånger förr...Någon som har upplevt samma? Det finns de ju säkert.

Det som gör det hela extra jobbigt är ju att jag inte har någon att dela det hela med, Jocke :-( Asså, hur kunde de bli såhär? Jag vet ju svaret på den frågan men det tröstar inte speciellt mycket...Idioter som inte kunde göra sitt jobb ordentligt, TACK SÅ J*VLA MYCKET!

Undrar hur det ska gå när jag börjar jobba om Neo fortfarande har problem med nattskräck och att inte kunna sova...? Jag måste ju få sova för att orka med allt ensam...Vi får helt enkelt se hur det blir, jobba måste jag ju! Men än har vi 1½ månad att gå hemma tillsammans...


Idag kommer mamma och pappa och flyttar in hos mig. Det skulle blivit igår (trodde jag) men icke. Pappa och brossan kommer snart med kyl, fläkt och spis så jag ska röja undan lite saker i uterummet så de gamla sakerna får plats där :-)

Vad ska ni göra denna söndagen?


Rabbit balls




Vad är denna halsduken gjord av? Jo, rabbit balls! Fresh, haha! :-D


LUNDMYR by Sweden



För några dagar sedan klickade jag hem dessa sina plaggen från Lundmyr by Sweden på Campadre.com. Vilka fynd man kan göra! Märkeskläder/saker till outletpriser, det gillar en småbarnsmammas plånka ;-)

Vill du också beställa eller kolla in vad de har för aktuella kampanjer just nu, klicka HÄR!


04:16




God morgon!

Alltså detta har aldrig hänt, Neo vaknade inatt kl 04:16 och ville inte somna om. Kl 05:30 förstod jag att de va omöjligt trots att han va trött så vi gick upp och jag gjorde välling till honom. Jag va förstås trött som jag vet inte vad efter att ha varit uppe till typ kl 00:30 och tyckte ganska synd om mig själv. När han sov igår hos farmor och farfar somnade han typ 08:20 och vaknade 09:15! :-O Det har ALDRIG hänt när jag varit i närheten :-(

Men så kl 06:30 fick jag honom att somna igen och vi sov till strax efter kl 8 :-) Det va välbehövligt! Busiga unge, haha!


Nu är frullen nere och en maskin tvätt är igång (känns som jag tvättar hela tiden?) så nu ska jag börja plocka här hemma, det får bli en städdag idag :-)






Vinterland



Här har vi min underbaring i pulkabacken! Åker solo minsann :-)
Moster står nedanför backen och tar emot!


Hamburgare


God eftermiddag!

Idag har jag jobbat och det gick BRA! Fick även gå tidigare, vilken LYX, haha! :-)
Jag ska hämta Neo snart, om de är hemma vill säga :-)

Jag skulle egentligen köpa en dörr och en dvd hylla direkt efter jobb men jag ska ta det i veckan istället. Pappa kommer med en spis och en kyl imorron som jag ska få av dom (nu när de slänger ut hela sitt kök) så jag kände att jag inte vill ha hur mycket grejer som helst ståendes här. Plus att det inte är bråttom med dörren och dvd hyllan direkt :-)



Ikväll lagar vi hemmagjorde hamburgare på Icas färska burgare. Köper inte frysta hamburgare eftersom de är som gummi, tycker jag iaf! Det ska bli smaskens!

Åh ikväll börjar Let's dance! Det missar vi INTE :-D


Neo rockar


Jag hittade denna videon på Neo från i somras där han rockar till låten "smf - hahaha" :-) Han ÄLSKAR verkligen musik denna lille killen!




24 timmar


Jag och sis sitter i soffan och tittar på "24 timmar" på tv3. Det handlar om två kändisar som ska flytta ihop i 24 timmar och idag är det Pernilla Walgren och Marcus Schenkenberg och Pillan är ju bara SÅÅÅ kåt (ursäkta språket, haha) på Marcus! Men å andra sidan, vem skulle inte varit det i hennes sits...?


(bild lånad från google.se)

Yammi...

Asså nu får Pillan hålla könet i styr, luften är HET! ;-)





???


Asså vad händer?!



Lite snö det har kommit då?! Man tänker inte på hur mycket det är innan man öppnar dörren...:-( Huh, vilket träningspass!
Ingen som vill komma och skotta resten? Jag skottade bara fram eg gång ut till postlådan men det är MYCKE kvar! Kom igen, nån frivillig? ;-)



Nu ska jag mysa ner min i soffan och på mig har jag detta. Inte den mest spännande outfiten att visa för er kanske men ack så skön en dag som denna då jag inte känner mig helt på topp!

Tröja, Gina
Mysisbyxor, GeKås
Tjocka mjukisstrumpor, GeKås


Insnöad


ÄNTLIGEN har det slutat snöa! Trodde det skulle hålla på hela dagen.
Det blir tyvärr inget stan idag och KarroSimonZäta...:-( Karro höll med om att jag skulle stanna hemma och inte ut och köra! Ev att vi kör dit en sväng på lördag istället, om vädret tillåter ;-)

Så dagen är helt plötsligt oplanerad. Ska jag nån stans måste jag skotta ut oss ju, satan med snö! Jag har dock en del måsten att ta tag i så det e väl lika bra de...Men funderar på att sova en stund när Neo ska de, är ju fortfarande SÅ trött! Åhhh, vill vara pigg NU! Och imorron blir det ingen sovmorron, då ringer klockan strax efter halv sex, det är jobb kl sju...!


Igår fick Neo förresten allergiutslag igen MEN han hade inte ätit ägg för vi åt samma som vi ofta äter, falukorv och makaroner...Åh, vad är han nu allergisk emot...? :-(



Stackars mammas lille pojk men ändå lika glad


Men vad är detta?


Good morning!


Tröttheten gick verkligen inte över efter en natts sömn! Vad är detta? :-( Jag orkar (och kan inte) vara såhär trött! Ont i huvudet får jag också ju...Uhh, hade gärna sovit vidare denna morgon!

Idag har vi ett besök på Eneborg hos Karro, Simon och Zära (vovven) inbokat vid lunch. Jag undrar om Neo kan hålla sig vaken ända till kl 12 för han verkar trött han också...men sova? Nä, varför de? :-)



Idag är det ett jädrans väder utanför fönstret! Får se hur det artar sig för kan tänka mig att vägarna inte är så fina och om så är fallet vill jag inte ligga och köra till stan, speciellt inte eftersom jag har en väldigt dyrbar last! Både jag och lilleman...Jag är verkligen rädd ibland att det ska hända mig nått, Neo ska verkligen INTE få bli föräldralös! Och jag är rädd att det ska hända Neo något, jag skulle DÖ om han gjorde de...Man kan dock inte vara rädd hela tiden men det finns i bakhuvudet hela tiden, kanske mer på mig än en "vanlig" person, som inte känt en förlust som jag har...


Nu blir det mer mys i soffan, orka ta tag i nått liksom...






H&M favorites!




Kollade igenom H&Ms vårkatalog nu och detta kommer beställas! Jag ville ha ett flätat skärp också som jag såg i katalogen men ej hittar på nätshoppen viket är OTROLIGT störigt! Slutsålt...? Redan...?



Vrak




Jag är typ såhär trött just nu! Neo har somnat efter en kväll med inte så mycket skrik! Hoppas det klarar sig ikväll, känner att tålamodsbarrometern lätt kan överstiga sin kvot just ikväll...

Nu ska jag hämta chokladmousse och dricka. MÅSTE ta tag i träningen igen, har slappat till denna veckan, illa!!
Men bara MÅSTE ha chokladmousse ikväll...
Syrran sover hos pojkvännen inatt men imorron är hon nog tillbaka igen ;-)

Hörs vi inte igen så god natt <3


Mördaranka?!


Jag och Neo kom hem från besök på Ikea och FlowerTeam för drygt en timmesedan. Då somnade lillkillen, han ville verkligen INTE sova på shoppingrunda ;-) Lite skönt att han inte gjorde de för då hinner jag med att fixa lite här hemma och sedan vila lite jag med! Jag är så trött idag, vet inte varför, natten va helt okej...

Shoppingen resulterade i lite ljus och matset till Neo på Ikea och blommor och krukor på FlowerTeam. Jag är verkligen ingen blommmänniska men några måste man ju ha. Jag har TRE i hela miitt stora hus, haha! Det är typ vad jag klarar av :-P




Fin bad(mördar)anka va?! Haha, jag hittade denna på Lagerhaus igår och va bara tvungen att köpa den, den är ju bara så cool ;-) Neo gillade den också så den ska det premiärbadas med ikväll!


Nu ska jag ta tag i en horribel räkning (luftvärmepumpen) och sen ska jag vila lite på soffan :-) Hoppas prinsen sover en stund till <3




Ikea


God morgon! Sovit gott? :-)


Jag och Neo ska snart sätta oss i bilen och hämta upp Carro för att köra till Ikea. Jag skulle egentligen ha lite stora saker men de får vänta till fredag eftersom de inte går in i min bil nu när både jag, Carro och Neo är med :-) Får fråga svärmor om jag får låna hennes bil till jobb på fredag så tar jag Ikea efteråt.


Luktar att jag måste byta Neos blöja nu sen är det hög tid att köra!


Ville bara skriva att jag är helt rökfri sedan ett tag tillbaka! Oerhört SKÖNT! :-D




Middagen löste sig!


Efter stadsbesöket så åkte jag, Neo och syrran till Åsa, min bästis ;-). Där fick vi maaat! Vilken tur för mig som hade idé torka! TACK :-)

Neo håller på att somna nu, han har problem med de ikväll igen. Igårkväll gick de jättebra och han sa inte ett ljud på HELA natten :-) Ikväll, not so much...



Här har vi grabben som tyckte att de va ganska kul när det borrades imorse när luftvärmepumpen installerades. Han satt med sin kåpor i soffan och tittade förundrat på killen som höll på. Denna minen har egentligen ingenting med verkligheten att göra (hur han kände för de alltså) men de brukar inte många bilder ha, haha! ;-)

Nu kollar vi på Bygglov och jag ska fixa mig en "navelshot", inflammationen är fortfarande kvar...:-(


Back on track




Nu är jag mega fresh så nu väntar vi bara på goeungen som ska vakna från sin nap, så kan vi åka sen.

Har ni nått middagstips till ikväll förresten? Jag har idé torka så jag har bara kommit på falukorv och makaroner :-P!




Luftvärmepump


Yes! Då va luftvärmepumpen på plats! :-) Den skulle egentligen monteras i eftermiddag men han ringde imorse och frågade om han kunde komma på morronen istället och de va ju bra, slapp vi gå och "vänta" på honom!

God morron förresten! Eller god eftermiddag rättare sagt ;-)


Jag, Neo och syrran ska efter Neos middagsnap bege oss ner på stan för fika! Det va lääängesen vi båda va där så vi kände för de idag, gå och kika lite i äffärer också, de blir myyys :-)

Nu ska jag in i duschen, ni skulle bara veta vad äcklig jag känner mig, haha!



Inneboende


Sitter här i soffan med syrran som kommer vara min inneboende på obestämd tid :-)

Vi kollar på reprisen av Victoria Secrets fashion sho woch förundras över hur smala dom är och att vi (typ) vill se ut så, haha!



Jag och Neo promenarade till Maxi innan för att handla lite och jag knäppte en bild på sötnosen på vår uppfart. Huset i bakgrunden är vårt. Vi bor i parhus så gränsen går mellan de fyra skorstenarna :-)


Dax att vara social ;-)


Julljusstake...?




Vad tycker ni om denna julljusstaken? Är den inte hur fin som helst? Jag är förälskad i den och kunde inte plocka bort dom (har två) så jag ställde dom på vars sin sida tvn...
Är de okej att ha dom framme eller känns de för juligt?
Jag tycker det är en "året-runt-stake" :-)



3 januari 2011


God morgon!

Det känns väldigt konstigt att skriva både "januari" och "2011" i rubriken. Jag kan verkligen inte fatta hur 2010 kunde gå SÅ fort...Skönt på ett sätt och jobbigt på ett annat. Det skitåret vill jag ska va över samtidigt som Neo ju blir större och det vill man stoppa ibland ;-) Min lille kille börjar blli STOR...:-(
1½ månad kvar tills inskolning på dagis ju...!! Och jag ska börja jobba igen på riktigt den 1 mars...
Det är ganska läsktigt för jag vet inte hur jag kommer klara jobb, barn och hus ensam. Kommer bli tufft, å andra sidan är livet tufft, ingen kommer undan levande...


Idag MÅSTE jag till banken och ÖB, tvättservetterna är snart slut!

Huhh, idag är jag trött...


Glass eller chips?




Neo sover något sånär, får skrikattacker till och från plus att det är några "nolifes" som håller på att smälla, för vad det låter som, BOMBER häromkring så han vaknar av det med! Behöver man inte tillstånd för att smälla nu?! Akta er så inte denna surkärrningen till morsa ringer polisen!!

Nu ska jag ut i köket. Frågan är: glass eller chips...?


Vinnaren av iphone skalet!


GRATTIS Anna! Du är vinnare av det rosa iponeskalet!


"Ååå.. det där skulle passa perfekt till min "rosa" lillasyster. Så klart att jag ska vara med och tävla för henne :) Hon har letat efter ett bra "babyrosa" skal men inte hittat något..
Hoppas att du och Neo får en fin nyårsafton!
MVH Anna från Höganäs"




Jag mailar dig inom kort!




Äntligen färdigstökat!


Såja! Då va julen äääntligen utstädad! Det tog sin lilla tid men nu är här fint med alla "vanliga" sakerna igen :-)

Nu är det dax att handla hem lite mat och annat innan jag ska hämta min guldklimp hos farmor och farfar! Jag har längtat så efter den lille killen, mammas stolthet! <3


Jag ville ju visa er (och ni ville se) mitt hus på video och det ska ni få! Men jag tänkte att jag gör de efter mamma och pappa bott här (de ska riva köket och ska bo här under tiden) och pappa ska hjälpa mig med en massa saker: hänga upp lampor, gardinstänger, hyllor, tavlor mm så tänkte att ni får se allt när det är "klart", de jag har planer på att göra klart dvs. Det blir kanske om 1 månad men den som väntar på nått gott vänner....:-)




Neo i torsdags. Han fattade inte riktigt hur han skulle suga för att få upp drickan, han satt bara och bet i de och flinade! :-)


Glöm inte...


...TÄVLINGEN som avslutas ikväll!

Klicka HÄR om du vill vinna ett iphone4 skal!







HALV ELVA


God morgon!

Idag steg jag ur sängen ca 10.30, härligt med en sovmorgon och jag kan inte minnas senast den blev så låååång! :-)

Frukosten är nu äten och jag ska fixa till mig för att sen diska undan lite glas som inte fick plats i diskmaskinen. Efter de ska ALLT julpynt ner! Jag är måttligt trött på allt med julen nu och det ska bli så skönt att sätta fram alla vanliga saker. Jag hann ju knappt flytta in i huset igen förrän de va dax att sätta fram julsakerna, nu ska de bli fint och hemtrevligt hos oss men de vanliga sakerna. Jag älskar inredning! Man skulle varit miljonär bara :-P

Ha en fin söndag allesammans!


Uppfräschning




Nu har jag haft ett skönt avslappnande bad och lagt en ansiktsmask, känner mig fresh!

Nu ska jag mysa hos vänner med film!




2011


Gott nytt år på er alla fina läsare!

Hoppas ni hade en fin nyårsafton :-) Jag hade de jättebra med framilj och vänner men idag är det inte lika bra. Vi drack FÖR mycket igår. Vet inte hur de gick till, vi som skulle ha en lugn och mysigt nyår, haha! Det blev verkligen INTE så!

Idag har jag bara legat i soffan HELA dagen, Neo fick åka hem till farmor i förmiddags. Hon orkade underhålla honom vilket inte jag gjorde. Han ska sova där inatt också så jag ska ha en mysig hemmakväll ensam. Jag ska lägga mig och bada nu, för första gången sen vi flyttade till huset ;-) Jag kan ju inte bada annars direkt, om Neo vaknar om kvällen är de ju snyggt om jag ligger där, särskillt nu när han har nattskräck...
Så jag får passa på ikväll och det ska bli skönt för min kropp är mörbultad ;-)


Hur firade ni in de nya året?


RSS 2.0