Ska nog ut




Eftersom jag helt plötsligt blev barnfri ikväll så tror jag att jag drar in till stan! Är så megasugen på ett glas vin eller en öl...iofs måste jag ju ta bilen men vem vet, kanske de löser sig ändå? Kanske man har någon snäll vän som bor i Helsingborg som man får sova hos...? :)

Ses kanske ute om DU ska ut!

Tjenare!


Midsommar!


Denna midsommar består av...jobb, jobb och åter jobb! Ska även hinna klämma in lite midsommarmat och lite 25 års firande :)

Nu ska jag packa inför morgondagen, det har varit lite pusslande med vart Neo ska vara och så, men det har löst sig bra! Men packning är ett faktum.


HA EN FIN MIDSOMMAR ALLA FINA SÅ HÖRS VI IGEN EFTER HELGEN!

KRAM

Jakten...

Flower Printed Dress SEK 399, Max C - NELLY.COMFlower Printed Dress SEK 399, Max C - NELLY.COMZip Fronted Tier Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMOne Shoulder Pleated SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMPleated Layered Dress SEK 379, Paprika - NELLY.COM

...på en klänning till min 25 års fest går vidare.

Vad tycks om dessa?

KRAM


Färglagd




Hej på er!

Det är inte en gladare Ida som skriver, har fortfarande en massa bekymmer som snurrar i skallen.
Men idag fick jag äntligen tonat håret igen och det syns inte på bildena men det blev en varm mahogney färg, så de lyser lite lätt rött i solsken. Men vart är solskenet...?? Hur som helst, nöjd som vanligt! Tack finaste Carro!


Jag har dessutom lyckats dra på mig en förkylning. BRA när 6 dagars jobb väntar. Jag hoppas att feber håller sig väck, då ska de nog gå bra att jobba ändå! Kaffe, vitaminpiller och lite mer kaffe?

KRAM


Så jävla less

VARNING FÖR GNÄLL...

Är inte alls på humör för att skriva ett inlägg men gör de ändå.
Jag är bara så fruktansvärt less på att inget funkar som det ska! Diskmaskinen diskar inte rent, tvättmaskinen har lagt av, likaså frysen (de va ju längesen iofs). Jag tappade min iphone i gräddstuvning på fyllan när jag försökte supa bort o glömma all skit, BRA Ida! Gräsmattan och ogräs (vilket MÖG) måste fixas, HELA tiden. Toalettstolen i badrummet går nu inte att spola alls, den har vatt kass länge...!
När ska jag hitta ork, inspiration, lust och framför allt tid till att fixa allt som MÅSTE fixas...? Pallar bara inte...

Och sälja huset är inget alternativ just nu, priserna är pressade i botten så jag hade sålt med värsta mega förlusten...Och jag är ju inte miljonär. Ska jag sälja måste jag få minst det vi gav och det får jag INTE nu!
Sen om jag skulle sälja så kommer nästa problem, vart ska vi då bo? I Hyllinge men här finns ju inget! Inget jag har råd med...:( Fan va komplicerat o jobbigt allt känns just nu...




I just wanna live...to much to ask?




Puff puff



Vattenpipa är ett måste på sommaren! Dock ska man (inte jag iaf) röka två pipor på en kväll, då kommer skallebanken krypande...!



Happy camper! :)


Nu drar vi till dagis. Jag ska ha lite uppföljningssnack med fröken innan jag drar vidare till jobb!

KRAM PÅ ER!


Blått


GOD MORGON!

Morgonen började inte jättebra här när jag vaknade upp och insåg att den sprängande huvudvärken jag drog på mig på kvällen fortfarande hängde kvar! Det är den där vattenpipans fel...Men rökas ska de ju ändå, haha! Jag får skylla mig själv. Det värsta är att jag inte har några huvudvärkstabletter hemma så jag får knapra några stycken direkt när jag kommer till jobb ;) Pillertrillarn...!


Här kommer två fina blåa tillskott! Clutchen är köpt på vivistyle.se...
Love?! :)


Minitoppen kommer från Gina och blir perfekt under en vit transparent skjorta!


KRAM



Ear cuff




Okej, detta är verkligen inte den bästa bilden för att visa upp smycket (ear cuff) jag köpte på stylebytyra.se men jag orkade inte ta ett nytt ;) Jag ÄLSKAR öronpiercingar! :) Kommer nog en till inom kort!


Neo har somnat för natten och jag ska ut på mitt trädäck och njuta en stund. Med mig ut tar jag datorn med bra musik och min nyinköpta vattenpipa. Jag ska se om jag kan bli klok på hur man ska göra, haha!

Kan inte lova något men imorron hoppas jag kunna visa vad som är nyshoppat!


KRAM


Bortamatch


Hej finaste!


Hoppas att ni fått en bra start på veckan? Jag har fått den bästa starten man kan tänka sig!
Igår körde jag och Neo hem till Linda (min Baliresekamrat) för lite god mat, snack och öl. Vi sov ju såklart över, don't drink and drive liksom! Neo somnade strax innan kl 20 och sen satt vi ute tills klockan va typ tolv och bara snackade massa skit och hade de allmänt gött :)


Jobbigare än såhär kan man ju ha de en måndakväll ;)


Frukosten idag fick bli banana panncake och avocado/blåbär juice


Neo fick en leverpastej macka. Favoriten!


Vi är nyss hemkomna efter en tur på stan, det blev en lunch på favostället Mezo, tidsbokning till tatuering (!) och liiiite shopping. Jag ska visa lite nyinkommet i ett inlägg snart.

Nu är jag så trött så jag ska vila på soffan en stund. Neo sover vilket är lite sent men han är förkyld och är extra trött. Han somnar ju alltid som han ska på kvällen oavsett så :)


KRAM


Klänning till 25 års?!

Elly Halter Trim Dress SEK 499, Little Mistress - NELLY.COMFloral Bandeau Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMLeila Dress SEK 399, Little Mistress - NELLY.COM

Spanar efter en klänning till min 25 års fest och har hittat dessa tre som jag fastnat för på Nelly.
Men jag vet inte, vad tycker ni??

Nu stänger jag snart ner datorn och säger gonatt, ännu en dag på jobb imorron, den sjätte i ordningen :)


KRAM


Kan jag eller kan jag inte?


Orkar eller orkar jag inte? Har jag råd eller inte råd? Har jag tid eller inte tid? Vill jag eller vill jag inte? Frågorna är många...Klarar jag av att behålla huset??

Jag älskar verkligen mitt hus! Jag älskar att bo i Hyllinge, jag och Neo kunde inte bott mer perfekt. MEN, det är så mycket att göra när man har ett stort hus och en stor trädgård och jag vet verkligen inte om jag pallar med de eller inte. Det är tufft nog att vara ensamstående mamma, man behöver inte ett hus på 200kvm och em tomt på 1300kvm också!
Men jag vet att jag hade blivit ännu mer olycklig och deprimerad om vi flyttat till lägenhet, jag HATAR att bo i lägenhet! Jag känner mig som en apa i bur, som en fisk i ett akvarium...

Jag måste verkligen bli bättre på att ta hjälp. Utan hjälp kommer jag inte orka med eller ha tiden att bo kvar i huset! Det finns ju annat jag vill göra med min tid än att städa, klippa gräset, fixa trädgården, laga saker mm. Den tiden kunde jag spenaderat med min underbara lille Neo!

Min högsta önskan just nu är att jag kunde hitta ett lagom stort radhus här i Hyllinge med en lagom stor trädgård där Neo kan springa. Men det är just nu bara en dröm för de finns inget liknande här ute just nu...suck.


Jag tänkte ha en "hjälp-mig-i-huset dag" där jag bjuder de som hjälper mig på grillat på kvällen.
Det kan väl vara en bra idé?


Nä, nu ska jag planera min 25-års fest, wish me luck! :)


KRAM


Blodproppar


Pappa hade ont i lungorna igår och kunde knappt andas. Han åkte därför in till läkare som ville han skulle röntags. Han blev omedelbart inlagd med blodproppar i båda lungorna. De behåller honom för observation i två-tre dagar...

Why do bad things happen to good people...?



Så less på allt elände


Nu drar jag till jobb! En plats där jag ALLTID mår BRA!


Home alone...almost




Go' kväll!


Ville bara skriva att jag ska ha en kväll ensam hemma och de känns så himla skönt! Tja, Neo är ju hemma men han sover ju ;) Jag ska duscha och sen knäcka en bira och trycka choklad! Avis? De borde ni vara!! Haha!!


Ha en sköööön lördagskväll allesammans!


Update in pictures


Go' morron bloggvärlden!

Jag tänkte uppdatera lite nu när jag har tid innan jobb och dagis!

Jag har haft en känslomässig svacka i några dagar så denna gången är det därför som jag inte orkat uppdatera så bra...:(


I tisdags åkte sommarnaglarna på! Färgen ser mer orange ut på bilden än vad den är i verkligheten, där är den persikofärgad :)


Passade på att tvätta bilen när vi ändå va i stan (också i tisdags) och Neo roade sig fint i väntrummet :)


Höll koll på alla "brum brum" ;)



Jag köpte nya solisar till Neo, visst är dom coola? Det fanns ett par i samma modell som mina men de va liiiite för stora...:( Annars hade vi matchat varann perfekt! ;)


I onsdags tänkte vi på vår pappa Jocke (och alla andra som dött på byggen runt om) lite extra...Gud, va saknad du är älskade människa!!


Spenderade lite tid hos mamma o pappa och Neo hade mys med katterna :) Favvokatten är Gizmo som är på bilden! Han är favorit dels för att han inte är rädd för Neo, haha! :)


Nu ska jag gå och packa litens väska, han ska sova hos mormor och morfar inatt eftersom jag jobbar sen kväll idag och tidig morgon imorron. Och på söndag ska han leka med bästa Anders&Carro heeeela dagen! Mys!
Tack underbara vänner och familj för att ni ställer upp!


KRAM


Blogga?


Hej och hå vilken bloggtorka de blivit! Sorry för de men jag har helt enkelt fullt upp med hus och trädgård och när jag inte har fullt upp är jag för trött för att skriva. Jag har varit ovanligt trött på sista tiden men jag hoppas att jag kan bli bättre på att uppdatera er hur det går för oss :)

Idag har jag varit inne och gjort nya nails och när lillen vaknar ska vi hem igen (är hos farmor) och då är det städning som står på schemat. Insidan av huset har liksom fått vänta när utsidan måste tas. Men idag är jag ledig och vädret är kasst så idag finns inga ursäkter för att inte städa :)

Hoppas allt är bra med er läsare och att ni orkar stanna kvar trots torkan just nu...!!



KRAM SÅLÄNGE!!

Juni?


God morgon!


Jag just nu med morgonfrillan ALLAN!! :D



Allt bra där ute?! Här är det okej, jag har aningen ont i halsen och idag vaknade jag med huvudvärk men jag försöker ignorera de bäst jag kan, haha! Här finns de ingen tid att vara sjuker :)

Idag ska vi hjälpa Maysan som ska ha flyttloppis och ikväll är det grillning och lite fest. Det ska bli så kul ikväll för jag och mina syskon ska festa tillsammans för första gången! Vi har inte festat alla tre samtidigt innan så de ska bli superskoj! Och att vädret är kanon försämrar ju inte de hela direkt :D


Nu är det JUNI!! Hur gick de till??

Vi hörs när vi hörs!!

KRAM

RSS 2.0