Bali

Dåligt bloggande men så blir de när man är på Bali! ;) Vi har det superbra o har rest runt en massa på ön. Orkar inte upodatera mkt mer än så, bloggar från mobilen så de e jobbigt att skriva mkt, haha! Vi har isf hittills besökt monkey forrest o idag har vi snorklat bland Nemofiskar ;) Blir en full genomgång av allt när jag kommer hem igen! Kram på er!

Delikatess




God morgon!

Här sitter jag nyvaken i morgonrocken! Ser ni tavlorna som hänger bakom mig? Otroligt nöjd med dom!!

Jag är redo för ännu en dag av jobb, delikatessen, here i come! Vet inte om jag sagt de här på bloggen innan men jag står iaf i vår manuella delikatessdisk varannan helg, igår va första gången och de va KUL och tiden bara flyger förbi! Men så brukar de ju vara när allt är nytt :) Jag nöjer mig dock med att stå där 4 dagar i månaden, tycker om mina andra arbetssysslor för mycket för att ge upp dom! ;)


Om 24 timmar reser jag och Linda hemifrån!!

Ha en trevlig söndag allesammans!!


Tavlor




Äntligen hänger mina fina tavlor på väggen efter att ha stått bakom soffa i typ HUNDRA år!!
Tack pappa som satte upp dom och tack Lindas mamma om målat dom!!

Älskar att det finns en fin tanke bakom just mina tavlor och att de är unika, bara som som har dom! :)


Nu väntar massa Neomys!! Sen ska jag vara borta från min stora kärlek i två veckor!! Kommer sakna honom såååå mycket men detta är något jag måste göra, för migsjälv...Måste få vara bara Ida ett tag!! :)

Trevlig lördakväll!


Från påskharen till Neo






Från Hemtex

Finaste Anders&Carro va här innan (vi säger ju såklart att den e från påskharen till Neo, haha!) med denna fina morgonrock! Hur fin är den inte med stjärnorna? Mjuk som en dröm är den också!

Neo tackar! Denna kommer de mysas mycket i framöver! :)


Vita vill ha från H&M




Jag hoppas att dessa plagg finns kvar när jag kommer hem från Bali och att min plånka tillåter mig att klicka hem dom från H&M! Det är riktigt svårt att hålla sig från att klicka hem dom nu ;)

Vitt är ju bara så hett, eller hur?!


Kräkis


Fredagen började inge vidare...eller natten till fredag ska jag väl säga. Min stackars son har fått kräksjukan...igen! :( Han spydde i sängen igårkväll och sen har han spytt galla hela natten och den lilla vällingen jag vågade ge honom imorse kom upp lika snabbt...Nu sover han, helt slut stackaren! Det gör så ont att se för jag vet PRECIS hur han mår...Jag hoppas att det rymmer undan snabbt så han slipper ha ont och att jag kan åka till Bali med ro i kroppen!

Jag hoppas också för min egen skull att jag inte blir smittad. Resa i 18 timmar med kräksjuka är ju inget jag vill precis. Men blir det så så blir det så, jag har nästan på känn att så kommer bli fallet men jag försöker ändå att tänka positivt! Men jag har blivit smittad med allt Neo haft innan så varför ska denna gången vara annorlunda...?

Så, inget jobb för mig idag...igen :( Men helgen måste jag jobba, jag har missat två jobbhelger i rad nu pga sjukdom så jag kan verkligen inte missa en till! Dels för att jag inte är gjord av pengar och dels för att jag VILL jobba och inte svika mina kollegor!
Jag vet att Neo älsklingen har det bra hos farmor o farfar även om han är sjukis...!


Idag kommer bli en dag inne, mest troligt vid tvn, är ganska trött efter natten. Extra jobbigt eftersom solen skiner utanför fönstret och jag/vi mer än hellre hade varit ute istället. Men vi får vila upp oss bägge två och hoppas att liten blir frisk! :)


Trevlig helg på er allesammans om jag inte hinner skriva mer innan söndag!


KRAM


Beroende


Hjälp! Jag har blivit beroende av DIGISTIVEKEX!! Vad är nu detta för craving jag fått och vart kommer den ifrån?! BORT BORT BORT...Men de e ju så förbannat gott...Jag kan inte hålla mig!!


Bildkälla

Grrr...dumma dumma digistive...:(




Curly




Neo har så vackert lockigt hår! Precis som jag hade när jag va liten :)


Idag ska jag äntligen få träna igen! Upp med musiken på HÖG volym och svettas loss på cykeln, så jävla gött!!


SPA kväll




Ikväll har jag haft lite mini spa. Ansiktet och fötterna har fått sig en omgång :)
Måste ju vara fin när man ska till Bali, haha!

Neo somnade tidigt ikväll efter att ha varit vaken sedan kl 05,30 imorse och bara sovit 1,5 h på dagis (Neo behöver sova minst 2 timmar) så jag har en lång kväll ensam i soffan! Inte helt ouppskattat vill jag lova :)
Nu väntar några digistivekex på mig...gahh, jag har fått dille på dom ikväll! De e illa...!

Mysig kväll allesammans!


Nyklippt




När vi rakpermanentade håret klippte vi aldrig topparna, vi (jag och frissankompisen haha) ville vänta och se hur mkt som blev slitet och va tvunget att kapas ;) Så skönt och befriande att ha blivit av med de risiga topparna nu! Nu är håret redo att förstöras av Bali, haha! ;)



Idag är det regn regn regn...Varför på min lediga dag...? Suck...



Sol = Energi




Idag har det varit vår vår vår!! Efter jobb och dagis va vi ute hela eftermiddagen. Neo lekte och mamma fick storstädat i...



...uterummet! Ni skulle sett hur de såg ut innan, k a t a s t r o f! Lite städning i form av golvtork och dammavlägsning sen är uterummet redo för många sköna vårkvällar då det är för kyligt att sitta ute på altaten :)



1 vecka kvar till Bali...!!


Min fina tokiga vän




Inte en tråkig stund med min fina vän! De e ju galet hur mycket två människor kan skratta och spela allan!!
We do it cause we just don't care!! ;)


...å nu är jag sååå sugen på en ny öronpiercing efter att Karro gjorde en asball igår...me like!


Lördag


God morgon!


Idag vaknade "vi" kl 7 viket är helt okej. Neo har annars brukat vakna kl 6 så en "sovmorgon" va inte fel, haha!

Igår hade jag min bror o Isabelle på middag och tv mys, lika trevligt som alltid!

Hmmm...jag kände nu att detta kommer bli ett totalt meningslöst inlägg så jag återkommer senare under dagen när blogglusten är tillbaka...:)


KRAM


Lilla familjen




All den kärleken jag behöver!


Neo ska lämnas på dagis om en dryg timme och vi är båda slöa redan, haha! Neo hade nog gärna sovit en sväng men han får vänta tills efter middagen på dagis.
Idag ska Anders&Carro hämta Neo på dagis eftersom de stänger kl 18 och jag jobbar till kl 19...Farmor brukar hämta honom men hon är iväg på skidsemester :)
Anders har lääääänge tjatat om att han vill vara mer med Neo och idag får han de! Han är såååå glad :) Men vem blir inte glad av att vara med min lille underbare kille?



KRAM


Kl 6...?


God morgon!

Neo vaknade strax innan kl 6...suck säger jag bara när jag ska börja jobba kl 12, haha! Men det är inte som förr när man kunde ta sovmorgon när man började jobba sent och det gör inte så mycket, jag får sovmorgon ändå titt som tätt tack vare fina vänner och familj! :)


Nu ska "vi" kolla på BB, reprisen är mellan kl 7-8 nu på morgonen...perfekt ;)


KRAM

Förkylning...


Usch, jag blir inte av med denna jobbiga förkylning! Näsan är igenbommad och rösten är inte min vanliga...Som tur är har jag ju orken ändå att göra allt som ska göras; jobba, tvätta, städa, diska, ta hand om Neo, jobba, äta, städa och så tvätta lite till!!


Jag behöver en paus från allt mitt vardagsslit och den pausen kommer snart...BALI!
Jag längtar också efter min syster som jag ska träffa där nere! Har inte träffat henne på över 2 månader! De har aldrig hänt! Snart sis, då ska vi njuuuta av Bali tillsammans!


Jag har fått tillbaka mitt sötsug också! Attans! Träningen har ju helt kommit av sig nu i takt med alla sjukdomar...:( Och ingen träning är lika med en deprimerad Ida och det är lika med ääääääta!
Jag hoppas att jag hinner träna nån gång till innan jag/vi reser men just nu ser de mörkt ut...
Känns som om jag har tappat bort mig lite...Vet inte hur jag ska beskriva de...känner mig aningen vilsen i allt!

Men ibland är de ju så! Livet kan inte vara på topp HELA tiden...tyvärr! Men skillnaden är att jag kämpar på och ler trots allt, det måste man! Mina downs kommer just nu ofta och plötsligt och i korta intervaller! Hmm, skumt de där...

Detta blev nog ett aningens förvirrat inlägg men det är så jag känner mig just nu...förvirrad! Vad är det jag vill egentligen? Jag vet inte...

Det jag vet är att jag måste göra de som känns bäst för mig...måste tänka på MINA känslor först...Det har en god vän sagt till mig :)


Hoppas alla får en mysig "lillelördag". Jag ska frossa lite i Sex and the city innan Greys Anatomy börjar kl 21...!

KRAM









Tack "min bror"




Tack för att du är du!
Älskar dig!


Nytt till liten




Vårjacka med fina stjärnor! 299:- på Lindex :)



Två par joggingdojjor till lilleman som går och går och går! 179:- styck på Skopunkten (fick dock ett av paren på köpet eftersom jag köpte ett annat par till mig själv också, haha)



Farligt...


Jag kan ju konstatera att det är farligt att surfa runt på nätet när man är lite småledsen...




Denna koftan från "Du och Jag" är påväg hem till mig...Skuldkänslor att jag klickade hem den MEN jag älskar den...En fin sommarkväll med denna och ett par ljusa jeansshorts...ja tack!

Tack än en gång CAMPADRE. Eller borde jag säga tack egentligen...? Lagom förvirrad!


Drömmen om dig...


Inatt drömde jag om dig...
Det hade gått lika lång tid som det gjort i verkligheten sedan du lämnade oss...
MEN du levde och skulle komma tillbaka och vi alla väntade spänt på att DU skulle komma in genom dörren!

Så öppnades dörren och där stod du...vackrare än någonsin!
Du kramade först min bror och syster men jag kunde inte hålla mig borta, jag bara grät och kastade mig över dig! Slet dig bort från alla! DU var ju barta MIN!

Jag berättade hur krossad jag varit sedan du lämnade oss och hur mycket jag saknat dig!
Jag frågade hur du kunde göra så mot oss, lämna oss, lura oss att du var död?! Elakt!!
Vet inte vad jag fick för svar men svaret spelade egentligen ingen roll, DU VA JU HÄR!!


Du frågade hur jag kunde träffa andra...
Jag förklarade att jag trodde du va död och att jag va tvungen att gå vidare...
THAT SUCKS!!

Du kommer aldrig tillbaka...:(



Imorse när Neo vaknade och fick komma över till min säng började han säga "pappa"...
Mina tårar började såklart rulla ner för kinderna...
Mina fina prinsar, en i himlen och en liten här på jorden...!






The love never ends and thats how it should be...


BAAAAADA!




Nu ska dessa tokstollarna åka och simma! Myspys!

KRAM


Världens bästa




Världens bästa Maxi och världens bästa Mikael Karlsson! (i rött till höger)

Jag hade inte haft så rooooligt varje dag på jobb utan min jobbefarsa! ;) Alla borde ha en sån jobbefarsa! Hur kunde de bli så att jag blev så lyckligt lottad att ha så bra kollegor?!
Jag älskar mitt jobb!


Bus hos mormor och morfar





Försökte få med Neo bus på bild hos mormor och morfar men han bara sprang runt så bildena blev inge vidare! :)
Han hade haft de så super duper mysigt och roligt hos mina föräldrar, det värmer hjärtat!


Nu ska jag kolla lite på Big Brother och sen blir det sängen, jobb imorron!
Min förkylning hänger kvar btw...:(


KRAM



Navel




Köpte två nya navelpiercings i stan igår! Discobollar ser de ut som och jag köpte denna och en rosa. De rosa passar till de rosa blommorna i min tatuering längs sidan. Kommer va supersnyggt när jag är brun och fin sen :)
Har jag sagt att jag längtar till Bali?! Och till er som frågat om Neo ska med så e svaret nej. Det är bara jag och Linda :)




H&M spring!




Detta är några plagg som jag och Neo kommer ha på oss i vår och sommar! Jag har inte provat mina kläder än men jag antar att de två topparna passar :)

Älskar ni inte sjalen?! Den skriker ju sommar!
Jag kom på nu att jag ju ska till Bali om typ 2 veckor så då får nog dessa plagg och solbrillor hänga med! :)




RSS 2.0