Bus och ännu mer bus




Neo tyckte att mammas bh passade bättre på honom...hmm, vet inte om jag kan hålla med om det ;)


Idag blir det äntligen Busfabriken. Det varit planerat två gånger innan men antingen har Neo blivit sjuk eller så krossades bakrutan på bilen...Hoppas att inget kommer emellan idag :)


PUSS


Fuck




FUCK! Kul att bakrutan på bilen krossats!
Moget att ni som gjort de tycker att det är kul att förstöra för andra. Och ni hade inte ens snott något?! Hur korkad får man vara? När rutan ändå är krossad och det är fritt fram så passa på för fan...det hade jag gjort!


The dress

Nippon Dress SEK 299, Nelly Trend - NELLY.COM


Dimper ner i min brevlåda någon gång nästa vecka och skall användas på 25 års fest på lördag. Love it!


Förkylt


God morgon!

Helt plötsligt kom skrivarlusten tillbaka såhär på en söndagsmorgon så jag tänkte att jag skriver ett par rader eftersom andan föll på!

Denna helgen har vi varit lediga, jag och min älskade lillkille. Dock har han varit lite gnällig eftersom han dragit på sig en förkylning...Det blir till att handla nässpray till honom idag. Jag hoppas på att febern håller sig borta så att han ändå kan gå på dagis imorgon för mamma måste jobba och Neo älskar ju att vara på dagis :)

Igår va vädret underbart. Kändes som om sommaren var tillbaka en sväng. Idag visar sig dock den hemska hösten igen med tjock dimma utanför fönstret och jag som hade tänkt att vi skulle gå ner till stan (vi är i Helsingborg där A bor) med vagnen så jag hoppsas att den lättar så vi kan få en skön promenad. Klockan är ju bara barnet så vi lever på hoppet! Jag pallar inte gå i dimman ;)




Fyy...det syns att hösten är här. Jag är blekare än ett lik! En av sakerna jag hatar med hösten och "hata-listan" kan göras lång. Det mest positiva är väl att man kan sitta inne under en filt med tända ljus och en bra film utan att få skuldkänslor över att man borde vara ute ;)


PUSS och trevlig söndag på er!


HAN





Han med stort H


Nu väntas fredagsmys delux. Börjar med att natta en trött liten Neo :)




Tack


Tack fina läsare för ert stöd och era fina kommentarer!

I feel crazy inlove!




over and out...!


It's been a while...


Hejsan vänner!

Jag kände helt plötsligt för att skriva några rader här. Jag ser att de fortfarande är en del som går in här dagligen och tittar om jag uppdaterat och jag känner att jag vill skriva till er!


Jag mår såååå bra! Jag har hittat en underbar pojkvän som gör mig lycklig. Jag har hittat lyckan jag aldrig trodde jag skulle hitta igen.

Neo mår bra och blir bara större och större. Mammas lille bebis är ingen bebis längre...Sorgligt, jag som ville han skulle vara liten föralltid :)





Jag ville mest bara tala om att vi mår fint och har det bra! Eventuellt att jag startar upp bloggen ordentligt igen framöver så titta in då och då vettja! Jag tror (eller jag vet) att detta inte är slutet på mitt bloggande men jag vet inte hur lång tid det kan ta innan jag känner lusten att skriva igen. Just nu är de underbara A och min älskade son som gäller. Jag ger dem 100% av min tid <3


PUSS OCH KRAM


RSS 2.0