Inga bilder!



Just nu kommer de inte bli några fina bilder på min shopping för mitt internet är så segt...? Det funkar liksom inte, då lär inlägget vara klart kl 22 och det har jag inte tålamod till! :)

Hoppas att ni såklart får en fin kväll, jag ska ut en runda och ta in post och ställa tillbaka soptunnan innan jag slår mig ner med en kopp te i soffan! Neo somnade nyss efter att ha varit aningen envis, han ville minsann inte sova ;)


KRAM



Åhh! Kolla bulan! Jag längtar tills det är dax igen, om det blir en gång till, men de hoppas jag verkligen! De e KÄRLEK...


Sushi


Nu är jag hemma från stan igen och med mig hem till mig och farmor hade jag lunch, nämligen sushi! Det går inte att beskriva hur gott det är! :)

Det blev lite handlat i stan, jag visar er när jag kommer hem ingen. Och sen hämtade jag ut paket från H&M igår, ska visa er lite av innehållet i den också. Som jag längtar till vår och sommar!!


Hörs senare!

Happy




Yes! Äntligen är håret tvättat och jag har fått upp volymen igen! :) Mitt hår är väldigt slitet så det behövs kapas ett par cm...:( Men hellre de än att vara ett troll med långt hår ;)


Strax dags att bege oss mot Rubinvägen och finaste farmor!!


Såhär...




...känner jag mig nu. Jag kunde verkligen inte somna igårkväll, kollade på klockan halv ett sista gången! Hade för många tankar i skallen som inte ville lämna ;) Ville egentligen inte att de skulle lämna men å andra sidan ville jag ju sova också, haha! Jobbigt de där ;)


Good morning förresten!

Idag är det inte vilken dag som helst! Idag ska jag få tvätta håret! Wihooo! Efter frullen är det jag som hoppar in i duschen, jösses va jag längtar! ;) Hoppas att rakpermanenten blev bra bara, jag hade ju blonda slingor för bara ett litet tag sedan och de tar inte riktigt på blonderat hår. Och under denna mörka färgen gömmer dom ju sig, de blonda fanskapen, hehe! :)

Efter frulle och dusch så ska jag lämna Neo hos farmor så jag kan uträtta lite ärenden i stan ensam. Det händer inte varje dag att jag kan gå i stan ensam kan jag lova och det ska bli skönt. Speciellt nu när jag mår dåligt, jag kan behöva en paus även om den involverar att gå i stan :)







Inget byte och sol


Go eftermiddag!
Usch, efter en timmes vila på soffan känner jag mig bara värre! Men jag ska ta mig samman, trycka några panodil och äta mellis med Neo och efter de fixa lite på Neos rum, kläder som ska sorteras undan och lite nya fina saker som ska på plats. Det är vad jag kommer orka med idag! Skulle behövt tvätta lite till men ärligt talat, skiter i de! ;) Plus att Neo är glad om jag är med och leker på hans rum medans jag gör lite nytta också...

Det tråkiga är också att solen lyser så fint men jag ORKAR inte gå ut :( Hoppas att solen vill vara framme imorron också så vi kan njuta lite av den då.



Det blev förresten inget byte av däcken. När jag köpte vinterädäck i vintas har de på däckfirman skruvat på de så in i h*lvete hårt att de inte gick att ta av med en vanlig "nyckel"! Så, jag bokade tid på fredag på samma firma istället, tack Mats för att du försökte, haha! ;)




Såhär såg det ut igår när vi år frulle. Ser iofs ut såhär i stort sett varje dag ;)


Dagens




Jag fick till någon form av outfit idag trots "sjukdom".
Top från Gina, jeans från NewYorker, klocka från Jet Set och armband från Kappahl tror jag...




Jag gjorde ett försök...


...att sminka bort min förkylning och det lyckades jag väl hyfsat med men jag känner mig inte speciellt het för de, haha!



Usch ja...diss på förkylningar!


Nu ska vi strax köra mot Tornhult där mina däck ska bytas! Efter de blir de rätt hem igen och då ska både mor och son nanna middag ;)

Jag skulle vilja till banken idag och till Gecko (köpa piercing!) men vi får se vad jag/vi orkar...


KRAM SÅLÄNGE!


Vila i frid


Jag skänker en tanke till bloggaren Linda och hennes familj. Linda gick igår bort efter en 16 månaders kamp mot cancer.

Vila i frid fina Linda!




Te nu igen


Åhh jag lyckades inte hejda förkylningen...Jag sa ju de, kommer den så kommer den! Nu sitter jag här med te med en strepsils i och föröker få bort skavet i halsen lite iaf. Näsan rinner och känner mig aningen matt i kroppen. Hoppas att jag piggnar till snart, jag har inte tid att vara sjuk ju :(


Håret är förresten hemskt nu! Jag ska inte visa mig ute på hela dagen, förutom när vi ska hem till Mats och byta däck :) Men inför honom behöver man ju inte skämmas, haha!
Imorron får jag ääääntligen tvätta de igen och som jag längtar...


Nä, nu blir det kureringen Allan för att bli frisk!!


Förkyld.se


...Oh nej...vill verkligen INTE bli sjuk nu! Hoppas feber och annan skit håller sig borta och att det bara blir en snorig näsa jag får!

Orka med dessa sjukdomar...?

Nä, gonatt på er hörreni...!



Här sitter jag i mörkret...!




Ikea




Haha Neo ser ju skitsur ut! De va ha inte ;) Han älskar att gå på Ikea med mamma och Carro, haha!


Det blev en hylla till vardagsrummet, lite skrivbordsgrejs, en lykta till Neo och förvaringslådor till kläderna som jag ska påbörja att organisera imorron. Jag har ju inte lite projekt att fixa med här hemma...;) Vad har jag gett mig in i? haha

Imorron ska också vinderdäcken av och det ska min bästa kompis bror hjälpa mig med! Tack Mats! Jag har ju ingen aning om hur man gör så det är guld värt att han vill hjälpa mig :) För från och med fredag får ju inte dubbdäcken sitta på, de vet ni va?!


Nu ska jag kolla lite på BB som min sjuka bästis fått mig att titta på! Åh, det är roligt att kolla på KORKADE människor! Tur att jag själv är så jävla bra då...?! :P



Lose fit




Dagens slappa! Byxorna har blivit alldeles för stora...:( Det är en av nackdelarna med att gå ner i vikt!
De är iaf från Gina



Fynd! Från Gekås. Jag är ingen skjortmänniska men denna gillade jag skarpt, passar min stil :)



På finger, ring från Gina och på handled, armband från Humanity



Det kommer fler dagens nu i veckan, jag är ju ledig fram till fredag så då använder jag ju annat än mina tråkiga arbetskläder! :) Dock kommer jag inte ta med min tråkiga nuna, håret är ju en katastrof för tillfället :P Skämt å sido, så farligt är det inte men gillar inte att vara platt, haha!


KRAM PÅ ER!





Ont i halsen?




Åhh orka bli sjuk igen...? Neo är snuvig så det är väl klart att jag inte heller ska slippa undan! Tråkigt nu bara när vi har tre lediga dagar framför oss. Men jag försöker kurera mig med te och vitaminer men de brukar inte funka enigt mig, kommer förkylningen så kommer den! :)



Idag ska vi till Ikea med finaste Carro! Jag ska köpa lite förvaringslådor så jag kan stoppa undan Neos kläder som blivit för små. Sen blir det säkert några doftljus och lite annat smått och gott ;)


Kommer solen fram idag också tro?



Skulls





Jag fullkomligt ÄLSKAR döskallar och smyckena ovan kommer från Rock by Sweden, designat av Laila Bagge och dessa är de finaste smyckena som finns! Enligt mig så som ÄLSKAR döskallar ;)
Just nu finns dom att köpa på CAMPADRE för tokbilliga priser, eller ja, iaf billigare än de är i butik! Jag köpte DIREKT ;)



Väskan som jag beställde från Asos för ett tag sedan hämtades ut på posten idag! Snacka om att jag är nöjd ;) Denna kommer användas flitigt! Jag tror jag är KÄR...!



Väskan är inte så ljus som på bilderna, den är nästan helt svart :)



Nu håller jag kväll. Neo sover, får se hur länge och bra, han börjar bli förkyld! Jag ska hämta en cola i kylen och bädda ner mig under filten efter en BRA dag!



En eftermiddag i parken




Inte den roligaste outfiten idag men ska man till parken och leka tar man inte på sig det finaste :)



Vår i luften!



Hihi den snyggaste killen på lekplatsen! :)





Sen tyckte jag att det drog kallt så jag fick fälla upp luvan. Neo ville mest bara sitta i sanden o leka så jag frös av att bara stå stilla :)



We like to swiiiiing!



Ösa grus på benet, why not?! :)



Vi har haft en så mysig eftermiddag tillsammans och till kvällsmat fick det bli korv med börd, snabbt och lätt, eftersom vi va ute ganska länge så jag hann inte koka ihop nått annat gott! Men korv med bröd är helt okej en vårdag som denna :)

Neo ska strax bada och få på sig pyjamas. Jag glömmer lätt tiden nu när det är så ljust om kvällarna men för Neo är klockan fortfarande sju vid sju och det är lika med sooooova! :)


Vi hörs lite senare, jag har några nyiköpta älsklingar att visa!




Vi just nu






Galen




Nu är håret helt jäkla spikrakt! Jag vill ha rakt hår men inte att de bara hänger där som det ska göra nu fram tills torsdag! Jag får inte sätta upp de med klämmor eller ha det bakom öronen eller nått! Jag kommer bli galen på tisdag, haha! ;) Om inte redan imorron på jobb...Jag har alltid de uppsatt på jobb eftersom de annars hamnar i ansiktet vilket är förbannat störigt! Det lär de ju verkligen göra imorron plus att jag känner mig megaful när jag inte får fixa de. Nu är de helt platt, har ju volym i de annars...Åh, nä nu kände jag att jag blivit galen redan NU, haha!
Jaja, jag har ju val de själv så jag ska hålla tyst nu! ;)


Nu är det snart dax att laga mat, ikväll serveras fläskfile i "godsås" med ris och broccoli, vad ska NI äta?!


+ En timme


Eller egentligen är det - en timme eftersom vi "förlorar" en sovtimme! Jag som verkligen skulle behövt en extra sovtimme, piggare har man ju varit :)


God morgon
förresten! Hoppas att ni sovit gott? Neo har varit lite orolig inatt, nog drömt en massa. Men han har ändå legat i sin säng hela natten, duktiga killen! Så jag har ändå fått sova ganska gott.

Nu ska jag bädda sängarna och efter de är det frukost! Neo ska lämnas hos farmor och farfar innan elva och sen ska jag vidare till frissan (Carro) och fixa håret! Kommer ta mellan 3 och 4 timmar...Tjoho! ;)


Ha en fin söndag allesammans! Hoppas att solen lyser på er.





Earth hour




Ni har väl släckt lamporna?!

Det är Earth hour så gör miljön en tjänst och släck ner!

Det har jag gjort!



Rakpermanent


God kväll!

Jag har varit lite frånvarande här på bloggen och anledningen till de är att jag inte haft tid att skriva plus att jag funderar på vilken sorts blogg jag vill skriva...Om jag vill skriva vad som händer i mitt liv, som jag gjort nu, eller om jag ska ändra om lite. Funderar på att inte skriva så mycket om mina dagar och vad vi gör...Lite färre inlägg och inte så personliga. Visst kommer det isåfall säkert komma ett och annat inlägg om vad vi hittar på med och så men inte i samma utsträckning som nu :)

Jag får se hur jag gör, jag får fundera på de en liten stund till ;)


Kan iaf berätta att jag imorron ska rakpermanenta håret igen. Det ska bli så skönt och speciellt nu eftersom vi ska till Bali och ni kan ju tänka er hur håret hade blivit där nere med den luftfuktigheten! Katastrof! ;) För er som inte vet så har jag lite lockar och aningen frissigt hår...


Nu ska jag fortsätta ha myskväll med mig själv, ska ut och hämta godispåsen nu!
(åhh, detta är illa, godis...jag som skulle vara i form till Bali, haha!)


Det går i ett!


Nuuuu pustar jag ut! Dagen har gått i ett!
Efter att jag slutat kl 19 så va de bara rätt hem, värma på maten, käka, lägga Neo och sedan duscha medans Neos farmor och farfar va kvar här, ifall Neo skulle vakna.

Det ska bli skönt att bara sitta här nu tills det är dags för sängen :)


Jag ska försöka komma igång med "dagens bild" igen men just nu känns de inte så lockande...



Ha en trevlig kväll allesammans!


Fynd från Gekås






Till mamman, en tunn kofta med fin detalj i ryggen och en vit sjal med blommigt mönster.



Till sonen, två Alfons Åberg piké tröjor :) Neo passar så bra i piké! Men de gör väl nästan alla småpojkar?


Förutom kläderna på bilderna blev de en skjorta till mig och Neo fick en t-shirt och 2 par skjorts.
Jag hade säkert kunnat handla massor av mer kläder till oss men de va ju inte anledningen till att vi va där denna gången och vi behöver verkligen inte mer kläder nån utav oss, haha!


Jag känner mig duktig idag, jag har hunnit med massor! Jag har duschat, ätit frulle, lagat middag till ikväll (biffar i gräddsås) och tagit ett varv med dammsugaren! Ändå har vi nästan en timme över tills Neo ska till dagis. Den timmen får bestå av lek och bus tror jag ;)





Hej från oss!





Förrgårdagens






Outfit från i tisdags

Jeanstunika only leggings cubus skor asos klocka jet set




Idag är det jobb igen, första dagen på nästan en vecka! Nu är sjukdomar och lediga dagar över för denna gången, hoppas vi slipper, iaf de sjuka dagarna, på länge! :) Jag hoppas också att jag kan komma iväg till gymmet snart, kanske imorron eller på lördag...? Känner att jag måste träna ut ;)


Nu måste jag kila för dels finns här en bajsblöja att byta och sen måste jag duscha, äta frulle och laga kvällens middag innan det är dags för Maxi!

Ha en fin dag!


Sovrum


Vilken skitdag! Nu till nått HELT annat!


Jag ska göra om mitt sovrum och tänkte fråga er en sak:
Gammeldags romantiskt eller SVART? Jag är kluven så styr mig åt ett håll!
Det är ju två HELT skilda stilar, med vitt gammalt, blommigt och romantiskt och att köra allt i olika svarta nyanser...Help...?


Häktet 17:00


Idag klockan 17:00 samlas de som vill på häktet på Berga för att hedra Jockes minne.

Denna dagen har bestått av konstant huvudvärk och trötthet, jag skulle kunna sova i två år!! Jag vill bara rymma också, ta bilen och sticka, lyssna på vrålhög musik och bara vara...bara köra dit ingen hittar!! Åka nån stans och skrika!!
Men...jag har en son att ta hand om så kan inte bara dra. En son som förövrigt är på piss humör idag...jippi!! Men vem fan är inte de...?





Jockes viloplats idag...


23 mars 2011




Jag vet inte vart jag ska börja...

Idag har det gått ett år sedan vår fina Jocke dog. Ofattbart!

Jag finner inga ord så jag kan inte skriva mer...


DU ÄR SÅ OFANTLIGT SAKNAD JOACIM ERIC DANIEL BJÖRK!!!





Jag minns de som igår...Hur dåligt vi mådde...fy fan...



Mot Ullared och Varberg





Vi ska snart sätta oss i bilen och styra mot Ullared och efter de blir det fika med mormor och morfar i Varberg! Vädret kunde inte varit mer underbart så det blir nog att vi går en runda på stan inne i Varberg :)
Vi väntar bara på Linda som ska följa med, hon skulle komma runt kl 10.

Min mage har börjat bli lite galen nu igen men jag ignorerar de, har stoppat i mig ett antal imodium för att få bort de, haha! Hoppas att de lyckas :)


Happy shopping to us! :)



Vad säger bilen?



När vi va på biltvätten idag jag, Neo och Carro så tyckte Carro Neo va så himla gullig när han brummade som bilen att hon filmade honom. Här är då resultatet :)




Ibland blir man kär...




...i materiella ting!

Det tog inte många sekunder för mig att bestämma mig att jag skulle klicka hem denna väskan från asos.com!
Den skriker IDDDDAAAA! :)


Beställde den i förra veckan så den borde komma i slutet på denna! Åhh kommer passa så snyggt till en svart skinnjacka! Nu måste jag bara hitta en sån också, jag har ju bara en brun! ;)


Hur gick de...?




Så...blev de tummen ner för bilen...??












Nej!! Tummen upp! Och tummen upp för att de på bilprovningen är snabba och att jag till och med kom in innan min tid, typ tio minuter innan?! När händer de liksom? Inte som hos läkaren när man väntar en halvtimme på att komma in och sen inte ens får en ursäkt...dåligt!


Neo sover sedan en stund tillbaka, typ en kvart och jag ska vika tvätt...TVÄTT! Fan va jag har tvättat de senaste dagarna...less på de! Men nu är de inte mycket kvar inne i tvättstugan...MEN den fylls väl på lika snabbt som vanligt igen ;)


Känner att blogglusten börjar smyga sig på igen...
Men dessa dagarna är tuffa...

Se ya...



Håll tummarna




...för att min bil går igenom besiktningen idag. Annars kommer jag bli vansinnig rent ut sagt!



Ett år sedan...


För ett år sedan idag döptes vår fina Neo...
Det är med blandade känslor jag minns tillbaka...
Jocke fanns hos oss...
Inte trodde jag att jag ett år senare skulle sitta och längta ihjäl mig efter honom, att han inte skulle finnas mer...

Grymma öde!










I  L O V E  Y O U
always...



K Ä R L E K




Mannen i mitt liv

LOVE

Klart att vi kan le trots allt...!


Sakta men säkert...


...börjar vi ta oss ur sjukdomens grepp. Vågar knappt skriva de eftersom jag är rädd att det ska komma tillbaka igen...Vi behöver inte detta nu också!!



Idag vill jag att vi orkar (kan man säga så?) ta oss upp till Familia, jag har ett par jeans jag måste byta...
Och vi behöver verkligen komma ut lite...


Miss u baby...


Kollar film

Vi sitter o kollar film, jag och Neo. Jag hoppas att Neo blir sovtrött snart, det borde han bli eftersom han inte sovit sedan kl 12.15, för jag är själv jättetrött och sliten! Fick i mig en korv med bröd till midda nu ikväll...mums på en lördag...? Hoppas vi snart tar oss ur denna jobbiga perioden...!

Svacka svacka...tuff tid väntar...




Neo är sjuk och jag är sjuk...Kräksjuka...
Trots de va jag tvungen att besöka Jocke igår! Jag saknar honom så. Hela kroppen värker efter honom...Nu har det blivit svårt att ta till sig allt igen...Fatta att han är död...Hur kan Jocke vara död?! Och hur kan han ha varit död i ett år på onsdag?! Livet SUGER FETBALLE IBLAND!!



Bilen jag gav Jocke i somras står kvar på graven...Graven?! Vilket JÄVLA ord!! Borde inte få finnas och speciellt inte i samma mening som namnet Jocke!!
Min älskade darling, kom tillbaka till mig!! I need you like crazy!!


23 mars på onsdag...suck...Jag återupplever alla känslorna igen...så som jag kände dom för ett år sedan...Att livet känns hopplöst! Och inte blir det bättre av att vi är sjuka heller...

BLÄÄÄÄÄÄ!! VILL BARA SKRIKA RAKT UT!!

"AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!"




Lång tid

Såhär lång tid har jag inte haft bloggtorka innan... Nu är Neo sjuk igen... Jag hoppas att jag hittar en gnista igen att orka skriva! Hoppas ni förstår! :) KRAM

Ingen lust


Jag ville bara skriva ett inlägg och förklara att jag inte orkar eller har lust att blogga just nu. I will be back, får se när :)



Återkommer när jag känner mig som på bilden ovan igen...



Lockar

Vill borja med att skriva att jag inte kan anvanda vissa bokstaver, tror ni har listat ut vilka redan!
Mitt har ser ut som en katastrof men eftersom lockarna skall halla till ikvall sa ville Carro att jag skulle lata de vara tills jag ska ivag, dvs att jag ska dra ut lockarna precis innan jag ska ivag. Det ar verkligen inte fint med "oborstade" lockar, tur att vi bara ar hos mamma och pappa, haha!
Fy va storigt de va att inte vissa bokstaver funkar! Orkar inte skriva mer nu bara for de, hehe!
Men jag hor av mig senare med en for och efter bild pa haret!
KRAM



Utvilad




God morgon!

Idag är det verkligen en god morgon! Jag gick och la mig vid 21 igår som jag skrev och när Neo vaknade halv åtta imorse kände jag mig utvilad! De va precis vad jag behövde :) Tack älskade Neo för att du sov till halv åtta! De behövde vi nog båda två.

Nu ska vi strax bege oss till finaste Anders&Carro. Anders ska passa Neo medans Carro lockar mitt hår inför den andra Karros 25 års fest ikväll :) Så kul de ska bli, längtar verkligen! Det är ett härligt gäng som ska slå klackarna i taket, haha!
Känner också att jag verkligen behöver komma ut och dansa en runda, skaka av allt jobbigt...

Har ni vaknat till en fin lördag?

KRAM


Vampyrer och kex


Min kväll kommer bestå av "The Vampire Diarys" och digistive med valnöts ost, GOTT!
Klockan 21 kryper jag till sängs, är mega mega trött! Jag vill dessutom vara utvilad inför 25 års fest imorron :)



Digistive + Rondelé = S A N T


Trevlig fredakväll allesammans!


Dag 12 - Tolfte bilden


...en bild på din vardag!



Nu är det ju inte varje dag som vi på min avdelning är ute och hämtar in kundvagnar för att ha någon stans att lägga alla varor som ska tömmas ur kyldiskarna men det är en del av min vardag!
Tänk att man kan älska ett ganska så simpelt jobb. Det behövs inte en flådig utbildning för att trivas :)



Helt galet


God sen eftermiddag!

Ojojoj vilken dag jag och mina kollegor har haft! Det började med att jag kom till ett jobb där alla lamorna va helt släckta...Tänkte inte mer på de och ställde in min mat i kylen då jag upptäcke att kylen inte funkade...

Ner i butiken, ingen ström nån stans och städerskan satt fast i hissen!! De som hade börjat tidigare sa att det helt plötsligt small, lyckat! Vid 8-tiden fick vi veta att strömmen nog inte skulle komma tillbaka förrän vid lunch (!) så vi fick börja tömma hela köttdisken och hela påläggsdisken vilket är hard work!! Inga kunder fick komma in såklart... Vid halv tio kom strömmen tillbaka...en timme senare gick den igen och då hade vi ju kunder i butiken som fick lämna sina vagnar och gå ut, pinsamt men vad skulle vi göra? Vi sprang som galningar och plockade upp allt från vagnar och korgar och när vi va klara med de så kom strömmen tillbaka och denna gången stannade den...Klockan hann bli halv tolv innan vi kunde börja jobba ordentligt. Jag hann precis bli klar med mitt när det va dax för mig att gå kl 15.

Puhh, nu sitter jag här i soffan och jag kommer slocka TIDIGT idag! Känner redan nu hur tröttheten börjar smyga sig på men mat ska lagas, disk diskas och barn badas och nattas. Lika bra att sätta igång nu så jag inte somnar över datorn...


Dagens bild kommer senare ikväll :)

KRAM


Kort kväll




"Jag ÄR pigg, jag är inte trött...jag ÄR pigg, jag är INTE trött!"

Okej, vem försöker jag lura...? Jag ÄR trött! Det känns att man har vatt igång hela dagen och det ska bli skönt att snart gå och lägga sig! Upp kl 6 imorron igen :) Sen väntar en ledig helg med massor av skoj, underbart!

Efter jobb (slutade 19) va de hem och värma kvällsmaten, jag va sååå hungrig! Jag är van att äta middag med Neo vid fem snåret nu ju! Maysan höll på att ge Neo välling när jag kom men busungen somnade inte förrän strax efter 20 ändå, hihi. Han ville ju ha lite mammamys :)


Känner att jag inte kommer få nått mer vettigt skrivet här så jag säger helt enkelt god natt!
Hörs imorron kväll igen!

k r a m


We are inlove and crazy





L O V E


Dag 11 - Elfte bilden


...en person du kan berätta allt för...



Min älskade bästis Åsa! Henne kan man verkligen snacka med ALLT om och hon lyssnar och kommer med goda råd! Nuförtiden blir det bara snack på telefon eftersom hon bosatt sig i Stockholm men bättre de än inget alls! De va värre när hon bodde i KINA!! :O

Tack för att du är du!!


Hej!




Hej på er!

Det blev som jag misstänkte, inte sov Neo längre idag för att jag börjar kl 12, haha! Halv sju var det morgon! Skönt ändå, jag har hunnit med mycket. Duschat, ätit frukost, lagat middag till ikväll och slängt in en maskin tvätt (denna eviga tvätt!!) så det känns gött, effektiv morgon, det gillas!



Det blir inte mycket till dagens nu när jag jobbar, bär ju helsvart hela dagarna ;)
Men jag piffar upp det med små smycken istället. Idag kör vi på ROCK!
Måste köpa lite mindre örhängen, vill inte gå runt med stora maffiga saker på jobb, det passar sig liksom inte.


ÅÅÅHHHH stör mig på migsjälv!! Missade tömningen på soporna idag, IGEN!! Denna gången va de 2:ans kärl jag missade...och den töms bara var 4:de VECKA!! Grrr...Jag har för mycket i skallen just nu...:(
Vem f*n kommer ihåg att ställa ut tunnan då?!

KRAM



Testing testing

Testar att skriva ett inlägg från min iphone! Tack Evelina som skrev hur man gör, jag har inte lyckats blogga från blogg.se med iphonen innan! ;) Bilder går tydligen inte att publicera här, än! Hoppas att de går inom kort! Men de ska ju komma en blogg.se app?! Någon som vet när kanske?

Vår dag


Go kväll!

Hoppas att ni haft en bra dag? Det har vi! Neo har haft sin första heldag på dagis idag och allt hade gått bra. UNDERBART! :)

Det va ganska svårt att få upp Neo imorse för han har sovit dåligt inatt :( Hoppas på en bättre natt inatt, han har bara sovit 1½ timme på hela dagen så han borde sova bra tycker jag men man vet ju aldrig med dom små!

Efter jobb och dagis så körde vi hem och åt lite mellis innan vi körde bort till Carro där det va Neos tur att sätta sig i frisörstolen, igen! Han har hår den killen! Lik både mamma o pappa :)





Carro sa att Neo är den duktigaste kunden hon haft i den åldern han är i! Lite stolt blir man ju ;) Han satt så fint hela tiden, tålmodig kille! Efteråt fick han lite blå färg i håret.


Neo sover nu och jag ska bara slappa i soffan min, tvätten är vikt och disken är diskad. Då kan man bara ta det lugnt och lägga upp fötterna :)
Imorron jobbar jag 12-19 så egentligen skulle de vatt sovmorgon men jag misstänker att Neo inte rättar sig efter hur jag jobbar utan vaknar nog vif 7 tiden som vanligt ;) Det gör mig iofs inget, skönt att hinna men lite innan jobb också!

KRAM


Dag 10 - Tionde bilden


...en bild på någon du tycker är väldigt snäll.



Min bästa kompis Anders

Jag älskar denna killen! Han är nog den snällaste jag känner :) Tänker alltid på andra och ställer upp!
K Ä R L E K


(han kommer btw döööda mig för jag lagt ut denna bilden!!)


Dagens som utlovat




Tunika från Vero Moda
Jeans från Gina
Skärp från Gekås
Skor från Asos
Armband från Kappahl



Nu har mitt hår exakt den färg jag vill ha! Trivs så bra i de just nu :) Men som ni kanske vet så tröttnar jag ganska snabbt, haha! Får se hur länge detta håller i sig ;)





Neo har lite svårt att somna ikväll och jag tror det har med tänder att göra! Han tuggar på ALLT! Innan idag skulle han tugga på mina uggs och sneakers. Nänänä, usch och pi sa jag då utan respons, han ville fortsätta tugga!
Hoppas att han somnar snart, vi ska ju upp vid 6 imorron bitti...

KRAM



Redo




Jag är nyäten och redo att åka in och fixa naglar! Neo ska vara hos farmor. Egentligen skulle han med och Carro skulle passa honom under tiden men de va ingen bra idé eftersom han har sin sovstund nu ju så farmor tog sig an honom, hihi :)

Jag har fotat en dagens så den kommer upp näår vi kommer hem igen. Efter naglarna ska det nämligen handlas, kylskåpet gapar tomt! :O


Hoppas ni har en lika solig och fin tisdag som vi!


Dag 9 - Nionde bilden


...en bild på någon i din släkt!



Min fina mormor!

Jag trodde inte jag hade en bild på någon i min släkt men jodå, jag hittade min fina mormor bland julkorten från i julas!

Jag älskar att vara med min mormor (och morfar) men de bor ju 16 mil härifrån så de blir inte att vi umgås så ofta tyvärr! Men jag ser till att hälsa på så ofta jag kan :)
Snart kommer vi upp mormor och kollar in er nya lägenhet!







God morgon förresten!

Hinner inte skriva många mer rader nu för Neo ska lämnas på dagis halv nio och sen ska jag STÄDA! Dammsuga och torka golv står på schemat fram till kl 11. Har även en maskin tvätt igång och en redo när den är klar.
I eftermiddag ska mina naglar fixas igen, ÄNTLIGEN!
Blir det guld idag tro...? Jag är kluven!


KRAM SÅLÄNGE!


Full rulle - superwoman is down


Hej hopp!

Här är det full rulle hela dagarna därav den dåååliga uppdateringen! Jag har nu bestämt att jag måste hinna landa med jobb, dagis, träning mm innan jag kan börja blogga mer igen. Just nu är det mycket hela tiden :)

Idag har det varit jobb 7-14 och efter de träning med Linda. När jag hämtat Neo va det till att ställa sig vid spisen och laga mat och sen iväg på babysim! Det är härligt att ha massor att göra, jag känner mig levande! Men nu är det väääligt skönt att slå sig ner i soffan när Neo somnat! Ikväll ska jag bara vara, titta på tv och INTE surfa runt på datorn, har ingen lust med de alls...och inte att blogga heller egentligen! Men tänker ju såklart på er kära läsare, ett litet inlägg ska jag väl kunna anstränga mig att skriva, hehe!

Dagens bild får ligga på is tills jag orkar ta upp de igen...Nästa bild är dessutom på någon i min släkt och jag har ingen sån bild på denna datorn så det måste jag fixa först :)




Jag och Linda på jobb igår :)


Hoppas att ni har en fin kväll allesammans!

KRAM


God morgon jobbsöndag!




God morgon!

Så underbart fint väder vi har ute! Riktiga vårkänslor! :) Det gillas skarpt, vi behöver sol och VÄRME nu!
Idag är det jobb som gäller för min del, börjar kl 10. Det är en superbra starttid en söndag, tycker ni inte?

Jag har kommit efter med dagens bild men ikväll kommer bild nummer...va är det...nio? :) Det har blivit mycket med jobb och dagis nu men ni förstår säkert :) Även superwomen har sina downs, haha!

Strax är det frukost för oss innan jag ska lämna Neo hos farmor och farfar! Blir ännu en dag av bus på Rubinvägen, till allas förtjusning skulle jag tro, haha!


Ibland är det bara sådär förbannat svårt...But i know what i have to do...


Pizza och ost kväll!


Hejsan allesammans!

Hoppas att ni haft en fin lördag? Det har jag :) Först jobb och sen träning och nu sitter jag här och är HUNGRIG! Väntar på att fina Linda (som jag jobbar med) ska komma och då är det beställning av pizza som gäller! Vi orkade inte laga mat varken hon eller jag så pizza it is! Och till efterrätt blir det ostbricka, vår specialitet! Egentligen brukar vi dricka vin till men eftersom vi båda ska jobba imorron så skippar vi det idag, tyvärr!

Neo börjar redan bli tröttis så nog dax för honom att äta middag och sen en tidig sänggång ikväll :) Passar bra nu när Linda kommer, hehe.


Tack för de fina kommentarerna allihop! Varenda en värmer lika gott!


Bättre idag


Ni trodde att jag glömt er va?! Det har jag inte :)

Idag har det vatt full rulle på jobb och jag har haft så KUL! Man kan ha vilket jobb som helst om man bara har kul och det har jag vill jag lova! TACK underbara MAXIANER ;)



Just nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna och ikväll blir det grillat med gemensamma vänner till oss! Så gott det ska bli, ingen grillar som Nonne! :)
Imorron är det dax för jobb igen och efter det TRÄNING! Wiho, första gången på två veckor, så najs!



Igår när jag och Neo va på Väla tog jag hål i öronen! Totalt oplanerat ;) Men jag har velat göra de i flera år så ingen vidare spontan grej, har bara inte fått tummen ur innan!
Nu vill jag dock göra fler...hmm, varför ska jag alltid få en massa mersmak när det kommer till piersing och tatuering?! Kanske för att jag ÄLSKAR de? Hmm, det låter rimligt!


Nu ska lilleman bada och sen kommer nog gästerna, så mysigt det ska bli! :D

K R A M

(mår bättre idag!)



Lyckliga trio





Kan ni förstå hur LYCKLIG jag va?!
Att ha den lyckan slitas bort som ett envist plåster gör så O N T!

Ju närmare dödsdagen jag kommer, desto ondare gör de...
Hoppas att denna månaden har något annat att bjuda på än bara SMÄRTA...

I will rise again...


Dag 8 - Åttonde bilden


...en bild på en person som jag saknar...
...inte så svårt att lista ut vem jag saknar mesta av alla...inte sant...?



Min underbart fina Jocke!

Denna månader blir extra tuff...
Den 23:e är det 1 år sedan han dog...
Jag saknar ALLT med honom...
Hans DOFT
Hans SKRATT
Hans HUMOR
Hans GALENSKAPER
Hans KYSSAR
Hans KRAMAR
Hans RÖST
Hans KROPP
Hans VÄRME
Hans GLADA SÄTT

Hur han kunde få mig att le genom att bara finnas till...
Jocke, du får mig att le nu också när jag minns dig men jag gråter också...
FAN, saknaden är inte lätt att hanskas med!
Kommer sakna dig varje dag i resten av mitt liv...
Även om jag finner en ny kärlek kommer jag ALLTID att sakna DIG!

Det kommer inte finnas någon son dig...
Hur kunde du vara så PERFEKT?!
Livet vi hade va för bra för att vara sant...Jag som alltid har varit rädd att leva ensam, jag som aldrig trodde att jag skulle finna kärleken...men så kom DU. Kärlek vid första ögonkastet!
Mitt liv va komplett, jag blev HEL med dig.
Varför i hela världen skulle de tas ifrån oss?!

Nu är det dock som det är men Jocke jag undrar; har du gjort mig kräsen? Du ha ju satt ribban HÖGT för den kille som skulle vilja vinna mitt hjärta...Kommer jag bli vunnen nån gång?

Tills vi ses igen! Här kommer en hel hög med...

K Ä R L E K


Jag




Idag har jag jeans och kofta från Gina, linne från H&M och skärp från Lindex.
På handleden sitter favoritarmbandet just nu, från Humanity!


Neo sover gott efter dagis och midda så jag ska ta tag i att vika den sista tvätten och därfter kanske jag sätter på ett avsnitt av Sex and the city...? Är sugen på att börja om och se från allra första avsnittet, även om jag tycker att första avsnittet är det sämsta ;)


Lämnat på dagis


God morgon!

Igårkväll gick jag och la mig redan kl 21 och jag somnade hyfsat fort, det märktes att jag behövde sova efter en period med väldigt lite sömn. Jag har inställningen att 'sova kan jag göra en annan gång' så därför gör jag migsjälv pigg och har en positiv inställning trots sömnbrist MEN ibland måste man sova, hur stark man än tror att man är och hur lite sömn man än tror att man behöver! Neo har också sovit gott inatt även om man har drömt en del, som vanligt. Klockan 3 kom kan över till mig och sov och tro det eller ej, jag har inte fått en enda spark i ryggen av honom inatt! Annars delas de flitigt ut kan jag lova ;) Han va väl också sliten efter denna sjukisperioden! Hoppas nu att sjukdomarna håller sig borta men med en son på dagis kan de bli svårt, haha...

Neo är just nu på dagis, jag lämnade honom en hel timme idag! Och det känns BRA! Han trivs ju som fisken i vattnet på dagis, det gör mig så GLAD! Visst, idag va han liiiite reserverad till att jag skulle gå men vips så kom han att tänka på annat och ingen gråt när jag gick :) Idag skulle de ha utelek, mysigt!


Efter dagis och efter sovstund så tänkte jag att vi skulle åka upp till Väla. Jag har en del ärenden, bla att köpa jobbetröjor, alltså svarta långarmade att ha under skjortan och sen får vi se vad som mer slinker ner i vagnen ;) Dock är jag inte på nått större shoppinghumör så plånkan blir nog nöjd idag, haha!


Har ni fått en bra start på denna dagen? :)


Dag 7 - Sjunde bilden


...en bild du aldrig lagt upp!



En trött bild på en trött mamma och son!
Jag hittade ingen mer spännande oupplagd bild tyvärr...
Denna får duga.
Imorron blir det förhoppningsvis en roooligare bild jag har att komma med ;)




Neo sover och jag ska bara kolla lite på tv och sen gå och lägga mig tidigt! Behöver mer sömn, har blivit för lite av den varan på sistone...


Första dagen


Då va första "riktiga" dagen avklarad efter mammaledigheten och det känns BRA! Nu ska vi bara komma i rutin med dagis också så kommer detta bli super, det måste de bli...:)

Jag skriver några rader senare ikväll när Neo lagt sig och slänger in dagens bild också!
Hej sålänge!


Dag 6 - Sjätte bilden


(jag är liiiite efter, jag vet...)

...en bild på dig och en vän du inte varit med på länge...



Midsommar 2010
Detta är jag och min bästaste vän i hela världen, Åsa! Vi träffas inte ofta eftersom hon bor i Sthlm...buhhh!
Jag saknar henne massor hela tiden. Nu har vi inte träffats sedan...Nyår?! Hjälp vad tiden går...Idag är det ju för satan MARS...!


Todays




Tröja, Gina
Jeans, NewYorker
Skärp, GeKås
Örhänge, Glitter
Armband, ett är present, nitarmbandet är från Kappahl




...och kolla in vad jag har på FÖTTERNA!!



Jag va bara tvungen att beställa skorna från Asos! De kom idag :) Jag är KÄÄÄÄR! Supersköna är de till råga på allt, haha! Dessa till ett par jeansshorts och en cool tischa i vår, jajjemen!




Lillplutten sover och vet ni vad?! Han åt lunch idag! Jag höll på att smälla av av lycka! ;) Och han fick i sig ett knäcke imorse också kom jag på! Vällingen är dock fortfarande ett no no...

Tack förresen för alla tips om hur jag ska ge medicinen!


God morgon tisdag


Dagen innan jag börjar jobba är här!

Tänk, imorron är det dags för jobb igen...Det känns faktiskt inte så konstigt som jag trodde det skulle kännas. Jag längtar ju så efter mina fina kollegor, de gör mina dagar till GULD! Va lyckligt lottad man kan vara att man tycker om i stort sett ALLA sina kollegor?! Iallafall de som är omkring mig hela dagarna, man träffar ju inte alla :)

Denna natten har varit BRA! Neo somnade dock sent, runt 22 men sov bra (även om han gnäller i sömnen när han drömmer) och vi vaknade runt halv åtta! Känner att jag har ny energi idag och det är sååå skönt att känna sig någorlunda på banan igen.

Middagen och kvällen hos bror va mysig trots en gnällig Neo, det enda som va intressant för honom va deras marsvin Piff och Puff, haha!


På tal om att börja jobba så har ju Neo inte skolats in på dagis som han ska pga denna hemska förkylning så han kan inte börja där imorron. Tur att vi har underbara farmor som kan ha honom sålänge! Jag hade ju kunnat vara hemma men nu när det går att lösa så...Jag tycker det är toppen! :)




På mitt köksbord




RSS 2.0