Trött...


God morgon...



Jag är hyfsat trött...



...men spelar pigg...som vanligt ;)


Idag är vi lediga igen, som varje tisdag :) Och idag väntar ett besök i Skånes djurpark för mig och mina grabbar. Ska bli riktigt mysigt. Älskar att vara med min nya lilla familj :)

Nu vaknade en till...bäst att ta hand om honom ;)



Söndagsmorgon


God morgon



Då var det söndag igen och helgen har gått lika fort som den alltid gör när jag är ledig. Denna dagen är olpanerad och jag ska försöka komma ut och leka med Neo lite...Jag måste erkänna att jag är dålig på att hitta tid till att gå ut och leka på lekplater mm med Neo och det har jag skuldkänslor för. Så idag ska jag strunta i alla måsten och bara vara med min son, det förtjänar han :)

Jag ville visa er en bild på den perfekta höstkappan som jag beställde hem igår från bubbleroom.se men jag hittar inte den på hemsidan idag! Redan slut?! Ni får helt enkelt se den på mig istället när den kommit :)


Nu blir det frulle hos oss och sedan ska vi göra oss redo för utomhuslek!




hjärtat mitt


Nummer 6


God morgon!

Skrivarlusten har legat på noll en längre tid nu, därav den dåliga uppdateringen!

Denna helgen är vi lediga, jag och lilleman. Vi har inget alls planerat förutom att hjälpa Neos farmor och farfar. Det är skönt att inte vara helt uppbokad jämt :)

Vi har inte haft för oss speciellt mycket sedan sist jag skrev...jobba, äta och sova ungefär! Jag trånar efter en solsemester så jäkla mycket just nu men det får bli senare framöver. Nu gäller det att ladda inför vintern och att ta sig igenom den...jag hatar snö!

Angående rubriken så är det en ny tatuering som inom kort sitter på min underarm. Bild kommer när den är på plats! :) Nummer 6 i ordningen...!




HAHAHAHA jag bjuder på en hyfsat sjuk bild på mig och älklingen :) Vi hade så kul att jag nästan kissade på mig :P HAHAHAHA


Vi hörs när vi hörs vänner!


Sons of anarchy


Okej. Sons of anarchy måste vara en av världens bästa serier.



Opie är lätt en utav de hetaste i hela serien.
För er som inte känner till Sons of anarchy (SKÄMS!!) så handlar det som en motorcykelklubb och medlemmarnas liv. Spänning, kärlek och kriminalitet...den har alla ingredienserna för en awsome serie ;)


Längtar redan till nästa vecka när nästa avsnitt släpps :)


Min nya älskling




Äntligen har jag införstaffat mig en ordentlig kamera! Det är en liten asgrym systemkamera. Jag håller på att lära mig alla finesser för fullt men jag tycker att jag lyckas hyfsat bra hittills :) Otroligt kul att fota med en kamera som tar grymma bilder och jag ska fylla en vägg med en massa fina familjefoton!


Trevlig söndag på er allesammans! Nu återgår jag till söndagsstädningen :)


Kronisk trötthet?




God morgon


Idag vaknar jag i ett tröttetstöcken precis som alla andra dagar. Jag har en envis förkylning som inte vill bryta ut utan märks endast av som skav i halsen, tusen nysningar, magisk huvudvärk och ständig trötthet. Jag hoppas att jag kan vakna till med hjälp av lite kaffe och kärlek från min älskade A :)


Idag ska vi i alla fall ha en riktig mysmorgon med god frukost och noll stress över att vi har någon tid att passa. Vi ska hitta på något i eftermiddag men vad, det har vi ingen aning om! Härligt att inte ha en massa planer hela tiden och att leva livet spontant :)


Hoppas att ni får en fin tisdag mina trogna läsare...ni är faktiskt ganska många trots min dååååliga uppdatering...


Kram


RSS 2.0