Dessa tänder!

Ikväll var det inte lika lätt att natta Neo som det brukar. Han brukar oftast somna efter en liten stund i sängen men inte idag. Jag gissar på att det är tänderna som ställer till de.
Idag tog det en timme för prinsen att somna...Stackars liten!

Tur att jag har en tandgel (tack Kitt) som jag smörjer honom med annars hade de nog varit ännu värre!
Så - nu är jag trött och har en aning huvudvärk som hänger över mig. Tror att jag ska borsta gadden och tvätta fejset och krypa ner i soffan en stund för att varva ner. Sen väntar den underbara sängen och en (förhoppningsvis) god nattssömn! Imorron är det ju dax för en powerwalk igen!

Fan, jag gillar att jag har blivit målmedveten! Håller alla tummar jag har för att de ska hålla i sig...LÄNGE!



GOD NATT

16 - mitt liv hittills

16 i min tatuering står för datumet 16.


1. Jocke va född den 16/7 -87.
2. Neo föddes den 16/11 -10.
3. Jag och Jocke blev tillsammans den 16/7 -05.
4. Vi förlovade oss (för andra gången) den 16/7 -08.
5. Neos första ultraljud gjordes den 16/6 -09.
6. Jocke begravdes den 16/4 -10.

Kunde inte ha gjort en mer betydelsefull tatuering <3

16,16,16

 

Kom på efter att ha fått en kommentar att jag inte visat nya tatueringen! Här är den iaf. Skorpor håller fortfarande på att trilla av, därför lite "fläckar2 här och var :)

 

Jag är iaf supernöjd. Nu blir det nog inte mer tatuerande på ett tag (om inte grannens tatuerarkompis från Makedonien kommer hit) men det är inte sista tatueringen. Jag kommer säkert hålla på så länge jag lever och har ytor kvar ;) Detta är dock inte gillat av min lilla mormor, haha!

 

Snart dax att gå till huset...jag vill INTE :(


Minsta lilla kan få mig ur balans

Efter en god natts sömn kände jag mig pigg och redo för ännu en morgon-powerwalk! Idag är vädret underbart, solen skiner och det blåser ingenting. Graderna är kyliga men vad gör väl de sålänge solen är framme!



Jo, ang "bakslaget". Glenn (som målar hos mig) har antagligen upptäckt en fuktskada i väggen i vardagsrummet. Han vet inte om den är gammal eller ny. Det gjordes en besiktning på huset innan vi köpte de och där stod inget om någon ev fuktskada. Hur omfattande den är har jag ingen aning om. Jag ska möta upp honom där i eftermiddag för att kolla. Jag vågar knappt gå dit!
Varför? Varför ska all skit hända just MIG? När man står ensam inför något sånt här känner man sig otroligt liten...Ingen att luta sig mot och beklaga sig för. Ingen som man kan diskutera det hela med och komma fram till en lösning. Ingen MAN som står vid ens sida. Det är inte kul att vara ENSAM.

Jag försöker dock hålla modet uppe, vara positiv. Det kanske inte är så farligt. Men just nu kan minsta lilla göra att man hamnar ur balans...!

Håll tummarna att det inte är så farligt är ni snälla :)


Imorron är en annan dag

Nu säger jag god natt. Jag har haft en mysig kväll med brossan, Isabelle och Neo.
Jag hoppas jag har ambition nog till imorron bitti när det blir dax för morgon-powerwalken...Jag hoppas att min inspiration håller i sig trots ännu ett bakslag. Mer om detta bakslag en annan dag...imorron kanske för då är det ju en annan dag.

GOD NATT




Hmm. Såhär såg min mage ut efter förlossningen. Hur kommer det säg att den ser värre ut nu?! Bläää säger jag bara...


Syskonmiddag

Mums! Ikväll kommer bror och Isabelle och äter middag. Bakpotatis med en massa god smörja och lite painrich till de. Kan de bli finare såhär på en måndag? :)

Det ska bli spännande att se parets nyinköpta bil! Är så nyfiken! Lillebror börjar bli stor...vet inte riktigt vad jag tycker om de, haha! ;)


Brodern med min underbaring till son <3


Kärlek



Inget annat än ren KÄRLEK! Du togs ifrån oss alldeles för tidigt...


Idag börjar det. Hoppas jag kan hålla tempot uppe...

 

Vissa går upp, andra går ner. Sedan Jocke dog har jag gått upp en del. Det har liksom smugit sig på de rackans kilona! Inte för att jag är tjock men vill "tajta" till kroppen lite och få upp konditionen så från och med idag är det powerwalk samt träning iaf 2 dagar i veckan som gäller! Och nyttig mat...Bara snacks på lördagar! ;)

 

Jag och minikillen traskade ut strax efter åtta imorse. Termometern stod på bara 9,7 grader! Solen lyste dock och värmde våra röda kinder. Gud så skönt med frisk luft de va en måndagsmorgon som denna :)


Nu sitter jag nyduschad och fin och Neo sover gott. Carro kommer nog hit snart, vi ska åka till gymmet där vi ska träna och kolla priser samt om man kan provträna en gång eller två. Kostar ju en del att träna så man vill ju veta om det är värt de eller inte och om man trivs på stället.

Efter de ska jag köpa mina tapeter! Wohooo! Nu ska jag bara bestämma mig EXAKT hur de ska sitta, haha! Har två olika alternativ. Det lutar åt de ena hållet men ska ändå fundera in i de sista! :)



Titta vilken UNDERBAR mysmage jag hade! Tänk att mitt lille troll låg där inne hela tiden <3


In my heart...

Titta vilka underbaringar! Mina ögon fylls med tårar. Saknar verkligen den underbara killen på bilden! Kolla in smajlet. Det va inte ofta man såg Jocke utan ett...<3<3<3


Jodå!

Idag kommer Glenn och ska provspackla mitt vardagsrum!! Happy happy!! Nu kan jag snart äntligen få plocka fram alla nya och fiiiina möbler och prylar jag köpt ;) Plus att vi kan flytta hem igen!






Titta vilken liten myyys bild jag hittade!! Lillefisen bara 3-4 månader <3<3<3 Ser ni så skallig han va? Nu är det andra bullar, hihi!

My home

Home where you treat your friends like family
and your family like friends


Denna underbart fina text skall pryda mitt vardagsrum när det blir färdigt! Texten är beställd på vinylahem.se där de just nu har rea! Jag klickade hem denna illa kvickt ;)


Idag ska jag och Neo inhandla en resesäng. Ska söka runt lite på nätet nu så man har lite "kött på benen" men jag tror ändå jag vet vad jag ska ha för en. Lika bra att kolla, de kanske har den billigare någonstans!

Sen har jag en del presenkort sedan jag fyllde år att bränna! Jag tror det blir en del höstkläder till mig själv, ev ett par boots! Neo har en MASSA kläder som ligger och väntar (jag har fått HUR mycket som helst av pappas kollega i storlek 80) så till honom blir det nog inget idag men man ska aldrig säga aldrig ;)

Det enda han ska ha inför höst/vinter är en overall men det är ännu för tidigt att köpa. Vet inte vilken storlek han ska ha än...mest troligt 80 men jag köper inte innan det blir "köldkris" :P Overaller är ju inte det billigaste så man får se till att köpa rätt storlek, hehe!

 

Nä, nu ska det letas resesäng!


Bildmaraton







Min sötnos sover sedan strax efter åtta och nu ska hans mamma göra detsamma!
Imorron blir det shopping av resesäng och ev lite annat. Har en del presentkort att göra slut på :)


GOD NATT!

Då och nu


Neo på dagen då han pappa gick bort...



Neo igår. Hjälmproving i Ullared ;)




Nu kommer det snart en bild på min nya tatuering! Va och fyllde i den ordentligt innan idag. Är nöjd och stolt över den. Jocke - nu glömmer jag dig aldrig! <3

Update

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev...igen! Jag har nämligen varit sååå upptagen att jag inte hunnit med att sitta vid datorn en minut ;)

I onsdags åkte jag och Neo upp till min mormor och morfar i Varberg. Vi tog en tur till Ge-Kås med dom på eftermiddagen och på kvällen mös vi hemma i soffan tillsammans med min ena kusin Sarah. Jag kunde inte ta en enda bild under vistelsen där. Min kamera har börjat strejka. Låter skumt och vill inte starta riktigt...Åh, orka hålla på med saker som krånglar! Kanske lika bra att köpa en ny...? Systemkamera...?

På torsdagen tog jag, mormor och Neo en tur inne i Varbergs city. Fick handlat lite fint till Neo och en jeanstunika till mig själv (som en sen födelsedagspresent).


Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Carro och Anders. Ska bli så kul! Dessa människor är de underbaraste som finns! Är så lycklig att ha så fina vänner i mitt liv. Kul ska vi ha de ikväll minsann!!



Neo har varit hos sin mormor sedan igår. Jag har hjälpt till på ett event min "svärfar" håller i så Neo fick hem och mysa med mormor och morfar denna helgen. Jag saknar honom allt en aning! Min mysunge! <3 Längtar tills vi ses igen imorron!!

 


Fint besök











Det va lite svårt att få några "bra" bilder på lille Zäta (Zeppelin) eftersom han skulle springa runt o kolla på allt :) Men jag tyckte jag lyckades ganska bra med kameran ändå!

Neo fick såklart också hälsa på vovven som gav honom flera "goda" pussar i ansiktet ;)


Nu har den lilla familjen kört vidare och här hemma sover lillpojken medans mamma hinner skriva lite blogg för en gångs skull. Älskar att skriva blogg! Hoppas att jag har tiden (och lusten) att skriva mer framöver. Just nu går det lite trögt. Det känns som om jag går och väntar på att livet ska börja igen och då känns det inte som om jag har en massa kul att blogga om...Hmm, det är så svårt att förklara med ord...
Jag hoppas dock att mitt vardagsrum kan bli påbörjat snart så jag kan flytta in i huset igen. Det är en sak jag längtar efter. Sen är det en annan sak om jag kommer klara det men det märker vi ju. Man måste prova innan man kan säga "det här klarar jag inte"!


Nähepp nu ska jag se om jag kan lägga över lite låtar på mitt usb-minne! Nonne (svärfar) har satt in de i min bil så man kan lyssna på låtar via minnet. Klockrent skulle jag vilja kalla de ;)


MYS

 



Jag och Jocke på skidsemester i Aosta, Italien 2007.




Idag kommer Karro och Simon hit och visar upp sitt nya tillskott i familjen! En liten mopps valp!! Om den är lika söt i verkligheten kommer det bli seriöst med MYS!

 

Annars bara regnar det idag. Blir att hålla sig inomhus. Jag ska laga en del mat till lillkillen. Har inte vatt så duktig på att göra egen mat till honom...Min inspiration är liksom lite off...Tur att barnmaten på burk är minst lika bra.

 

 


Här är ju jag


Kreativitet



Bjuder idag på denna helsköna bilden! Liiite för mycket grogg mån tro?




Idag finns inte så mycket på schemat. Vi ska dock träffa bästa Anders o Carro som vi inte sett på över en vecka! Snacka om abstinens!! De har semestrat på Bornholm och igår kom de hem, äntligen! Nu vet jag hur de kände sig när jag va i Bulgarien en vecka ;)


Jag ska också köra en sväng till Lidl. De hade billiga tavlor (sånna man målar på själv) som jag ska köpa. Jag ska nämligen försöka vara lite kreativ och måla till något snyggt (?) till vardagsrummet. Jag har redan en tavla som Lindas mamma målat men jag vill göra något eget också. Det är KUL att pyssla!!


Längtan efter att få renovera är STOR! Kom igen Glenn, nu kör vi! ;)


Jag ska se om jag kan få med mig kameran idag (glömmer den alltid) så ni kan få lite bilder på mig och Neo tillsammans.


Puss hej sålänge!

Till stan

Idag ska jag och lilleman till min bror och hans sambo för lite mys. Eftersom det regnar ute blir det film och god middag :) Nu ska vi strax äta lite fika sen beger vi oss!

Ha en mysig dag allesammans!!

Den älskade sonen

























Avslutar med denna undarbara bilden! Han ser ut som en liten flicka här, haha! :)


Dåligt med bilder

Anledningen till detta är att jag inte hittar sladden till varken kameran eller mobilen...Lite har det kanske att göra med min lathet, har inte letat suuuper noga! Ska se senare idag om jag kan hitta någon av som så ni kan få se både mig och min fina son :)

Mina tankar

Idag när jag skulle äta min frukost macka kom där, från ingenstans, en massa tårar...Jag tänkte för mig själv "vart kom nu detta ifrån helt plötsligt? Det va ju så längesedan jag grät..." Kanske va de just därför. Jag kände mig inte ledsen men jag grät ändå...Visst, ledsen är man väl alltid på ett eller annat sätt men varför just då? När jag skulle börja tugga på min macka? Och varför inte när jag verkligen känner mig ledsen...?
Jocke, det är mycket som är svårt att förstå. Tex hur det är möjligt att du är död...Snart är det höst och rättegången ska börja. Usch, jag får ont i hjärtat av att bara tänka på de! Hoppas innerligt att de som orsakat detta helvete och tagit ditt liv får de straff de förtjänar! Vi har verkligen INTE förtjänat detta! Speciellt inte DU som skulle se din son växa upp och bli en fin ung man.
Skänker DIG en massa KÄRLEK älskling. Jag glömmer dig ALDRIG <3<3<3
/Din Ida

Trött och ingen lust


Har ingen lust alls att skriva blogg så därför blir detta ett mycket kort inlägg. Plus att mina naglar är alldeles för långa för detta tangentbordet så det är störigt att skriva :P

Idag har jag köpt en ny soffa till vardagsrummet och jag bara längtar så tills allt är klart så vi kan flytta in. Vill vänta med att flytta tills väggarna är målade och tapetserade, det blir bara jobbigt att bo i allt byggdamm.

Neo har varit gnälligare än vanligt de sista dagarna. Ingenting ärt kul och han sover dåligt! Imorse vaknade han kvar i sex! Bläää, de va hans mamma inte alls sugen på :P Men jag tror jag hoppas att det är tänderna som spökar. Har en tandgel som jag smörjer med, hoppas att det lindrar lite iaf :)



Magont och husfix

Min mage har inte varit ok sedan igår morse men nu äntligen känns det som om den börjar repa sig! Jag som först va rädd för att det kunde vara salmonella (!) kan nog pusta ut nu. Och i sånna fall kan jag gå till jobb imorron, weeho!

Idag har jag och lillkillen varit i huset och fixat en del. Jag har fått tvättat, röjt i köket och dammsugit och allt detta på en kass mage! Fattar ni vad jag kan göra på en bra mage isf?! ;)


Ikväll blir det mega slappe vid tvn för att ladda upp inför morgondagen på jobb och lördagens alla aktiviteter: först kalas på eftermiddagen och grillfest på kvällen! Hoppas hoppas hoppas på FINT väder! :)


Regniga Sverige

Jaha då va man hemma i moderlandet igen! Skönt men samtidigt så saknar man solen och värmen men jag hoppas att den är påväg hit snart igen. Solen ger styrka!

Min och Lindas resa blev en succé på många plan. Mycket bad och sol och en del fest! :) Men gisses vad galet det är inne i Sunny Beach! Vi festade där tre kvällar och alla tre blev galna på sitt eget vis ;) Detaljerna lämnar jag privata, hehe!


Nesserbar va fint. Lugnt och mysigt. Vi bodde på ett hotell med mestadels barnfamiljer men de va ganska skönt, vi behövde inte det där "hålligånget" som rådde på vissa hotell inne i Sunny Beach...satan vilket röj! Där hade man inte fått en enda lugn natt. Fulla ungdomar som vinglar in hela natten och gapar och skriker, rödbrända folk som däckat i lobbyn och fullt ståhej i korridorerna med folk som springer nakna. Nä, tacka för ett lugnt hotell där man kan sova utan störningar :)



Neo har givetvis vuxit något enormt på bara en vecka! Jag kände knappt igen min egen son! Nu förstår jag vad alla menar när de säger att han blivit så annorlunda på bara några dagar eller en vecka. Skönt att vara hemma med min guldklimp igen! :)

 

Det blev en tatto igår ja...den är inte färdig än så det kommer en bild om ca en månads tid. Känns inte lönt att visa ett halvfärdigt projekt. Fin kommer den bli iaf och ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta <3

 

Nu ska jag fixa lite inför dagen. Jag och Neo ska upp på Väla och shoppa lite idag. Jag fick nämligen presentkort där uppe av min bror och hans sambo. Fint, det tackar vi för.

 

 


Home again

Hej!!

Då va man hemma i Sverige igen och givetvis regnade det när man steg av planet! Är jag förvånad? Nej.


Nu ska jag iväg till tatueraren (igen) för att göra den fjärde i ordningen. Wish me luck!


Hoppas att jag orkar skriva lite om resan senare...trots bara en timmes tidsskillnad så känner jag mig jet-laggad! ;)



RSS 2.0