Frågestund!




Jag provar att ha en liten frågestund. Ni frågar mig saker ibland och nu har ni chansen att fråga mig vad ni vill! Jag svarar imorron kväll!

Kram Ida



Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!

Jag undrar om du inte skulle kunna visa runt lite mer av huset och hur ni bor? Vore kul att se. Sen även dina framtidsdrömmar, hur ser dom ut?

Mvh, Lina

2010-12-08 @ 10:14:29
URL: http://luffselina.blogg.se/
Postat av: Medmänniska

Hej Ida!

Följer dig på din blogg och undrar om du får hjälp med alla dina tankar och funderingar som du går och bär på? Du har ju gått igenom en del...och ibland får jag känslan av att du skulle vilja få någon oberoende persons åsikt om vissa saker. Ibland skriver du att du önskar att du kunde fråga Jocke om vissa saker som du går och grubblar på...Även fast man är stark, kan det vara skönt att få "tömma sin ryggsäck" ju...och det kan vara svårt att göra det med "sina närmsta". Blir lätt lite jobbigt och klibbgt som sirap om du förstår vad jag menar. Beundrar dig och tänker ofta på dig och hur det går för dig. Har förstått att du har många omkring dig...men förstår att du ofta ändå känner dig ensam!Styrkekram från mig...en medmänniska.

2010-12-08 @ 13:55:16
Postat av: Rebecca

Jag undrar över den frågan som du skulle ställa till oss läsare, eller rättare sagt du funderade över en sak och visste inte om du skulle publicera den? Jag är nyfiken :)

Kramar

2010-12-08 @ 22:16:24
Postat av: Carro

Tjolahopp!

Hur länge var du och Jocke tillsammans och hur träffades ni?



Hoppas du får det grymt kul i Stockholm :)

Simma lungt!

Kramkram

2010-12-09 @ 09:51:56
URL: http://carolinefredriksson.blogg.se/
Postat av: Bella

Tänkte att du får ha några frågor att svara på ikväll nu när du har frågestund och allt!



1. Går det bra att julgran där hemma trots en busig 1-åring? Jag har inte vågat sätta upp vår med risk för att lillan äter upp allt pynt och drar ner hela granen ;)



2. Ska du börja jobba heltid nästa år? Eller ska du fortsätta vara hemma någon/några dagar i veckan?



3. Hur känner du inför att sätta Neo på förskola? (om du nu ska det...annars blir ju frågan: hur ska du annars lösa det?) - är själv rätt nervös inför förskolelivet, känns konstigt att någon annan ska passa min skatt!



Ha det underbart båda två!

2010-12-09 @ 16:14:05
Postat av: Nathalie

Hej söta du!

Brukar titta in då och då och har gjort det länge.. vill bara säga att ja beundrar dig, du verkar vara så otroligt stark, och att du har modet att dela med dig av dina känslor såhär, det är riktigt beundransvärt!



Jag vill veta vart ni bor, om ni bor i hus eller vad ni gör? Skulle gärna vilja se lite pics också!:)



Förresten, din son är ett riktigt charmtroll! Han är bara någon månad äldre än min också för den delen:) kul!

2010-12-10 @ 22:10:57
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0