Vill men orkar inte

Jag vill gärna skriva i bloggen men just nu orkar jag inte. Jag hoppas jag hinner/orkar lägga in ett inlägg innan jag/vi reser på lördag...!


Idag är det VARMT.

Ullared

Imorron bär det av till Ullared om allt klaffar :) Har längtat dit ett bra tag nu!

Jag har lite bloggtorka just nu...men jag ska se om jag kan lägga in några fina bilder på Neo i eftermiddag/kväll :)



Snabbt svar

Till Therese:

Nej jag ska inte resa med Neo. Jag behöver en semester med massa egentid så jag tar med en kompis :)


Nu är det verkligen dax för frulle!

Värmeslag

Dagarna som varit har enligt min mening (och många andras) vatt aningen FÖR varma! Man vet inte vart man ska ta vägen. Inne? Ute? Solen? Skuggan? Nä - lite svalare och "goare" temperaturer nu tack jag skippa det kvava klibbiga h*lvetet ;)


På fredag får jag ev min bil. Dock är den inte färdig än men de sa att jag kunde ta den fram tills min semester (v.30) så kunde de ta in den igen sen då jag ändå är i Bulgarien! Just nu har jag ingen bil, sålde saaben i söndags ;)


Idag har jag och Neo vatt med Carro hela dagen. Vi har kört en massa ärenden och jag är trött! Åkte hemifrån kvart över åtta imorse och va hemma strax efter tre...Plus att jag lider av sömnbrist så ja....jag är TRÖTT!

Men ingen vila här inte. Nu ska jag ut och greja lite i köket. Sen när lillen sover igen kan det hända att jag slår mig ner i soffan en stund :) Är sugen på en film. Kanske ikväll när Neo somnat? Och lite popcorn till de? Tja - det låter inte fel.


Nä - om jag skulle ta mig ut i köket innan jag somnar på tangentbordet?



Snart ägare till...



...denna underbara Audi A4!
Min Jocke ler från himmlen <3

Enda nackdelen är färgen, hade velat ha svart. Men det är också det enda. Jag har fått tag på en kanon bil och bra går den om man trycker lite på gasen ;)

Snart är nog Saaben såld också. La ut den på Blocket halv fyra i eftermiddags och redan har 6 st hört av sig och vatt megaintresserade! Imorron eller måndag är den borta, konstigt vore det annars faktiskt :)

Nu ska jag snart kolla bronsmatchen på tv. Inte för att jag är superintresserad av fotboll men det är ju ändå VM.
Heja Uruguay! ;)


Godkänd!



Sov som en kung fram och tillbaka från Maxi :)



Neo tyckte att mamma gjort en fin investering ;)




Nu är det dax för Neos nattvälling och sen ska vi mysa innan lillen ska nanna! Får se om farmor och farfar hinner hem för att säga god natt!



Införskaffad

 

Det fick blir denna Carena Swing till lilleman! Provade att köra runt i den och den verkade skitbra. Men det återstår ju att se när den hängt med ett tag och man "kört in" den ;) Men den fyller mina krav just nu och Neo verkar tycka om den, haha!

Bra pris på den också: 1495:- på rea. Helt okej enligt mig.
Jag ska spara den andra vagnen sålänge. Se om jag har behov av den eller inte. Kan ju kanske vara bra att ha till vintern, får helt enkelt se :)

Tack för alla kommentarer! Många blandade åsikter minsann :)


Nu ska jag byta en bajsblöja. Naturligtvis blev han bajsnödig precis när jag bytat kissblöjan men vad gör man ;)
Efter de blir den mat för herrn och sen ska vi ut och ta en permiärtur med nya vagnen.


(Imorron kanske det blir bilköp, woho!!)


Dax för en ny smidigare vagn till lilleman

 

Jag har kollat runt och tror att någon av dessa vagnar kanske kan vara något.

Den blå/lime gröna är en Carena Lieback Lux och den röda en Carena Swing sittvagn.

Någon som har erfarenhet av dessa två vagnar? Är de något att ha isf? Jag är ute efter en smidig shopping vagn som samtidigt är skön för lilleman att sova i :)

Någon...?


1½ dag kvar...





...tills jag får tvätta mitt hår efter rakpermanenten! Oh jag längtar! Nu när det är så varmt är det extra jobbigt.
Men jag vet att jag väntar på något gott så det är de som får mig att stå ut ;)

 


Tror jag hittat vår bil

Jag och Carro hittade en super bil igår! En Audi A4 Quattro från 2004. Dock är den silvrig men det kan jag nog ha överseende med, där finns mycket annat som överväger.

Om det blir den eller inte bestäms i slutet av veckan. Jag köper inte bara en bil sådär utan ska ha med mig expert hjälp för att kolla så det verkligen är en bra bil :)

Fick en kommentar angående om jag har råd med en Audi, det är ju en lite dyrare bil, både i inköp och försäkring. Men jag skulle inte köpa en bil om jag verkligen inte räknat på de. Jag har tom råd med den på min mamma-penning medans jag och Neo ändå kan leva gott :) Jag är en ganska ekonomisk människa, har alltid haft bra hand med pengar. Men tack för omtanken den som kommenterade :) Alla kommentarer uppskattas (nästan) haha.


Nu kommer snart Carro hit. Vi ska ut på en shoppingtur i hbg. Kommer nog bli Carro som shoppar mest, om jag nu ska köpa bil så är det bäst att hålla i de nypressade sedlarna ;) hoho Kommer nog hem med något iaf om jag känner mig själv. Oj, vart tog den ekonomiska människan vägen?? :P






Bilar

Ohhh idag får jag äntligen tillbaka min bil! Har vatt ett pusslande fram och tillbaka utan den!


Idag ska jag och Carro gå på biljakt! Nu när min är lagad så ska jag leta efter en ny och sälja Saab möget ;) Det blir självklart en Audi a4 eller a6, Jockes önskan för oss...Tycker själv att de bilarna är jävligt snygga :) Och Jocke sa att det är bra bilar så jag får lita på min underbaring :) Hoppas han ser oss från sin bilhimmel och är stolt <3


Verkar bli varmt idag med. Fram med shortsen!


5 dagar

Nu har det gått en tid utan att det blivit något inlägg. Solen skiner ju utanför fönstret så jag tar mig inte tid att sitta och knappa på datorn! Men nu gör jag ett undantag, det är ju bara FÖR varmt idag! Klagar dock INTE! :)


Veckan har bjudit på en massa kul faktiskt. Kusinerna har vatt nere på besök. Jag har träffat Jessi hos hennes mamma. Håret är rakpermanentat. Jag har vatt på bio och sett Eclipse (bästa av de tre filmerna). Vatt hos mamma o pappa på grillning.


Jag har säkert glömt att skriva med nått, minnet är inte vad det brukade vara...


Ikväll blir det grillat igen såklart och sen lite gottesaker på de. Är sååå sugen. Dock borde jag inte men va f*n, det är sommar! ;)


Hoppas alla haft en skön vecka med massa sol...!


RSS 2.0