10:07


Go' midda allesammans!

Kvällen igår kunde ju vatt bättre...:-( Neo vaknade runt nio, halv tio och va otröstlig. Jag märkte snabbt att det inte va frågan om någon nattskräck, han vände och vred på sig som en liten mask. Jag va också trött så när han inte kunde somna tog jag med honom upp när jag skulle borsta tänderna och tvätta av mig. Han va lugn som en filbunke hela tiden så jag tänkte att "jaja, han somnar nog bredvid mig sen när vi lägger oss".

Innan vi la oss satte vi oss en stund i soffan (jag va tvungen att dränka naveln i koksaltlösning) och Neo satt fint bredvid och tittade slött på tvn. När jag va klar släckte jag lamporna och skulle ta med Neo in i sovrummet...vad händer? Jo, han plockar ut nappen och spyr som en kalv i soffan...:-( Jag tar snabbt tag i honom och tar honom till golvet där ha spyr ytterligare två gånger. Påväg till toaletten spyr han på köksgolvet också...

Ner med Neo i badkaret och ta av de äckliga kläderna. Vid detta laget har Neo gått från en trött hängig kille till en superpigg och glad gosse! Skönt att han mådde bätrre efter att ha spytt!

Hur som helst, de va bara att börja torka upp överallt, soffklädseln har jag slängt i maskinen nu precis...Hoppas att fläckarna går bort, han hade ätit spagetti o köttfärssås och de röda fläckarna kan vara knepiga. Behandlade dock med vanish innan så det borde gå bort :-)


Neo lyckades somna igår nån gång efter tolv, tror nog jag hann somna innan, haha! Strax innan sju imorse trodde jag de va dax att gå upp men Neo la sig ner bredvid mig igen och sov gott till 10:07! Har aldrig hänt! Märks att ha inte är frisk...
Han sover nu igen och har gjort så i drygt 45 minuter.

Idag stannar vi bara hemma och slappar, Neo har nog inte energi till mer än så :-) Vi stannar hemma och samlar nya krafter! Ny vecka imorron och då ska vi förhoppningvis vara på banan igen.


Hur har er helg varit?


Kommentarer
Postat av: Amanda

Du borde nog åka och kolla upp det :( Inte normalt att ett litet barn spyr så mycket? Stackare!!

2011-01-23 @ 22:00:58
URL: http://amnnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0