Bilfärd


Neo ville inte under några omständigheter somna nu vid middag HUR trött han än va så jag satte oss i bilen, körde 2 mil och helt plötsligt så sov han. Han har sovit i sin säng i ca 30 min nu, HOPPAS att han sover minst en timme iaf! Bilen är ett säkert kort om man vill att han ska somna om man vet att han är trött ;-) Jag har inte gjort det innan men detta va ett nödfall! Stackaren gned sina fina ögon och gnällde men fick ingen ro! Skönt för oss båda om han kan få sova lite :-)




Jag har ätit lunch, tagit ut soporna och plockat undan lite. Nu ska jag bara sitta i soffan, jag har ont i en knuta i ryggen så jag får vara lite lat nu, haha! Jag hann dock dammsuga och våttorka köket innan vilket va skönt, dvs kladd från middagar fanns på de golvet ;-) Resten av huset tar vi när Neo vaknat, plus en vagnprommis till Maxi!

Ikväll tror jag de blir hämtmat, eller vad säger ni...?




Kommentarer
Postat av: Ida

Så fick jag göra med våran Alvin när han var liten och koliken härjade. Jag har kört MÅNGA mil bara för att han skulle kunna sova om dagarna. Hoppas det ger sig med hans sovande snart. Vi har oxå en liten kille som inte gillar sova, varken dag eller nattetid. Det tar på krafterna. Styrkekram till dig så du orkar kämpa på!

2011-01-14 @ 14:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0