Dax för en ny smidigare vagn till lilleman

 

Jag har kollat runt och tror att någon av dessa vagnar kanske kan vara något.

Den blå/lime gröna är en Carena Lieback Lux och den röda en Carena Swing sittvagn.

Någon som har erfarenhet av dessa två vagnar? Är de något att ha isf? Jag är ute efter en smidig shopping vagn som samtidigt är skön för lilleman att sova i :)

Någon...?


Kommentarer
Postat av: nett

hej den blå lime gröna vagnen är kass.. jag köpte den till min dotter för jag ville ha en smidiga vagn. Jag hade innan bugaboo camelion den var bäst. men den funkar tyvärr inte så bra när dom kommer upp i åldern. så jag köpte Britax nya vagn. den 2010 den är jag nöjd med. men annars finns oxå Brio spin 2010 väldigt bra vagn. hade en sån oxå innan men sålde den.. en tjejkompis till mig ville ha den. och jag som älskar vagnar säljer gärna för att köpa nytt.. men nu ska jag behålla denna. med tanke på hon är 2 år. så använder inte den så pass mycket. Hoppas du hittar en vagn du kommer bli nöjd med :)

2010-07-06 @ 18:06:59
Postat av: Katarina

Hej! Jag ar ingen erfarenhet av någon av dem.. Men har hört att trehjulingar inte e så stabila som dom andra och välter lättare. Så tänk på det! :) Hoppas du hittar en finfin!:)

2010-07-06 @ 18:31:33
Postat av: Jenny

Jag har precis köpt en lite mindre vagn till min lille kille. O jag köpte en Brio Race. Super nöjd. Kollade på en sån som är på den första bilden, men jag har hört att dom hjulen som är på den blågröna vagnen inte alls är behagliga. Varken för den som kör och den som åker.



Fast som sagt, jag vet inte. Men annars är Brio mega smidig :) Dock inga svängbara hjul.



:) Hoppas du får ngr "vettiga" svar :)

2010-07-06 @ 19:37:32
Postat av: Akkie

Hej ida! Hoppas allt e bra med dig och lillen =). Jag har carena Easy shopper ( nästan samma som carena Lieback Lux ) Och jag älskar den ! Jag har haft den som shoppingvagn sen lillan var bäbis. För att sätta bilbarnstolen i den då hon somnade i den . Och använder den nu med som "bilvagn" och är supernöjd. Sover jättebra i den och allt ! Helt perfekt! Lycka till med vagnshoppandet! Kram på dig

2010-07-06 @ 19:42:32
URL: http://akkie.blogg.se/
Postat av: Linda

Ska du ha en vagn att ex ha liggandes i bilen som ska användas vid shopping och dyl skulle jag köpt en lieback lux. Den är liten, smidig och lätt att fälla ihop/upp, den är dock helt värdelös att promenera med utomhus, ganska ranglig och det är inte den bästa komforten för barnet, speciellt inte när de blir lite äldre.

Om du redan har en vagn som du tänker behålla och ska ha en extra så hade jag köpt liebacken men om du bara kommer ha en vagn så hade jag tagit swingen. Jag har dock bara erfarenhet av liebacken själv men skulle aldrig haft den som enda vagn till ett så litet barn. Lycka till :-)

2010-07-07 @ 00:08:09
Postat av: Emma :)

Vi har en carena swing i brun och vi är helnöjd med den faktiskt, lätt o smidig att köra också, så du kommer inte att ångra dig.

2010-07-07 @ 05:50:11
URL: http://snutissen.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Har varit och tittat på exakt samma vagnar till min lille pojke som har samma namn som din;) Jag köpte den blåa för den blir mindre när man fäller i hop den! Ha de bra!

2010-07-07 @ 07:20:05
Postat av: therese och oliwer

min kompis han den turkos gröna och gillar den inte.. då den är väldigt ostabil och plastig..



http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/259:BabyTravel_Riga



vi har dennna sulky i bilen och den är KANON, lätt att bära/köra samt med fullt liggläge. bra pris också 900 kr :)

2010-07-07 @ 07:32:27
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/
Postat av: sofie

jag hade en Carena Lieback Lux till min son innan, den va skit bra, riktigt nöjd med den!

2010-07-07 @ 09:01:28
URL: http://sofie90le.devote.se
Postat av: Anonym

hej ja känner inte dig men har besökt din blogg några gånger ja har haft Carena Lieback Lux till min dotter, och de var ett jävla skit.. inte allt bra, hjulen gick helt vingligt, så ja köpte en emmaljunga rejäl sittvagn istället...

2010-07-07 @ 09:19:41
Postat av: Helena.

Känner inte dig, men läser din blogg. Och jag BEUNDRAR dig för din styrka. Läser ibland kommentarerna och kan bli så arg. Vad har dem att göra med om du bor kvar i huset, vilken bil du köper. Upp till dig. Och som nu ensamståeende mamma tror jag att du är klokare än så att köpa någonting som du inte har råd med.



En fråga också, när jag ändå är i farten. Vart rakpermanenta du ditt hår, och hur mycket kostar det? :)



Ta väl hand om dig!

2010-07-07 @ 11:05:33
URL: http://helenaskog.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag tycker personligen Carena Swing, alltså den med 3 hjul är mer svårstyrd om du ej har båda händerna lediga. T.ex, pratar i mobiltelefon.

2010-07-07 @ 12:30:04
URL: http://fridaafiianilsson.blogg.se/
Postat av: Klumpen

Vi har haft babytravels babyjogger eller vad den nu heter. Den är jättesmidig och gott om plats, enligt vår erfarenhet åtminstone.

2010-07-07 @ 13:07:49
Postat av: Louise

Hej, har haft sulkyn, den är bra ranglig, inget att rekommendera. Har vänner som haft Carena Swing, bra men lite dålig kvalisort och dålig stötdämpning, jag satsade själv på en Babytravel jogger (babyproffsen) - underbar att köra och mkt bra att ligga i. Köpte den efter att jag bytte från hennes tidigare ligg/sittvagn Teutonia prestige. Har den fortfarande till min tjej som blir tre i sommar vid trötta ben:) Joggern brukar finnas på blocket för ca 2000, värd varenda krona!

2010-07-07 @ 14:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0