Inbrott

Jag ska krossa dina händer så du aldrg mer kan greppa en pryl igen. Äckliga jävla småtjuvar...Ger mig extra jobb...gå och DÖ.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vet hur det känns, vi hade inbrott för ett år sedan och det enda smycket jag har kvar är min förlovningsring som jag hade på mig vid tillfället.. Mitt enda tips är att prata mycket om det, med alla! Det hjälper faktiskt

2011-12-13 @ 09:37:07
URL: http://mygganangelica.blogg.se/
Postat av: Klumpen

Fy så tråkigt. Har ganska nyligen själv flyttat till hus och har för ca en timme sen beställt ett hemlarm och hoppas det avskräcker lite.

2011-12-14 @ 10:44:51
Postat av: Johanna

Neej! fyfan! verkar vara nån liga i hyllinge nu! Mina föräldrars granne hade inbrott nu ikväll...och igår tog dom en kille i mina föräldrars trädgård.. detta var på morgonen. kanske har något samband med inbrottet hos dig. hoppas det löser sig för dig.. :( Jävla idioter som inte vet vadskillnad på mitt o ditt!!

2011-12-16 @ 23:45:18
URL: http://growinglove.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Har nu kikat runt lite på din blogg! Och måste ge dig beröm för hur otroligt stark du verkar vara!! Kan inte vara lätt alla ggr att vara ensamstående mor till din lilla fina Neo. Jättekul dock att du hittat en ny kärlek i livet och att du har gått vidare. Jag slår vad om Att Jocke skulle vara superstolt över dig! :) Önskar dig all lycka till i fortsättningen! Mvh Ullis

2011-12-27 @ 01:36:51
URL: http://unikaulrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0