Svar igen

Nej, jag ska inte behålla huset...
6 rok på 180 kvm plus en tomt på 1300 kvm blir mer än vad jag hinner med. Dessutom mår jag skit när jag är där...trots att jag älskar själva huset...ångesten är total.


Kommentarer
Postat av: Medmänniska

Gör du helt rätt i Ida! Det var ju ert hus, så det är inte så konstigt att du inte kan bo kvar där. Hoppas att du får en "nystart" där det känns ok för dig och Neo.

2010-05-11 @ 19:22:12
Postat av: Cissi

Ser du svarar på vad jag tror e på folks frågor.. Är det så SÅ blir jag sååå arg att jag ser rött.. Folk har väll inte med att göra om du besöker Jockes grav eller inte!! Det bestämmer du själv och det finns säkert en dag du känner dig bekväm med att göra det, om inte, så är det fortfarande DITT beslut. Sen om du rökar eller inte!! Röka på du bara, det kan folk oxå strunta i, det är din hälsa ingen annans!! Huset kan jag förstå du inte vill behålla, det var ditt & Jockes hus. Nu ska du se till att få en egen ny borg till dig och lill prinsen =)) Jag är övertygad om att du kommer gå vidare i livet & kommer fixa det galant Ida, du e en stark tjej.. Lägg inte ner energi att svara på folks frågor. Tänk som jag brukar göra-

Jag har ALDRIG tagit ett felaktigt beslut, för när jag tog det så var det det ända rätta just då!!

Massa styrke kramar till dig från en som tänker på er dagligen fast vi inte känner varandra. KRAM Cissi

2010-05-11 @ 21:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0