Hur ska jag göra?

Nu blev jag kluven.

Tankarna på att behålla huset dök upp i hjärnan idag. Jag fick inte samma tryckande hemska känsla när jag va där idag. Ska jag försöka behålla de eller är det mer än vad jag klarar av? Det är ju väldigt stort...MEN jag älskar de...:/ Tror Jocke hade velat att vi stannade kvar. What to do...?


Vad tycker NI?

Kommentarer
Postat av: Paulina

Oj, vilket svårt beslut!

Om jag ska vara ärlig så tror jag det är lite för mycket för dig att ta hand om med tanke på att det är så stort. Men känner du att du verkligen vill behålla det så tycker jag att du ska vänta med att sälja det och riktigt tänka efter innan du tar beslutet.

Så det bästa just nu tror jag är om du behåller det och ser hur du känner. Du kan alltid ångra dig och sedan sälja, men har du väl sålt det så kan du inte ångra dig.

Hoppas det ger dig lite hjälp om hur du ska göra!

Fortsätt kämpa, du är enormt duktig och jag är SÅ avundsjuk att du är så pass stark.

Kram på er!

2010-05-22 @ 17:56:20
URL: http://pauislife.blogg.se/
Postat av: Anncha

Hej Ida!

När jag läste att du inte skulle behålla huset tyckte jag det var jätte tråkigt eftersom det var ni som hade bestämt att bo där, men ville inte skriva något det är ju ditt avgörande och du måste känna att du vill. Nu blir jag glad när jag hör att du börjar tänka i andra banor och ja jag tycker du ska behålla huset.

2010-05-22 @ 18:25:26
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska göra det som känns bäst för dig. Tänk efter om det känns bäst att behålla eller själja. Sedan gör du vad du kommer fram till. Det är ditt val. Det är något vi inte kan påverka, det ända vi kan göra är att uppmuntra dig att göra vad som känns bäst för dig.

Så tänkefter och lycka till.. :)

Kram Emma



ps. Neo är världens sötaste charmtroll :) ds.

2010-05-22 @ 19:53:05
Postat av: Annica

Usch vad svårt, jag förstår att de tankarna dyker upp. Jag och min man äger ett hus ihop och när man köper hus planerar man för framtiden på olika sätt. Dels ska man bo där resten av livet, tillsammans hoppas man ju. Dels funderar man på vad man gör om nåt händer, och tecknar livförsäkringar, då man kan välja belopp själv. Tillslut resonerade vi att om nåt händer, ska den som blir kvar kunna bo kvar i huset. Det är här vi vill att våra barn ska växa upp, detta är tryggt för oss. Så vi tecknade lite högre försäkring på lite mer än köpebeloppet, så man kan både lösa in lånen o leva. Sen klart dyker andra funderingar upp, vill man bo här med alla minnen?! Om man träffar ny?! Så här har man inte behövt fundera innan. Men lever vi i nuet så är det här våra barn ska växa upp. Det andra får man ta sen. Men om nåt händer ska man inte behöva sälja för man "måste" pga ekonomiska skäl. Mitt råd till dig är att inte rusa in i någon försäljning såvida du inte är säker, har du ekonomiska förutsättningar att bo kvar, gör det. Låt tiden utvisa!

2010-05-22 @ 19:54:05
Postat av: Helena.

Är det på tok för stort så kommer du hitta ett annat fint boeende till er. Jag tror de enda Jocke vill se är att du och hans son är lyckliga, vart ni än är. Det är en lång bit på vägen, men det fixar du. Kram Helena.

2010-05-22 @ 20:03:18
URL: http://helenaskog.blogg.se/
Postat av: Annica

Först vill jag kommentera förra inlägget, Ica Maxi på Råå är den enda affären jag handlar i, tyckte jag kände igen dig lite på bilderna när jag började läsa din blogg!

Så till din fråga om huset, om du har råd att bo kvar där ensam och om du älskar huset så varför inte stanna kvar? Åtminstone så länge tills du verkligen har bestämt dig. Låt beslutet växa fram...

styrkekramar från en medmänniska

2010-05-22 @ 20:24:10
Postat av: Mallan

Du kan ju alltid pröva? Går det inte, så kan man väl alltid sälja det? Eller?

2010-05-22 @ 21:45:49
Postat av: Jessica

Jag tycker att om du känner att du vill behålla huset och tror att du kan klara av det så ska du göra det. I alla fall tills du är helt säker på att du inte vill behålla det så att du inte gör ett misstag och sedan ångrar dig.



Kram på dig

2010-05-22 @ 21:46:58
Postat av: Anonym

försök behålla det

2010-05-23 @ 09:54:26
Postat av: Frida Wetterling

Underbara ida, jag tycker du ska göra vad som känns mest rätt för dig. Tycker du om huset så mycket och det inte känns jobbigt, så varför inte försöka? I annat fall är det ju bara att sälja det senare! :) Lätt för mig att säga, när det är du som ska ta beslutet, men det är vad jag tror i alla fall :) Kram på er!

2010-05-23 @ 10:37:02
Postat av: Linda

Ida...kan tänka mig att det är ett svårt beslut att ta. Nu när du känner dig mer trygg i huset. Jag vet inte om jag har några bra råd...mycket att tänka på, klarar du det ekonomiskt, orkar underhålla det, städa, osv, du kommer ha många till din hjälp om du skulle behöva, absolut. Fundera hur du känner, känn efter, vad hade Jocke gjort om han hamnat i samma sits? Kanske omöjligt att veta, men kanske har du en aning? Jag hoppas att du kommer fram till vad som känns rätt för dig och Neo.



Puss & kram

2010-05-23 @ 17:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0