Sittvagn

Jag tänkte bara ställa en fråga till er mammor där ute:

När började ni med sittvagn isället för liggvagn till era små? Neo vill ibland inte alls ligga i vagnen utan komma upp o kolla runt när vi är ute och shoppar eller så. Kan tänka mig att runt 4 månader är det dax?

Tacksam om någon vill dela med sig av sina erfarenheter! :)

//Babymom - Ida

Kommentarer
Postat av: Julia

Nej, fyra månader är på tok för tidigt vännen.:)

Man brukar oftast börja med sitt vagn då barnet är mellan 6-8 månader. Om det är så att han vill se sig omkring, så kan du ju ha 2 kuddar i vagnen. Du har väl kudde i vagnen nu??? Ha det fint.

Mvh/Julia

2010-02-03 @ 17:35:48
Postat av: Cathrine

Hej! Ramlade in här på ett bananskal via Jessicas blogg. Jag är själv mammaledig med en 5 månaders liten tjej (kom 5 v. för tidigt).

När barnet börjar bli för lång för liggvagnen är det dax att byta. Om lillkillen är intresserad att sitta upp, fäll upp bakre liggdelen till ryggläge (jag har det på min Emmaljunga vagn). Annars kan man lägga en filt eller kudde bakom ryggen. Ska man byta till sittvagn ska barnet vara så pass stabil i nacke och rygg att den klarar av att sitta upp en längre stund! Lycka till ;)

2010-02-03 @ 18:19:27
Postat av: Katarina

Hej! Våra ville/vill med upp tidigt. Men nu anser jag att så länge det e kallt så får han ligga i liggdelen. Det ska ju inte blåsa på dom små! Men om dom e stadiga till det så kan man ju ta bara sittvagen när man e på väla eller så. Du har mjuklift va? Då kan man ju ta med och se vilket som passar! :) Lite jobbigt att dra med två olika delar. Alla barn utvecklas ju olika så se vad som passar just er! :) Kram

2010-02-03 @ 21:41:53
URL: http://mittlivsommammaa.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina - Happily Ever After

Jag ställde samma fråga i min blogg och det verkar som att allt mellan 4 och 8 månader är vanligt :-)

Alla barn är ju så olika!

Kram!

2010-02-03 @ 21:42:59
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0