Ny vecka

GOD MIDDAG!

Då va de ännu en ny vecka och vår lille prins är idag 12 veckor! Och ännu en natt har han sovit sig igenom! Numera somnar han också tidigare på kvällen, runt 21. En lagom tid att somna på för tillfället tycker jag, passar både oss och Neo bra :)

Gårdagen va trevlig i sällskap av brossan o Isabelle. Jocke gjorde amerikanska pannkakor, smarrigt! Annars gjorde vi ingeting alls igår, en riktig söndag med andra ord ;)

Idag kommer Challe hit. Det blir nog en promenad för oss. Har inte vatt ute o promenerat på ett tag nu så de hade vatt skönt. Vill dock bara bli av med snön så man skipper allt slask som blir när man kommer hem, både under skorna och på vagnen. Annars är det mysigt att det har vatt en vit vinter denna säsongen! :)

Nu somnar snart lillkillen i sittern efter snart 3 timmars vakentid. Annars brukar han vara vaken i ca 2 timmar innan det är dax för en nap men jag märker hur han hela tiden utvecklas och orkar vara vaken längre vilket ju är härligt! :D

Nu ska sängarna bäddas och snart så måste vi köpa själsäng till lillkillen som snart vuxit ur sin vagga! <3 Det blir när vi har flyttat.

//Babymom - Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0