Hade varit najs om huvudet hade hängt med

Usch - det är inte bara ryggen som är kass, nu är jag även tung i skallen efter att ha sovit så himla dåligt inatt. Har nog vatt vaken en gång i halvtimmen, varje gång jag vänt mig har inte vatt skön.
Det blev inget jobb idag tyvärr och inte i helgen heller. Just nu gör ryggen faktiskt inte så ont men ja vet att ju mer jag rör mig desto ondare får jag så jag håller mig stilla. Jag hade kanske kunnat jobba helgen om vi vatt fler som jobbat så jag kunde tagit lite paus då och då. Men på helgen när man jobbat är man alltid helt slut och de utan att ha ont i ryggen så jag tyckte att de va dumt att riskera - chefen sa att de va bäst om jag va hemma o tog de lugnt så jag kunde komma på måndag istället (han hade nämligen en fru med samma problem när hon var gravid så han visste hur de kunde bli). Tacka gudarna för att man har en underbar chef!


Linda från jobb ringde precis och frågade om jag ville gå på ost och vinprovning och ja, why not?  På onsdag bär de av ner till Lund för att mumsa på en massa goda ostar med Wernerssons Ost! Dock får jag ju hoppa över vinet...:)


Bläää - känner man sig meningslös eller vad när man bara går hemma när man egentligen skulle jobbat? Speciellt nu när jag inte har jätte ont i ryggen. Jag får påminna mig själv hela tiden om att jag inte skulle klarat att jobba och att de skulle blivit som de va igårkväll för att inte känna skuldkänslor gentemot mina kolleger - de hade ju behövt mig idag. Well - jag kan inte göra mycket åt de så jag får försöka slå bort de känslorna. Inte vidare lätt dock när man är gravid och känslorna svallar! ;) Känsligheten går i vågor, ni vet! haha


Nu är "Ljudet av ditt hjärta" slutläst och jag bölade såklart på slutet! F*n va man längtar efter Jocke när man läser de böckerna, man blir ju bara så kär, förälskad, lycklig, tacksam, ja allt på en gång! Alla de känslor som jag har för Jocke bubblar upp till ytan och man blir bara så...KÄR! :) Underbara böcker! Tack så mycket för dom Stephenie Meyer! Längtar som f*n till premiären av "New Moon". Hinner jag föda innan eller inte? That's the question! haha


(Bestämde precis att jag måste titta på Twilight nu när jag la upp denna bilden!!)

Nu ska jag gå ut med soporna för de stinker! Större utsvävningar än så blir de nog inte idag.

Men ser man på - SOLEN tittade just fram bland regnmolnen! :)

//Babymom - Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0